17
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
4
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
49
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Lilla erotikus masszázs

erotikus masszázs

Lilla-

Nem prémium hirdető
70/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-04-30 22:41:06

Viktoriusz
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lilla beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-05-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régóta fájt mindenem. Nem csak cirógatásra volt szükségem hanem egy rendes masszázsra némi extrával. Így is kerestem rá a neten a megfelelő segítségre és meg is találtam a kerületemben a megfelelő személyt. 🤣 Ő kezeli a telefont. Kellemes,búgó hangja,stílusa egyből szimpatikus volt. Pénteket beszéltünk meg ,de úgy alakult,hogy csütörtök délben már tud fogadni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gyalog mentem. Szólt,hogy a parkolás körülményes,de mondtam,hogy ez engem nem érint. A pontos cím fent van a hírdetésben. Könnyen megtaláltam ő pedig segített a bejutásban.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Jó állapotú lakás. Hangulatos szobák, zuhanyzó felszerelt, tiszta türcsit kaptam. Az ágyon friss lepedő. Kellemes zene szólt.
Lilla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sokkal csinosabb mint a képeken. Kedvesen bemutatkoztunk,kicsit ismerkedtünk. Kifizettem a megbeszélt összeget,aztán ledobtam a textilt és iszkoltam zuhizni. Vissza érve bezárkóztunk. Ő is bugyira vetkőzött. Formás,hegyes cicik,kerek popsi. Cuki volt. Megbeszéltük mit szeretnék,mit lehet s mit nem. A puncija tabu volt,de a szép posija és a mellei szabadon érinthetőek voltak. Éltem is a lehetőséggel. Imádtam a bimbóit. Szájra puszival jutalmazott. 😉

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Nagyon jó a masszázsa. Tetőtől talpig átmozgatott ami nem kis teljesítmény. Közben beszélgettünk. Jó társaság. Az ágyban a fejtámlánál és oldat tükrök voltak így gyönyörködhettem a mozdulatai látványában. Elősször a bal majd a jobb oldalam masszírozta át. Fentről lefele haladt. Nagyon aprólékos ,de határozott mozdulatai voltak. Kellemes volt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Aztán egyszer csak sunyi módon 🤣 alsó madárfogásra válltott. Nagyon finomak a kezei és érzéki a technikája. Kértem ,hogy lassítson,mert nagyon beindított.
Aztán megfordultam. Kezével a lágyékomnál játszott míg a szájával a mellbimbómat izgatta. Őrületes volt. És az a huncut tekintet! 🤣

Aztán hirtelen elszabadult minden. Az ajkai között végeztem. Észre sem vettem.Az utolsó cseppig. Fantasztikus a technikája. Csodálatos volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A natúr francia tökéletes volt. Sőt. Lilla az elejétől fogva tökéletes házigazda volt. Roppant kielégítő volt. Remélem eljutok még hozzá és viszonozhatom a kedvességét. 🤣😘
Teljesen korrekt volt. Puszi az ajtónál és ennyi is volt. Akár az egész napot Vele töltöttem volna.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Nagyon csinos,figyelmes hölgy. A kora nem érdekel,mert ez a hölgy így jó ahogy van. Ajánlani csak azért nem ajánlom,mert irigy vagyok és nem szeretném ,ha kiégne. Figyelmes nő és hálás vagyok a Vele töltött időért. Köszönöm még egyszer. Remélem még látlak!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lilla erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2021-05-03 06:58:23
Kezdetnek nem rossz írás, de más talán ír egy kedvcsinálóbb, jobban leíró és bemutató beszámolót erről a vélhetően tényleg remek lányról.

FunkciókLilla legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.