187
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ramóna szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Ramóna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-21 17:39:03

Jony2
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ramóna beszámoló szexpartner Budapest 2021-11-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Egy héttel a randit megelőzően próbáltunk időpontot egyeztetni Ramival,de akkor az a hétvége nem volt jó számára,viszont megbeszélünk,hogy ha a következő hétvége megfelel neki is,akkor jelez majd.
Már csütörtök volt amikor újra felbukkant és annyira rá voltam már készülve,hogy nem bírtam kivárni,hogy jelentkezzen,hanem megelőzve őt én kerestem és sikerrel is jártam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
13.kerület,Angyalföld,ahol valóban olyan angyalok várnak,mint amilyen Rami is.:)
Egy éve,hogy legutóbb jártam nála,de a címre,lépcsőházra,emeletre,ajtószámra pontosan emlékszem.Ha álmomból felvernének akkor is egyből tudnám.
Hétvégén a parkolás picit problémásabb lehet,de így is sikerült kb.30 méterre megállnom a bejárattól.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A lakás nagyon otthonos,kellemes,világos színekkel,bútorzattal a nappaliban.
Régóta járok hozzá,így számomra megszokott a komfortos környezet.
Fürdő mindig száraz kilépővel,előre megkészített friss törölközővel,káddal,zuhanyfüggönnyel,a falon tusfürdő választékkal áll rendelkezésre.
Szájvíz mellé kis műanyag kupicák,poénkodtam is Ramival,hogy remek évjáratot pakolt ki a polcra. :)
Ramóna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hozzám hasonlóan akik szintén visszajáró vendégei Raminak bizonyára mind tudják,hogy az ő kedvenc színe a fekete.
A klasszikus fekete csipke köntösében,bugyi és melltartó nélkül,hátul térdtől felfelé fűzős combfixben és harisnyatartóban ugrott a nyakamba érkezésemkor.
Kedves mosolyát rám villantva hosszú fekete haját még megfésülte és összefogta.

Action
Csók:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Egy éve,hogy láttuk egymást,mégis ugyan olyan szenvedéllyel,forró csókkal és öleléssel indítottunk,mintha tegnap jártam volna nála.
Ölelkezés után a nappaliban lévő étkező asztalhoz ültünk és beszélgettünk pár percet kivel mi történt az elmúlt év során,közben Rami fésülgette a haját.
Míg a fürdőben tisztálkodtam tabletjén elindított egy kellemes mixet.

Ahogy a fürdőből kiléptem szexi vendéglátóm már a szoba ajtajában várt és kioldotta köntöse övét.Egy határozott mozdulattal átkaroltam a derekánál és a szobába sodortam.Megálltunk az ágy mellett,ő egy pillanat alatt lependerítette rólam a törcsit és egyből markába fogta álló farkamat.Egymásba gabalyodva az ágy mellett hosszú percekig csókolóztunk,ajkaink összeolvadtak.
Amikor popsijába markoltam vette a jelzést,hogy mit is szeretnék,rám nézett és én csak annyit kérdeztem merre dőlhetünk az ágyon,mire mosolygott és már dőltünk is el oldal irányban.

Kényelmesen elhelyezkedtünk és folytatódott a csókcsata.Vadul smároltunk,fel tudtuk volna falni egymást.Nyakát,fülét,kecses vállait is bekebeleztem,aztán jöttek a cicik.Amikor a puncira került volna a sor Rami nem bírt magával,azt mondta előbb kell neki a farkam.:)
Korábbi randevúink során is mindig dicsérte a szerszámomat,nagyon tetszik neki,imád vele játszani.
Annyira kívánta,hogy még le sem tettem a fejemet az ágyra már a szájában is voltam.
Ahogy a csókja,úgy a franciája is észveszejtően jó.Alapos részletességgel végzi munkáját,nyelve folyamatos pörög,végignyalja oda-vissza,golyók,zacsi,gát minden alapos kényeztetésben részesül.Időnként felemelkedve mellei közé szorítja,én pedig hozzácsapkodom cicijeihez kőkemény rudamat.Még egy olyan figurát is belevitt,hogy enyhén megharapdosta a golyóimat.A makkon csodákat művel a nyelve,itt már le is kellett állítanom,nehogy végem legyen.

