0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
22
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
NATI erotikus masszázs

erotikus masszázs

NATI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-13 08:25:03

hy
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NATI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-10-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Spontán hívtam Natit, mivel régóta terveztem nála egy huncut kiruccanást, s láss csodát, sikerült is elérnem és jó fél óra múlva már nála is lehettem.
Kedves volt a hangja, megkaptam minden hasznos infót és irány a Duna-part.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
GPS megtalálja a helyet, én egy bevásárlóközpont parkolójában tettem le a verdát, s onnan sétáltam át, kb 10 percembe tellett, de így is pont időben odaértem.

Bkv-tól is kb hasonló sétát kell tervezni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Marina parti luxus negyed, abban is egy szépen kialakított lakás.
Volt egy kis bénázásom a bejutást illetően, már majdnem úgy nézett ki, hogy kint ragadok, de csak elhárult az akadály.
Tetthelyen masszpad és tatami is van, mellette jól beállított tükör és kellemes félhomály.
Fürdőben minden megtalálható volt, ami a megfelelő tisztálkodáshoz elengedhetetlen.
NATI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Nati nekem tetsző alakú lány. Képek alapján kicsit erősebb testalkatra számítottam, de ahhoz képest filigránabb teremtéssel nézhettem farkasszemet. Viszont vannak képei, amelyek hűen tükrözik jelen mivoltát.
Arcra tényleg szép lány, mosolya csábos, szemei vidámak.
Haja épp fel volt tűzve, gondolom a csúszka miatt is.
Cicik természetesek és pont tenyérbe illőek, meredező bimbókkal.
Popsi jó feszes és természetesen szépen ívelt is.
Egy szóval tökéles választás a jó kikapcsolódáshoz.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Tusolást követően elhelyezkedtem a tatamin, gondosan ügyelve arra, hogy a tükörből jól láthassak majd minden apró részletet.
Nati elővette a krémet, s azzal bekent, majd felülről lefelé haladva végig masszírozta megfáradt testem. Kellemes volt, s jól is esett, részemről aránylag szakszerűnek is tűnt.
Amit elvártam tőle, azt ezen téren meg is kaptam.

Ezután megkereste a langyos olajat, s a krémes testemet bekente azzal is, gondolom, hogy jobban csússzon majd. Ezután magára is öntött egy jókora adagot belőle, amire már én is más helyzetbe vágtam magam, s meg is jegyezte, hogy mi ez a kiváncsiság? Na vajon mi? Izgató volt, ahogy a melleit emelgette az olajos kezeivel, s fénylet, csillogott a kívánatos teste. Látta rajtam, hogy tetszik az élmény és huncutul, csak azért is, még tovább cukkolt vele.

Vissza a hasamra és elkezdett rajtam siklani........na de ezt majd lejjebb ragozom.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Bevallom töredelmesen, hogy ezer meg egy éve kaptam már igazi csúszkát, az akkori csúszkakirálynőmtől, s be is villantak az akkori emlékek.
Tehát Nati belefogott, s éreztem már az első mozdulatain, hogy itt bizony olyan csúszka jön, amilyent már rég kaptam.
Rám simult, rám nehezedett és elkezdett alulról felfelé siklani, míg nem a szájával a fülemhez ért, s egy halk sóhajt elereszt belé. Olyan érzékien csúszott, lassan, izgatóan, s közben éreztem azokat a meredező bimbókat, amelyek szinte "szántották" végig a testem. Kicsit fordult, s oldalról, jobbról-balra, majd vissza csúszkált, közben én meg a tükröt bámultam, s néha még a tekintetünk is összeakadt. Ezt nevezem, meg is dícsértem, hogy valamit nagyon tud......de persze a java ezután jött még.

Fordulhattam, s rám is csorgatta az olajat, meg a rudamra is. Abszolút nem kapkodott, érzékien, s kívánnivalóan tette, amit tett. A huncut mosolya meg még mindig előttem lebeg. A kezeivel olyan érintéseket tett, amivel csigázta rendesen az ember fantáziáját. Először simogatta a gyenge pontom, s tudta, hogy mely pillanatban kell a száját is bevetnie. Már alig bírtam, megvadított ez a lány, s mikor a szájába vett, na az maga a tökély volt. Meglepett, hogy milyen kifinomult technikával megáldott, s hogy milyen szinten tudja vadítani az emberfiát. Gondoltam majd ezt húzni fogom, de valahogy nem ment. Hamar eljutottam oda, hogy a szájába lőttem, s véleményem szerint nem kis adagot.
Hagyott kicsit lenyugodni, majd kisietett a fürdőbe, de hamarosan jött is vissza és még mellém bújt.

