96
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
61
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Shila erotikus masszázs

erotikus masszázs

Shila-

Prémium hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-20 00:21:38

Prof_Fushimishi
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Shila beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-11-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az adatlapján jelzettek szerint olyan napon próbáltam elérni telefonon, amikor dolgozik. Ugyan első nekifutásra nem vette fel, kb. fél óra elteltével diszkréten visszacsörgött. Ezután ismét megcsörgettem, és ekkor már sikeres volt a kapcsolatfelvétel. Már telefonon nagyon kedves, közvetlen, kissé mélyebb regiszterű, búgó hangján minden lényeges részletről felvilágosított, majd lefixáltunk egy kora reggeli időpontot. Az egyeztetés nagyon gördülékeny.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Kondorosi uszoda közelében, tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető (villamos). Autóval is rendben van, a közelben aránylag könnyen le tudtam parkolni, ez talán a korai időpontnak is betudható. B tervem az volt, hogy a közeli lakótelepi parkolók egyikében biztos találok helyet, szerintem nem para.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasházi minigarzon, kis fürdő zuhannyal, tökéletesen megfelel a célnak. A nappaliban egy hatalmas fekhely a tetthely, egy fotel a fürdő mellett, ami gyorsan átlényegült ruhagyűjtő kosárrá. Bent tisztaság és rend uralkodott, de részletekre már aránylag halványan emlékszem, mivel a hölgy szépségével és varázslatos vonzásával erőteljesen elvonta a figyelmemet.
Shila külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Miután telefonon megkaptam és követtem a bejutáshoz szükséges instrukciókat, megérkeztem az ajtóhoz, ami mögött Shila várt egy fekete szettben, combfixben, igen dögösen és csókkal fogadott. Öltözéke nem égett bele olyan intenzíven az emlékezetembe, mert elég gyorsan megszabadultunk tőle (a combfixtől egy picit később), és formás kis teste leplezetlenül sokkal nagyobb hatással volt rám. Ha fényképen tetszett, személyesen is tetszeni fog.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Találkánk 2. harmadában volt szerencsém a masszazshoz, ami előtt megkérdezte, hogy krémmel vagy olajjal szeretném. Krémet választottam és kaptam egy ellazító talp-láb-hátmasszázst ebben a sorrendben, ami számomra profinak tűnt, bár teljesen tapasztalatlan vagyok, szóval ezt nem tudom objektíven megítélni, mindenesetre nagyon jól esett. Az alapos masszázs után megkérdezte, mit szólnék egy kis nuru-gélhez. Mivel már eldöntöttem, hogy zöldfülűként teljesen rábízom magam, hagytam magam rábeszélni. Nos, nem bántam meg, olyan intenzív volt az élmény, hogy ... ihajj. Test a testen, Shila mindenével IS masszíroz, közben én lassan kutatat fúrok az ágyba meredező szerszámmal.... nehéz ezekre visszaemlékeznem, az élmény intenzitása egynémely agysejtemet kiégethette.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Számomra az egész másfél óra, amit együtt töltöttünk, kényeztetés volt. Irodalmi elemzésként rögtön a keretes szerkezet ugrik be erről a randiról, mivel kényeztetéssel kezdődött és végződött. Megérkezésem után gyöngéd csókok, simogatások után vetkőztetésembe kezdett. Én kissé bárdolatlanul megpróbáltam meggyorsítani ezt a folyamatot, de éreztem, hogy ezzel kicsit kizökkentünk a ritmusból, és inkább hagytam magam kényeztetni. Előállt egy vallomással, hogy sajnos csak épp akkor tudta meg, hogy aznap vízhiány lesz a házban, ezért a közös fürdést nem tudja vállalni. Ez picit elszomorított, mert az eddigi beszámolók alapján nagy kedvet kaptam hozzá, de ez egy tipikus vis major, tehát gyorsan napirendre tértünk felette. Felajánlotta, hogyha otthon fürödtem volna, akkor ne fáradjak, megpróbálta menteni a helyzetet másfél literes PET-palackkal odakészített, felmelegített vízzel, de nekem még szerencsém volt: még éppen jött annyi a zuhanyrózsából, hogy meg tudjak tisztálkodni. A fürdőből kijőve csókolózás- és simogatásügyileg újra felvettük a fonalat, de még állva. Mivel már nagyon álltunk (többedmagammal), javasoltam, hogy jussunk végül dűlőre, mire a fekhelyhez vezetett... terpeszben. Kedvesen érdeklődött, volna-e kedvem kényeztetni, és hát persze, hogy volt :) Friss, nagyon fiatalos punciját öröm volt falni, ahol értem. Mikor már meglehetősen jól érezte(ük) magát, ő vett engem kezelésbe. Valamikor ez volt az a pont, amikor bevallottam neki, hogy én még masszőzszűz vagyok, és szeretném teljesen rábízni magam. Frenetikus natúr francia kényeztetést kaptam tőle, nem kímélte a zacsikat sem... nemi szerv nem maradt szárazon. Hagyott teljesen lenyugodni, majd utódok Szilviában landoltak, kis tisztogatás után következett a masszázs (lásd fent). Előtte még feltett egy kérdést, hogy elnyújtott v. kétszeri kényeztetést szeretnék, aminek a lényegét akkor még nem igazán értettem, de szigorúan matematikai alapon a 2x-it választottam. A második felvonás szintén natúr franciaként kezdődött, de immár fordított felállásban. Mivel nem tudtam ellenállni felém fordított hátsójának, megkérdeztem, hogy kényeztethetem-e. Szabadkozott, hogy a nuru-gél íze esetleg kesernyés lesz, de nem ellenkezett. Szerencsére a jótékony testnedvek már lemoshatták addigra a gélt, mire én nyelvvel illettem nemesebbik szervét. Így aztán egy 69-es formációban teljesedett ki együttlétünk. (lenyugvás, tisztogatás, mint fent)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ismeretlenül állítottam be hozzá, saját elhatározásomból előre adtam át a rózsaszálakat szerény ajándékommal együtt, ez talán végig ott is maradt az asztalon. Teljesen korrekt, egyébként az adatlapon is minden információ elérhető.

