2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!

erotikus masszázs

Mária-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-19 13:26:59

gyulavezér
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mária reagálása

Micsoda meglepetés újra! :))) Hálásan köszönöm a megtisztelő szavakat. Hatalmas öröm mindig a számomra, amikor születik egy újabb visszajelzés, hiszen egyáltalán nem számítottam rá, hogy erotikamentes masszőrként is kapok majd tőletek - nem is akármilyen - élménybeszámolót. :)))

Várlak nagyon sok szeretettel a következőkben is, remélem mielőbb találkozunk újra! :)))

Ölellek,
Mária

Mária erotikus masszázs beszámoló Budapest

gyulavezér a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
Többször is kerestem délelőtt, de megérte kitartónak lenni. Délután már elértem. Ő kezeli a telefont (nincs "telefonos szolgálat"), mivel a saját munkáját osztja be, biztos, hogy vele beszélsz. Kedves hang, gyors egyeztetés. Masszázsról, időpontról, címről és bejutásról. Másodjára már visszajelzett, hogy mikor hívhatom.
Megközelítés
Szent István körúthoz, Margit-hídhoz közeli, így nem egyszerű azon az oldalon (XIII.) parkolni. BKV jó alternatíva. Címet könnyű megtalálni. Bejutás egyszerű.
Helyszín
A helyszín egy stúdió, ahol a masszázs szoba a folyosó végén van, szemben a fürdővel. Bejáratnál vendégpapucs. Szoba praktikus és hangulatos, egy masszázsággyal. Fürdő kulturált. Tusfürdő fanok vigyék a sajátjukat magukkal, mert abból csak kétféle van: Ennyi is bőven elegendő volt.
Mária külseje
Képeknek teljesen megfelelő. Kedves, szép lány. Kb 10 éve voltam nála utoljára, de ugyanaz a kisugárzása - első gondolatom: megölelném, de tudom, hogy most ez nem arról szól. Zavarban is voltam. Vonz és titokzatos, nem is tudom megfogalmazni. Mintha az elmúlt évek alatt semmit sem változott volna. Laza, könnyű világos együttes volt rajta. Aki a cicababákat szereti (műmell, műszáj, műhaj), az ne hozzá menjen. Mara természetes, a raszta hajával, a ragyogó szemével, mosolyával. Ez az egész körbelengi őt.

Mária, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-09-19 14:24:04
Mária +36 Budapest2022-09-19 14:24:04 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Első alkalommal agykikapcs volt a cél másfél órában. Másodjára már komolyabb egészségügyi probléma megoldására mentem két órára (beállt a nyakam, hátam). A masszázsán érezni a tudást, tapasztalatot. A masszázságy profi szerkezet, megfelelő szélességgel, terhelhetőséggel. Hasra vágtam magam, fej a lyukba, kéz a kapaszkodóba, szem lecsuk. Kaptam lepedőket, amiket folyamatosan igazgat a masszázsterület függvényében. Először a lepedős masszázs (izmok kitapintása) volt. Majd lábtól az olajos masszázs. Először lágyabban, ismerkedősen, kilazítósan, utána különösen a problémás részeknél erősebben. Nem szeretem, ha szétszednek, de a szükség nagy úr. Nem gyömöszölt, nyomott, könyökölt ész nélkül, hanem figyelve a kezét: kitapintott, méricskélt, leválasztott, elsimított, szóval igazi masszázs volt. Emellett folyamatosan éreztem az energiaáramlást. Lehet, hogy ebben a saját energiáim is benne voltak, de valami furcsa bizsergés is volt végig bennem. Megmasszírozta a lábam, combomat is rendesen, fenekem, derekam, hátam, nyakam, tarkóm, majd jött a fordulás. Na itt már éreztem, hogy beleszédültem az eddigiekbe. Utána láb (beleértve a combot is), kar, mellkas és meglepetésemre a hasam is sorra került. Itt már teljesen elvesztem. Azt hiszem ezt hívják tantrikus élménynek. Olyan energiákat kaptam, amit teljesen bebódítottak. A masszázs végeztével szükségem is volt arra a pár percre, hogy magamhoz térjek. Igazából nem is voltam teljesen magamnál, de legalább mozogni képes voltam. A fürdésnél koncentrálnom kellett, nehogy eldőljek.
Levezetés
Ezen az oldalon szokásos kényeztetésről nem beszélhetünk, de Mara varázsa kétszer is különleges, megmagyarázhatatlan élményt adott. Azt hiszem nagy szerencséje, hogy nem pár száz évvel ezelőtt született, mert akkor könnyen máglyán végezhette volna.
Elszámolás
Az adatlapjának megfelelő összegeket fizettem. Nincs extra költség.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 10, egy órás randira 15, másfel órás randira 20, két órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szédelegve, de az eredeti nyak-és hátfájás nélkül távoztam - azaz hátfájás volt még egy napig, de az csak a kezelés nyoma volt a csomók kisimításától. Egyszerre kaptam szakszerű, alapos masszázst (tényleg tud és akar masszírozni), plusz energiát és élményt. Azóta is bogarászom a naptáramat, mikor mehetnék ismét hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mária erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMária legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2019-02-28) : Kellően erős volt, talán erősebb is, mint előző alkalommal, ami egyébként kifejezetten jól esett, szerintem mostanra kitapasztalta a határaimat, én nem annyira kedvelem, ha szétszednek, majd újra összeraknak...

