4
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
17
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
49
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Samantha erotikus masszázs

erotikus masszázs

Samantha-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-05-01 12:05:16

krkrax
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
3
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Samantha reagálása

Drága Krkax!

Köszönöm a beszámolót, bár boldog nem vagyok tőle. Masszázs lányként hirdetek, és masszázst is csinálok a FELTÜNTETETT extrákkal.
A csúszka masszázsom cicis csúszka, nem is értem miként történhetett ez? Lehet, hogy csak álmodtad, vagy ezt szeretted volna, de egy laza elutasítás után bosszúból írtad?
A motivációd másod rangú, de azt teljesen elutasitom, hogy nem látszik a képeken az alakom, több képen is jól látszik hogy nem vagyok vékony, bár 'sörhasam' sincs szerintem.
Sajnálom, hogy nem azt nyújtottam amit vártál. A masszázs csak masszázs, se több se kevesebb.

Csók:
Samantha

Samantha beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-05-01

Egyeztetés
Elérhető:
5
A hirdetéseket böngészve jutottam el Samanta-hoz. Az egyeztetés könnyen ment telefonon értem el néhány csörgés után felvette. Mivel a közelben voltam a legközelebbi időpontot választottam.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A lakás jó helyen van, Újlipótváros. A Lehel tértől néhány sarok és sarokház!
Metro (pótló), busz vagy troli mind elérhetővé teszi. Van amelyik szinte ott áll meg.
A parkolás korábbi tapasztalataim szerint borzasztó, autóval nem mennék.
Ha mégis, bőven kell időt és gyaloglást pluszban hozzászámolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Régebbi panel ház magasföldszintjének lakása a helyszín.
Az előszoba otthonos ahonnan a fürdő mellett vezet az út a tetthelyre. A lakás tiszta, rendezett. A fürdőben a zuhanyfülke szolid méretű de minden van.
Tusfürdő, szájvíz, pohár, tiszta illatos törölköző.
Samantha külseje
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
4
Arc:
4
Tetszett:
3
Samantha alacsony, a képeihez képest rövidebb hajú hölgy.
Ajtónyitáskor megpillantva kicsit meglepődtem, mikor megpillantottam kissé molett felé hajló testét. Képei kissé mást sugalltak, cicijei kisebbek, pocija meg ... Sminkkel kicsinosítva mosolyogva fogadott egy fekete csipkés talán? kombinébam. Puszikat kaptam, karjait nyakamba tette, jól kezdtem oldódni. Cipő levétele, és egy kis szobába kísért. A szobában tökéletes homály vagy inkább sötétség, és néhány kisbútor kiséretében egy tatami.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Szakszerűség:
3
Fürdésem után megérkezett és ledobta a fekete öltözékét, meztelenül hozzám simult. Hellyel kínált a tatamin, hasra feküdtem, hátamon dolgozott a keze mozdulatai szakszerűség érzetét ébresztették bennem.
Ezalatt kezei dolgoztak de szája sem pihent. Folyamatosan szóval tartott.
Hátam vállam kezelése után fordultam.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Fordulás után rögtön csókok jöttek- mentek többször is oda- vissza majd Samantha lefele kezdett el haladni testemen. Egészen míg meg nem érkezett és kezelésbe nem vette ágaskodó férfiasságom. Szájának és nyelvének tevékenysége gyors eredményesség felé hajtott ezért kis idő után kértem a hely cserét, hadd kényeztessem.
Csókkal indítva testét is végig csókolva jutottam kelyhéig. Nyelvem munkája rövid idő után eredményes lett és kéjes öröm járta át aminek hangot is adott.
Újból felfelé indultam, csókokkal halmozva testét majd ajkaira tapadtam.
Szorosan magamhoz öleltem, egész testemmel be borítottam.
Valamiféle kis csúszka kezdett kialakulni közöttünk, és egyszer csak a merev férfiasságom finoman utat talált magának. Behatolt a nedves kelyhecskébe!
Nagyon jól érezte magát ott, miközben finom kis nyögések biztosítottak arról, hogy nincs ellenére a helyzet, ami engem feltüzelt és egészen az élvezetünkig hajtott. Azért az utolsó pillanatban az utódokat a szabad levegőn engedtem szabadjára, és kint landoltak.
Az élmény mellett eléggé zavarodot is voltam, mert nem volt még ilyen masszázs tapasztalatom. Rövid ernyedésem után, ki is húztam a fürdőbe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
1
Már felöltözve találkoztam Samantha-val. Szerencsére semmi olyat nem láttam rajta, hogy valami baj lenne. Mondtam is, bocsánat de nagyon elkapott az ösztön. Megnyugtatott nem csináltam semmi rosszat, ő is jól érezte magát. Az előre megbeszélt rózsacsokor szálai nem változtak, a csokrot a szekrényre helyeztem.
Váltottunk néhány csókot búcsúzásúl és távoztam.