Hanyatt feküdt,s még egy kis footjob keretében megmasszírozta harisnyás lábaival a dákót mielőtt a puncira tértünk volna.
Végigcsókoltam mindkét lábát és egy párnát téve a dereka alá,befeküdtem széttárt combjai közé.
Fazonra igazított puncija várta már a kényeztetést.Körbenyalogattam a környékét majd csiklója került a fókuszba.Tudom,hogy Raminál nem két perc alatt következik be az orgazmus és kitartó munkára van szükség,így ennek tudatában fokról fokra vittem őt egyre feljebb az élvezetek szintjén.
Társasház a randi helyszíne,s lehet,hogy a falakon a hangok még ha tompábban is,de áthallatszanak,ez vendéglátómat azonban egy csöppet sem zavarta.Franciámat Rami hangos sóhajokkal,nyögdécselésekkel,s a végén egy hosszan elnyúló sikoltozással díjazta.Minden ilyen jellegű megnyilvánulása zene volt füleimnek.:)
Ahogy elélvezett összerándult a csípője,eltolta fejem puncijától,zihált,szaporán szedte a levegőt.Néhány percet kért,s amíg pihent fölé hajolva megcsókoltam a homlokát és csodáltam őt.
Kipihenve magát elérkezett a gumihúzás ideje,de még mielőtt erre sor került volna nem tudta megállni,hogy egy-két percre ismét a szájába vegye férfiasságomat.Én az ágyon térdelve élveztem mindezt,majd kicsomagolta a gumit amit szintén a szájával helyezett fel.

A kezdő póznak a misszit választottuk.Síkosítóra abszolút nem volt szükség az előzmények tekintetében,ettől függetlenül óvatosan toltam be.Ráhajoltam Ramira és lassan elkezdtem mozogni benne.Később tarkójánál megemeltem és szenvedélyes csókolózásba fogtunk.Rami puncija közben felvette farkam formáját így már kényelmesen,összehangolva mozogtunk együtt.Lábaival átkulcsolta a derekamat és még jobban húzott magába,szabad utat engedve egy gyorsabb tempó kivitelezéséhez.Ismét hangos sóhajok kezdték betölteni a szobát én pedig a nyakát csókoltam és lihegtem.

A vágyak egyre fokozódtak ezért pózt cserét javasoltam,mert még más pozícióban is meg akartam őt szeretgetni,így jött a kutyus.Berogyasztott lábakkal feltérdelt az ágyon én pedig visszatoltam kardomat.Koncentrálnom kellett nagyon mert már közel jártam a csúcshoz - egyszer meg is kellett állnom egy pillanatra - de azért itt már belevittünk egy jó kis csattogós részt is a szeretkezésünkbe,melyet az ággyal szemben lévő tükörből végig néztük.

Már nagyon a végét jártam és tudtam,ha Rami nyeregbe kerül akkor rövid időn belül kivégez,és a sejtésem be is igazolódott.Hanyatt dobtam magam,ő rám ült és vadul meglovagolt.Itt egy picit még feszítette a húrt,odahajolva lesmárolt,majd mindkét kezem ujjait bekapva szopogatta azokat,fogaival finoman harapdálta.Ekkor végleg elveszítettem a kontrollt,becsuktam a szemeimet és egy óriásit élveztem.Még megtekergette magát rajtam,hogy az utolsó cseppet is kifacsarja belőlem,majd leszállt rólam.Én teljesen kielégülve feküdtem mozdulatlanul,s látta rajtam,hogy totál kész vagyok.Kedves volt,levette a gumit és meg is törölgetett amíg összeszedtem magam.

A zene ami a tabletjéről szólt Rami elmondása szerint egy óra időtartamú mix.A zenei mix már véget ért amikor nekem is végem lett,de ő nem siettetett,lehetőségem volt még indulás előtt egy tusolásra.
Míg én felöltöztem ő magára vette az átlátszó csipkés köntösét.
Szorosan átöleltük egymást és egy hosszú forró csókkal köszöntünk el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Személyes üzenetben érdeklődtem,hogy változott-e a tiszteletdíjának mértéke,mert egy évvel ezelőtt jártam nála legutóbb.Ő kedvesen közölte,hogy maradt minden a régiben.
Az étkező asztalra tettem le egy borítékba csomagolva amikor megérkeztem hozzá,ami távozásomig érintetlenül ott is maradt.
És a tőlem megszokott módon vittem neki valami finomat is,remélem már megkóstolta.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Rami friss beszámolóit mindig nagy figyelemmel olvasom és folyamatosan azt tapasztalom,hogy bárki,aki csak megfordul nála - legyen az új vendége,vagy akár törzsvendége - a megírt élmények egytől-egyig azt igazolják,hogy megadja számunkra mindazt a szexuális örömöt amire mi férfiak vágyunk.
Drága Ramikám!Köszönöm a szombat délutáni szuper randit,minden percét élveztem!:)
Legmélyebb hódolattal,imádattal,rajongással: Jony

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ramóna szexpartner beszámolójáról


2021-11-22 18:34:28
Nagyon jó és izgalmas randibemutatót írtál Jony! Ment is a like részemről:)


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókRamóna legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2021-09-13) : Játszani kezdett kedvenc játékával, én pedig élvezettel néztem és élveztem, ahogy falja péniszem. Közben gyakran a szemembe nézett, úgy fényesítette kardomat és több alkalommal a nyálát csurgatta rá, hogy megöntözze hímvesszőmet. Most bőven volt időnk mindenre, hiszen az egész napot egymásra szántuk, ezért nem kellett figyelni semmire, csak magunkra és arra, hogy kiélvezzük egymás társaságát.