Újabb tusolás, öltözés, kis ajándék adás és búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Extrákról nem tudok. Ugyan a KF most elmaradt, de kaptam valamire célzást, ami pozitív volt.
Szerintem a környéken megszokottak szerint alakul a honorárium.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
NATI személyében egy csinos, közvetlen és kedves hölgyet ismerhettem meg.
Vétek lett volna nem átélni az általa nyújtott élményt.
Ritkán tapasztalhat az ember ilyen hozzáértést és technikát.
Szuper kis randi kerekedett, még ha szűkös is volt a lehetőségem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NATI erotikus masszázs beszámolójáról


2021-10-13 23:07:48
Székely népmese hangulatú riport , kellemes olvasmány.

Mrci
Belát a dolgok mögé
2021-10-13 12:44:27
Jól leírtad a Natinál töltött időd csodás élményét! Gratulálok!


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNATI legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2018-12-27) : Nati a lábaimat kezdte el olajozni Barbi a hátammal foglalatoskodott.nem finomkodtak és elég erőteljes átgyúrást kaptam mindenhol Nati a derekamig minden átgyúrt Barbi pedig egészen a nyakam felső részéig,

(2017-10-18) : Krémmel kellemesen, de szakavatottan végiggyurmázza hátamat, vállamat, nyakamat. Néha combomon ülve, néha derekamon vagy hátsómon. Múltkori randinkon bugyi nélkül, most bugyiban.

(2017-02-19) : Barátnős simogatós masszt kaptam tőle,nagyon kellemes volt.Hosszú fekete haját is bevetette.Végig csiklandozta hátamat és a fülembe szuszogott.Lábaimat is jól át masszírozta,néha besimított a lábam közé,már csak a varázsszóra vártam.

felejthetetlen: 17db
(2021-10-20) : A következő fogalmam-sincs-hány-perc arról szólt, hogy farkammal a szájában felfedeztem a testét. Először mellettem guggolva helyezkedett el, és percről percre közelebb húzódott

(2021-09-23) : Nati started in the usual way, with a massage of the back and legs, Done in a good way, with cream, not just some rubbing. Enjoyable chat during the massage as well. Good music on the player, some gentle strokes and teasing made me eager to tur

(2021-01-21) : BARBI mellém telepedett,JÁZMIN és NATI pedig a lábaim mögé ültek. Ismét egy erőteljes masszázst kértem és kaptam a lányoktól. BARBI elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett. Közben JÁZMIN talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.

nagyon jó: 32db
(2021-02-21) : NATI mellém telepedett,és elkezdte programját,amit BARBI-val párhuzamosan végzett. Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. Közepesen erős masszázst kaptam Tőle.A masszázs közben időnként a keze be-becsúszott a combjaim közé,megérintve a zacsit is,ami nagyon kellemes érzés volt.

(2020-08-31) : Kedvesen kérdezte mivel is szeretném (krém vagy olaj), én az olajat választottam. Masszázsa kellemes, nem túl erős. Ami számomra kielégítő, mert nem szeretem a masszázsnak azt a fajtáját ami után 3 napig izomlázam van……..Közben sikerült elég jól elbeszélgetni és a simogatása annyira jól esett hogy (kezdtem kétségbe esni kevés lesz az eredetileg megbeszélt másfél óra) kértem ha van ró mód inkább két órát maradnék. :)

(2020-08-18) : A tatamira feküdtem háttal, és Nati elkezdte a combjaim simizését az illatmentes olajjal. Én pedig őt fedeztem fel a kezemmel, végig simogattam mindenfelé. Ekkor már csak a combfix, és a cipő volt rajta. Nagyon érzékien csinálta, mosolygott, és néha behunyta a szemét. Valahogy úgy éreztem, hogy Ő is élvezi. Nyilván nem vagyok naív, de szeretem ezt az érzést, és Nati ebben nagyon jó.

: 30db
(2021-08-18) : Nem sokkal később szólt, hogy megfordulhatok, így már szemből is tudott a mellkasomon, hasamon és lejjebb is csúszkálni. Mondanom sem kell, nagyon szerencsésnek éreztem magam, hogy egy ilyen bomba lány kényeztet ilyen rövid időn belül másodszor

(2020-08-02) : Majd jobbomra mellém térdelt. Valami fantasztikus filmet tárt elém amit nem csak láthattam hanem érezhetttem is! :))) Először finoman végigpuszilgatta és nyalta a szerszámot, közben letért a golyszikra is. Majd szépen ajkai között eltüntette. És kezdődött : az ismételten hosszú kéj állapot gyors/lassú mozgás erős/lágy szorításokkal. Jeleztem neki hogy hihetetlen tudással rendelkezik!

(2019-08-20) : Először a hátamat kezdte masszirozni finoman és gyengéden majd elérkezett a fenekemhez, amit már a lábamon ülve végzett, és néha néha a punciját és megkeményedő mellbimbóját ishozzámérintette. Meleg és nedves volt az alsó része, nem tudtam csak arra gondolni, hogy letámadom azonnal!