4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
11
Töltött fel magáról videót
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
54
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Kátya szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Kátya-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-05-02 19:28:45

unit
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kátya reagálása

Köszönöm édes én is nagyon élveztem a veled töltött időt várlak vissza szeretettel puszi Kátya! 🥰

Kátya beszámoló szexpartner Budapest 2021-05-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, én egyből elértem. Találtunk is megfelelő időpontot számunkra. Korábban már beszéltünk, amikor elmondta részletesen a tudnivalókat, kedvesen tájékoztatott, így mindent tudtam előre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XI. ker Újbuda környék. Autóval javasolt talán az Alllee, BKV, val ott van a 4es metro, vagy a 4-6 os villamos és még sok más is. Gyalogtávra van a Móricztól, így egyáltalán nem nehéz megtalálni. A címhez mentem, a megtaláltam telefonos konzultációval mindent, nem volt bonyolult.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A házba beérve egyből az első ajtó volt, így abszolút diszkrét volt. A lakás több szobára van osztva, a mi szobánk egyből az első volt.A célra teljesen megfelelő, franciaágy, komód, asztal stb. , ahova lehet ruhát rakni és elegendő hely, hogy elférjen 2 ember. A fürdő a lakás túl felében volt, rendben volt tartva, tiszta volt, a kötelező elemekkel, szájvíz, kis pohár, kuka, tusfürdők.
Kátya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kátya egy rózsaszín tangában, fehér kis valamiben, ami csak a ciciket takarta el és fekete combfixben fogadott. Már egyből kiderült számomra, hogy nagyon csinos, szép arca van, fekete középhosszú hajjal. A popsija nagyon szép formás, kerek, kemény, apró cicik, szép lábak, nem kockás has, de mégis izmosnak mondható, feszes lány. A friss műtermi képek között van a felszerelés, amiben fogadott.

