30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:00-tól hívható
Nancyy szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Nancyy-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-12 18:49:14

szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nancyy reagálása

Kedvesem!
Olyan édes vagy, hogy minden randit meg irsz! Ezt is szeretem benned, szuperül éreztem magam veled de ezzel úgyis tisztába vagy!
Várlak szeretettel máskor is, de ezt tudod!
Csók
N

Nancyy beszámoló szexpartner Budapest 2021-10-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Az oldalon láttam, villogni piros betűkkel a most felveszi hívható jelzést. Így hívtam és egyből fel is vette a telefont. Gyorsan meg is egyeztünk egy közeli időpontban, amit, mint általában VTR-en is megerősítek. Vissza is igazolta hamar.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem a ház előtt sikerült is parkolnom pont ott volt az parkoló automata, mert fizetős a környéken a parkolás. Így nem kellett csak egy pár lépést tennem a kapuig. BKV járat is jár a ház előtt trolibusz formájában, de nem ott áll meg hanem kicsit arrébb, de az egyes villamostól is maximum 5 perc séta. A címet ismertem mivel már voltam nála, amit a GPS is ismer és pontosan odanavigál. Roppant egyszerű a megközelítés a szerviz úton kell menni, aki autóval menne az erre figyeljen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás földszinti bejutás diszkrét, rend és tisztaság volt mindenhol, mint mindig higiéniailag is rendben van. Fürdőben van bő tusfürdő választék. Tiszta nagy nedvszívó törölközőt is kaptam a fürdőben pedig egy tágas tusoló van előtte egy kis paddal ahová lehet tenni a törölközőt és egyebeket. A szobában most egy fotelra tettem le ruháimat, de van egy nagyobb ágy is ahová le lehet tenni a ruháinkat. Az ágy pedig egy kényelmes franciaágy szolgál a szeánsz ideje alatt az együttlétre. Remek hely az ilyen és hasonló együttlétekre.
Nancyy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képei között vannak régebbi és újabb képek is kicsi retusálással és arc takarással gyakran tölt fel képet így mondhatni, hogy napra készek a fotói. Otthoni ruhában fogadott olyanban még úgy se láttam. Az arc kitakarás se tévesszen meg senkit szép arcú mosolygós abszolút barátnő feelinges lány. Az cicijei eredetiek nagyságukból adódóan gravitálnak, de remekül reagálnak kezek finom érintésére. Nem egy vékony lány, de ez látszik is a képein olyan van mit fogni rajta alkat. Pont ezt szeretem és vonzó benne.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Pontosan érkeztem a már jól ismert helyhez. Rácsörögtem és beengedett nyílt is az ajtó azonnal és belépve puszikkal köszöntünk egymásnak. Érkezésemkor átadtam neki szerény ajándék csomagomat boldogsághormon formályában. Majd nem húzva az időt gyorsan ledobáltam ruháimat a fotelre. Irány a tusolás most megkértem, hogy nem jönne-e velem. Természetesen igent mondott erre a kérésemre. Így ő is ledobta magáról azt a kevés otthoni ruhát.

Együtt mentünk a fürdőszobába a tusoló tágas is simán elfértünk mindketten. Lecsutakoltuk egymást kölcsönösen ő férfi tusfürdővel én pedig őt női tusfürdővel. Majd alaposan leöblítettük egymást. Közben azért volt egy kevés szájra puszi mivel nemrég volt egy kis fogászati kezelése, ezért most a csók elmaradt. Ez mondjuk érhető és el is elfogadtam.

Szájvíz használat után tértünk vissza a szobába. Megbeszéltük, hogy most öltözetben történik minden, amit szintén elfogadtam. Mindenekelőtt egy olajos cicis csúszkával kezdtük ezt a vélhetően felejthetetlen együttlétet. Beolajozta a cicijeit én addig hátamra feküdtem ő pediglen óvatosan rám feküdt és elkezdődött az izgalmas cicis csúszka. Közben szájra puszikat adtam neki mikor a szám közelébe ért. A bajtársam is magához tért.

Miután kicsúszkálta magát felajánlotta, hogy tegyük magunkat hasznosabbá és folytassuk 69-ben én örültem ennek a javaslatnak. Megfordult, de előtte beöltöztette bajtársamat. Most már 69-ben is voltunk.

