0
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
22
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Lia erotikus masszázs

erotikus masszázs

Lia-

V.I.P hirdető
75/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-13 02:28:49

Disposeable
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lia beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-10-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyszerű volt a kapcsolatfelvétel, telefonon hívtam amit elsőre fel is vett, egyeztettünk, és pár órával későbbre már kaptam is időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A keleti közelében van a szalon így tömegközlekedéssel egész könnyű megközelíteni. Autóval bizonyára nehezebb, de akadnak parkolóhelyek.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Ahogy említettem ez egy szalon, így jól karban van tartva, és fel van kellően szerelve. Hangulatos világítás, zene és millió tükör. Tényleg nagyon igényes a helyszín.
Lia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már korábban is volt egy megérzésem hogy Lia az egy jó választás lesz, azonban akkor máshogy alakultak a dolgok, viszont most hogy eljutottam hozzá azt tudom mondani hogy teljes mértékben megérte. Egy vékony, fiatal, kifejezetten szép arcú és kedves természetű lányról beszélünk aki végtelenül intelligens, cserfes és mosolygós. Így mindenképpen eltudom mondani hogy a légkörön az ő személye is nagyon sokat dobott. Ha kell oldotta a feszültséget, kérdezett, vagy éppen hallgatott ha arra volt szükség. Egy szál melltartóban, és egy bugyiban fogadott.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázsát inkább kellemes simogatáshoz hasonlítanám, de mindig tudta hova nyúljon. Krémmel maszírozott először a hátamat, vállamat kente be, majd folytatta a comjaim felé kisebb erotikus benyúlásokkal. Nagyon érzékien nyúlt hozzám ami fokozta az erotikus hangulatot, de erről nem igazán tudok bővebben nyilatkozni.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Amit elfelejtettem említeni hogy másfél órára mentem ezért kétszeri kényeztetésre volt lehetőségem. Megbeszéltük hogy én hogy képzelem el, ami annyi volt hogy ha lehetséges akkor mind a két részben franciát szeretnék amit meg is kaptam. A program úgy nézett ki hogy francia, masszázs, francia, tehát úgy kezdtünk hogy a hátamra fektetett, tisztáztuk azt hogy mit szabad, ami igazából annyiból állt hogy szinte bármit. Kisebb csókok, ölelkezések közepette simogattuk egymást, majd amikor úgy éreztem hogy itt az idő, akkor hátradőltem és élveztem az eszméletlen franciáját. Bocsánatot is kért többször ha kicsit gyors volt a tempó arra hivatkozva, hogy neki ilyen a stílusa, de én teljes mértékben meg voltam vele elégedve, sokszor megszólalni sem tudtam. Ezt követte a kellemes, simogatós masszázs amiről beszéltem fentebb, majd amikor már úgy érezte hogy kellően átgyúrt, szólt hogy készüljek a második körre. Én erre rögtön megacélosodtam, megfordultam, és ő először csak a felső testemet simogatva húzta az agyam, de aztán megint egy óvatlan pillanatban elnyelt és heves franciába kezdett, néha kézi rásegítéssel. A tempóból viszont a második körben sem vett vissza így azt tudom mondani, hogy másodjára is könyörtelenül kivégzett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A pesti átlaghoz képest talán olcsóbb is szóval kifejezetten megéri. Extrát nem kértem mert minden az alapban van, amire szükségem volt. Az anyagiakat a randi végén rendeztük.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó élmény volt, jó volt az együtt töltött idő, minőségi volt a szalon így egyáltalán nem panaszkodhatok.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lia erotikus masszázs beszámolójáról


2021-10-13 18:29:13
Szép bemutatót írtál Liáról. Gratulálok az élményedhez!

2021-10-13 13:19:38
Részletek és közvetlen stílus. Köszönöm Hogy megosztottad


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.