54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
11
Töltött fel magáról videót
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
1
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-22
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Amanda528 szexpartner

szexpartner

Amanda528-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-05-03 14:50:26

mac63
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amanda528 reagálása

Szia. Kedves Mac63! Köszönöm szépen a beszámolót. Én is egy nagyon kedves, és őszinte embert ismertem meg személyedben. Kellemes volt ez az egy óra veled. Nagyon jól éreztem magam veled. Köszönöm szépen. Remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszi

Amanda528 beszámoló szexpartner Budapest 2021-05-03

Egyeztetés
Itt az oldalon láttam meg a fotóit, rögtön a kedvencekbe került!
Múlt hét csütörtökön déltájban, pár próbálkozás után vette fel a telefont, és kedvesen tájékoztatott, és megbeszéltük a hétfőt.
A címet megadta, és kérte, hogy amikor ott vagyok csörgessem meg!
Meglepődtem, mert a lányok többsége az előre megbeszélt időpontra megerősítő sms-t szokott kérni!
Megközelítés
GPS oda visz, parkolás egyszerű, most még ingyenes is! BKV-t nem tudom, 20 éve nem használom. De a két utcányira lévő főúton láttam buszt... Gondolom pár perces sétára van megálló is!
Pontosan érkeztem, nem túl rég épült társasház kapujából telefonálva, megkaptam az instrukciókat, egy kis lépcsőzés után már helyben voltam!
Helyszín
A lakás tip- top tiszta, kád csúszásgátlóval, zuhany függönnyel felszerelt. Tusfürdő többféle, szájvíz megfelelő mennyiségben, akár a nyolcadik. hullámig is kitart!:)
Az akció helye egy barátságosan berendezett, nem túl nagy szoba, a falon egy nagy tv amit lehet nézni, ha unatkozik valaki, de szerintem nincs az a férfi aki Amanda mellett a tv-t nézné!:)
Ágy kényelmes méretes, a célnak megfelel, nem recseg, nem nyikorog!
Amanda528 külseje
Egy kis ismerkedős beszélgetés ... a képeknek megfelelő szép test, kedves arc, gyönyörű csókolni való cicik, tenyérbe illő popsi!
Csinosan felöltözve várt, ami nem sokáig maradt így. A gyors és alapos tisztálkodásom után egy picinyke tangában hevert az ágyon!

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az ágyon mellé heveredtem, és igazi nyelves csókokkal ismerkedtünk, majd a már említett ciciket köszöntöttem pár csókkal, közben a bugyin keresztül simogattam a pihe puha selymes puncit!
Le került a tanga, kis idő múlva lefele kalandoztam, a nyelvem és az ujjam is kényeztette Amandát ami a hanghatások szerint nem esett ellenére !
Közben Ő sem maradt tétlen, csókolt, simogatott... majd szinte egyszerre gondoltunk egyet... vagy inkább hatvankilencet.
Izgattuk egymást egy ideig, nekem nagyon jól esett, a francia tudása igen kellemes, kézzel-szájjal megfelelő változatossággal... ahogy kell!:)
Amit én produkáltam, arról talán Amandát kell megkérdezni...:)
Egy kis idő elteltével vegyvédelmi felszerelést kaptam és egy lovaglást háttal, majd szembe, azután kutyus, és misszionárius majd szemből nyakamba tette szép hosszú lábait....
Minden pózban oda tette magát rendesen, kereste, hogy jó, hogyan szeretem.
Kérésemre kézzel szájjal végzett ki...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe semmilyen extrát, szerintem nem is nagyon van... jobban mondva szinte minden számomra fontos az alapban van.Vagy ahogy itt írni szokták, maga Amanda az extra!:)
Minden úgy volt ahogy az adatlapján szerepel. Távozásom előtt a komódra letettem az előre megbeszélt virágszálakat, ami szerintem nagyon jó érték arányú az érte kapott élmény!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon kedves, végtelenül korrekt hölgyet ismertem meg, aki ráadásul még igen nagy adag szexi kisugárzással is rendelkezik! Nála minden a vendégről szól...
A vele töltött óra nagyon gyorsan elrepült, az idő leteltére én figyeltem fel, nem azért mert nem szívesen maradtam volna, de nem szeretek visszaélni vendéglátóm idejével!
Legközelebb biztos hosszabb időre megyek hozzá...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

