1
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
11
Töltött fel magáról videót
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
54
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Valéria szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Valéria-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-04-30 17:28:41

cowboy
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Valéria reagálása

Kedves Cowboy!)

Nagyon örülök,hogy azon szerencsések közé tartozhatok;aki

személyesen is megismerhettelek. Sziporkázó személyed roppant

felvidítóan hatott Rám.) Örömmel tölt el a tudat,hogy jól érezted

Magad,ami persze kölcsönösségre is talált;)

Maradj mindig ilyen huncut tekintetű kandúr;ez akár a védjegyed is lehetne...Nálam biztosan az!:)

Köszönöm hogy sikerült időt szakíts a publikációra is.)

Várlak vissza: Valéria:*

Valéria beszámoló szexpartner Budapest 2021-04-30

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
3
Ő volt a másik hölgy, akivel már régóta szemeztem. A fényképek és a beszámolók nem mindennapi kalandot ígértek. Most sem volt könnyű eset az elérés. Telefonon nem is beszéltünk (ez korábban sem sikerült sosem), csak vtr-en indítottam egy egyeztetés, bízva benne, hogy még időben olvassa és jó lesz neki. Sajn os nem igazán tudom előre tervezni a napjaimat, így sokszor csak a reménykedés marad. Most ismét szerencsém volt, megfelelt neki az időpont és még volt időm is odaérni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Megközelítés egyszerű, ismerem az utcát és a környéket. A parkolás az nem igazán kiszámítható, bár a Haller utcán nagy eséllyel találhatunk helyet.Én most az utca végében is találtam azonnal. Mivel hagytam időt a parkolóhely keresésre, sétáltam egy kicsit. A gps egyébként tudja a helyet és tömegközlekedéssel is megközelíthető, 5-10 perc sétányira. A cím pontos, odaérkezéskor telefon és részletes információt kaptam a bejutás módjáról és a lakás megközelítéséről. Lift van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház egy új építésű ház, lifttel, széles, de nem annyira ablakos folyosókkal. A lakás egy amerikai konyhás lakás. Új, tiszta, egyszerűen berendezett. Látszik, hogy nem lakják, csak munkára használják. Az ágy hatalmas és kényelmes. A fürdőszoba viszonylag nagy, kádban történik a zuhanyozás. Tusfürdő bőven van, van kifejezetten férfi intim mosakodószer is. Zuhanyfüggöny is akad. A csapnál többféle szájvíz is található. A törölköző nagy és nedvszívó. Minden tiszta, otthonos.
Valéria külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Valéria egy nagyon csinos, helyes arcú, remek alakú hölgy. Kedves, mosolygós, csacsogós. Bőven van fent képe a lapon, és az utolsó pár képen az arca is látszik, így ott sem érhet meglepetés. Bár ha meglepetés lenne, akkor is pozitív meglepetés lenne. Tudja hogyan kell elcsábítani a férfiakat. Ha le kell hajolnia valamiért (és biztos, hogy le kell .-) ), akkor azt úgy teszi, hogy a formás feneke essen a pasi felé, nyújtott lábbal hajol, feneke gyönyörűen felkínálódik. Szexi fehérneműben fogad, harisnya, magassarkú cípő. Minden a csábításnak van alávetve. Formásak a lábai, kicsi, tenyérbeillő, enyhén ereszkedő mellei vannak. Bőre nem az a feszes, megfoghatatlan, hanem remekül lehet belemarkolni ott, ahol arra szükség van. Szóval egy fantasztikusan izgató, érett asszony.

