30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:00-tól hívható
Sonita szexpartner

szexpartner

Sonita-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-12 13:54:52

Tilla95
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sonita beszámoló szexpartner Budapest 2021-10-12

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A mostani randit VTR-en egyeztettük 1 órán belül vissza is igazolta, a másnap délelőtti randit.
Korábban telefonon beszéltük meg a randi időpontját. Készséges és rugalmas vendéglátó, amennyire lehet próbál igazodni a vendéghez és amennyiben valami közbe is jönne neki jóval előtte hív.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Kocsival és BKV-val is könnyű az odajutás, nem lehet eltéveszteni. Parkolóhelyet eddig mindig lehetett találni, viszonylag közel a házhoz.
Első alkalommal is könnyű volt odatalálni, bár lehet, hogy azért mert alapvetően a környéken lakom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház, rendezett, csendes, igényes környék. A házban lift van, azt ajánlom, hiszen a liftből kilépve szinte karnyújtásnyira van Sonita kéjlakja.
A lakás rendezett, egy amerikai konyhás egy szobás lakás.
A nappaliban egy kényelmes, nagy kanapé, a hálóban egy - célnak tökéletesen megfelelő - franciaágy.
A fürdő felszerelt, sok tusfürdő közül lehet választani, szájvíz
és pohár kikészítve, ahogy a törölközők is.
A zuhanyban kád, amiben mindig picit nehezebb ilyen felfokozott hangulatban, úgy lezuhanyozni, hogy ne legyen elusztatva a fürdő, de megoldható feladat.
A lakás alaphangulatát a félhomály, és füstölők illata határozzák meg.
Sonita külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mondanám, hogy mi volt Sonin mikor ajtót nyitott, de mivel pár percet késett - amiről előre értesített - ezért a ház előtt találkoztunk, utcai szettben, ami ugyanolyan vadító volt, mintha csak fehérnemben fogadott volna. A megadott adatai teljes mértékig fedik a valóságot, bár centit eddig nem vittem magammal. Illata, mint mindig kifogástalan, bár ez persze szubjektív, késésének oka is az otthoni fürdés és szépítgetés volt.
Az utcai szett alatt egy fekete melltartó volt, ami kiemelte tökéletesen formás melleit. A ruha egy pink tangát és a Sonita által mindig viselt fekete harisnyát rejtette.
Alakja hibátlan, ott gömbölyded és ott lapos, ahol kell, mintha csak egy szobrász faragta volna ki a testét és arca vonásait.
Kész, hibátlan a hölgy külsőre, de a szemei azok, amik teljesen rabul ejtik a férfit. Azok az igéző kék szemek. A hajszín módosult, de az okát elmondta, így teljesen érthető.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Tánc (sztriptíz):
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ezt a beszámolót ihlető látogatás nem a zuhanyzás után, de még csak nem is az ajtó nyitást követően kezdődött, hanem a közös megérkezéssel.
Amíg vártunk a liftre, már neki is állt a puhításomnak, vagyis jelen esetben a keményítésemnek halkan duruzsoló hangjával. Szeánszunk voltaképpen a lift ajtó bezárultával kezdődött, ahol is a kezei elkalandoztak a nadrágom egy bizonyos pontjára, amolyan vizsgálatszerűen, hogy az eddigi kéjes duruzsolása nyitott fülekre talált-e. Ezen a ponton jelzem, hogy egyértelműen igen. Még a liftben kaptam egy két puszit és egy igazán forró csókot - hiszen tudja, hogy ahogyan ő is úgy én is a legnagyobb fokú higiéniával készülök a randinkra.
A liftből kiszállva már kézenfogva tettük meg azt az egy-két lépést az ajtóig. Az ajtó kinyílt, mi be suhantunk gyorsan rajta.
Amíg Sonita bezárta az ajtót, és amíg még nekem is volt elég lélekjelenlétem, a kabátom zsebéből a csokrot a konyhapultra helyeztem el. Mire megfordultam vendéglátóm már bújt is hozzám, és nekiállt vetkőztetni forró csókok közepette. Nekem sem kellett több, a csókok és az igéző szemeinek kereszttűzének "folytogató" nyomása mellett én is elkezdtem kicsomagolni Sonitát a felesleges ruhadarabokból.
Amikor eljutottam a fehérneműkig, akkor picit végignéztem Soni már-már tökéletes testén, és pont úgy esett le az állam, mint első megpillantása során. Ekkor egy kis, de őszinte mosolyt vettem észre az arcán, amit hamar átfordított egy buja mosolyba, tudta, látta rajtam, hogy teljesen rabul ejtett. Hátat fordított nekem, hozzám tolta magát, és jól bedőlve, szépen lassan húzta le magáról pink bugyiját. Még pár csók, majd hozzám hajolva súgva- mintha még bárki más is hallhatott volna minket - kérte,hogy vegyek egy gyors zuhanyt, amíg ő tesz valami zenét, de ne siessek, mert csatlakozni szeretne.

