0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
22
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Zsòfi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Zsòfi-

V.I.P hirdető
65/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-13 23:51:36

Zord
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsòfi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-10-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hirtelen felindulásból hívtam Zsòfit, megtetszettek a képei, és rámfért egy kis feszültség levezetés. Azonnal felvette és szexi csilingelő hangján ismertette a lehetőségeket. Rugalmas volt és fél óra múlva fogadott is, az én kérésemre fél órára.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
Újnak tűnő luxus lakótelepi ház az Újbuda center mellett, sok a parkoló, és van villamos is, én gyalog jöttem. Cím kicsit kacifántos, figyelni kell, melyik épület, melyik lépcsőház, de megjegyezhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Új ház, új lakás, ízlésesen berendezve. Akár bemutató lakás is lehetne. Minden rendben volt, a fürdő állózuhanyos, tiszta, sokféle tusfürdő és szájvíz is van.
Zsòfi külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Zsòfi fehérneműben fogadott. Nagyon vékony, nagyon fiatal lány, szerencsére kölcsönösen szimpatikusak voltunk egymásnak és beengedett. Szexi szomszéd lány típus,hamar megtalálta a közös hangot, nagyon talpraesett és határozott.

Erotikus masszázs
Mivel én csak fél órára értem rá, rövidített programot kaphattam. Hosszas gondolkodás után (nem) a masszázs részt skippeltem, maradtunk a lingam masszázs változatnál. Pedig állítása szerint imád masszírozni. Sebaj, majd talán legközelebb. Fürdés után megcsodálhattam formás kis kebleit, és borotvált punciját, valamint hetyke kis fenekét, sajnos a kölcsönös kényeztetésre nem volt most idő. Ezért hasra parancsolt, én engedelmeskedtem. De valójában az hangzott el, hogy a hátamra feküdjek, csak én értettem félre, így megkezdődhetett a második félidő...
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
4
Beült széttárt lábaim közé és a masszázsolajjal kezelésbe vette a célterületet. Nem hagyta ki a zacsi, gát területet sem, összegezve egy nagyon jó lingam alapú kényeztetést kaptam, és nem csak ahhoz képest volt jó, hogy csak nemrég kezdte Zsòfi az erotikus masszázs szakmát. Ismeri a klasszikus fogásokat, el tudja nyújtani az élvezetet és tudja hogyan működik a férfi teste. Próbáltam beszélgetni is, úgy 5 percig ez is belefért, de nagyon kevés időnk volt és erre diplomatikusan figyelmeztetett is. Amikor a csúcs felé közeledtem, de úgy gondoltam, hogy szájjal kéne folytatni a siker elérése érdekében, megkértem erre, de csodák csodája pont ebben a pillanatban nevetve hatalmat robbantam. Ezek szerint jobban tudja hogyan működöm, mint én :)
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Sajnos csak fél programot tudtam igénybe venni teljes áron (így is beszéltük meg), de már ez a kóstoló is meghozta az étvágyat. Meggyőző volt. Budai átlag ár, extrák között csók, prosztata masszázs is található, de ezekkel nem értem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Abszolút megérte, egy lelkes újonc lányt ismertem meg Zsòfiban, mindenképp megfontolandó a visszatérés. A mosolyát és jókedvét emelném ki, ritkán látni ilyen őszinte teremtést mostanában. Nézzétek el ezt a rövidebb írást, de hosszabb ideig tartott megirni, mint amennyit voltam nála...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsòfi erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókZsòfi legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.