7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
6
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Shila-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-19 18:08:36

Tome205
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Shila erotikus masszázs beszámoló Budapest

Tome205 a 2022-08 hónapi randiján történteket írta meg
csókos száj
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Shila zseniális módszere az hogy kint vannak a szabad időpontjai előre tervezés szempontjából szuper lehetőség. VTR-n keresztül jelentkeztem be hozzá, egy kedves üzenet kíséretében 2 nappal a tervezett randi előtti éjjel, melyet reggelre egy cuki üzenet kíséretében vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem a megadott címre. A parkolás közeli panelházak előtt mindig megoldható. Villamosmegálló szintén van a közelben.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Shila egyedül van egy cuki szobakonyhás lakásban. Nagy franciaágy, fürdőben is tisztaság, és minden rendelkezésre áll a megfelelő előkészülethez, ahova vendéglátóm szívélyes fogadása miatt elég nehézkedesn jutottam el.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Shila vékony, de nagyon formás testalkattal szép, és bájos arccal rendelkezik, egy csipkebodyban várt az ajtó mögött. Belépésem után máris egy forró nyelves csókkal köszöntött. Mivel nagyon szeretem az intim csókókat beleálltam én is történetbe rendesen, uh hamar átestünk a gyors megismerkedésen. Közben poénkodva megbeszéltük, hogy mindketten olyan jófejek vagyunk amilyennek előzetesen elképzeltük egymást, de eközben is a nyelvek, szájak mohón keresték egymás társaságát. Shilának nem volt ellenére,hogy kezem s felfedezőútra indult, simogattam a melleit, megmarkoltam a fenekét, aminek hatására tündérem megszabadult a piciny ruhadarabjától. Majd kiegyenlítendő az állást engem is megszabadított a sok felesleges ruhám.tól Miközben intenzív simogatás és kóstolgatás vette kezdetét. ( És még mindig az "előszobában "vagyunk)

Shila, Masszázs Budapest XI. kerület,  nő Budapest XI., 2022-09-20 09:42:17
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Nagy nehezen tartottunk egy lélegzetvételnyi szünetet, melyet kihasználtam beugrottam a mögöttem elhelyezkedő fütdőszobába, egy alapos, de gyors tusira. Shila utánamjött és érziki puszik kíséretében megtörölte a hátamat. Ilyen kezdés után a masszázsprogramot természetesen halasztottuk a program végére. A maradék 15-20 percben egy szakszerű, és erős masszázsban volt részem. Shila szeret és tud is masszírozni.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
A leírt fogadtatás és gyors egymásra hangolódás után nem volt kérdés, hogy folytatódik egymàs testének felfedezése. Shila ennek nyomatékot adva letérdelt elém, és körbenyalta, majd hambekapta ágaskodó férfiasságomat.. Az àgyra ülve Shila az ölembe ült, és így folytattuk a csókolózást, simogatást, ahol csak értük egymást. Lassan az àgyra döntöttem és szájától nehezen elválva déli irányba indultam felfedező útra. Shila melle érzékeny, így nagyon finom bánásmód javasolt. Testét és lábait végigcsókolva érkeztem meg isteni mézédes kelyhéhez. Ügyes nyelvjátékom hatására mézédes nedve jelezte, hogy igencsak kedvére van tevékenységem. Engedélyt kértem ujjal történő behatolásra, melyet megkaptam, így egyre intenzívebbé vált ténykedésem. Shila teste hamarosan megfeszült és hatalmas orgazmusban tört ki legnagyobb örömömre. A hozzá tartozó hanghatás sem volt semmi, uh meg is kérdeztem, hogy a szomszédokkal milyen a viszony, de valószínűleg napközben dolgoznak, mert még nem kopogtak át.. 😎 Shila kis pihenő után mindenképpen szerette volna kiegyenlíteni a számlát, uh csókokkal borította minden porcikámat és ultraerotikusan, minden fincsi technikát bevetve vitt a beteljesülés felé. Hatalmasat robbantam a szájába. Megvárta míg lenyugszom és utána vett csak ki onnan. Tisztálkodás után nuru gélt használva csúszkált minden porcikájával a hátamon, majd puszikkal, és egy csókkal csábított fordulásra. A csúszka tovább folytatódott lovagló pozícióban, közben lingammmal kényeztetve, fantasztikus érzés volt. Amikor azt hittem, hogy nem lehet tovább korbácsolni az érzelmeket bedobta, hogy nagyon szeret lábbal is kényeztetni, uh ezt is kipróbáltuk, amely végén a lábujjait szívogattam, melyet kiderült, hogy ő szeret nagyon. A második kört 69 -ben végeztük, mely hasonlóan frenetikus volt mint az első.Shila egyszerűen imádja amit csinál, ha megvan az összhang vele a mennyekbe repít többször is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Minden a megbeszéltek szerint történt, felkerekítettem az összeget.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 17, egy órás randira 22, másfel órás randira 27 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szuperfantasztikus erotikabombára találtam, azóta még egyszer volt szerencsém meglátogatni Shilát, ahol az élmények hatásfoka nem csökkent hanem... 😉

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2022-09-27 09:31:49
Kiemelenedő a beszidből ami kiváló, ez a lényegi meglátásod, idézem :"Shila egyszerűen imádja amit csinál, ha megvan az összhang vele a mennyekbe repít többször is." Nem tévedek ha kijelentem, ezért keressük fel a Hölgyet :))

Nabut
Megbízható
2022-09-27 00:00:03
Hamisítatlan Shiláról szóló beszámoló!
Nagyon jól visszaadtad, azt amit csak Vele élhetünk meg, a vidámsága, odaadása, személyisége egészen egyedi, és mindez olvasható írásodban.
Köszönet, és gratulálok a randihoz.