Így is lett, csatlakozott majd egymást zuhanyoztattuk meg, és nevettünk azon, hogy mindketten maximum 15 perce ugyanezt csináltuk csak egyedül. Kezei ismét elkalandoztak, majd jól ráfogott a kisfőnökre, mélyen a szemembe nézett - tudja, hogy ettől teljesen meghalok - és, mint egy udvarias úrihölgy megkérdezte, hogy "Szabad?", a válaszom annyiban itt már kimerült, hogy megcsókoltam. Már majdnem a zuhany alatt elvitt, amolyan 0. menet gyanánt. Végigcsókolta a testem, majd az ezredest is, mielőtt bekapta volna. Kezeit a combjaimra tette és így ügyködött rajtam, hol mélyen bekapva, hol csak a végét kényeztetve, de végig a szájában tartva. Mielőtt kivégezett volna - tudva ezt - feljött még egy-két csókra. Elzártuk a zuhanyt, törcsi, majd be a szobába, ahol nem bírva magammal, finoman az ágyra döntöttem az istennőm és a kelyhéhez járultam leróni az iménti tartozásomat.

A nyelvemmel kényeztettem, hol finoman hol ütemesebb, hol mélyebben, hol finom csókokkal. Hol a kelyhét, hol a combajit, hol a szemérem ajkait, hol a szemére dobját. Ő pedig hol a feje feltett összekulcsolt kézzel hagyta, hol melleit markolta, hol összeszorította combjaival a fejem, hol pedig a hajamba túrt.

Én nem akarok olyan beszámolót írni, ahol elmondom, hogy hányszor és hogy vittem el csodálatos vendéglátóm, azt ő tudja, hogy ottlétem alatt ő mennyire és, hogy élvezett engem.

Ami viszont tény, hogy jó sokáig lehettem lábai között, ami után finoman jelezte, hogy ő márpedig meg akar lovagolni. Nem kérdezett semmit - ismét csak - tudta, hogy én is mire vágyom. Szkafander fel, majd belém ült. Maga az action is elképesztő így, de a látvány, a hangok konkrétan brutálisak. Amíg lábai "fogságában" voltam is hallottam ezt-azt odafentről, de ebben a pózban, minden sóhaja tisztán kivehető volt, ahogy gyorsított, ahogy lassított, ahogy mélyebbre engedte, ahogy csak a végén játszott. Én pedig azt sem tudtam, hogy a fenekét, a melleit fogjam, vagy kapaszkodjak a csípőjére és diktáltassam finoman a ritmust. Így aztán mindhármat ki-ki próbáltam. A csókok itt sem maradhattak el természetesen.

Az első körünk végét a csere hozta meg és a misszionárius, ahol noha én diktáltam az ütemet, azért, ha ő szerette volna csípőm magára ráhúzásával jelezte mire is vágyik. A csókok, az illata, a puha bőrének ajkaimmal való csókolgatása meghozta az eredményt. 1-2 perc pihenés háton fekve, majd utód eltakarítás - amit szeretek magam csinálni - közösen kimentünk a konyhába egy- egy pohár frissítőért.
Én lekéreckedtem a kanapéra, magamat bebugyolálva a törölközőmbe és pihenésként váltottunk egy két szót is. A beszélgetés közben a kanapéból néztem Sonitát, ahogy valami latin zenére ringatta a csípőjét nekem. Meg is jegyeztem neki, hogy valami ilyesmi lehet(ne) a mennyország is. Ismét csak elengedett egy buja mosolyt, amolyan "na ezt lesd meg" típusút, és elindult felém.

