3
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
97
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
0
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
Jazmin a varázslatos erotikus masszázs

erotikus masszázs

Jazmin a varázslatos-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-22 19:23:51

teacher1
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jazmin a varázslatos reagálása

Drága Kedvesem!❤

Te, aki talpig lírába vagy mártva, olyan gyönyörű szépet írtál rólunk! És valóban! Felejthetetlen ez az élmény, amit Tőled kaptam.❤
Valami egészen különös metamorfózisról van itt szó közöttünk, ami már a Lélek műve. Egy ember-csoda vagy!❤
Leheletfinom szavaid, amik véremet korbácsolták fel, most is még a füleimben csengenek! És nem hogy csak a lábfejedet, de a lábad nyomát, amit a porban hagysz, azt is végig csókolnám!
Alázat. Ami minden dicsőségnél elsöprőbb erejű! Shakespeare zseniálisan fogalmazza ezt meg az idézetben, amit küldtél.
Ne legyen benned kellemetlen érzés, mert hidd el, nekem a szívedbeli értékelés számít csak és számomra Te vagy a Férfi Isten!❤❤❤

Jazmin a varázslatos beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-11-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Circa 1 hónapja láttam meg Jázmin hirdetését. Figyelem felkeltő fotói felcsigázták érdeklődésemet, nagyszerűek a róla szóló beszámolók, mégis az ő szeretetteljes, alázatos, intelligens reagálásai ragadtak meg, így telefont ragadtam és randi időpontot egyeztettetünk könnyen, gördülékenyen. Hamar sor került találkozásunkra, ami számomra életre szóló élmény volt és megértette velem, hogy miért is viseli a "varázslatos" jelzőt. Ma délután volt a második - de közel sem utolsó - randi.
Ezúttal az oldalon a csevegőben szerveztük meg a találkozót, amely vtr-egyeztetéssel pecsételtetett meg!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, közel 10 perces sétára álltam meg a helyszíntől egy általam ismert helyen, így releváns információkkal nem szolgálhatok, amiért elnézést kérek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás rendben van, minden példás. Az előtér végén balra fürdőszoba, jobbra Jázmin varázsbirodalma. A fürdőszobában kád, többféle tusfürdő, szájvíz; a szobában a ruháknak szobainas, szék és tatami található.
Jazmin a varázslatos külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Jázmin attraktív, sudár termetű, sötét hajú, vidám természetű Hölgy. Mágnesként vonzza a tekintetet, jóleső érzés gyönyörködni benne, A kiírt korból sokat letagadhatna. Alakja hibátlan, dereka karcsú, hosszú lábai látványosak, Átlátszó fekete köntösben fogadott, szexis fekete színű fehérneműben, harisnyában. Bájaiból keveset takart e fogadó ruha, az inkább ingerlő volt.

