187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Lotti szexpartner

szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-20 17:37:04

Danno93
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti beszámoló szexpartner Budapest 2021-11-22

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Igazából 2020 nyár elején voltam nálla.
Vtr-en nagyon könnyen és egyszerűen lehetett egyeztetni velem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel egyszerű odajutni.
11. Kerületi lakópark. Megállótól pár perc séta.
Parkolás megoldható,de nem emlékszem mennyi szabad hely volt. Pár perc sétával sok lehetőség van még a környéken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Célnak megfelelő,kis lakás.
Rend és tisztaság. Ami kell az megvan.
Lotti külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
4
Előbe szebb,mint a képeken. Pedig a képeken is szép. Arckitakarástól nem kell félni. Nem az a plázacica arcú,de nagyon is vonzó.
Éva kosztümben és magassarkúban fogadott. Mikor ajtó mögül előbújt az állam leesett. Szép arc,szép cickók,szép popsi és semmi felesleg rajta. Csodálatos nő!

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezés után bemutatkozás és egy kis beszélgetés. Újonc voltam még az ilyen randik világában,és ez látszódott is rajtam. De Lotti kedvessége és szépséges oldotta feszültségemet. Tusolás után az ágyon fekve várt és csalogatott is. Odaértem és egyből simogatni kezdett. Puszik,majd csók is lett. Egy kis idő után lefeküdtem az ágyra,és ő elindult lefele. Elérte a velem.egykorút,és megmutatta francia tudását. Nagyon jó élmény. És a látvány is jó. Vissza kellett fogni magam. Kértem a 69et,ő pedig kedvesen fordult is az arcom fölé. Élmény volt nyalni őt. Aztán kértem,hogy folytassa a franciáját végig. Nem bírtam megállni,hogy ne végezzem a szájába. Utánna egy kis masszázs kölcsönönes,beszélgetés és kezdődhetett az újabb francia óra. Kis idő után gumit kértem,és kaptam is. Majd misszibe kezdtünk. (Ha jól emlékszem,kedvence). Csodás érzés benne lenni és közbe nézni őt. Majd lovagolni kezdett,és hát ez még inkább dicséretet érdemel. Ahogy a cicik is ugráltak...és a hanghatások.. imádtam minden pillanatot. Nem is bírtam tovább.

Csodálatos élmény volt minden vele (és benne :D) töltött pillanat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Akkori kb átlag,vagy talán kicsit átlag alatti díjjazásért átlagon feletti élmény. Ajánlom mindenkinek.
De vigyázzatok rá kérlek. Szeretnék még eljutni hozzá :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csodás külsővel megáldott kedves,intelligens és vidám hölgy. Kezdeményez,de enged is. Arra törekszik,hogy jól érezze magát nálla-vele az ember.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2017-11-13) : Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.

(2016-07-14) : Pillanatok alatt keményre szopta és utána következett amiért érkeztem: nyelves popsi izgatás. Ilyet én még életemben nem éltem át. Ez az volt a javából. Olyat kaptam, hogy csak na...

felejthetetlen: 28db
(2021-02-04) : Gyorsan összegabalyodtunk. Én kértem a popsi nyalást, amit nagyon élvez, akár csak én. Egy kis 69 is bele ért, fincsi volt a punciját nyalni. Gumi fel és hátulról végzet ki. Tisztogatás majd masszázs részemre, kis dumcsi. Mikor akció készen álltam, megint kértem a popsi nyalást, háton fekve, lábamat megemelve nyalt ki rendesen, közben a farkamat vertem kézzel. Nagyot élveztem magamra.

(2020-06-05) : Ezért kértem fordítsunk szerepet, én kezdtem nyalni a nuniját. Fincsi volt, élvezte, de nem ment el. Ezután gumi húzás, majd szemből döfködtem. Tetszett neki, de nem élvezett el. Sajnos én pár perc után a gumiba lőttem egy anyagot. Ezt követően kis pihi, masszázs nekem. Pár perc pihenő után kértem a popsi nyalást megint. Most hátulról kezdett neki. Széthúzta a farpofáimat, s úgy nyalt rendesen, közben a farkamat húzogatta.

(2020-01-19) : Ezután újra csak ő kényeztetett engem és ekkor megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átélésselés annyira jól csinált hogy még a fülem is ketté állt.

nagyon jó: 61db
(2021-06-21) : Ezt követően hanyatt feküdtem, és Lotti kezdett kényeztetni. Puszilgatott, nyalta a nyakam, mellbimbóim szinte mindenem jól körbejárva csókolgatva, nyalogatva, csak eljutott a farkamhoz. Fantasztikus a franciája. Nagyon finoman lágyan, nem sietve kényeztetett, közben a golyókat és környékét is kezelésbe vette.

(2021-03-08) : Egy picit kényeztettem is a lába között, de sejtettem, hogy így nem jutok messzire, időm sem volt sok, hát hamarosan szájába vett. Így sem maradtunk sokáig, hanyatt dobtam magam, felháztam a lábaimat és azonnal nekilátott a fenekem kinyalásának. Bár régebben már volt ilyenben részem, de most ez százszor jobb volt, mint amire számítottam

(2021-01-29) : Most az én kérésemre fordultunk a rendes egyhíján 70-be ő felül én pedig alul így legalább már hozzáfért rendesen a barátomhoz is én is jobban hozzá fértem popsijához rendesen kinyalakodhattam magam hol a punci hol pedig popsi nagyon finom volt mindkettőt nyalni. De itt már éreztük mindketten, hogy baj lesz ha nem öltöztetjük fel barátomat bohócruhába. Gyors öltöztetés és

: 117db
(2021-11-28) : Megkértem, hogy franciàzzon, aminek szívesen eleget is tett. Mikor éreztem, hogy jól esne elsűlni, kértem hogy verje a mellére a farkam. Szép làtvàny volt és nagy élvezés! A hàlószobába érve, kértem egy rövid masszàzst. Majd a popsimra tért, amit nagyon kellemesen nyelvvel kényeztetett. Szuper érzés volt, amitől hamar ismét kőkemény lett a farkam.

(2021-11-18) : Francia, zacsi és gát nyali közben hatalmas beleéléssel temeti magát az ember hátsójába a nyelvével. Nem finnyáskodik, látszik, hogy élvezi amit csinál, te pedig ott fekszel/állsz/négykézláb vagy egy szőke lány furakodó nyelvével a hátsódban. Az együttlét nagy része így ment el, hogy különböző pózokban kényeztetett engem, én is kezelésbe vettem egy keveset

(2021-10-29) : Na ott olyan francia kezdődött (még incselkedett is előtte, kérdezve hogy mennyire szeretem a franciát...) ami sokáig nem lankadt (részemről sem:) Zacsi, golyó, gát és rúd nem maradt szárazon. Az izgalmat fokozatosan növelte, vagy talán nálam adódott mindez össze, tény, hogy nem volt megállás, egyre feljebb az élvezet, csöpp szünet sehol. Úgy, hogy bármennyire is álltam volna a sarat, több perc után szólnom kellett, hogy robbanok. És tudta - nem robbanni akartam, hanem visszatérni az iramból. És sikerült újra ismételni hosszan a francia menetet.

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.