Rózsacsokor
fél órás randira 13, egy órás randira 18, másfel órás randira 23 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Csak szuperlativuszokban tudok írni róla. Felejthetetlen élmény, hatalmas odafigyelés, törődés jellemzi. Nem csak azt kaptam, amire vártam, hanem túl is szárnyalta. Jó lenne visszatérni, ha megjavul az a fránya vízvezeték.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2021-11-25 04:34:01
Tartalmas randit örökítettél meg egy szép írásban. Gratulálok!

2021-11-23 16:41:36
'IIletékes' hiányában gondolom a francia részerként...

Suomi
Nagytudású
2021-11-23 16:36:17
Kellemes intelligens beszámoló, csak a "zacsikat" nem értem.

2021-11-22 16:29:03
Ismét egy remek beszámoló Shiláról. A sárga szín megtévesztő, az író nem adhatott nagyobb elismerést, a lényeg az amit olvashattunk. Gratulálok !


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2021-11-05) : Pillanatok alatt hadrendbe állítja bajtársamat. Elkezdett dél felé menni a bajtársamnál megtorpant egy kicsit és elkapta grabancát. Isteni finom franciával ajándékozta meg bajtársamat. Kis idő múlva halkan megkérdezte szeretném-e kényeztetni, a válaszom hogy a fenébe ne szeretném ki nem hagynám a világ kincséért se.

(2021-09-18) : Azért, hogy masszázs is legyen bemutatta a "függőleges csúszka masszázst". aminek keretében kellő szappan síkosítással csúszkált rajtam elöl-hátul, szemben-háttal, miközben kezeink gondosan tisztogatták azokat a zónákat, amiket később csókjainknak szántunk. Popsiját külön gondossággal kezeltem, jelezve, hogy egy két nyalintással ott is szeretnék elidőzni.

