0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!

erotikus masszázs

Freya Tantra-

Prémium hirdető
87/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-21 21:53:32

hello23
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Freya Tantra erotikus masszázs beszámoló Budapest

hello23 a 2022-07 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
teljesen feltölt
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon hívtam fel, gyorsan felvette. Hétvégén akartam találkozni, de sajnos más irányú elfoglatsága miatt nem sikerült, így megbeszéltünk egy hétköznapot. Segitőkész és kedves volt végig.
Megközelítés
VI kerület nem a parkolásról szól. BKV-vel szuper egyszerű volt megtalálni. A pontos címet a randi előtt adta meg SMS-ben.
Helyszín
Jól rendben tartott 100+ éves ház. Egy nagypolgári lakás lett masszőrszalonná alakítva. Többen dolgoznak még ott, de ez nem volt zavaró. A fürdőszoba nagyon jól felszerelt volt és talán az egyik legjobb ahol eddig jártam.
A szoba nagyon le van sötétítve, meleg fényekkel van hangulatossá téve. Egy tatami várt amin friss lepedő volt.
Freya Tantra külseje
Freya magas és nagyon vékony, kedves arca van. Valami lenge ruhában fogadott, ez viszonylag gyorsan lekerült róla.
Kedves volt és közvetlen. Megkérdezte, hogy szeretnék-e fürdeni, de ez most kihagytam, mert indulás előtt túl voltam rajta így sec perc alatt a tatamin voltam.

Freya Tantra, Masszázs Budapest VI. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-09-21 23:32:43
Freya Tantra +36 Budapest2022-09-21 23:32:43 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Megkérdezte, hogy mik az elképzeléseim, illetve választhattam a "spiri csomag" és a "csak a happy finish" csomag között. Én a spriri csomagot kértem, ahol különböző energiákat is használ.
Hasra kellett feküdni először. Egy vékony szövet került rám, amin keresztül végzett aura simítást. Utána a textilt lassan lehúzta rólam és előkerült a toll is. Ez nagyon kellemes volt.
Ezután hosszabb ideig olajjal kente be a testemet a lábamtól a hajvonalig folyamatos mozdulatokkal kényeztetett.
Levezetés
Ezután egy olyan energiát használt amitől kb. 2 mp után nehezemre esett hasonfeküdni, ez volt az előjele annak ami ezután történt. A simitások közben be be kandikált az ágyékom fele a keze, ez egyre jobban felkeltette az érdeklődést odalent.
Ezután kellett megfordulni. Olaj került a dárdára is bőségesen és folytatta a masszírozását. Lentről felfelé ment mindig az energia, néha rásegített a kezével. Ami nagyon tetszett még az a csuszka volt, inas izmos testével a farkamat pörgette és fel alá csúszkált. Megkérdeztem, hogy közben simogathatom-e, ezt nem bánta (én sem). Jó tapintású a bőre.

A leírás szerint csak kézi levezetés van, sajnos nem lett belőle egyszer sem "véletlen" francia. Kitartóan és odafigyelve végzi a dolgát. Javasolt egy légzés technikát, ami mellé az izom mozgást is kombináltunk. Kicsit nem figyeltem oda egy pillanatra és el is mentem a nagy igyekezetben. Ekkor a kezeit rám tette és egy percen belül elmult az erekcióm mintha nem is lett volna semmi. Nagyon érdekes látni, hogy milyen ügyesen bánik az energiákkal.
Elszámolás
Nem volt semmilyen extra, utólag kérte a pénzt nem is esett róla szó szinte soha.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jól éreztem magam a programon, remélem lesz még lehetőségem kipróbálni. Kedves és odaadó masszőr, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Freya Tantra erotikus masszázs beszámolójáról


Waldau
Könyvet írhatna
2022-09-23 12:17:37
Nyílván úgy értettem, hogy mivel edzés után alaposan megfürödtem, a lánynál már nem úgy kell tisztálkodnom, mintha egy nyolc órás munkanap után érkeznèk.