Beült az ölembe - rajtam még a törölköző, mindössze ennyi választott még elé tőle, ekkora - és csókolózni kezdtünk.
Amikor érezte a törölközőn keresztül, hogy minden adott egy második körhöz, akkor ismét kicsomagolt, mint a randink elején és egy bődületes franciába kezdett - a korábbi koreográfiának megfelelően. Az elején oldalról, ahonnan tudtam simogatni formás fenekét, majd egy laza mozdulattal elém dobott egy párnát és lábaim közé térdelt.

Ismét csak szólnom sem kellett a védőruha kérésért. A kanapén az első pózunk ismét csak egy Sonita-féle lovagló lecke volt a részemre, de amikor már szinte kínosan éreztem magam, hogy percek óta szinte meg sem mozdulok kértem, hogy cseréljünk pózt, bár szerintem Soni, úgy is simán elvitt volna, ha csak ő " munkálkodik" az ügyön, de azért bepróbáltuk a kutyust. Még mielőtt elkezdtük volna így, azért még egy kicsit ebből a nézőpontból is szemügyre és nyelvi kezelésbe vettem, amit kell.
A kanapén számos pozitúrán "átrágtuk" magunkat - ezt most nem részletezném - mígnem átkeveredtünk, az amerikai konyhába és ott a pultnak döntve - hol teljesen rádöntve, hol csak neki támaszkodva, élveztem Sonitát hátulról, állva, ahonnan jó kilátásom nyílt a a fenekére, a tetkójára, és ahonnan kéz közelben voltak formás mellei, valamint ahonnan finom csókokat lehelhettem a hátára.
Végül kértem, hogy franciásan végezzen ki, a melleire, amit készséggel meg is tett. Itt persze már többet használta a kezeit is, de basszus csoda, hogy ő még bírta akárhogyan.
Szóval így lett végem másodjára.
Mondta, hogy most megtakarít - látta, hogy teljesen elkészültem - de inkább a zuhanyzást választottam.
Öltözködésem alatt még váltottunk pár szót, búcsúzóul még egy csók, és édes fáradtsággal, picit remegő lábakkal hagytam el Sonita kéjlakját.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ahogy szokták írni "pesti átlag" a csokor mérete. Amit az elején szeret rendezni. Nálam már kérnie sem kell. Bár ha tudom, hogy a konyhapultnál is fogunk akciózni akkor nem oda tettem volna le, tehát a randi végén is ott volt még a csokor.
Az, hogy korrekt-e az a beszámolómból szerintem kiviláglik, mint ahogy az is, hogy megérte-e.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Az összbenyomás elképesztő, minden tökéletes. Imádom Sonita egyéniségét, a külseje veszélyesen bomba. A tudása elképesztő, nagyon érez - ez mondjuk elég szubjektív. Vad, amikor vadnak kell lenni, és nőiesen érzékeny, amikor annak kell lenni. Egy randin belül is ott van a barátnős és a pornós feeling is, csak tudja az ember fia hova kapja a fejét.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sonita szexpartner beszámolójáról


2021-10-13 03:23:40
Rendkívül hosszú lett ez az episztola, látszik hogy volt benne igényesség.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókSonita legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-10-04) : Az ágy mellett álltam, ő felállt az ágyról és simogatno és csókolgatni kezdtem a nyakát vállát melleit, a száját csókoltam ha csak tehettem, de egyszer csak Sonita lejjebb és lejjebb vette az irányt és egy pillanat alatt a szájában is voltam. Nagyon kellemes franciába kezdett közben sűrűn felnéz hogy minden rendben van e?

(2021-04-15) : Hamar megtalálta ő is a farkamat, amit nem kellett sokáig élesztgetni. Ő maga tette be a cicik közé, ami igazi úrilányos gesztus, Soni nagyon ad az illemre. Finoman és majdnem mélytorkosan is tud játszani a hangszeren. Utána én néztem szét lent. Kézzel nem lehet belenyúlni a mézescsuporba, ezt a korlátozást elfogadtam, és rátértem az intenzív nyelvmunkára.

