61
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
97
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
PETRA erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

PETRA-

Prémium hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-23 17:39:49

Attila1122
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

PETRA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-11-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
A kapcsolatfelvétel könnyen, gyorsan ment. Telefonon hívtam, kolléganője vette fel, aki tájékoztatott a lehetőségekről. Másfél órás programot választottam, és időpontot kértem néhány órával későbbre. Minden a terv szerint alakult.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, GPS pontos címre visz. Szerencsére parkolóhelyet is könnyen találtam. A helyszín Óbuda frekventált részén található, a Kolosy térhez közel. Közösségi közlekedéssel jól megközelíthető busszal, villamossal, hévvel. A Duna közelsége miatt még hajóval is.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás célirányosan funkcionál. A bejutás diszkrét navigálással egyszerű, nehéz eltéveszteni. A szalonban többen is rendelnek, de mivel késői időpontban érkeztem, már csak ketten voltunk Petrával. A fürdő patyolattiszta, zuhanyfülke van benne. Száraz kilépő, többféle tusfürdő, dezodor, szájvíz, és puha, tiszta törölköző.
A szobában kényelmes masszázságy, és egy kanapé van, amire a ruhákat lehet tenni. A falon körbe tükrök, hangulatvilágítás, finom illatok, és andalító zene emelte a hangulatot.
PETRA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Külsőleg feltűnően csinos, és nagyon szép, egzotikus arca van. Testalkata szép feszes, előremeredő cicik, szóval 100 %-os elégedettség. Élőben sokkal szebb, mint a képeken. Bőre barna, selymes tapintású, illatos, ápolt. Nincs meglepetés, hiszen semmit nem leplez magából. Olyan puha, babapopsis, lágy tapintású a teste, hogy majdnem elaléltam amikor először megérintettem. Vonzó, és sugárzik belőle az erotika! Kívánatos, gyönyörű nő! A szex minden testrészéből árad. Bájos, állandóan mosolyog. Úgy tökéletes, ahogy van, nekem nagyon bejön! Kár, hogy csak masszázst vállal.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Amikor megérkeztem, eléggé meg voltam szeppenve, mert az első ilyen jellegű masszázsom volt. Ez szerintem látszott is rajtam, de Petra végig nagyon kedves, kezdeményező volt. Tudta mit, hogy kell csinálni. Végig cserfes, beszédes volt. Miután ledobtam a ruháimat, elkísért zuhanyozni. Amikor visszatértem a tisztulási rituáléból, már a szobában várt Éva kosztümben. Gyorsan egyeztettük a programot, és masszázzsal kezdtünk. Egy kis finom érzéki simogatás után, elkezdtem nyalni-falni, csókolgatni a nyakát, testét, futtában mert nem tudtam hová is kapjak. Mint kisgyerek az édességboltban. A masszázságyra invitált, hasra feküdtem, és a nyakamtól a talpamig kaptam egy nagyon finom, érzéki masszázst, krémmel. Nagyon jól esett. Kellemesen felkorbácsolta a vágyaim. Úgy simogatott, mintha láthatatlan kézifegyverek után kutatna. Közben én is simogattam, ahol értem. Változatos technikákat vetett be, és azokat váltakozó erővel, épp amit és ahogy kellett. Valahol a profi és a hobbi masszőz között van e kézsége. A masszázs felépítése szisztematikus volt, fentről lefelé terjedő iránnyal.Közben elkalandoztak a kezei, az ánusz és környékére. A fenéknél jó mélyen benyúlt a herékhez. Néha egy kis csók is volt a seggre. Mély átérzéssel, élveztem az egészet.
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pár percig masszírozott, utána egyből átfordultunk erotikus kényeztetésbe. Maradtam hason fekve, feltérdelt a masszázs ágyra, fölém helyezkedett és hozzám simult a testével, melleivel, ahogy a nyakamtól a combomig végig csókolgatta a testem. Utána jött az est fénypontja, amit nagyon szeretek, a nyelves popsikényeztetés. Kérte, hogy pucsítsak, hogy könnyebb legyen hozzáférnie a célterülethez. Két kézzel széthúzta a fenekem, és a gáttól az ánuszig végigcsókolt, egyre mélyebben bedugva a fejét a farpofák közé. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a hátsó fertályom nyalja teljes odaadással. Én közben a tükörbe moziztam. Fantasztikus volt látni, hogy egy gyönyörű fiatal nő, a fejét a fenekembe dugja, és teljes átéléssel kényeztet! Mikor látta rajtam, hogy nagyon élvezem, még fürgébben táncolt a nyelvecskéje az ánuszomba, közben a körmeivel cirógatta a zacsim. Nem finnyáskodott. Olyan jól csinálta, hogy a mennyországba voltam. Miután jól kiélvezkedtem magam, fordulás következett. Kértem folytassuk 69-be, hogy én is kényeztessem. Fölém helyezkedett, és elém tárult finom illatos puncija. Rögtön csókkal halmoztam el, nyaltam szívtam a csiklóját. Nyelvemmel behatoltam a hüvelyébe, egyre mélyebben, szinte megdugtam. Közben simogattam, markolásztam a kerek fenekét. Nagyon szűk babapuncija van. Ô is kényeztette a farkamat, nyalta a makkomat, közben szájjal, kézzel, a golyókat és környékét is kezelésbe vette. Élveztük a 69-es póz adta örömöket, majd a lábaim közé térdelt és folytatta a kényeztetést. Imád franciázni a hölgy! Ahogy feküdt a lábaim között, kényelmesen elhelyezkedve szopott, nyalta a golyóimat. Erotikusan, finoman mintha selymet szopogatott volna. Látszott az arcán, hogy tetszik neki, szívesen csinálja. Közben végig a szemembe nézett, ami nagyon izgató volt. Többször le kellett állítani, mert az élvezés határán voltam. Végül nem bírtam tovább, és ami volt bennem azt mind egy cseppig a szájába lőttem, amit nagy élvezettel fogadott.
Kis pihenés, dumcsi, majd mivel lejárt az időm, sajnos el kellett, hogy menjek, de ezúttal a lábaimon.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A program díja nagyon kedvező. Nem kérdés, hogy megérte. A rózsa csokor mértéke csekély, a lánytól kapott ajándékhoz képest.Távozásom előtt az asztalra tettem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Azt hiszem ezt a részt, ki sem kellene, hogy töltsem, hiszen mindenki számára aki elolvassa a teljes beszámolómat, lejön az a rajongás, amit a vele töltött másfél óra után éreztem. Biztos,hogy az első, de nem az utolsó randi volt. Egy cserfes, szeretni való, cuki tündér. Meg kell zabálni. Fantasztikusan éreztem magam, testileg és lelkileg is felfrissített a találkozó. Minden egyes vele töltött perc, maga volt a mennyország. Nagyon elégedetten távoztam! Magam részéről biztosan visszatérek még hozzá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés PETRA erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókPETRA legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-01-23) : Leheveredtem és ő elkezdte csókolgatni rá áhitozó testemet.Szépen haladt lefelé már nagyon kívántam.Körbenyalogatta a kápót szépen bemutatkozott a főnöknek.Bólintott,hogy mehet a mutatvány tetszett neki is ez a mosolygós lány.Habzsolta közben verte kis kezével a brét,közben fel-felnézett erotikus csillogó szempárral és várta az elismerést.