(2021-08-30) : Átgyúrta lábaim vádlitól kezdve, szépen haladva felfelé, derekam, hátam, nyakam, vállam is sorra került. A nagy tükrökben végig figyeltem őt, csodás látvány, ahogy egy ilyen gyönyörű nő dolgozik az emberfíán. Két kézzel, kézéllel, tenyérrel, behajlított könyöke csúcsaival, s még pár jóleső módon, érezhetően tanult mozdulatokkal masszírozott meg

felejthetetlen: 13db
(2021-11-27) : Ott àlt előttem egy igazi Nő, egyetlen vàgya, hogy jól èrezzem magam, már csak parányi kis bugyi volt rajta, s tudtam, hogy pár màsodperc múlva màr az sem lesz. Így is lett!! Lassan, izgatóan szabadúlt meg utólsó mèg testèt fedő ruhadarabjàtól, először csak combjáig,

(2021-02-28) : Megtalálta a problémás helyeket, melyekre több időt és figyelmet szentelt. Nem volt kapkodás, nem hagyta félbe a gubancos területeket, megpróbálta a lehetőségeknek megfelelően kezelni az akut részeket. A lábaimon éreztem, ahogy folyamatosan tűnnek el a görcsök, úgy illant el belőlük a fáradság.

(2021-02-20) : A klasszikus masszázst követően jött az erotikus rész Shila beolajozta magát és a hátamon egy csúszka masszázsba vette kezdetét.Nagyon izgató volt amikor a kissé borostás alteste karistolta a fenekemet.Többször végig siklott a hátamon,majd ugyanezt fordítva is megcsinálta ,megfordult a feje a lábamnál így csúszkált rajtam a punciját végig êreztem a hátamon nagyon élvezetem

nagyon jó: 11db
(2021-11-01) : Hasra fektetett és kaptam egy kellemes, szakszerű masszázst. Az elején majdnem elaludtam, egyrészt az első kör fáradalmaiban (l. alább), másrészt mert tényleg jól csinálta, profin, de kellően gyengéden, erotikusan. Így ahogy haladt a masszázzsal én is egyre élénkebb lettem.

(2021-10-04) : Masszázsra a randi végén került sor, valahogy az első alkalom után mindig így történt. Nem sok időnk maradt, Shila átgyúrta a hátamat. Változatos technikával dolgozik, állva, térdelve nehezkedik rám, használja a könyökét is. Mozdulatai szakszerűek, mindig csodálom a tükörben, ahogy komolyan dolgozik.

(2021-09-28) : Gyorsan megtalálva néhány beállt helyet a hátamon, vállam környékén. Enyhített azok súlyosságán abban a pár percben, ami a végén maradt erre. Technikailag nemtok hosszan írni róla, keveset csináltuk. Ha valaki nagyon masszázst szeretne, biztos kaphat. De határozottan kell kérni :)

: 12db
(2021-06-11) : Masszázsra nem is tudom,hogy mikor került sor. De nem is az az atgyuros masszazs volt amit kaptam tőle. Ez inkább ilyen vagykeltő olajos teljes testét belevitte masszázsba. Hazudnék ,ha azt mondanám ,hogy nem voltak masszázs mozdulatai, amit tökéletesen hajt végre. Belecsempeszett egy kis nuru masszázst a kezelési tecnhikaba.

(2021-02-27) : Azután én kerültem a hátamra és kezdetét vette SHILA meglepetés-sorozata. Meglehetősen széles a repertoárja, kézzel, lábbal, cicivel popsival ajkával és nőiessége nyitott, forró rózsájával felváltva kényeztet. Bokámon.lábamon, combomon gerincemen érzem nedves, nyitott forróságát.

(2020-09-05) : Még a hátamon feküdtem amikor először egy nagyon alapos talpmasszázst kaptam, a lábujjaim külön törődést kaptak. Így haladt szépen felfelé Shila a combok irányába, finoman, időnként olajat csurgatva azokra. Ez inkább egy kényeztető, tantrikus masszázs volt, mert akkora már ez esett jól. Egy kicsit feljebb próbálta még újra életre kelteni az öreget, de az egylövetű már pihent.