0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 11-20
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Viki-

Nem prémium hirdető
82/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-05 07:55:12

mabre
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Viki erotikus masszázs beszámoló Budapest

mabre a 2022-08 hónapi randiján történteket írta meg
gyönyörű arc
fergeteges csúszka
élvezi az ujjazást
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző nap hívtam, rendelési idő előtt néhány perccel, gyakorlatilag azonnal felvette. Ezután kaptam egy nevetgélős, vidám, ugyanakkor alapos és mindenre kiterjedő tájékoztatást. A felmerülő kérdéseimre korrekt, egyenes, nyílt és őszinte válaszokkal felelt - plédaként mondjuk a közös zuhanyt tudom megemlíteni. Van rá lehetőség, de kerek perec kimondta, hogy barátnői illetve logisztika miatt nem biztos, hogy menni fog. Ez a fajta no bullshit beszéd nálam nagy piros pont. Címet is kaptam, bár épp akkor szakadozott a vonal, szóval nem hallottam megfelelően, viszont Viki következő mondatában említette, hogy sms-ben is küldi, szóval nem pánikoltam Kb. egy órával később én írtam neki, egy másik (gondolom barátnői) számról küldte el a lokációt. Másnap írtam neki az érkezésemről (nem kérte), erre is válaszolt. 10/10.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
4
Odatalálás:
4
Panelrengeteg, viszonylag sok, hasonló utcával. Én eggyel tovább is mentem, de végül nem volt gond a megtalálással. Délelőtt voltam, volt parkolóhely is
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás kb a legjobb helyen van az épületen belül. Értsd: belépsz, néhány méter és ott vagy. Gyakorlatilag nincs lépcsőzés, liftezés, minimális az esély a figyelem felhívásra. Odabent több szoba, tisztaság és nagyon kicsike fürdő fogadott (szerintem 3 m2 sincs a helyiség). Ellenben a zuhanyzóban kb 15 féle tusfürdő van, plusz listerin és a törülközővel sem volt gond.
Masszoba, ahol voltunk, nekem nagyon tetszett. Kicsike ez is, volt egy tatami, kis szekrény, és szék lecuccolni. A matrac körül tükrök. Külön örültem, hogy kérésemre Viki nem lámpát kapcsolt, hanem természetes fényt engedett be, értsd: pucérkodásunk ellenére felhúzta a redőnyt.
Viki külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Röviden: a képeken ő van. Adatok, külső stimmel. Nekem nagyon bejött.
Hosszabban: Viki nagyon szexi. Alacsony és gömbölyded típus, de ezek a tulajdonságok olyan finom, nőies idomokat eredményeznek, hogy bevallom, az első gondolatom abszolúte nem a masszázs volt vele kapcsolatban. Szép tónusú, barna bőrén a képeken is látható tetkók díszelegnek, se többet, se kevesebbet nem számoltam a fotókhoz képest. Cickói szilikonok, nagy, súlyos darabok, érződik az implant, de ez nem csorbítja a tényt, hogy mesés élmény labdázni velük. Bimbók kicsik, izgatásra termettek. Popója kerek, inkább az alkatának, mint a sportnak köszönhető ínycsiklandó formája, de nyilván emiatt nem fogok panaszkodni. Puncija igazi édesség, csókolni, játékra csábító kis remekmű, a sötétebb tónusú ajkak huncutul takarják a pink forróságot belül, spoiler: "kénytelen" voltam sokat foglalkozni vele. Körmei zöld/kék kombóban ragyogtak, csillámmal.
És az arca! Rövid, trendi haj, szabályos vonások, szép ívű száj, kecses orr és azok a cica illetve helyzettől függően vadmacska szemek... Édes istenem, de micsoda Nő!
És ha ez nem lenne elég, laza, közvetlen, vidám, együttműködő személyiség, rengeteget nevet, már ha nem dolgozik rajtad kitörő lelkesedéssel.
Na, szóval egy szó, mint száz: főnyeremény.