(2021-03-24) : Bár nem egyszer volt már hozzá szerencsém, a mai napig lenyűgöz az az érzéki, utánozhatatlan odaadás, játékos és egyben ellenállhatatlanul erotikus koreográfia, ahogy ez a falatnyi kis istennő körülrajongja farkam: hozzá bújva, ízlelgetve, tövéről hegyéig borzolva finom szájával, végignyalva előbb lassan, majd egyre mohóbban,

felejthetetlen: 6db
(2021-09-23) : Utána leült az ágy szélére, kérte maradjak ott előtte állva, hogy egyből orálozzon. Elkezdte, amit jól csinál, de én ezt mégsem hagytam. Nekem ez amúgy sem pálya, nem ez izgat sosem, de a legfőbb bajom, hogy így keveset kaphattam belőle.

(2021-08-08) : A megnyugvás után most én feküdtem hátamra miközben fölém térdelt mert lovagolni támadt kedve. Finoman ereszkedett belém egészen tövig majd lassú mozgással fokozta mindkettőnk élvezetét. Néha előrehajolt megcsókolni, amit én is viszonoztam, de az egész akkor vált igazán izgatóvá, amikor szinte csak makkom hegyén lovagolt mert olyan kéjes hangokat adott ki, amivel vágyamat az egekig fokozta.

(2021-07-29) : Észveszejtő volt ahogy így franciázott, szemeivel fel-fel nézett és már láttam benne, hogy a farkamat kívánja. Olyan könnyen ne adtam magam. :) Az ágy szélén hanyatt fektettem, letérdeltem a szőnyegre és úgy kezdtem el punciját kényeztetni. Bitang kemény voltam így tudtam, hogy sem energiám sem kitartásom nem lesz nagy orális orgiát nyújtani.

nagyon jó: 8db
(2021-08-10) : Majd leült az ágy szélére és változatos módokon kezdte kényezetetni a velem egykorút. Mélytorok sajnos nem volt, viszont kellemesen nyalogatta minden irányból, volt hogy a zacsihoz is letévedt, mikor a szájában voltam, akkor az egyik kezével a zacsit cirógatta. Majd kérte helyezzem magam kényelembe, amit meg is tettem, itt folytatta oldalról, aztán lábaim közé telepedve a kényeztetésemet.

(2021-07-17) : Érzékien és változatosan csinálta, én közben a cickóját masszíroztam (egyelőre ruhán keresztül), kisvártatva pedig elkezdtem finoman dugni a száját, ami láthatóan nem volt ellenére. Egy idő után kértem, hogy vegye le a felsőt, amit meg is tett, és elém tárultak azok a fantasztikus mellek. Én nem bírok betelni az ilyen formás mellekkel, úgyhogy simogattam és csókokkal árasztottam el őket.

(2021-07-02) : A korai időpont miatt az utcán találkoztunk, már itt nagyon felspanolt. Együtt felmentünk a lakásba és már kezdetét is vette a móka. Miközben én megfürdök ő szabaddá teszi csodálatos testét. Megállapodunk hogy a nappaliban folytatjuk,ott ideális a klíma. Csókolgatom a címet,markolom a fenekét,

: 7db
(2021-10-06) : . Kis simogatás és csókolózást követően lecsüccsent az ágy szélére és szépen elkapta a farkamat és igen jó tempóban franfiázni kezdett. Itt még elértem a csodás melleit de egy perc múlva letérdelt elém és váltott kicsit barátnős kicsit pornós hogyismondjam csak,szopásra mert az már volt minden csak nem francia.

(2021-05-31) : Szobában állva csókolóztunk simogattam melleit, popsiját közben farkamat húzogatta. Ledöntöttem az ágyra és franciáztam neki élvezte de el szerintem nem ment. Gumit húzott és elkezdett lovagolni, hol rámborulva csókolózva hol felegyenesedve, elkor melleit simogattam. Váltottunk misszibe itt csókolózva dugtam.

(2021-04-18) : A frissítő ivászat és a tusolás után ő már a szobában várt, egy szál semmiben. Egy kicsit állva ismerkedtem a gyönyörű testével, nagyon feszes mindene, jó érzés volt simogatni és markolni mindenhol. A mellbimbóinál kicsit elidőztem, nagyon tetszett, hogy olyan szépen ágaskodott mind a kettő és a szokásosnál hegyesebbek voltak. Jó volt szopogatni :)