Action
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Lábimádat:
5
A látogatás szexuális része már az ajtóban elkezdődött. Egy szexi nő fogadott, bugyi-melltartó kombóban, fehér harisnyában, magas sarkú cipőben. Gyors bemutatkozás, puszikkal. Levettem a cipőmet, kabátomat, közben Valéria talált valami igazítani valót a földön. Derékból lehajolt, formás fenekét felém domborítva. Ezen a ponton még megálltam, hogy ne mozduljak rá. De aztán beljebb lépve ismét akadt valami a földön és amikor a popó felém mozdult közelebb léptem és megsimogattam. Valéria mosolyogva felállt, majd apró csókokat lehelt a nyakamra. Magamhoz húztam és egy szenvedélyesebb csókkal folytattam, hátát, popsiját simogatva. Mikor elengedtem, folytatta a csókokat a nyakamon, majd az ingem kivágásában. Útban volt ez első gomb, hát kikapcsolta. Így járt lassan a többi gomb is. Amikor elért a nadrágszíjhoz, visszajött a számhoz és újabb csókot váltottunk. Kigombolta a nadrágszíjat, nadrágot és óvatosan levette rólam. Hasonlóan járt el az alsóval is. Rám már csak a zoknik levétele hárult. Közben csókok, kedveskedések. Mikor már semmi nem takart, átvonultunk a fürdőbe. Mindent megmutatott, beléptem a kádba és gyorsan lezuhanyoztam. Törölközés után szájvíz és indultam a szobába. Valéria a pult mellett várt. Csókolózással folytattuk, miközben lassan hátrált az ágy felé. Odaérve leült és szájával kezdte kényeztetni a már igencsak ágaskodó fővezért. Ezt valami fantasztikus módon csinálja. Lágyan körbenyalogatva, csókolva, majd apránként eltüntetve a szájában. Szinte alig ér hozzá, de mégis hihetetlenül izgató. Oda se figyel az ember és azt veszi észre, hogy teljesen eltűnt a szájában. És menet közben a melltartó is eltűnt róla, így elkezdhettem a melleit is simogatni. Lágy, tenyérnyi mellek, kiemelkedő bimbókkal. Mikor már nagyon jó volt, kértem feküdjön az ágyra. Fölé feküdtem, szenvedélyes csókot váltottunk. Aztán lejjebb haladtam a melleire, hasára, végigcsókoltam a lábait.
Helycsere. Én hanyatt, Valéria mellettem, szájában ismét a főnök. Majd azt javasolta, fokozzuk a látvány-hatás. A mellkasom fölé állt, háttal nekem, majd a már korában megfigyel előrehajlással rábukott a farkamra, hol mélyen, hol kicsit eltüntetve, a golyókat , combbelsőt is csókolgatva. Hihetetlen látvány, Feszülő popsi, előttem a mellei lengenek, melyekre időnként rámarkolva kicsit segítek mélyebbre venni a szerszámot. Kérésemre levette a bugyit is és így folytatta. Aztán a kezembe adott egy análdugót, enyhen bekenve, hogy használjam kedvem szerint. Mondanom sem kell, hogy használtam. :-) A popóizom így előre hajolva kicsit szoros, így fokozatosan tágítgattam,. de mire majdnem elsültem a dugóból már csak a szívecskés kő rész látszott ki a popóból.
Alapvetően egylövetű vagyok és szeretem kihasználni az egy órát, így kértem a helycserét. Valéria hasra feküdt és én elkezdtem feltérképezni hátulról a testét. Talpnál kezdtem, majd a popónál elakadtam. harapdáltam, gyűrögettem. A combja fölé térdeltem, farkam a popóra került és csókoltam a hátát, nyakát, füleit. Ő nagyon élvezte. Időnként homorított, fejét elfordította, hogy meg tudjam csókolni. Máskor az ujjaimat vette a szájába, miközben a nyakát cirógattam. Hosszabb időt töltöttünk így, majd kértem, hogy forduljon meg. Előtte eltávolítottam az análdugót, hogy ne legyen útjában a terveimnek. Hanyatt