(2018-02-12) : A talpamnál, vállamnál, mindíg pont annyit időzött és olyan erővel amit tökéletes volt számomra. Egyszerűen bizseregtem alatta és most nem szexuális értelemben mondom.

(2016-06-08) : A sorrend az, hogy előbb a lábak és a derék és a farpofák kapnak egy kis ízelítőt, majd betakargat, és a lábfejtől kezd fölfelé haladni. Teszi mindezt olyan finomsággal, belassulós ráérősséggel, megnyújtva a pillanatot,

felejthetetlen: 7db
(2022-08-06) : A csoda folytatódott és minden izmom megkapta a megfelelő törődést. Kicsit ekkor is kukucskáltam, hogy láthassak belőle valamit. Hogy érezzem a törődést, ezért megnézte hogy a hónaljamban lévő pontokra hogy reagálok, mondtam hogyha csiklandozni akar akkor azt ne tegye...... :) Jöttek a vállaim és a nyakam. Ekkor megkérte, hogy tegyem a fejemet a asztal fejtartó részébe. Csoda kezei ekkor is varázsoltak.

(2019-02-11) : Először a boka környéke, majd a vádli, majd ismét a boka és a talpam került képbe, később a comb, majd a fenekem. Ahol problémát érzett, arra a pontra vissza-visszatért,

(2017-09-05) : égig hason feküdtem, először a lábaimmal kezdte, és onnan haladt nagyon lassan, aprólékosan felfelé. Mindig nagyon gondosan végigjárt minden apró területet, és voltak pontok amiket tényleg határozottabban meggyúrt (volt amit még előtte mondtam neki).

nagyon jó: 16db
(2022-09-02) : Úgy kezdte és minden testrészt így indított, hogy törülközőn át ritmusosan végignyomkodott, mintha ezzel mérné fel hogy mivel van dolga, vagy csak így készíti fel a területet arra, ami közvetlen a kezei érintésével fog következni.

(2022-07-23) : Háát kicsit óvatosban kezdte a dolgot és figyelte a reakcióimat. Egész program alatt figyelt rám és ellenőrizte, hogy nem okoz e nekem fájdalmat. Ez nagyon jól esett. Mivel a fájdalom küszöböm egy kicsit feljebb van mint az átlag, így észrevette, hogy kb bármit megtehet, nem fogok visítozva leugrani az ágyról. Ez amúgy kis rövid beszélgetéseink egyikében jeleztem is neki

(2018-05-16) : Mara szeret és tud masszírozni, alapos és ahol kell mélyreható (vádli, fenék, lapockák körüli rész, nyak), illatmentes krémmel dolgozik (vagy olajjal, bocs, de csukott szemmel nehéz felmérni) és nem siet.

: 13db
(2019-10-16) : Majd a heréimhez ért. Csak lágyan átsiklott rajtuk. Aztán egyszer csak éreztem, hogy a kezei közé került a velem egykorú. Hihetetlenül finoman és érzékien simogatta. Többször voltam már tanra masszázsnál.

(2019-08-01) : Nem alibi masz, de nem is lettem fosszília a matracba szerencsére. Nem csikis technika, hanem olyan pont jó. Sosem enged el, kb folyamatosan hozzámér és hullámzóan halad rajtam egy kicsit előre és kettőt hátra.

(2019-04-09) : Teljesen érezni a profi masszőz színvonalat, pont mint a nem-erotikus helyen. Most erősebben kértem-kaptam, és az egyéni igényeket is figyelembe vette (pl volt egy sérülésem). Szorult bele erő rendesen, ez nem a simogatós szeánsz, legalábbis amíg a komoly masszázs történik.