54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-22
11
Töltött fel magáról videót
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Sonita szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Sonita-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-05-01 17:24:50

Hriszto8
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sonita beszámoló szexpartner Budapest 2021-05-03

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Telefonon jelentkeztem be,amit később VTR-en megerősítettem. Abszolút rugalmas,segítőkész.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Metróhoz közeli ,majdnem Duna-parti háztömb. Autóval és Bkv-val is könnyű megközelíteni . A parkolás talán lehet kicsit nehézkes. Pontos a cím és telefonon segít az eligazodásban.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A háztömb 10 éven belül épült,úgyhogy a ház és benne a lakás ennek megfelelő állapotú. Szép nappaliba lépünk be,ami a konyhával egyben van. A tetthely egy külön szoba,ahogy a fürdő is. A fürdőben minden fontos kellék megtalálható,ahogy a kedves házigazda is,aki végigkíséri a tisztálkodásod. A ruháim a nappaliban hagytam,csak az akció idejére mentünk a szobába. A lakásban egyedül vagyunk ,ami növeli a komfortérzetet.
Sonita külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeken minden látszik,nincs zsákbamacska. Egyedül az arca nem,de az mindig szubjektív. Én nem szeretem a túlzott sminket,de nála valahogy ez inkább vadállati ösztönöket csal elő. Mindig erotikus öltözékben fogad,bár szerintem neki talán minden jól áll.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezés,telefon,pontos instrukciók,nyíló ajtó. Ezek után egy örök mosolyú lány vár az ajtó mögött. Már itt elkezdődik az incselkedés. Minden pillantásával fokozza a vágyat,szerintem ez nála ösztönös. A vetkőzés és a felkínált üdítő fogyasztása közben is oda kellett mennem egy kicsit itt-ott megpuszilgatni,valahogy ez természetes. A fürdőbe is elkísért ,hogy kellemesen teljen a tisztálkodás. A szobában aztán végképp belecsaptunk a lecsóba. Mindig elégedetlen magával pedig igazából sokan vágynak az ő általa picit szégyellt külsőre. Én kihámoztam a ruciból és a melleket ,valamint a puncit is kezelésbe vettem. Belelkesedve szopni kezdett,ami azért tartalmaz mély torkos elemeket és lehet tolni neki,nem finnyás ha a fejét fogják. Nagyon jól csinálja,,kevés de néha indokolt kézimunkával. Aztán egy kis lovaglást kértem tőle a védőeszköz felhelyezése után. Nagyon jól csinálja,de nekem kevés volt egy pozitúra. Szemből támadtam ,lábait pakolgatva,ciciket markolászva és élvezkedve. Az első körnek így is lett vége,az utódokat a gumiba helyezve.Átvezetésnek egy kellemes masszázs,kellemes beszélgetéssel fűszerezve. Gondok bajok elemzése és lehetséges megoldása is szóba került,persze vidám stílusban. A második menetet én kezdeményeztem,de hamar ő került le a farkamhoz és harcra kész állapotba hozott. Most is benne volt egy kis misszi ,de igazán hátulról akartam most magamévá tenni. A csodálatos popsi és ahogy elmerül a punciban a farkam az frenetikus. Toltam is neki rendesen. Aztán állva akartam magamévá tenni,ezért a komódnak támaszkodott és elmerült benne. Nagyon szép látvány és a hangok is gyorsan repítenek a cél felé. Ennek köszönhetően hamar elért a vég. Utána már csak a magam rendbe tétele és a kedves búcsúzkodás maradt hátra. Érkezéstől távozásig mosolygott és profi módon a kedvem kereste. Ennek megfelelően vidáman és elégedetten távoztam tőle. Visszatérés várható.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Kicsit pesti átlag felett,de annak ellenére hogy nem veszek igénybe nála semmi extrát,valahogy mindig elégedetten távozom tőle. Előre kérte,de ez engem nem zavar,nem ettől jó vagy rossz egy szolgáltatás. A végéig a konyhapulton maradt.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Legelső alkalommal egy meghiúsult randi miatt találkoztunk,de azt hiszem mindent elmond a véleményemről,hogy időnként visszatérek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sonita szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókSonita legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2021-04-15) : Hamar megtalálta ő is a farkamat, amit nem kellett sokáig élesztgetni. Ő maga tette be a cicik közé, ami igazi úrilányos gesztus, Soni nagyon ad az illemre. Finoman és majdnem mélytorkosan is tud játszani a hangszeren. Utána én néztem szét lent. Kézzel nem lehet belenyúlni a mézescsuporba, ezt a korlátozást elfogadtam, és rátértem az intenzív nyelvmunkára.

