22
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
0
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Dolly erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Dolly-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-10 00:13:25

satyros
Kezdő irogató
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dolly reagálása

Szia, örülök a találkozásunknak, a randi után én is feltöltődtem! :) Várom a folytatást, biztos vagyok benne, hogy tudjuk még fokozni az élvezeteket. :)

Szeretnék 3 általános infót leírni, jó, ha ezeket tudod, és remélem, nem veszed rossz néven.

Ha délelőtt kérsz időpontot délutánra, rendjén való előtte megerősítő sms-t kérni, mert addig bármi közbe jöhet a vendégnek, nekem pedig szervezni kell az időpontokat.

A diszkréció miatt szinte mindenhol gyakori, hogy először egy-két házszámmal arrébb kapsz címet, és csak, ha valóban megérkeztél a randira, akkor kerül pontosításra a helyszín.

A pesti átlagár 20000 Ft, ezért az esetemben nincs szó "átlag feletti honoráriumról", az anyagiak nálam is ennyibe kerülnek. Aki ebben a műfajban kevesebbet kér, annak nincs önbecsülése, másrészt gyorsan ki fog égni, ez a Vendégeknek sem érdekük, jobb így nézni és elfogadni ezt, hogy ne menjen a minőség rovására semmi.

Dolly beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-10-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Délelőtt telefonáltam neki, egyből felvette és részletesen tájékoztatott a programról és a lehetőségekről. Délutánra beszéltük meg a randit.
Furcsa volt, hogy meg indulás előtt egy órával kér egy visszajelzést és csak akkor adja meg a pontos címet.
Ami nem is annyira pontos, mint később kiderült, de nyilván rossz tapasztalatok miatt ennyire óvatos.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Margit hídtól északra XIII-ker-ben található a ház. GPS pontosan tudja a címet, parkolni is könnyű. BKV a közelben (Váci úton) biztosan jár, de hogy pontosan mi , azt nem tudom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mikor odaértem a négyemeletes házhoz még pontosította a bejáratot (egy lépcsőházzal arrébb) és jelezte, hogy lejön kinyitni a kaput. Felfelé a képcsőn magyarázta, hogy miért nem lehet a lakásból nyitni az ajtót,de nem értettem. Illetve akkor már teljesen másra, Dolly szolidan felöltözött, de szexi alakjára koncentráltam.
Maga a lakás egy teljesen átlagos hely. Távozás után szinte semmire nem emlékszik belőle az ember. A célnak amúgy tökeletesen megfelel, a fürdő is ok. A masszázs egy puha francia ágyon történik, tükrök nincsenek a szobában.
Dolly külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Dollynak nagyon szexi alakja van. Nem csontsovány , nem is molett, pont az a fajta, aki szűk farmerben is kívánatos, viszont termetéhez képest nagy mellei vannak. Tuningoltak az ikrek, de igazán jól sikerültek. A feneke kemény és formás , az arca helyes, a frizurája nagyon jól illik az egyéniségéhez.Mindehhez kedvesség és mosoly párosul, ami megalapozza azt, hogy kellemes percek következnek majd minden téren.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A fürdőből visszatérve már csak egy kis bugyi volt rajta, nem is tudtam megállni, hogy ne ismerkedjek meg közelebbről is az ikrekkel. Legszívesebben sokkal több időt töltöttem volna el így, de egy idő után Dolly finoman, de határozottan az ágyra “parancsolt”, hogy elkezdődhessen a masszázs rész.
Nem sportmasszőr élményt kaptam, aminek azért nagyon örülök, de nem is csak simogatásból állt ez a program. Az alkarját is sűrűn használja, különösen a hátmasszírozás és a végtagok kezelése alkalmával. Csúszka elemeket is használ, de csak akkor amikor hason fekszem. Jól lehet vele beszélgetni, úgy tűnt, hogy szereti is, ha közben így telik az idő. Olyannyira, hogy amikor jött egy-egy benyúlás, még akkor is fesztelenül beszélgettünk😄😄
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Fordulás után már sokkal lágyabb mozdulatok következtek és a bugyi is lekerült róla. Én meg elvesztem a gyönyörű idomok és formák csábító részleteiben. Csókoltam és simogattam ahol értem, miközben ő az akkorra már igencsak éledező farkammal foglakozott. Főleg kézzel, amiért annyira nem rajongok, ha azon van a hangsúly. Jeleztem is neki, hogy azt sokkal jobban szeretem. Meghallgatta a kérésem és onnantól már főleg az ajkai játszották a főszerepet. Meg a nyelvem. Ugyanis megfordítottam Őt és elkezdtem bebarangolni én a testét. Természetesen a szuper cicikkel kezdtem, majd lejjebb csúszva megízlelhettem a korábban már megcsodált punciját. Ritka szép formája ban, kényeztetésre csábít. Nem haboztam elkezdtem csókolgatni majd a nyelvem is jelentős szerepet kapott. Nagyon jó érzés volt. Dollynak azért ez nem jött be annyira, korántsem élvezte annyira, mint én, úgyhogy pár perc után befejeztem és átadtam magam a teljes kényeztetésnek. Az ajkai közt lett végül végem, hagyott lenyugodni én meg lassan visszatértem a lebegésből😄😄
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Átlag feletti a honorárium, ezért kb olyan szolgáltatást is kaptam. Semmi trükközés nem volt, pont annyit adtam oda előre, mint amennyiről a telefonban tájékoztatott.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 26 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy nagyon szuper testű MILF-el tölthettem el egy órát, aminek a masszázs része és a kényeztetése is nagyon jó volt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dolly erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókDolly legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2021-10-18) : Hasrafeküdtem az ágyon, Dolly pedíg krémmel a hátam átgyúrásába kezdet. Ismerkedős beszélgetés teljesen oldottá tette a hangulatot, alkarját gyakran használva, derekamtól haladva fölfelé, hàtam, majd nyak váll rèsz kapott a ízelítőt Dolly masszázsából, mely nem gyógymasszázs, de kellemes érzés, főleg hogy éreztem comjait fenekemen.