felejthetetlen: 3db
(2021-11-13) : Olaj és krém is rendelkezêsre áll. Választásom a krémre esett. Közben kellemeset beszêlgettünk, mivel már ismertük egymást a masszázsra nem is annyira figyeltem. Tetőtől talpig vêgig lettem nyomkodva, közben benyúlkálásokkal fűszerezve. Testbeszédével elárulta, hogy fordulhatok, nem ellenkeztem.

(2021-06-16) : Her program is practiced, so she spends equal time on legs, back, neck and shoulders, but she didn't really go hunting for the knots in my back (or I didn't have any). She likes to talk so we had quite a bit of small talk and nothing was awkward (she likes to talk about her dogs). As far as I could tell she smiled for 90 minutes straight. Towards the end of the massage her technique became more sensual.

(2020-11-02) : Petra kényeztetése után, én kerültem hassal a padra, és vendéglátóm elkezdett gyúrni, ami nagyon kellemes volt. Mindenemet átgyúrt, hátam, derekam, lábaimat, jól esett kis kezeinek ténykedése, nagyon élveztem. Majd lassan elkezdett felkúszni hozzám, finom csókokat adott nyakamra, és kezdetét vette az én kényeztetésem!

nagyon jó: 4db
(2021-04-15) : Tus után visszatértem a szobánkba, ahol várt Petra. Akkor is és ottlétem alatt is folyamatosan mosolygott. Hozzáléptem nyakát puszilgattam és engedélyével a csodás ciciket kiszabadítottam majd kényeztetni kezdtem. Levettem ruháját, bugyiját és simogattam, puszilgattam hamvas kívánatos testét. Eközben a másfél óra programját egyeztettük.

(2021-01-12) : Megbeszéltük a programot és masszázzsal kezdtünk. Krémmel masszíroz, végigment a lábakon, a fenéken és a hátamon is. Ekkor már teljesen meztelen volt. A masszázs közepes erősségű volt, nem professzionális, de nagyon kellemes, lazító hatású. Közben beszélgettünk erről-arról. Sokat mesélt magáról. Amikor valami túl személyes dolgot kérdezett, jeleztem neki, bocsánatot kért és elterelte a szót, ezt a mozzanatot nagyon értékeltem.

(2020-12-17) : A kényeztetés után nyugodtabb vízekre evezve kezdtem beszélgetni Petrával, ahogy hasra feküdtem, és elkezdte átgyúrni a hátamat. Nagyon érdeklődő, kiváncsi volt. Krémmel átdolgozta a derakamat, majd a lapockák közötti letapadt izomcsómókat lazította puha kezeivel. Ezután az alsó végtagjaimat célozta meg, jól átgyúrta a vádlimat és a combfeszítőket.

: 3db
(2021-08-24) : Azonban az embernek jól esik, ha kicsit megnyomkodják itt-ott és közben mesélhet az élet nagy dolgairól. Petra teljesen partner volt mindenben, nem voltak kínos csendek és mindenről el lehetett vele beszélni (kínai vírus, párkapcsolatok blablabla). A masszázs technikája nem volt rossz, nem szakszerű, de nem is egy balfasz kezdő. Minden testrészemen végig ment.

(2021-06-12) : Masszázs és az idő második felében kényeztetés volt a program. Maszi közben jól elbeszélgettünk a jelentős korkülönbség ellenére is volt témánk. Szépen végig masszírozta a testemet. Nem volt túl erős, engem nyugodtan lehet erősen dögönyözni, de kellemes volt.

(2021-03-18) : A masszázsa tanult, de nem vizsgapapíros, nem az a szétgyúrós fajta, jó masszőz, érezhető hogy volt valami gyorstalpalón és érzéke is van hozzá. Kellemesen elbeszélgettünk, jobban kedvelem így, mint néma csöndben feküdni. Krémmel végzi mindezt. Lábakkal kezdett és így haladt szépen felfelé, mindenhol eltöltött egy kis időt.