Erotikus masszázs
Ez a rész most teljes egészében kimaradt, kevésnek bizonyult erre a másfél óra. Viszont az előző randin kaptam egy első osztályú, jótékony hatású masszázst, de nem meglepő, hiszen a Hölgy szakmai múlttal rendelkezik. Anatómiai ismeretei, elhivatottsága miatt a kiváló masszázs garantált.
De itt ez most fel sem merült, 1 mondatban hangzott el, hogy ehhez bizony kevés a 90 perc.
Belépés után vidám, szeretetteljes köszönés, szívből jövő ölelés, a viszontlátás öröme. Én még kabátban, csekély ajándékkal a kezemben állva kaptam és adtam az első csókokat, levegőt sem nagyon vettünk, de félve öleltem még, mert kezem kissé hideg volt.
Kellett pár perc, mire bejutottunk a szobába, ott is mohón csókoltuk, simogattuk egymást.
Aztán részemről gyors lepakolás, vetkőzés és siettem is a fürdőszobába és a világítófejű tusolófej meleg vize alatt lemostam az út porát.
Jázmin ezúttal is, mint első alkalommal a fürdőszoba előtt járt. Figyelmetlen voltam, legközelebb megkérem, jöjjön be, ne nélkülözzük egymást társaságát.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A fürdőszoba előtt ismét csókok csattantak, majd be a szobába. Jázmin hamarosan hátat fordított, én értettem, mi a teendőm, kikapcsoltam melltartóját és az a földre hullott. Ő még háttal állt, én lelkesen pusziltam illatos vállait, karcsú nyakát, bal kezemmel szépséges melleit markolásztam, jobbommal pedig először a tangán keresztül, majd azt félre húzva érintettem csodás középpontját. Tetszést kifejező sóhaj és a popsi hozzám dörzsölése volt a válasz.
Aztán Jázmin megfordult, én a székre ültem, ő az ölembe és úgy öleltük egymást, mint akik nem 1 hónapja, hanem ezer éve találkoztak. Nem tudtam betelni vele. Mindenhol csókoltam, ahol csak értem, arcát, ajkát, nyakát, fülcimpáját, melleit, közben ő is ölelt, csókolt. Aztán a szék elé térdelt és puszilt, simogatott, majd ajkai közé vett. Fantasztikus érzés volt.
Egy idő után javasoltam, költözzünk át a tatamira. Jázmin hátára feküdt. én megszabadítottam alsóneműjétől, ő lábait széttárta és közöttük helyezkedtem el. Azt sem tudtam, hova forduljak: egyszer az ajkait csókoltam, majd érzékeny, csodás melleit, végül elindultam gyönyörű testének középpontja felé, de előbb végig puszilgattam egyik és másik lábát, majd szeméremdombját körbe-körbe. A körök egyre kisebbek lettek és akkor megpusziltam csodás kincsét. Aztán nyaltam, faltam, habzsoltam a gyönyörű csupasz puncit, Jázmin a hajamba túrt, sóhajtozott, teste remegett, megfeszült, combjaival fejemet szorította. Sokáig nem akartuk abba hagyni.
Egy idő után aztán mégis följebb másztam, Jázmin érzékeny mellére buktam, ujjaim középpontját simogatta, lába az égben! Elképesztően csodás volt. Eszméletlen élmény, felejthetetlen!
Aztán újra csókolóztunk, kezem combjai között, Jázmin lába a magasban. Ő is, én is a fellegekben jártunk. :D
Aztán én fordultam hátamra és jött Jázmin. Nevéhez méltón varázslatos. Puszilgatta testemet, mellbimbóimat nyalogatta, majd eljutott férfiasságomhoz. Itt is egy csodálatos kényeztetést kaptam tőle. Ajkával, nyelvével kényeztetett és szerzett örömet. Hatalmas élmény volt.
A végén köszönetet rebegve bújtam Kedvesemhez!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején történt, csekély ajándék átadása után.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jázmin varázslatos Gyöngyszem! Most ébredtem rá, hogy mi a titka az ő szeretetteljes, alázatos reagálásának. Ő ilyen személyiség: szíve csupa, csupa szeretet, odaadó alázatos (a megígért idézet: Glory is like a circle in the water,/ Which never ceaseth to enlarge itself,/till by broad spreading, it disperses to naught)!
Kedvesen köszöntünk el... Ő várja, látogatásomat, én pedig vágyom, hogy ismét meglátogathassam!
Most viszont van bennem egy kellemetlen érzés, rangom miatt élménybeszámolóm minősítése nem úgy jelenik meg, ahogy szeretném, de szívemben az értékelés: ISTENNŐ!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jazmin a varázslatos erotikus masszázs beszámolójáról


2021-11-28 12:53:14
Tetszik a beszámolód hangulata. Ezen belül pedig az, ahogy ezt a NŐ-t lerajzolod. Abból csuda dolgok sejlenek fel.