Viki, Masszázs Budapest XIX. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-09-05 12:17:40
Viki +36 Budapest2022-09-05 12:17:40 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Masszázs nem sok volt. Én masszíroztam néhány percig, gondolom ez senkit sem érdekel. Esetleg az igen, hogy erősebb gyúrást kért. Még talán ehhez a szekcióhoz lehet sorolni, hogy volt csúszkamasszázs is. Kezdetben közepes tempóval, kizárólag deréktájon, de az első kérésem után elég komoly sebességre kapcsolva, egészen mellkasomig, nyakamig jött fel, én meg csak kapaszkodtam dögös testébe. Rövid volt(én irányítottam), de zseniális.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az erotikáról: hát ez elég komoly volt (legalábbis nekem). Meztelenül fogadott (kértem). Megtörtént az első pozitív sokk. Szobába vonulás, fürdés után elhelyezkedett a tatamin én pedig felfaltam: pusziltam, csókoltam mindenhol mindenét, nem kíméltem kebleit, nyakát, hasát és persze punciját sem. Jöttek is a nyögések, vonaglások, a küzdelem minden pillanatát imádtam, több percre belemerültem a finom csodába. A java viszont ezután következett és itt előre elnézést szeretnék kérni a nagyérdeműtől a részletesség hiánya miatt, de... az elkövetkező percekben olyan extázisba kerültem Viki többszörös/sokszoros megujjazása miatt, hogy csak nagyvonalakban tudok beszámolni az élményről. Ami volt: nyögések, kisebb-nagyobb sikolyok, rángások, brutál nedvesedés, sok-sok kölcsönös dícséret és csókok. Ez utóbbiak nem feltétlenül a hardcore, nyelv-átdugós kategória, de ettől függetlenül rendkívül kellemes mozzanatai voltak a randinak, főleg, hogy sokszor én az "áldozat" szerepben voltam, ugyanis leginkább partnernőm kezdeményezte eme folyamatot.
No, de vissza a randi menetéhez: az első 40 perc a fent említettekkel telt, aztán a még feljebb említett masszásszal folytatódott. Majd megint én jöttem, ugyanazzal a tematikával és úgy tűnt, sikerrel, mint korábban. Persze én is kaptam franciát: először még akkor,amikor istennőm előttem feküdt én meg lelkesen fölé hajolva, szájába helyeztem pöcörőmet. Volt, hogy Ő mozgott, volt, hogy én, a tempót így is, úgy is lehetett állítani, pluszként még arcát is simogathattam, még nagyobb pluszként pedig a zacsi is megkaptam a maga jussát néhány erőteljes szívás, nyelvcsapás, puszi formájában. Brutál jó volt, 10/10.
Át is ugrok a következő franciás állomásra, ami viszonylag rövid ideig tartott: én a hátomon, Viki pedig oldalról szopott. Az élmény ekkor már garantálva volt az előzőekből kiindulva. A korábban említett csúszka ekkor következett, aztán Szépségem elé álltam, Ő pedig térdelve babusgatott. Francia szempontjából eme szakasz volt a legfinomabb: elsősorban a makkomat ingerelte lehengerlő profizmussal. De tényleg: fogazásnak nyoma sem volt, a sebességet kérésemre állítani is lehetett, volt, hogy én mozogtam szájában (illetve mozgattam fejét magamon), megnéztük, milyen mélyre megyek (nagyon mélyre), mégis, két motívum tetszett a legjobban az egész szituban. Egyrészt, amikor rám nézett. Szépen festett cicaszemeiben elmerülve, miközben szájával szeretget... hát, elég pöpec volt. A másik pedig, és ez biztos nonszensz lesz: a felhúzott redőny volt. Hatalmas poénként éltem meg ki-kipillantani az utcán néha elvonuló emberekre, miközben egy csúcskategóriás Istennő rosszalkodik rajtam. Ha tudták volna...
Szóval fantasztikus volt a szopás, nekem viszont még nagyobb élményt jelentett a punci kézi trenírozása, szóval az utolsó szekcióban az én lövésemet hanyagolva (ismét: saját kérésem volt), még néhányszor, néhány percre megpiszkáltam a pink barlangot. Nevetés, élvezés, dicséret, nyögések, mint korábban.
Aztán elmentem zuhanyozni és sajnos véget is ért ez a mesés 90 perc.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején rendeztem, nem hiszem, hogy kérte, de én szeretem hamar letudni ezt. Átlagos rózsák. Telefonban már ismertette ezt szekciót is, semmi trükk, semmi meglepetés. A "megérte?" kérdés megválaszolását rátok bízom.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Viki csodálatos, zseniális, fantasztikus. Külső szempontjából is (számomra) és szolgáltatások/programszervezés tekintetében úgyszintén. Komolyan, az az epikus ujjazás sorozat, amit minden gond nélkül engedett... oh my god. Személyiségének báját még nem is említettem, illetve nem eleget.
Bevallom, hirtelen nem tudok mit írni ide. Ha valaki olvasta az előzményeket, biztos sejti, hogy érzek. Ha valaki nem, akkor nézze meg a címkét, illetve azok nem hiszem, hogy értik a beszámoló írás esszenciáját, de mindegy.
Na jól van, kimondom: Viki rendkívül ajánlott, szerintem gyakorlatilag mindenkinek.
Én imádtam, imádom, imádni fogom.

Viki, nagyon-nagyon köszönöm, hogy találkozhattunk és azt a csodát, amit kaptam Tőled. Fantasztikus vagy, imádtalak!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.