Action
Aktus:
5
Csók:
4
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mélytorkos francia:
5
Megérkezésem után elnavigált a fürdőhöz, de előtte még kérdezte, hogy kérek-e valamit inni. Plusz pont, én ezt kötelezővé tenném, sajnos van aki kifelejti, így nekem ez már mindenképp pozitív start. A gyors fürdő után Kátya a folyosón várt, hogy biztos ne legyen probléma, így visszakísért a szobába, én meg próbáltam a kezdeti zavaromat leplezni, de nehéz volt, főleg ilyen kerek popsit látva. A szobában kicsit beszélgettünk, majd végül a lényegre tértünk. Megkérdezte, hogy szeretnék-e csókolózni vele ( hogy mondanék erre nemet..), így hát állva csókoltuk egymást, nem nyelves csókok voltak, de kellemes, jól eső, nem az az eset, hogy nincs viszonozva, így eltöltöttünk pár percet így, közben simogattam a kerek popsit, megtaláltam a ciciket is. Kátya javasolta, hogy mozogjunk az ágy felé, így ez is történt, leheveredtem és ő ledobta magáról a tangát és a kis felsőt, a combfix maradt. Odafeküdt mellém és folytattuk a csókolózást oldalt fekve, majd amikor már megfelelően összemelegedtünk elkezdett szájjal kényeztetni, míg én háttal feküdtem. Lágyan csinálta, mélyre vett, majd oldalról a tövéről ismét vissza. Amikor kértem, hogy nyugodtan vegye mélyre, vagy engedje el a kezét, készségesen teljesítette. (belső jegyzet magamnak, hogy legközelebb az extrákat is igénybe fogom venni, ha nála járok). Akármennyire is élvezetes volt, kértem cseréljünk. Így csere és immáron én helyezkedtem izmos lábai közé. Finom, és szépen ápolt puncival volt dolgom, miközben tevékenykedtem simogatta a karom, én felváltva nyaltam és ujjaztam, majd miután kiélvezkedtem önző módon visszabújtam hozzá, pár csókot loptam, majd ismét a szájában voltam és utána már kértem is a gumit. A gumit ő helyezte fel, (és itt megjegyezném, hogy nem tudom milyen márkájú volt, tetszett, mert nem olyan érzésem volt benne, mintha a világűr vákumja próbálná kiszívni azt ami bekerült az övszerbe ) kutyusban kezdtük. Benne voltam és nem volt itt semmi laza bemelegítő kör, egyből olyan vágtával irányított, hogy nehéz volt ellenállni, miközben gyönyörű feszes popsiját markolja az ember fia. Rosszul is kalkuláltam, mert láttam rossz vége lesz a dologból ha ez így folytatódik, de nem voltam eléggé résen és itt ért el a vég.
Törölgetés, tisztítás után beszélgettünk mindenféle kellemes dologról, jó beszélgető partner is, majd mivel az időnk kezdett szűkösre kértem, hogy indítsunk egy második kört, aminek készségesen eleget tett. Csókolóztunk, indult a vérbőség, majd szájával kezdett kényeztetni, azonban itt részemről volt kis technikai nehézség, ami fennmaradt egy ideig, így nem tudtam teljesen kiélvezni a szája adta gyönyöröket, de maximálisan készséges volt, eljutottunk gumihúzáshoz is, de a lovagló póz nem jött össze, azonban szemből misszionáriusból sikerült a kooperáció és jó volt mind az érzés, mind a látvány, így a technikai gondok elhárultak és élvezhettük ismét egymás közelségét. Kértem, hogy váltsunk pózt és ismét kutyusban csináljuk, mert az a popsi nagyon vadító volt. Most a tempó sem volt már akadály, és vehemensen vágtatott rajtam. Mindkét alkalommal kutyusban láttam oldalról a széles tükörben ahogy nem kegyelmez nekem és a szemben lévő kis tükörben néztünk egymás szemébe szinte végig.Vad élmény volt egy szédítő lánnyal. Itt is volt végem, hasonlóan az első felvonáshoz. Majd utána fürdés, öltözés, még apró beszélgetés és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ahogy beszéltük telefonban úgy történt. Én az elején leraktam a kis asztalra, nem igazán figyeltem onnantól, annyi volt amennyit beszéltünk, bővebb infóban megtalálható a pontos részlet, de a legnagyobb címletünk extrák nélkül azoknak , akik nem néznék még.
Legközelebb az extrákat is igénybe venném, mert vannak ötleteim.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kátyával egy nagyon kellemes órát töltöttem el, kommunikatív, jó társaság, és az együttlét alatt végig készséges volt, korrekt és jó partner.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

PeterHeppner
Belát a dolgok mögé
2021-05-04 06:10:08
Szépen összefoglalta a lényeget.Jol kidomborodnak benne Kátya külső és belső értékei. Egyetértek a szerzővel.

2021-05-03 09:53:16
Igen Unit az a popsi visz mindent, ha már ott kever alattad,előtted , már nehezen keveredsz ki belőle! :)) De Kátya többi testrésze is nagyon jó. A beszid jól hozta randitok hangulatát.

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-05-05) : Váratlanul, olyan érzéki csókolózás szemtanúja lehetettem, ami engem is egyből hadrendbe állított. Más ezeket filmen látni kívülállóként és más dolog pár centiméterről megfigyelni. Érezve a lihegésüket a bőrömön, szinte velük együtt kezdett szaporábban dobogni az én szívem is. Forróság öntötte el mindhármunk testét, pedig, eddig, csak ők érintkeztek egymással.

felejthetetlen: 2db
(2021-03-20) : Folyamatos szemkontaktust tartva nyelte be az ezredesemet. Sőt, ajkait tágra nyitva, garatján lent tartva, csak azt hallottam, hogy glu-glu-glu. Nincs tovább. Kopp. Mindezt, olyan játszi könnyedséggel tette, mintha ez a világ legkönnyebb dolga volna. Megjegyzem, mások ettől rettegnek, félnek még megpróbálni is, idegesen utasítják vissza az erre utaló igényt. Azoknál nem szabad erőltetni az ilyesmit. Kátyánál ez a belépő szint, az akció dús erotikához.