2021-11-23 19:10:52
Izgalmasan megirt, jó stilusú élménybeszámoló, nagyon inspirál egy ismerkedésre egy ilyen varázslatos Jázminnal.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókJazmin a varázslatos legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-07-19) : Az első kényeztetés után miután tudtam hasra feküdni hozzákezdett a masszáshoz. Mint már kiderült nem ma kezdte a masszást, több év szakmai tapasztalat van mögötte. Sok helyen be voltam állva, de megküzdött vele. Elősször a hátammal kezdett, megdolgozott vele, de kidolgozott mindent amit tudott. Rátért utána lábaimra, azokkal még több gondja volt, de nem adta fel,

felejthetetlen: 6db
(2021-11-10) : Lefektetett a tatamira, folytattuk a beszélgetést és már tértünk is rá érkezésem egyik okára, a profi masszázsra amit meztelenül végzett rajtam. Tényleg érezni hogy tanulta és hogy fontos a randi ezen része neki is. Hason fekve semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól. Teljesen kimasszírozott minden gócot. Nagyjából 35 percnél jártunk, amikor be-be nyúlt s golyókhoz, gáthoz szépen lassan és kellően izgatóan.

(2021-11-08) : Megízlelhettem a masszázs eme fajtáját, amit vegyes technikával, de nagyon intenzíven csinált. Hasra parancsolt elkezdte kevés olajjal a hátammal kezdve mindkét lapockámat rendesen szerintem szakszerűen masszírozta az alkarját is bevetette Bevallom nagyon jól esett még ilyen erős kezek között nem voltam egyszer se.

(2021-10-23) : Fürdést követően átöleljük egymás egy kis puszilkodás majd a tatamin olajjal kezdi a masszázst közben megszabadul ruháitól.Egy amolyan közepes nem túl erős masszázst kapok minden izmomat finoman ellazítja .Közben beszélgetünk mindenféléről tovább folytatja szakszerű ténykedését a vállamat nyakamat finoman átgyúrja már nem beszélek átadom magam az élvezetnek

nagyon jó: 2db
(2021-10-20) : ürdés után a szobába érve Jázmin megkért, hogy hasaljak a tatamira (ágyra), majd gyorsan megszabadult fehérneműjétől és kezdődött a masszázs. Szakszerűen masszíroz, kellő erősséggel, szükség szerint alkarját is bevetve. A bal oldalamon kezdte a hátammal, majd a kezemmel folytatta, végül a bal lábam került sorra lábfejtől combtőig.

(2021-09-24) : A hátamat először oldalról csinálta, majd a lábaim közé helyezkedett és kellemesen csúszkált rajtam a puha cicijével a fenekemtől a nyakamig, néha teljesen rám is feküdve. Ez különösen jó volt. Ezután hátrébb ment és megmasszírozta a fenekem, a lábam és a talpam is. Kérdezte, hogy masszírozták-e már a talpamat (nem) és jól esik-e (igen, nagyon).

: 4db
(2021-09-30) : Érezni milyen odaadó, szenvedélyes Nő, és szereti, ha kényeztetik. Aztán elkalandozott a lábaim közé, simogatott a nyelvével széltében-hosszában. Annyira szexin játszott rajtam, éreztem hamar végem lesz, megkértem, hogy most én kényeztethessem

(2021-09-15) : Ő meztelenre vetkőzött, majd kérdeztem járok e masszőrhöz. A válaszom az volt hogy igen bár eddig csak simogatós masszázsban volt részem nagy többségben. Nem baj, most kaptam egy jó kiadós masszírozást....:) Nem ma kezdte az biztos. Tudja hogy kell masszírozni, érzi a megfelelő erősséget.

(2021-07-23) : She has experience with massage and asked me how hard I wanted it. She also was open to tongue-kissing and cuddling. She is a good kisser. She is VERY VERY KIND, it was so nice just to chat with her. She let me practice my Hungarian and she talked to me in English. I really enjoyed being with her. She is a very nice women!