4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
1
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-22
11
Töltött fel magáról videót
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Alexa szexpartner

szexpartner

Alexa-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-05-01 10:52:36

Omede
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexa beszámoló szexpartner Budapest 2021-05-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Találkozásunk napján írtam neki egy sms-t amira azonnal választ és fix időpont kaptam. (gyors pontos egyeztetés)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem korábban érkeztem ezért a közeli bevásárlóközpontnál (bevásárlást intéztem) és itt találtam is ingyenes parkolót. Bevásárlás után séta közeli utcába ahol a parkolás nehézkes lett volna, és fizetős is. Nem használtam GPS-t aélkül is megtalálható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A hölgy egy régi bérház földszinti lakásában szolgál. A lakás fel van újítva kultúrált fürdőszoba van szájvíz + tusfürdő felhasználásra kikészítve. A szoba jól berendezett ruhainas, szekrény, franciaágy.
Alexa külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Nekem Alexa nagyon bejött már az ajtónyitás után tudtam szuper egy óra elé nézek. Az adatlapon szerepltő adatok megfelelnek az általam látottakal. A képek róla készültek tökéletes alak szép arc (kitakarás inkább az inkognitó miatt lehetséges)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Az ajtónyitáskor Alex fehérneműben fogadott így rögtön láthattam fenomenális szexi megjelenését már ekkor ráhangolodtam. A szobába érkezéskor ajándék átadása után elkezdtem tisztálkodáshoz készülődni már ekkor egymás feltérképezésével voltunk elfoglalva (rajta még mindig fehérnemű volt) ölelkezés apró puszik. Ezek után elmentem volna zuhanyozni azonban jelezte, h a lakásban nem ketten vagyunk ezért várjak egy picit amig megnézi szabad-e a zuhanyzó ill. az odavezető út, pici várakozás után mehettem. Visszatértemkor fél percre még magamra hagyott fürdőben volt gondolom tisztálkodott ő is. Aztán ott volt már a fehérneműből nagyon gyorsan közösen kihámoztuk ölelések és csókok közepette. Nagyon hamar az ágyon landoltunk amikor is megkérdezte milyen pózban járhat a kedvemben. Mondtam mit szeretnék = három - négy póz váltása után végem is lett majd kaptam tisztálkodáshoz törlőt. Következett számomra a lazítás része egy nagyon finom olajos masszázst kaptam tőle nagyon jól csinálta szerintem igazi profi. Megkért forduljak meg így is folytatta a masszázst lábamon hirtelen ágyékomhoz érve kézi majd franciás kényeztetéssel hozzásegített a második levezetéshez. El zuhanyozni, öltözködés, búcsú. Az ajtón kilépve láttam, h három - négy percel korábban fejeztük be a megbeszéltekhez képest, de más állapotban lehettem -> még a maszkot is elfelejtettem felrakni (az utcán furcsán néztek). Alexa köszönöm az együtt töltött idő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem kértem az adatlapján alapként szereplő dolgokat megkaptam tőle megbeszélés nélkül mintha érezte volna mit szeretnék. Az sms-ben írt ajándék ki volt neki készítve (külön a zsebemben) amikor beléptem a szobába átadtam neki ami az kisasztalon volt távozásomig.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Először voltam Alexánál pozitívan távoztam ja és persze fel fogom keresni megint.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexa szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-05-03 09:43:14
A tusolás körülményeit nagyon jól leírtad. A többi? Hááát...

oli66
Belát a dolgok mögé
2021-05-03 08:18:27
Kíváncsi lennék mi kifogásod volt Alexa fogadószettjével kapcsolatban? Csak 4-re értékelted. Ismerve Őt mindig nagyon szép fehérneműket visel...

FunkciókAlexa legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2021-02-10) : Ezt követően Lexie kezelésbe vette az ezredest, ingerlően szopogatta, közben a golyókat is ingerelte és simogatta és ez így együtt nagyon kellemes élményt okozott. A hangulatot egy nagyon ingerlő melles csúszkával fokozta, amelynél a kemény mellei kiemelkedő szerepet kaptak. Ezt nem lehetett sokáig bírni, gumit kértem, amit szájacskájával a megfelelő helyre illesztett. Ekkor már libegő érzés fogott el, de még

nagyon jó: 5db
(2021-04-28) : Alexa mellém heveredett és folytattuk ahol abbahagytuk. Kellemes rezgéseket éreztem a testén és ez valahogy nagyon feldobott. Hanyatt feküdtem és egy kellemes, lágy orális gyönyörben lehetett részem. A mohó szopás után, ami valóban igazi barátnős volt már pattant is fel a gumi a helyére. Alexa a hátára feküdt és én elhelyezkedtem a remek formára faragott lábai között.

(2021-02-28) : A lábaim közé telepedett, majd egy kellemes franciázást kaptam tőle miközben kedvem támadt őt alulnézetből is megcsodálni, így kérésemet követően készségesen fölém helyezkedett, s immár békaperspektívából nézve is kigyönyörködhettem magam a puncijában, miközben néhány puszit adtam rá.

(2021-02-10) : 69-ben folytattuk és alaposan belakmároztam az elém tárt nuniból. A gumirozás után lovagolva indítottunk és változatos ritmusban ment a pacizás. Partnernőm egyszer kétszer egészen bedurvuló vágtára váltott és sexy hangkiséretet adott mellé amitől igazán valódi barátnős sex hangulat kerekedett.

: 10db
(2021-04-22) : Lábaim közé térdelve finom natúr franciába kezdett. Technikája változatos és nagyon jó érzés. Kifejezetten tetszett, hogy kicsit bő nyálasan csinálja és igyekszik mélyen bevenni a farkam, ami kő kemény vigyázzállásba vágta magát. Kis idő elteltével 69-re váltottunk. Gyönyörű punciját úgy nyaltam, mint Bicebóca a fatálat.

(2021-04-03) : Elkezdte nyakamat, mellkasomat puszilgatni, én pedig gyönyörű melleire cuppantam rá. Amikor elengedtem, akkor lejjebb helyezkedett, és finoman elkezdett franciázni. Ez igazán jó volt. Lágyan, bő nyállal, változatos ütemben, ahogy akár órákig élvezni tudja az ember fia, anélkül, hogy elélvezne, de folyamatosan izgalomban maradva!

(2021-03-09) : Kellemes volt de a technikán van még fejleszteni való de ennél nagyobb baja sose legyen az embernek sztem :) így egy kicsit elidőztünk majd felajánlotta a védőfelszerelést és lovaglóba vágtuk magunkat. Az elején lassabban majd egyre gyorsabban néha előre/rám dőlt utána hátra szóval jól mozgott. Mikor kezdett fáradni felajánlottam váltsunk át missziónáriusra.