11
Töltött fel magáról videót
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
54
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Sexy Alysia doll szexpartner

szexpartner

Sexy Alysia doll-

V.I.P hirdető
63/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-05-03 17:53:42

Vpet
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sexy Alysia doll beszámoló szexpartner Budapest 2021-05-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettem, a "recepciós" hölggyel. Azonnal felvette, nagyon kedves volt az időpontban nagyon rugalmasak.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A ház új építésű tömb könnyű megtalálni. A parkolásra érdemes időt szánni, mivel közvetlenül a bejáratnál nem lehet megállni. A mellékutcákban viszont általában van hely, ha csak távolabb akkor sétálós lehet. A tömegközlekedés is jó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen újszerű, a fürdő is patika. Több tusfürdő van, a türülköző szerencsére nagy méretű, jól issza a nedvességet. A baszobába lépve tágas franciaágy, szabadon választható üdítők, óvszer és sikosító is kellő mennyiségben rendelkezésre áll. Jó illat, tisztaság mindenütt. A szoba tartalmaz egy közepes méretű Led tv-t amelyen tetszőleges pornográf tartalmak nézhetőek igény szerint. Természetesen klimatizált, ennek az elkövetkezendő hetekben lesz majd nagy jelentősége.
Sexy Alysia doll külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már volt szerencsém ilyen új generációs szexbabához többször is. Időnként elvisz az érdeklődésem ebbe az irányba. Nos Uraim a korábbi nevetséges latex guminők kora véget érni látszik, ez a prémium verzió amely megdöbbentően valósághű! Nyilván vannak ennél még durvábbak, de azok max beszélnek, mozgatják a fejüket meg hasonlók. De prémium anyaghasználatban, értsd bőr hasonlóság a valóságoshoz, arc élethűség ez is elképesztő. A vendéglátó elmondása alapján ez a baba a "legfrissebb" pár napja van használatban.
Természetesen ilyen helyeken a babát minden használat után, alaposan fertőtlenítik, kitisztítják. Ha valaki nem bízik ebben vihet magával különféle fertőtlenítő szert. De szerintem makulátlan volt a tisztítás.

Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Közös pornófilm nézés:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
5
A fűrdőszobából érkezve tesztem alanya már az ágyon űlt fehérneműbe "csomagoltan" . Újra és újra lenyűgőzött a valósághoz nagyon hasonló aprólékos kidolgozása. Különösen az arca hihetetlen valóságszerű. Nos ezeknek a babáknak általában 3 hadrafogható nyílásuk van. Ezek kellemesen szűkek és aktion közben szabadon váltogathatóak, mindenféle magyarázkodás és kérés nélkül. Neki vetkőzetttem hát az alanyomat, hogy ruha nélkül is megcsodálhassam szoborszerű formáit. A "mérnök" urak preciz munkát végeztek:
Hatalmas valósághű kőkemény mellek, és brazilos jól markolható popsi jellemzi ezt a babát. Testrészei minden irányban jól hajlíthatóak, élethű poziciókba beállíthatók. Viszont időnként azért kellő testi erő szükségeltetik a különböző poziciókba állításhoz, tekintve ,hogy a baba súlya szinte "cementeszsák" közeli:)) Elengedhetetlen az alapos sikosítás a későbbi kellemetlenségek, balesetek elkerülése miatt. Szerencsére sikosítóból óvszerből is megfelelő mennyiség áll rendelkezésre.
Indítottam a tv-n egy "oktatófilmet" aztán óvszer fel és indul a matiné. Itt nem kell finomkodni lehet tolni teljes erőből. Alaposan megjárta hát az ezredes az összes nyílást, közben a tükörben az események mozizhatóak. Az action végén megpihenve relaxálva kezeim a hatalmas kebleket maszirozták.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ebben az esetben extrákról ugye nem beszélgethetünk. Gyakorlatileg szinte minden "extra" alapárban használható. Az extráknak csak az adott "user" képzelete szabhat határt.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Konklúzió: Nos nem beszél vissza:)) nem nyavajog:)) nem beszél nemhogy feleslegesen de egyáltalán sehogy. Időnként azért ezek nem kis előnyök! Az egész látogatásnak van egy egészen egyedi relaxálos érzete, pont a korábban felsoroltak miatt is!
Ha akarod nézed a tv-t, iszod az üdítőt, közben markolászod a giga csöcsöket vagy popsit:))Azért elég relax ez is nem:)
Kimondottan jó volt, sőt jó újra megélni ezeket. hogy visszamegyek-e? Biztos! Sőt rendszeresen! De! Mielőtt szétsavaznátok miatta. Ettől függetlenűl továbbra is "igazi" nőkhöz fogok zömében járni. Mert azért vannak ott is nagyon jó tapasztalatok, egyes szolgáltatóknál.(különösen a törzshelyeken)
Én mindenképpen ajánlom a hozzám hasonló nyitott embereknek, hogy a szex ezen formáját is próbálják ki. De itt a félóra sajnos értelmetlen, egész egyszerűen az előkészűletek, a baba mozgatása, sikosítás ésatöbbi apróság, sokkal több időt vesz igénybe mint egy élő partner esetében.
Így a fél óra sajnos használhatatlanul hamar letelik inklusive fürdés előtte-utána. Itt mindenképpen minimum az órás együttléttnek van létjogosultsága szerintem.
+1 A kép nem adja vissza mennyire élethűek ezek a babák! Valóságban sokkal jobb!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sexy Alysia doll szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-05-04 21:16:40
Kösz a részletes bemutatást és a megszívlelendő tanácsokat is. Magam részéről biztos, hogy a valódi nőket preferálom, de a beszid minősége kifogástalan. Gratulálok!

FunkciókSexy Alysia doll legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.