Na itt volt nyalakodás kedvünkre viszonylag sokáig. Így még az ikreivel is tudtam játszadozni, ami úgy vettem észre, hogy tetszett nekik. Közben úgy éreztem a puncijából szivárgó édes nedűből, hogy el is élvezett talán, de ezt ő is megerősítette. Ez külön örömmel töltött el.

Érezhetett már valamit, mert megkérdezte, hogy milyen pózban szeretném én pedig azonnal rávágtam a jól bevált kutyusba szeretném, ha lehetne kérnem. Miért ne lehetne vágta rá. Helyet cseréltünk, most már ő volt előttem bepucsítva én pedig egy kis segédlettel beirányítottam bajtársamat a kellően megizzasztott puncijába.

Ebben a pózban nagyon jól tudtam irányítani az ütemet ő pedig mozgatta a farát rendesen. Hol erősebben hol pedig visszafogottabban mozogtam, mert minél tovább szerettem volna benne lenni. De eljött a végső visszaszámlálás meg lett az eredmény is. A szűk punci hatására ellőtte puskaporát bajtársam hiába próbálta visszafogni magát nem sikerült neki sajnos. Egy kicsit hagyott punci melegében majd az előbújás után rám bízta az öltözet eltávolítását és a tisztába tevést is.

Felajánlottam neki most én, hogy szeretné-e, ha imádnám a lábát egy kicsit. Ennek hallatán nagyon megörült, már feküdt is a hátára én pedig először az ikreit nyalakodtam meg és kapott szájra puszit is. Majd rátértem a finom lábai kényeztetésére. Kezdve a kis ujjaitól haladva a nagy lábujjáig végig pusziltam először őket, majd belecsaptam a középébe. Nyelvészkedésem tetszett neki mondta is, hogy ügyes vagyok ennek hatására még jobban odatettem magamat. Mindkét lába ujja kicsitől a nagyig kaptak nyelv csapásaimból még a talpait is bevontam nyelv játékomba. Meg is jegyezte, hogy ilyen kényeztetésben nem igazán volt még része.

Ezt jó volt hallani, mert ez egy pozitív visszajelzés volt a részéről, hogy jól ténykedtem. Az időnk viszont a végéhez közeledett így abba kellett hagynom. Egy gyors tusolásra volt már csak időm. Majd felöltöztem és indultam utamra. Búcsú puszikkal engedett utamra. Csókollak
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrával nem foglalkoztam, mert ő maga volt az extra. A neki vitt csekély boldogsághormont előre az ő megérdemelt virágszálait pedig távozásom előtt tettem le a boldogsághormon alátéve. Pesti átlagnak megfelelően.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Újfent kellemes órát sikerült összehoznunk, ami nem jöhetett volna létre, ha nincs Nancyy. Így ajánlom mindenki figyelmébe csalódni biztos nem fog, aki meglátogatja. Köszönöm szépen ismét jól sikerült randevút. Csókollak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nancyy szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNancyy legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-08-31) : Most ő feküdt a hátára és én ismét a punciját vettem kezelésbe, de itt már nem lehetett tovább húzni az időt kérnem kellett a bohócruhát, amit szépen fel is helyezett a megbeszéltek szerint, ami mindkettőnk kedvenc póza a kutyusba fejezzük bepucsított

(2021-05-10) : Nagyon fogyhatott az idő így visszaadtam neki barátom társaságát egy újabb helycserét követően. Amíg ő a barátomat szórakoztatta addig én az ikreivel voltam elfoglalva. Itt már robbanás közeli állapotba került barátom Így jeleztem neki, hogy ideje lenne beöltöztetni bohócruhába. A bohócruhát megkapva. Megbeszéltük a pózokat kinek mi a kedvenc póza és végül a kutyus mellett döntöttünk.