(2020-07-27) : Szobában folytattuk franciás játékunkat, élvezettel nyaltam őt tovább. Idővel Rami egyre közelebb került orgazmusához és végül egy kispárna fojtotta el hangos sikolyát. Ez után én kerültem a szájába.

(2020-02-27) : Pár perc múlva a kis Ayrton került a szájába. Tökéletes franciában részesített. Rami nagyon finoman csinálja. Végig szemkontaktus volt, ahogy hosszában végig nyalta rudamat. A környékét sem kihagyva, majd kéz nélkül bukik rá, s nyelvével is őrületesen jól bánik.

felejthetetlen: 40db
(2021-11-05) : Bár mondta is, hogy "Ő milyen típus", de ez pillanatok alatt átjött: lágyan, mégis határozottan kényeztetett a szájával, a golyókat sem kímélve, hol az egész nyelvét, hol csak a hegyét használva. Ő nem az a mélytorkozós, brutális tempót diktálós fajta, ennél sokkal érzékibb és szenvedélyesebb, az ember fia képes teljesen belefeledkezni a dologba és kikapcsolni?

(2021-10-27) : Lejjebb is kúszott és neki is látott a franciának ami valami eszméletlen volt. Fel le nyalta, rengeteg szájmunka, kevés kéz és konkrétan a golyók igy meg nem voltam nyalva, simogatva mint most. Hamarán is keményedés következet kértem is a gumit amit frl is helyezett elösször kézzel a főbb ráhelyezés szájjal, meg egy kis igazitás a biztonság kedvéért kézzel.

(2021-10-18) : Nyalta és falta, de a megfelelő felvezetéssel. Élveztem áldásos tevékenységét, mely során a golyóknál kezdte, majd végig nyalta a kéjrudam, s a kellő pillanatban eltűntette. Játszott vele, mintha a sajátja volna, közben perverzül szemembe nézett, szemeivel kacérul mosolygott. Kérdőre vontam, hogy megtalálta-e az akkoriban tetszett egyediséget rajtam,

nagyon jó: 25db
(2021-10-15) : Hegyet simogatva, bekapva, vegignyalogatva a golyok fele... 😍 ez ment egy ideig majd a nyalas farkam a mellevel is elkezdte simogatni, majd ujbol szajjal... Nem is birtam sokaig, igy gumit huztunk es beleult. (Ennyit azokrol a terveimrol, hogy most majd en kezdek,. Ahogy jatszott velem Rami, teljesen elfelejtettem mindent is!)

(2021-09-28) : Rovid idon belul a hatamra parancsolt es elindult lefele az ezredes fele. Az adatlapja szerint nem vallal melytorkos franciat, amit erkezesem elott kisse hianyoltam. Azomban mint kiderult feleslegesen! Igaz nem melytorok, de olyan technikaja van, ami utan semmilyen hianyerzetem nem volt!

(2021-03-11) : Ezután bementünk a hálóba, kényelmesen elfeküdtem az ágyon, Ramóna felém kerekedett, csókolóztunk még egy kicsit majd nf tudását tapasztalhattam meg. Nagyon finoman csinálja, hol csak a végét kényezteti szájával, nyelvével, hol szinte teljesen eltünti a szájában, oldalát nyalja, a ciciket dörgöli hozzá és a golyókat sem hagyja ki az élvezetből. Nagyon kellemes érzés volt

: 35db
(2021-10-13) : olyan a francia tudása hogy azt Macron is megirigyelné, szerintem ilyet még nő nem művelt velem, majd miután éreztem hogy nem bírom már sokáig kérdeztem hogy szeretné ,mire ő mondta felrakja az esőkabátot ,kezdi ő és befejezem én, olyat lovagolt ,egy kincs ez a nő még most is ez jár a fejemben, majd pozíciót váltottunk és hátulról lett végem.

(2021-10-07) : Először ő kedveskedett nekem. Különleges franciája van, az már biztos, csak úgy falja a golyókat és az ajkait is aktívan használja. Nem full mélytorok (nem is írja mondjuk), de néhányszor azért majdnem eltűntetett. Mondta, hogy neki úgysem fog menni fél órában, de muszáj volt megkóstolni a szép punciját. Finoman nyalogattam, ami bejött neki, legközelebb tuti többet időzök majd idelent. Aztán gumi fel és jöhetett

(2021-06-28) : Az elején a golyók kezelésére is engedélyt kért, és nem is ellenkeztem. Ahogy azokkal bánt, hát az elképesztő volt. Gumi is felkerült lassan és beleült a nyeregbe. A vágta után az ágy szélére könyökölt és így hatoltam be hátulról, a tükörrel szembe. A látványtól a hatás nem is maradt el, hatalmasat élveztem benne. Ráborulva fújtam egyet, majd egymás mellé feküdve pihentük egyet. Ezután masszást kértem, ezzel töltöttük ki a maradék időd.