nagyon jó: 2db
(2021-09-27) : Legszívesebben kezelésbe vettem volna a gyönyörű formás melleit de mondta hogy feküdjek hasra mert kapok egy masszázst. Finoman bekrémezett és következett egy nagyon finom, inkább kényeztető masszázs. Kaptam még cicis csúszkát is a végére. Nagyon jól esett az egész..

(2021-09-20) : Szépen leültetett és a hátamat kezdte masszírozni krémmel. Egy pár perc után átment egymás simogatásába. A végén még maradt egy kis időnk és kaptam egy talp masszázst, ami a kedvenceim közé tartozik. Közben könnyen lehet vele beszélgetni is, akár magánéletről.

: 2db
(2021-10-04) : Sajnos csak fél órára jöttem, de a felvezető hátmasszázs meggyőzött, hogy a masszázsa is nagyon jó lehet. Kb. 10 perces masszázzsal indítottunk, a hátamat és a fenekemet gyúrta át, erős de nagyon kellemes fogásokkal. Ezután szólt hogy akár meg is fordulhatok... A levezetés után még a maradék időben a talpamat is átmasszírozta, végig odafigyelt a visszajelzéseimre.

(2021-09-24) : Alaposan végig masszírozta hátamat és a karjaimat, majd következett a láb és talpmasszázs. Nem igazán tudom megítélni hogy mennyire volt szakszerű, nem a szokásos svéd masszázs elemeket alkalmazta, de jól esett. Közben sokat beszélgettünk rengeteg volt a közös téma. Sikerült egész jól egymásra hangolódni. Éreztem egy kis távolságtartást az elején ,de az is szépen elillant ahogy haladtunk előre.