(2021-03-24) : Bár nem egyszer volt már hozzá szerencsém, a mai napig lenyűgöz az az érzéki, utánozhatatlan odaadás, játékos és egyben ellenállhatatlanul erotikus koreográfia, ahogy ez a falatnyi kis istennő körülrajongja farkam: hozzá bújva, ízlelgetve, tövéről hegyéig borzolva finom szájával, végignyalva előbb lassan, majd egyre mohóbban,

(2021-03-04) : Ezek után engedtem őt érvényesülni, én álltam az ágy mellett, ő érzékien szopott. Igazából nem mélytorkozik, nem vadul, mégis zseniális. Közben időnként felnéz és az őrületbe kerget a tekintetével. Ezen felbuzdulva szemből megtámadtam és a lábait össze-vissza pakolva adtam neki erőből.

felejthetetlen: 3db
(2021-05-03) : Ami nagyon hamar a keze ügyébe kerül; rámarkol, kedvére húzogatja, én meg közben az izgató cickókat simizem, markolgatom és lágyan csókolgatom őket, meg-megszakítva nyelvkörzős, kacér kis csókolózásunkat. Majd elém térdel és a szájával kényezteti tovább a peckesen álldogáló cerkát, miközben én a fejét, arcát fogom közben, aztán valahogy az ágyra keveredünk.

(2020-12-04) : Már a zuhanyzás közben kaptam egy kis franciát ,megadva az alaphangot. Aztán áttértünk a szobába és elhelyezkedve ismét a kényeztetésembe kezdett. Nagyon jól csinálja ,kis kezezéssel és szemkontaktust tartva,néhol mély torkos elemekkel. Hagytam hogy csinálja és élvezkedtem ,tűri az irányítást.Kedvem támadt egy kis nyalakodáshoz és szívesen vette,bár nem hiszem hogy csúcsra járattam.

(2020-07-27) : Utána letérdeltettem, úgy folytatta, a farkamat az arcához vertem, a golyókat se hagyta ki, kértem menjünk a tükör elé, de akkor már guggolt, és kezdtem el lágyan dugni a száját.

nagyon jó: 2db
(2020-08-25) : Kimásztunk a zuhanyfüggöny mellől, megszáritottuk egymást, majd kértem hogy folytassa a franciát. Itt már egy kicsit vehemensebben csinálta, de irtó jó volt. Bementünk az ágyra, lefeküdtünk, csókolóztunk, majd újra a lábam közé heveredett és csinálta azt, amit nagyon jól tud. Lassacskán időnk vége felé jártunk, amikor gumiért nyúl

(2020-08-03) : Ő is finoman franciázott nekem, minimális kezezéssel. Néha picit mélyebbre is vette. Gumit húztunk és lovaglóban kezdtünk szeretkezni, melleit, fenekét fogtam és ütemesen mozogtam alatta, itt Ő irányította a tempót, néha twerkelt is rajtam, de láttam hogy fárad misszibe fordultunk. Lába a nyakamba, hosszú, közepes tempójú, mély mozdulatokkal folytattuk, mindkettőnk nagyon élveztük, Ő hangot isadott neki

: 5db
(2021-04-18) : A frissítő ivászat és a tusolás után ő már a szobában várt, egy szál semmiben. Egy kicsit állva ismerkedtem a gyönyörű testével, nagyon feszes mindene, jó érzés volt simogatni és markolni mindenhol. A mellbimbóinál kicsit elidőztem, nagyon tetszett, hogy olyan szépen ágaskodott mind a kettő és a szokásosnál hegyesebbek voltak. Jó volt szopogatni :)

(2020-11-28) : Actiont ha nem haragszotok én nem írnám le részletesen, adatlapján megadottak szerint amire nekem szükségem volt azt teljes mértékben élvezhettem, talán picit többet is. Kezdeményező, határozott és tapasztalt. Szerintem kimondottan szereti a szexet, mert elég jól műveli. Nekem legalábbis nagyon bejött amit csinált.

(2020-09-23) : Utána átirányítottam őt az ágy széléhez, ahol szó szerint a lábaim közé térdelt és nekiesett a franciánk. Kimondottan jól csinálta, mert szépen fokozatosan kezdett el engem úgymond "felhúzni". Eleinte csak csókolgatta, simogatta a cerkát, majd apránként rátért a makeszra, aztán hol bekapta hol oldalról nyalta, ahogy csak tudta... Nem is bírtam sokáig és az első körben nem is vágytam másra,