(2020-11-17) : Nagyon finom volt, pár nyalintás után felajánlotta a francia kényeztetés, fenomális volt, kértem forduljunk 69be. Késégesen meg is tette, jeleztem felé, hogy nagyon tele vagyok, hamar elfogok durrani. Az első így lett vége, hatalmasat élveztem magamra, ő nagyon finoman segített. Kis pihenő, dumcsi. Nagy értelmes, okoslányt ismertem meg személyében. Felajánlottam a masszát. Ez nem tartott sokáig, a popsi látványa rabul ejtette

nagyon jó: 6db
(2021-04-17) : Egyből egy ritmusos kellemes kevés kezezős franciát mutatott be nekem ami nagyon jól esett ami egyre mélyebb és bőnyálasabb lett. Hát érztem h bírom így csak élveztem a pillanatot, gyönyörködtem a tükörben is de legtöbbször a hosszú szemkontaktust tartva néztük egymást eközben! Gumihuzás és a síkosítás is megtörtént és már nyeregben is volt, felpattant rám és el is kezdte diktálni az iramot!

(2021-02-23) : Most valahogy a punci kényeztetésre nem indult be a Drága.Hátamon feküdtem , úgy bólogatott a brén. Annyira nem vagyok oda a fraciáért, de most kipattant az isteni szikra szeretőm ajkán. Álljak ki az ágy mellé Ő pedig hason fekve cumizott.Valami mennyei, finom érzés járta át farkamat és kellékeit. Ahogy Tiffi immár élvezettel a francia művelésébe. Gyönyörű barna szemeivel fel_felnézett, kezét alig használva.

(2021-02-05) : Szerencsémre Tifa is így volt vele, hamar hasra is helyezkedett az ágyon, fejét félrehajtva a párnán, így kínálva fel hátát lelkes gyömködésemnek, miután megmutatta, melyik masszázskrémet szereti. Evvel neki is láttam szép finoman, alaposan átdörgölni vállát és karjait, haját előre hajtva nyakát is végiggyúrva, majd gerince vonalán lassan alább ereszkedve hátát is becsülettel megdolgoztam. Azt hiszem, nem vallhattam kudarcot az eddigiek hálás viszonzásában, ugyanis Tifa hosszú percekig lehunyt szemmel, szája sarkában apró kis mosollyal, némán élvezte kezelésem

: 4db
(2021-02-25) : Tiffany kényeztetését követően Tiffany kedvesen újból önzetlenül felajánlotta, hogy engem szájjal kényeztet, aminek nem tudtam nemet mondani. Ugyanakkor rövidesen megtörtént ami nagyon ritkán, csak különleges randikon szokott, márpedig az, hogy rövid időn belül harckész állapotba kerültem újból, készen egy második bevetésre. Tiffany kihozta belőlem a maximumot, így rövid franciázás után kellőképpen kemény lettem.

(2021-02-21) : Hamar a lényegre is tértünk az ágyon elfeküdtem és franciázni kezdett... Olyan franciát kaptam hogy kis idő után kértem hogy most én jöhessek (gondolván időt nyerek még is csak fél órára jöttem)... Hátradőlt szét tárta hosszú combjait és elém tárult csodaszép puncija, nyalni kezdtem amire jól reagált, halk nyögések és sóhajokkal tarkítva szépen nedvesedett.

(2021-02-07) : A cicik kicsit érzékenyek, de azért örömmel fogadták ténykedésemet. Lejjebb már kevésbé érzékeny, nyalakodásomat jól fogadta. Idővel átfordultunk 69-be, remek látvány tárult a szemem elé, miközben Tiffany igen ügyes fuvolaszólamokba kezdett.