2022-09-23 09:44:43
Érdekes, hogy a lányt ezek szerint nem zavarta.

tudatos
Már Valaki itt
2022-09-22 22:09:57
@Waldau: "Edzés után én sem úgy fürdők, mintha a bányából érkeztem volna" - Ha a sakk a te sportod, akkor oké. Én amíg rendszeresen sportoltam, izzadtam minden edzésen. Utána pont úgy fürödtem, mintha a bányából jöttem volna.
.
Webi kommentje sajna igaz, lehet a lányoktól hallani ilyesmit.

2022-09-22 20:46:17
Örülök, hogy a beszámoló kapcsán mindenkiben tudatosulhat a személyi higiénia fontossága. Azt halljuk vissza, hogy sok vendégnek akadnak ellenérzesei a fürdésrsel kapcsolatban:)

Waldau
Könyvet írhatna
2022-09-22 17:02:04
Általában a fürdéssel kapcsolatos kérdés csak formális és költői. A fürdő használata kötelező, azt te döntöd el milyen mértékben. Edzés után én sem úgy fürdők, mintha a bányából érkeztem volna, de egy farok és kézmosást még ebben az esetben is elvégzek.

FunkciókFreya Tantra legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2022-05-31) : Aprólékosan kidolgozott és kitartóan végigvitt koreográfia alapján végig masszírozott tetőtől talpig. Nagyon kellemes, lazító és erotikus is volt egyben. Kifejezetten kellemes élmény volt ahogyan a vállam és a hátam erogén zónaként kezdett működni.

(2020-11-11) : A hátammal kezdte, volt fejmasszázs is, és a karokat is alaposan megmasszírozta, a tenyerem és az ujjaimat is beleértve. Minden mozdulatán érződött a maximális profizmus, egyszerre volt szakszerű és kellemesen kényeztető is. Sok masszőznél jártam már, de Freya abszolút top kategória. Nagyon tudja, hogy mi esik jól a másiknak, minden mozdulata tudatos, de ugyanakkor természetes. Megtalálja a bizsergető pontokat,

nagyon jó: 1db
(2020-12-13) : Freya nekivetkőzött, és meleg olajjal nekiállt a szeánsznak. Akkurátusan átgyúrta a testemet, miközben nagyon kellemesen elbeszélgettünk, könnyen találtunk közös témát. Minden mozdulatán érezhető volt a szakértelem és a gyakorlat, ha nem beszélgetünk, jó eséllyel bele is aludtam volna, annyira jól esett az egész. Egy idő után már azért elkezdtem aggódni, hogy mi lesz az erotikával, ha ennyire beleállunk a masszázsba,

: 4db
(2021-07-12) : Először a hasamra fektetett és megsimította a hátamat, de olyan finoman, hogy már attól ellazultam. Az fehérnemű ekkorra már lekerült róla. Egy kendőt terített a hátamra és azzal simította végig, szépen lassan fentről lefelé. Ezután átmasszírozta a hátamat, de volt közben egy nagyon kellemes fejmasszázs is. Egy idő után beült a lábaim közé és felváltva dolgozott a hátamon és a fenekemen,

(2020-11-04) : Én egy kifejezetten érzéki, lazítós, kényeztetőst kértem tőle elsőnek. Itt említeném meg, hogy Freya otthon van sokféle masszázstechnikában, évekig külföldön dolgozott masszőzként. Na de visszatérve, hasra feküdtem, és átadtam testemet egy varázslatos utazásra, amit Freya varázslatos kezei vezettek. A lábfejemtől a fejemig tartott ez az út, kis kitérőkkel, mellékutakkal, de folyamatosan egy boldogság felhőben.

(2020-10-14) : Tantra masszazst hirdet, es azt nagyon jol csinalta. Valtozo eroseggel es mindig a megfelelo helyen es idoben a kezei el el bandukoltak. Emlitette hogy 1 oraban nehez egy teljes tantra masszazst vegigfutni es igaza is van, de kihozta belole a maximumot. Vegig egy erotikus masszazs elmenyben volt reszem, nem egy sved masszazsbol indult a fordulas es levezetes,