0
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
3
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
97
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Gigi erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Gigi-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-19 08:58:57

Canaletto
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Gigi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-11-22

Egyeztetés
Elérhető:
4
Villogott a "most hívhatod", de valójában kolléganő vette fel, aki mondta, hogy Gigi később jön, de beír az általam kért időpontra, ezzel nincs gond. Nem is volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Régi, közismert intézmény a Nyers Bor utcában. Megközelítése egyszerű, ez egy csendes utca, de közel a nagy forgalmú főutakhoz, ahol sokféle busz meg villamos jár. Parkolni se kihívás, de fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tetőtér-beépítés az eredeti szintek fölött. Zárt lépcsőház, a lakásokból nem lehet odalátni a lépcsőre, a diszkréció tökéletes. Maga a lakás kétszintes, csigalépcsó vezet a belső emeletre, ott még sose jártam. A szobák viszonylag tágasak, masszágy, tatami, nagy bőrkanapé is befért. A fürdőszobában hatalmas sarokkád, rengeteg tusfürővel, még sampon is van, de hajat azért nem mostam. Megfelelő környezet egy jó randihoz. Ebben a lakásban csak egyszer volt kellemetlen élményem, amikor a fürdőbe menet belerúgtam a csigalépcső legalsó fokába, de arról nem a lányok tehetnek.
Gigi külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Érkezésemkor telefon, kapucsengő, gyors bejutás. A külső ajtó tejüvegén már átderengtek Gigi körvonalai - biztató látvány. Fogalmam sincs, miben fogadott, de valami biztos volt rajta, mert ha meztelen lett volna, arra azért emlékeznék.
Az adatlapján feltüntetett adatok stimmelnek, az igazolványát nem kértem el, de huszonévei elején járhat. Az átlagnál magasabb, vékony, igen jó alakú, bájos arcú lány. Kedves, barátságos, mosolygós, könnyű vele egy hullámhoszra kerülni. Mellei nem nagyok, de teljesen természetesek, nem kívánnék se nagyobbat, se szebbet, számomra így ideális. Popsija igen szépen kerekedik. Aminek külön örültem: nincs rajta tetoválás.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
2
A masszázs első felvonása igen szakszerű volt, mert én csináltam. Csak viccelek, tényleg én csináltam, de minden szakszerűség nélkül, de hát mi lehet kellemesebb a férfiembernek, mint egy ilyen csinos lányt krémes kézzel hosszasan simogatni? Miután alaposan leápoltam a hátát, a fenekét meg a lábait, szóltam, hogy megfordulhat. De ami itt következett, az már a következő pontba tartozik.

Később én is kaptam egy igen kellemes, de egyúttal hatékony maszírozást. Gigi a lábaimnál kezdte, onnan haladt szépen fölfelé. Ügyesen meggyúrta tekintélyes felületem minden négyzetcentiméterét. Eleinte beszélgettünk erről-arról, aztán átmentem relax üzemmódba, majdnem elaludtam.
Levezetés
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Szóval először én mondtam, hogy megfordulhat. Kicsit megkóstolgattam finom, természetes melleit, de mivel csikis volt, nem időztem ott sokáig. Kényelmesen elhelyezkedtem a lábai között, és alaposan megkóstoltam az illatos, ízletes kis kopasz barackját. Elképzelni se lehet finomabb uzsonnát szombat délután. Gigi láthatóan örömmel fogadja a kényeztést, engem meg nem kellett sokat biztatni, megfelelő partnerrel legalább olyan öröm adni, mint kapni. Gigit igen érzékeny szervekkel áldotta meg a jóisten, szerencsés lány - de erről ennyit, magamat nem fogom fényezni.

Hamarosan jött a viszonzás. Felálltam, hogy jobban élvezzem a műsor vizuális részét, Gigi kicsit beolajozta a kispajtásom fejét, majd nagy átéléssel hozzálátott a kényeztetésemhez. Folyamatosan dolgozott a szájával és mindkét kezével. Nagyon finom, meleg, puha szája van, és kiválóan használja, miközben egyik kezével a kisöreget fényesíti, a másikkal a golyszikat dédelgeti. Időnkét kiveszi, körülnyalogatja a makkot, aztán vissza a szájába, szopogatja nagy átéléssel. Nem mutat be nagy pornós kunsztokat, de nem is kell, amit csinál, az hihetetlenül jó érzés.

Azt előre tisztáztuk, hogy a szájába nem mehet, így amikor eljött az ideje, kihúztam a kispajtást, Gigi pedig finom, de határozott kézimunkával kifejte az egészet az utolsó cseppig a mellére. Míg egyik kezével így ügyködött, a másikkal próbálta felfogni a zuhatagot, hogy ne folyjon szanaszét. De ahogy a dakota közmondás tartja: csak a fehér ember képzeli, hogy egy kézzel feltartóztathatja a Mississippit. (Na jó, nem Mississippi, maximum Rákos-patak). Azért valahogy megbirkózott az árral, megtörölgette magát, és adott nekem is egy törölközőt.

Végül kicsit heverésztünk és beszélgettünk, maradt negyedóra relaxálás a végére. Második menetet nem kezdeményezett, de most nem is hiányzott. Jó volt ez így. Percnyi pontossággal érkeztem, és épp letelt a másfél óra, amikor kiléptem az ajtón.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás korrekt, mértéke nagyjából az idei átlag. Borítékban adtam át a szokásos Lindt csokival együtt. Nem kérte előre, én adtam magamtól, ezen szeretek gyorsan túllenni. Extráról nem tudok. VSZ nincs, ami emelné az ünnep fényét, de alapvetően nem azzal foglalkozom, mi nincs, hanem annak örülök, ami van.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Gigi kedves, csinos, intelligens lány, aki képes az első pillanattól oldott hangulatot csinálni. Persze most is azt mondom, amit legutóbb, hogy kettőn áll a vásár, de most pozitív előjellel, megvolt a közös hullámhossz. Gondolom, búcsúzáskor a "szívesen látlak máskor is" nem csak egy udvarias formula volt, én meg megyek is, nagyon szívesen.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Gigi erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.