187
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Bunny szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-21 08:53:51

morcimaci
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2021-11-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Már régóta szerettem volna találkozni vele. Akkor is és most is itt vettem fel a kapcsolatot vele majd telefonon is egyeztettünk. Végre sikerült egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot találni. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem de BKV van a környéken. Autóval érdemes előbb érkezni a parkolóhely miatt. Hát előtt szerencsével lehet találni de kis sétával már bőven tudtam találni. A bejutásnál készségesen elmond mindent így könnyen oda lehet találni hozzá.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Célnak teljesen megfelel. Nem ingatlant mentem vásárolni így nem olyan szemmel néztem. Tusfürdő választék van bőven. Ágy szép nagy és kényelmes. :)
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel rengeteg képpel hirdet így nem ért meglepetés amikor az ajtó mögül előlepett. Fekete szettben fogadott. A képei közül is ezek jöttek be a leginkább. Hatalmas mellei vannak kerek feszes popsija. Pont az ilyen alkatú nők jönnek be így minden porcikája nagyon bejött.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Szájra puszival fogadott mintha ezer éve ismernénk egymást. Fekete szett amiben fogadott nagyon bejött főleg h bugyi nem volt rajta. Így láthattam mi vár nemsokára. beszélgetés kozben vetkőztem és siettem a fürdőbe. Fürdés közben is végig beszélgettünk. Fürdőből kiérve a elém került és a melleibe kapaszkodva a tetthelyre vezetett. Már itt éreztem hogy bajban leszek az első körben. Már itt hozzáért szerszámom popsijához ami nagyon tetszett. Majd felpattant az ágyra és kezdetet vette amir már régóta vágytam... csókolózás közben a melleit és popsiját követelte hogy markoljam és gyömöszöljem. Egész éjszakát betöltő mellei következtek amiből szerintem sosem lehet elég. Kis idő után elém hasalt és franciázni kezdett. Közben követelte hogy popsiját paskoljam és melleibe kapaszkodjak. Nagyon írhatóan csinálta. Ahogy lenéztem csak őt láttam a szerszámomat már nem. Hanyatt feküdt és lelógatta a fejét az ágyról h így én is jobban hozzáférjek. Melleit markolva közben ujjazva húzott magába. Már itt küszködtem hogy ne így fejezzem be a torkán. Fordult és a mellei közé tette farkam és jött a ciciszex. Eszméletlen látvány és érzés volt. Újra francia következett ugyanebben a pózban. Ágytámlán támaszkodva már bocsi a kifejezésért de dugtam a száját. Sajnos annyira elvitt a hév hogy párszor a feje koppant a támlán (utólag is elnézést érte) Jeleztem is neki hogy így fejeznem be. Pár perc és robbantam is a szájába, hagyott lenyugodni majd tisztogatás következett. Beszélgettünk majd kis idő után ismét a lábaim közé vetette magát. Nagyon jól csinálta de nekem a második csak nehezen jön össze ezért kértem hogy én is kényeztethessem egy kicsit. Ha tehetném még most is a melleit nyalogatnám és masszíroznám. Majd jött a puncija ami nagyon ízletes. Két ujjamat kérte hogy használjam és hajrá. Koppig kellett nyomni és jöttek is a hangok. Remélem tényleg jó volt neki is. Gumit húztunk és féloldalt láb felemelve mentem bele. Sajnos elgyengültem így újra francia majd az előző pózba ismét. Popsiját melleit markolva toltam. Nagyon izgató volt főleg hogy közben ujjaimat nyalogatta. Nagyon tetszett ez a Pót így ebben is mentem el... tisztogatás majd beszélgetés és mentem utamra.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Extrát nem kértem így erről nem tudok nyilatkozni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam. Ha még fogad a későbbiekben akkor szeretném mindenképp meglátogatni. Ne foglalkozz másokkal ha jól érzed magad akkor úgyis csak az számít! ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2021-07-13) : Négykézlábra ereszkedett, és azonnal bekapta a már kemény farkamat. Egyből tövig vette, éreztem a torka szoritását,hagytam egy kicsit még kibontakozni Bunnyt, de a harmadik torokra engedése után már rátettem a fejére a kezemet, és jól ráhúztam a kemény farkamra. Ezt megismételtük jó sokszor, amikor Bunny a hátára feküdt és lelógatta a fejét az ágyról

(2021-06-12) : Ezt követően, sajna puhulni kezdtem, Nyuszi a gumit leszedve egyből szopni kezdett, pici idő múlva 69-ben folytattuk. Egyre keményebb lettem tökéletes franciát kapva. Megkérdeztem, hogy popsijába ujjal behatolhatnék- e? Még ez is kimaradt randijaink során, -igent felelt rá. Finoman egy ujjamat csúsztattam be, és közben punciját is nyaltam. Bunny hangja egyre jobban kezdett megváltozni, egyre hangosabb lett, és el is élvezett szerintem.