Rózsacsokor
egy órás randira 16, másfel órás randira 24, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Az utcán sétálva arra gondoltam, hogy ez az élmény azért nem kis hülyeséggel párosult. Nem vagyok biztos benne hogy én lennék az egyetlen.
És ez aggódásal töltött el. Csak remélni tudom hogy megúszom baj nélkül.
A hülyeségnek ára van remélem olcsón megúsztam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Samantha erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Admin
Góré jobbkeze:)
2021-05-06 11:18:57
T.Uraim! Kérem, hogy itt legyen vége ennek a csevinek, mielőtt ingoványos talajra terelődik! Mint ahopgyan a beszámolónál is látszik "NEM ELLENŐRZÖTT" ami azt jelenti, hogy valóságtartalmát fenntartásokkal kell fogadni. Ez a beszámoló csak azért tudott így megjelenni, mert az író akkor küldte be (direkt vagy sem, ezt ugye nem lehet tudni), amikor a hiordetés valami ok miatt ingyenesben volt. Tehát kérek mindenkit, fenntartással kezelje az összes ellenőrizetlen beszámoló valódiság tartalmát!

2021-05-05 21:05:27
Krkrax!
A beszámolót újra elolvastam, mert volt egy két reagálásod, amiknek tartalma meglepett. Egy két idézet következik.
"Nagyon jól érezte magát ott",.....stb. Részedről semmi ellenvetés, elfogadtad az "ajándékot", semmi ellenvetés, vagy felháborodott tiltakozás, inkább kiélvezted a helyzetet. Írásod tartalmát ezért is hiteltelennek minősítettem, a reagálásaid egy része ezt tovább erősítette.
Emlékeztetőül, a reagálásod azon mondata, amiben lekurváztad Samanthát, majd tájékoztattál minket az egeszségügy nagyvonalú támogatásáról. Nincs még vége, folytatom.

"Meg aztán ott vannak a képmutatók, mint például a szuperintelligens titkosügynök aki rendszeresen próbálkozott masszázs lányoknál. Itt meg fel volt háborodva, de rohadtul!" A "TESSÉK" reagálásod tartalmát nem idézem, akit érdekel elolvassa.
Hidd el, sokan vagyunk akik már kiérdemelték a lányok bizalmát és soha, semmilyen körülmények miatt nem élnének vissza evvel.
Igaz, van egy két "csótány", akik biztatására, vagy inkább saját akaratukból, mint valami "szócső", a fogadatlan prókátor (kotnyeles) szerepében tetszelegnek.
Írtam már korábban, a tükröt nem csak borotválkozáskor használom, másra is kiváló, ismét ajánlom figyelmedbe.
Nagy segítség abban is, hogy el tudd dönteni, melyik "táborba" tartozól.

2021-05-05 20:55:12
Randa tud lenni az ember ha csak a revans, ez esetben még rosszabb :ha a bosszú vezérli ! Egy csapásra két személyt is hírbe hozott, majd elég gyáván nem ismeri be, nem tudja, hogy ezt bizonyítani is kellene. Két egymásnak ellentétes állitást olvashattunk, ki kinek hisz az legyen elég az illető lelki békéjéhez. Részemről rendben van a történet, a lány reagjával a mérleg nyelve az ő javára billen...

2021-05-05 19:13:41
Véngazember! Május 2-án 18:54:19-nél láthatod azt írja szuperintelligens titkosügynök. Ez elég egyértelmű célzás mégis letagadja. Ha ezt letagadja másban sem egyenes.
Krkrax Miért kellett idekeverni bárkit is, ettől mivel lesz hitelesebb az állításod? Szerintem nem volt meg a kémia köztetek, haragudtál rá ezért kitaláltad hogy árthatsz neki a legjobban.
Segítő szándékkal írtad a többi vendég felé azt írod. Csakhogy eddig sose dolgozott benned a segítő szándék.
TiborX: azóta van reag, nálam a lány ártatlan. Reag után hogy látod?

2021-05-05 14:05:09
krkrax ne add az értetlent!
Ha leírsz valamit, azért vállald a felelősséget! Még akkor is, ha az gondolod, nagyon ügyesen megoldottad a sunyi, név nélküli célozgatásodat.
Nézz rá az avatarjára, aztán arra, amit írtál 2-án 13,54,40-kor