(2021-03-21) : Hanyatt fordulásom után nem tétlenkedett, elkezdődött a szelíd, barátnés francia nyelvlecke, foglalkozott a környékkel. Kezezés minimális volt. Isteni érzés volt az ajkai között lenni, most én jegyeztem meg, ezt egész nap el tudnám viselni, közben simogattam, ahol csak értem. Felmerült annak a lehetősége, maradunk ennél a verziónál,

felejthetetlen: 21db
(2021-09-21) : Nagyon finom és lágy franciát kaptam, közben hangulatot fokozó hanghatásokkal, úgy,hogy a popsijàt pont el tudjam érni és még közelebb is érni. Megkértem hogy üljön az arcomra, hogy kölcsönösen előnyös helyzetben legyünk. Puncija friss,sima, illatos és finom volt. Hadrendbe állítás után gumit kértem,és kiderült hogy közös kedvencünk a kutyus,

(2021-06-16) : Olajos volt a keze, ettől a hátam is olajos lett. Rendesen csúszott is gondolom. Néha-néha be be nyúlkált intimebb részekre is. Nem hiszem, hogy véletlen volt, de ekkor még nem mertem szólni emiatt. Ezután kérte, hogy forduljak meg. Hát mit mondjak, eléggé zavarban voltam, mert a benyúlásoktól, meg a közelségétől azért eléggé izgalomba jött a hímtagom, de megfordultam. Nancy egyáltalán nem jött zavarba, sőt kebleit beolajozva kényeztette a jobb szót nem tudok rá hímtagomat.

(2021-06-15) : 1 perc mulva megjött Zsantill is ugyhogy ketten masziroztak . Hát megmondom frankon nekem nagyon bejött már ez is . Pár perc mulva megforditottak és belecsaptunk a közepébe én ugy emlékszem hogy Nancy kezdte el a franciát (amit nagyon jol csinál) ekkor Zsantill volt a szám felett neki nyaltam a punciját majd kis idö mulva ez megfordult és Nancy punciját nyaltam és Zsantill franciázott.

nagyon jó: 20db
(2021-10-06) : Hasra feküdtem az ágyon majd Nancyy szakszerű kezeire bíztam magam. Kellemes maszírozásban volt részem tetőtöl talpig. Közbe beszélgettünk, ismerkedtünk. Majd megkérdezte: nem cserélünk? Mondom szívesen. Hasra feküdt elsőnek majd olajjal elkezdtem a nyakát, hátát finoman masszírozni. A beszélggetés folyt tovább

(2021-05-17) : Ezután elkezdte a farkincát is kényeztetni semmi kezezés csak finom bőnyálas francia ,a golyszikat sem hagyta ki a kényezetetésből szerencsére ,annyira jó volt, hogy javasoltam maradjunk igy végig és legyen akkor NFVSZ ,

(2021-04-07) : Kipucsitottam, így mögém helyezkedve nyelvelt, néha kitért a golyókra ,ami igen kellemes volt. Fordulás után a zacsit nyalattam vele, közben vertem magamnak.Fürge nyelvű,kitartó lány. Változás képpen én is belenyaltam a húsos lucskos punciba.Illata kellemes, nedvei megindultak nyelvcsapásomtól. Visszatértünk az én leápolásomra, rászívott a makkra, majd a nyelvét pörgettettem a rúdon.

: 22db
(2021-09-29) : Zuhanyzás után, akarom mondani a wellness részleg használta után - ahol rengeteg tusfurdo, szajviz áll a rendelkezésre - bekisert a szobába. Kényeztető masszázs közben beszélgetéssel hangolodtunk egymásra. Isteni francia közben 69-re váltottunk. Tenyleg édes, mézes! Isteni volt. Nem hittem, h lehet fokozni. De jött a misszi.

(2021-06-10) : Aztán egy kis franciázás következett, ami megérne egy-két Michelin-csillagot is. Kértem, hogy húzzon gumit, és lovagoljon meg. Szókimondó asszonyság megjegyezte, hogy ezt a pózt kedveli a legkevésbé, de ez nem látszott meg a galoppozásán. Aztán váltottunk kutyusba, ezt már ő is sokkal inkább élvezte.

(2021-03-10) : Be vallom férfiasan, hogy életem egyik legjobb élménye volt! Majd hasról hátra fordulás és kezdetét vette a francia nyelvlecke amely hamarosan kölcsönössé vált. Finoman nyaldosta és csókolta a heréimet is. Kóstolva illatos punciját nagyon megörültem mert igazán finom volt!