(2021-05-07) : Éreztem, hogy farkam jól reagál ezekre a finom, szenvedélyesen erotikus hatásokra, egyre keményebb lett. Bunny most elém térdelt és farkamat a mellei közé helyezve izgató "fogságba" helyezte melleit két kezével összeszorítva, majd melleit üzemesen le-fel mozgatva dörzsölte farkamat mellei bársonyos bőrével. Ezután arra kért édes hangján, hogy üljek a franciaágy szélére,

felejthetetlen: 80db
(2021-08-20) : Végül valahogy az ágyra kerültem, háttal lefelé amikor Bunny már nyúlt is a gumiért, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy kértem még egy plusz kört. Ez abból állt, hogy Nyuszi feküdt hanyatt én pedig loptam pár csókot majd, a nyelven végére vettem a melleit és végül eljutottam a combjai közé. Mint kiderül a body pántja szétkapcsolható, így Bunny egy mozdulattal felfedte előttem a punciját. Éltem is a lehetőséggel és a nyelvet és az ujjaimat is bevetve kezdtem kényeztetni. Úgy tűnt tetszik neki. Idővel felültem és a répámat előre szegezve a feje elé ültem.

(2021-08-11) : De ez a nosztalgikus érzés sem tartott sokáig, mivel Bunny ismerkedős típus, szeretne mindenkit, de tényleg mindenkit megismerni, senkit sem kihagyva. Gyorsan térdre huppant, és kézbe, majd szájba vette az Ezredest. Elég vadul kezdett bele, ami nekem meghozta az örületet. Egyre hevesebben ügyeskedett, kérte hogy kézzel is "segítsem" a fejét, aminek a vége az lett hogy gyakorlatilag ráhúztam Bunnyt az Ezredesre.

(2021-04-06) : Leültetett a kanapéra, elém térdelt, és kérte, hogy maszatoljam össze az arcát. Jólnevelt gyerek lévén eleget tettem a kérésnek. Eszméletvesztés.... Valahol ott tértem magamhoz, hogy masziroza a hátam. Jót dumáltunk, imádok dumálni Vele, nagyon értelmes csaj, és mint kiderült az érdeklödési körünk is hasonló(lucskos káposzta)🤣🤣🤣

nagyon jó: 67db
(2021-02-09) : Néhány percig így élvezkedtem, majd az ágyon eldőlve keblei fölé térdeltetett és egy frankó ciciszexben részesített. Igencsak szép látvány volt, ahogy a hatalmas cickók között eltünt a farkam és a végét elérve szájával fokoztta az élvezeteket. Kis idő múlva kissé feljebb helyezkedve indult újra a fantasztikus mélytorkos francia. Úgy dömtöttem most már eleget kaptam és szeretnék én is adni.

(2021-02-05) : Az enyém a feneke irányába, az övé a péniszem felé. Mindketten egy darabig markolásztuk és simogattuk azt, amit találtunk majd Nyuszi szép lassan négykézlábra ereszkedett és keze helyett a szájával kezdte „markolászni” a péniszem. A szája nagyobb mint a marka, mivel ha a kezével nem is, de a szájával teljesen eltüntette a péniszem.

(2021-02-04) : Élveztem, élvezte. Ezután ledobta négykézlábra magát és bevette a farkamat a szájába, így dolgozott rövid ideig, hanyatt feküdt és torkon tolhattam, majd mellbe, aztán torkon. Közben mondta, hogy két ujjas jelentkezést végezhetek puncijában, melynek azonnal nekiláttam. Tehát torkontolás és ujjazás. Brutális!!!!! Visszaereszkedett négykézlábra és hol kézzel, hol anélkül szopott. Közben csapkodtam popsiját és ujjaztam felváltva

: 378db
(2021-11-14) : Utána nem tűrt ellentmondást, én lettem kezelésbe véve és még mindig izgultam, elsőre általában egy darab téglává változom és jobbára használhatatlan vagyok, Bunnynál ez öt percig ha tarthatott. Hátra feküdt előttem, magához húzott, és teljesen eltűntetett az ajkai között, és ölelgetett hol velük, hol a nyelvével, elárasztva a tűzforró nyálával, pillanatok alatt kemény lettem,

(2021-10-12) : Amint a fürdőből kijöttem, az ágyon állva fogadott, és a csodálatos melleit a számba adta. Hú, ez valami fantasztikus volt. Utána francia következett, amit nagyon lelkesen és ügyesen csinált. Ezt követően többféle pózban szeretkeztünk, mind nagyon kellemes volt.

(2021-10-05) : Először csak finoman csinálta majd tövig eltüntette a répám a szájában. Szerencsére a melleit szabaddá tette és elérhettem őket a kezemmel. Majd felmásztunk az ágyra, ahol én hanyatt vágtam magam, Nyuszi pedig mellém mászott négykézláb és folytatta az orális kényeztetést Úgy fordult, hogy a feneke és a puncija elérhető közelbe kerüljön. Éltem is a lehetőséggel, hol a combjai között átnyúlva a punciát kényeztettem az ujjammal,