2022-09-25 07:50:28
Újdonságot hozott Shila ezzel a nurugéles csúszkával és láb masszázzsal és persze megmaradt a varázslatos személyisége, mint a randi adaléka. Nem kérdés a randi sikere!

Perfekt
Becsben tartott
2022-09-21 16:03:39
Igen ez így szépen megírt forgatókönyv lett. Gratulálok

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2022-08-12) : A masszázsra a randink végén került sor, így kicsit ugrunk az időben. Már túl voltunk egy hosszan elnyújtott egymás testének megismerésén, kényeztetésén, a hátralévő időt beszélgetéssel és, bátran állíthatom szakszerű masszázzsal töltöttük. Mivel érthető okok miatt túl sok időnk nem volt, így végtagjaim átgyúrására volt csupán lehetőség, melyhez Shila lábaimhoz helyezkedett,

(2022-06-21) : Szóval a masszázs: az elsőkörös kényeztetésem után indult, hasrafeküdtem, és Shila ráült a fenekemre, és megmasszírozta a nyakam, hátam, vállaimat finom kis kezecskéivel, majd a derekamat némi csúszkával. ezt én jól láttam a tükörben a fejemet oldalra fordítva. A fenekemen lovagolva, ráhasalt a hátamra, és cicijeivel izgatta a hátamat, miközben apró puszikkal izgatta a nyakam és a fülleimet. Ezután megfordult a lovagló ülésben és a vádlimat, valamint a talpamat masszírozta, miközben a csúszkálás is egyre határozottabb, majd izgatóbb ütembe kapcsolt.

(2022-06-05) : Megunhatatlan a puncija, finom ízletes, igényli is a jót, igyekszem is. Egyik legnagyobb csúcspontja a Shilával való együttlétnek, mikor a számomra oly kedves fordított 69 - ben elröppen ! Mindezt miközben Ő is kényeztet engem. Azok a hangok... Azt hallani kell!

felejthetetlen: 19db
(2022-09-02) : Once we were dried, she massaged me for a while which was very professional. At the beginning we talked a bit but she did such a good job that I only relaxed. After a while she started to pour some nuru gel on me and also on herself. Now this body to body massage was the best I have experienced so far from any of the girls in Budapest.

(2022-08-14) : Gatya is gyorsan le, majd rövid magyarázkodás, "ez nem az aminek látszik", amire persze gyorsan jött a válasz, harsány kacagás. A közös fürdetés történései tovább erősítették sejtéseimet, masszázs talán legközelebb.

(2022-07-29) : Shila masszázsát mások már megénekelték, ehhez hozzátenni nem tudok, elvenni pedig nem szeretnék belőle, mivel idő híján (az én hibámból kifolyólag) nem került rá sor. Illetve egy minimalista olajos masszázst kapott tőlem, talán ez is számít: erről annyit tudok írni, hogy inkább simogató-kényeztető masszázs volt,

nagyon jó: 12db
(2022-06-13) : Ez nem nagyon volt, mert az időt elhasználtuk egyéb tevékenységekre. Talán majd legközelebb. Azért egy kis csúszkálás a hátamon befigyelt, de nem szigorú értelemben vett masszázs célzattal.

(2021-11-20) : Krémet választottam és kaptam egy ellazító talp-láb-hátmasszázst ebben a sorrendben, ami számomra profinak tűnt, bár teljesen tapasztalatlan vagyok, szóval ezt nem tudom objektíven megítélni, mindenesetre nagyon jól esett. Az alapos masszázs után megkérdezte, mit szólnék egy kis nuru-gélhez.

(2021-11-01) : Hasra fektetett és kaptam egy kellemes, szakszerű masszázst. Az elején majdnem elaludtam, egyrészt az első kör fáradalmaiban (l. alább), másrészt mert tényleg jól csinálta, profin, de kellően gyengéden, erotikusan. Így ahogy haladt a masszázzsal én is egyre élénkebb lettem.

: 15db
(2021-12-04) : Az első felvezető kényeztetést követően Shíla javasolja hogy forduljak meg kapok egy finom olajos masszázst.A hátamat bekeni szakszerű mozdulattal mindenhol átgyúr,vállam karom végén a lábam sem marad ki a jóból.a jobb vádlim meg lett eröltetve kértem,hogy ott jól gyúrjon át aminek készségesen eleget tett,közben kellemesen elbeszélgetünk.

(2021-10-04) : Masszázsra a randi végén került sor, valahogy az első alkalom után mindig így történt. Nem sok időnk maradt, Shila átgyúrta a hátamat. Változatos technikával dolgozik, állva, térdelve nehezkedik rám, használja a könyökét is. Mozdulatai szakszerűek, mindig csodálom a tükörben, ahogy komolyan dolgozik.

(2021-06-11) : Masszázsra nem is tudom,hogy mikor került sor. De nem is az az atgyuros masszazs volt amit kaptam tőle. Ez inkább ilyen vagykeltő olajos teljes testét belevitte masszázsba. Hazudnék ,ha azt mondanám ,hogy nem voltak masszázs mozdulatai, amit tökéletesen hajt végre. Belecsempeszett egy kis nuru masszázst a kezelési tecnhikaba.