3
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
0
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
97
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
CSILLA erotikus masszázs

erotikus masszázs

CSILLA-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-20 17:58:11

Péter77777
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

CSILLA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-11-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nem Őt hívtam, de a másik lány el volt foglalva és csak nagyon késői időpontja volt, így jött az újratervezés. Csilla vette fel a telefont, és kedves hangon megkérdezte hogy miben tud segíteni. Elmondtam mit szeretnék, és hogy most mennék. Azt mondta semmi akadálya, nézzem meg az adatlapját, és ha tetszik nekem a látvány, menjek nyugodtan, szeretettel fog várni. Így is tettem. Nem gondolkodtam sokáig. Letusoltam, fogatmostam és autóba ültem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem. A GPS könnyen odavitt a címre. 1 Óra parkolás kb 400 Ft. Nem nagy költség. Megéri. Parkolóhely van dögivel. Még válogatni is lehet.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A kapuban felhívtam hogy ott vagyok, és megkaptam a bejutáshoz az instrukciókat. A lakás az első emeleten van. Az ajtó kínyílt, egy sötét leddel megvilágított folyosó fogadott, amiből több szoba is nyílt amiben több lány is szorgoskodott.
A mi szobánk a bejárattal szembeni volt, amiben szintén félhomály volt. Egy kátszemélyes kanapé, egy masszázsány és egy tatami tartozékkal. Egy nagy tükör van a falon.
A fürdő szép tiszta (tusuló) többfajta tusfürdővel és szájvízzel. 2 mosógép és egy szárító foglalt még helyet benne.
CSILLA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek a valóságnak megfelelnek. Vékony testalkatú, szép arcú, kedves, mosolygós lány.
Fehér melltartóba és bugyiban nyitott ajtót. Megölelt, hogy oldjuk a hangulatot. (Bevallom izgultam)
megcsókolt, bemutatkozott, majd a szobánkhoz vezetett.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázságyon történik a masszázs. Tusolás után, már nem volt rajta bugyi se melltartó. megkért, hogy feküdjek hasra. A fejemhez állt és a hátamon kezdte a masszást. Hosszanti nyújtásokkal dőlt előre, a mellét hozzá-hozzá érintve a fejemhez. A karomat a csupasz lába közé vette és úgy masszírozott. Majd amikor az újjaimmal is végzett úgy guggolt, hogy a kezembe foghassam a melleit. Tömzsi bimbók, szép lejtésű cicik. Nagyon fínom érzés. A talpam mazzsírozésa után a vádlim, majd a combhajlító izomot úgy simogatta, hogy amikor a farizomra csúszott a keze, a gátat is érintette.
Közepesen erős, kellemes, lazító masszázst kaptam.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A gát és a here simogatása különösen kellemes volt.
Ekkor megkért, hogy forduljak meg.
Felmászott az ágyra a lábam közé kuporgott. Óvatosan felemelte a vesszőt, és lassan nyelvvel lentről felfelé nyalni kezdte a zacskót. Ez körülbelül fél percig tartott, mikoris hírtelen eltűnt a szájában a vesszőm. Tövig tolta mámoros kéjt okozva. Ki-be mozgott a szájában miközben fogtam a fejét. Felhúztam és csókolózni kezdtünk. Csókoltam a melleit, a száját, majd a testemet végigcsókolva újra lement a farkamhoz, amit újra tövig nyelt! Két kezével rásegítve kényeztetett, aminek kitörés lett a vége. A összes gyerek a szájában landolt. Addig puszilgatta míg szépen lassan lelohadtam. Leszállt az asztalról, és még egyszer megmasszírozta a felső testem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén kedvesen szólt, hogy letelt az 1 óránk.
Odaadtam a megbeszélt rózsaszálakat, mikor is felfeküdt a masszázságyra. Elkezdtem sikogatni, masszírozni. Formás fenekére tettem a farkam, és úgy simogattam. Az egy órás időt kihasználtuk, de legközelett másfél órára megyek.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Közben megbeszéltük hogy egy hét múlva újra jövök és kipróbáljuk a csuszkamasszázst. Amit vártam azt maximálisan megkaptam. Kedves, barátnős fíling Happy End-el. feltöltődve, mosolyogva csókkal, öleléssel távoztam. 100%

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés CSILLA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókCSILLA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2021-05-21) : Hasra feküdtem ,majd elkezdte a nyakamtól lefele a masszirozást ,váll rész is határozott de nem fájdalmas ápolást kapott a fejemet is jól meg masszirozta ,ezt máshol sehol nem tapasztaltam ,komótosan csinálta a hátamat is nem , igazán kellemes volt és még a letapadt csomókat is feloldotta ,mindennap el tudnám viselni annyira jó volt, megfelelő ideig csinálta a lábakat is ,totális ellazulást sikerölt produkálni, nem mellesleg intelligens ,beszélgető partner is ,

nagyon jó: 1db
(2021-05-31) : Tatamin hasra feküdtem olajjal kezdte a masszírozást.Éreztem a mozdulatán,hogy szakszerűen csinálja.Időnként megkérdezi,hogy nem túl erős.Nem volt nagyon erős számomra megfelelő volt.Lábam után feljebb halad a hátam derekam jól átgyúrja továbbra is érzem,hogy a testem ellazul ehhez a kellemes relaxáló zene is hozzájárul.Közben pár szót beszélgetünk a munkámról egyebekről.

: 1db
(2021-12-01) : Mire visszaértem, már csak egy bugyiban volt rajta. Mivel a hó vége volt, úgy gondoltam, hogy a pirosbetús napjai vannak, ezért nem is forszíroztam, csak tudomásul vettem. felfeküdtem az ágyra hassal. Szép lassan, hosszas laza mozdulatokkal egyenletesen felvitte a krémet a hátamra, majd körkörös mozdulatokkat bemelegítette a hátam. Ezután jött a dörzsölés, ami már intenzívebb, erőteljesebb volt.