mac63
Ismerkedik az oldallal
2021-05-04 13:03:04
Üdv! Igyekeztem nem túl kombinálni a beszit..
Eléggé kijöttem a gyakorlatból, régebben sokat írtam, de kimaradt vagy 10 év!😕

2021-05-04 08:15:40
Jól megírt beszámoló. Tömören, sallangmentesen visszaadja mindazt, amit s akivel átéltél.

2021-05-04 05:12:26
Örülök,hogy felfedezted a csodálatos Amandát. Vele garantált a kitűnő, igazi barátnős élmény, csalódás kizárt. Gratulálok az élményhez, egészségetekre!

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 13db
(2021-01-11) : Hátamra feküdtem és ő pedig tudja, hogy szeretném ha kölcsönösen folytatnánk felém jött és most mát együtt nyaltuk faltuk egymást. El is voltunk így, de mivel nem szerettem volna így bevégezni kérnem kellett a bohócruhát, amit szinte észrevétlenül rávarázsolt barátomra és megbeszéltek szerint kutyus pózt választottuk egy kis síkosító, mert szűk a puncija és már bent is voltam punci melegében.

(2020-11-17) : Ő a barátomat vette megfelelő kezelésbe én pedig hol a puncit hol pedig a popsit vettem nyelvemmel gór cső alá. Golyszliktól végig nyalta falta barátomat ami nagyon tetszett neki. Nem is bírtam már nagyon tartani magamat. Kérnem kellett a védőszerelésbe öltöztetést, amit pik-pak fel is helyezett. Szintén megbeszéltük , hogy most misszionárius pózt választottuk,

(2020-11-06) : Hosszan csókolóztunk nagyon finom isteni a csókja míg ő barátomat keltette életre kezével jelentem sikerrel..Nehezen lehetett abbahagyni a csókot, de nem csak ezért mentem. Így az ikreit vettem gór cső alá. Amik nagyon jól reagáltak nyelvészkedésem hatására és ez tetszhetett is neki a hangokból m erre következtettem, egy kis idő múlva dél felé vitt az utam végig csókolva testét a punciig jutottam

nagyon jó: 23db
(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

(2019-11-11) : Gyorsan otthagytam a számomra oly kellemes cickó-jászóházat,és elkezdtem a déli tájon talált csodás kis kelyhet felfedezni.Először csak finom csókokkal illettem,majd köszöntésképpen benyalintottam a kis szárnyacskák közé,majd érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

: 28db
(2020-06-16) : Rövid idő múlva kértem a védőfelszerelést és egyből beleült. A lovaglásban hamar megtaláltuk szinkront és nem sok idő kellett,hogy mindketten hanghatásokkal jelezzük a másiknak a kellemes érzéseket.Egyre gyorsabban csináltuk, de szerettem volna még élvezni más pózban is az együttlétet,ezért mögé kerekedtem. Az első pózt sikerült hátólról "überelni",mintha pont beleillett volna a méretem az Ő kelyhébe.

(2019-06-17) : Majd az ágy mellé állva kaptam egy finom franciát. Közben hátranyúltam a háta fölött egészen a lucskos punciig, amelyet gyengéden elkezdtem ujjazni. Mikor má éreztem, hogy ha így megy tovább végem, mintha megérezte volna és gumit húzott.

(2018-12-08) : Kutyába mentünk át, ennél a helyzetben kivitelezni lehetett a cicik markolászását. A pillanat ami eljött... kértem forduljon hátra és az alhasára lett vége. Kis pihenés majd újra elkezdtük ekkor lovagolási pozícióban