feküdt, betérdeltem a lábai közé, fölé feküdtem és csókokkal indítottam ismét. Vadul visszacsókolt. Elindultam lefelé, a melleinél hosszabban elidőzve, csókolva, bimbót, sőt a teljes mellet beszívva. Szép lassan elértem a gyönyörű, leffentyűs puncihoz. Óvatosan végignyalintottam. Hatalmas sóhaj. Megcsókoltam a a csiklót. Lejjebb haladtam, benyaltam a nyílásba, majd a popóba is egy kicsit. Aztán rátapadtam a csiklóra. Pöcköltem a nyelvemmel, időnként szívogattam, közben a nyelvem sem pihent. Ujjaim hol a punciban, hol a popóban, hol mindkettőben jártak. Egy idő után érezhetően megváltozott a sóhajok minősége. Egyre mélyebbek lettek. Néha kicsit pihentettem, ilyenkor rám nézett a huncut, csábító szemével, majd amikor folytattam, a szemei felakadtak. Egyre többször éreztem ahogy feszül a hasfal, a puncit erősen rászorítja a számra, de sokáig nem éreztem azt az igazi megkönnyebbült ellazulást, inkább csak enyhülést. A melleit izgató ujjaimat időnként átkérte a szájába és azt szopogatta. Végül úgy tűnt, sikerült áttörést elérni. Még nyalogattam kicsit a lucskos puncit, majd elindultam felfelé. Ráfeküdtem, csókok, dörgölőzések. Ujjat benyálazva a farkam hegyét izgatta a hasam alatt. Felvettem a lábait a nyakamba. Végigrágcsáltam az ujjait a harisnyán keresztül. Talpát is csókolgattam. Aztán kértem a védelmet. Gyorsan felhelyeztem és szinte észrevétlenül eltüntettem a punciban. Lágy, néha erősebb lökésekkel dolgoztam, lábaival a számban.
Mivel nem itt akartam befejezni kihúztam, enyhén megemeltem a fenekét, kis síkosító és lazán rácsúsztattam a popónyílást a farkamra. Emelgettem a popóját, mozogtam, lábait csócsáltam. Időnként ráhajoltam a szájára és vad csókot váltottunk. Egyre nagyobb tempót diktáltam és egy hatalmasat élveztem, lábujjaival a számban.
Kellett pár perc, míg lehiggadtam és kihúztam magam. Papírtörlő, tisztogatás. Még néhány csók a testére és indultunk a fürdőbe. Míg zuhanyoztam jót beszélgettünk. Felöltöztem, rendeztük a hivatalos ügyeket. Közben és utána a lakásbérlésről és hasonlókról beszélgettünk. Fájó szívvel, de végül távoztam. Szenvedélyes csókkal búcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A popó extra, más talán nem is. Ha valaki szereti, nem szabad kihagyni. Mindent lelkesen teljesít, élvez. Csak ilyen lányoknak szabadna ezen a területen munkálkodni és akkor mindenki boldog lehetne.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lefáradva, totálisan kielégülve, lelkesen távoztam. Tovább bővült a listám. Bármikor, szívesen visszatérek ide. És fogok is. Ő is az a típus, aki igyekszik mindent megtenni azért, hogy a másiknak jó legyen. És ha az ember korrekt módon viszonyul hozzá, akkor ő is tudja élvezni, ami szerintem a férfi örömét is erősíti. Én legalábbis jobban élvezem az ilyesmit akkor, ha azt érzem, hogy én is örömet okozok. Így lesz pornós és mégis barátnős érzése az egész találkozásnak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-02-01) : Eszméletlen! Mindeközben golyóim is kicsiny kezeiben morzsolódtak, máskor ők kerültek forró szájába melegedni, miközben most kezei gátamat, fenekemet simogatták. Egymás testének kölcsönös izgatása, hosszan, változatosan, már-már Kámaszútra jellegű poziturákban, felejthetetlen élményt nyújtott mindkettőnknek.Nekem biztosan, s mint láttam neki is.

(2020-08-29) : Észre vette, puszik közepette letérdelt és egy mélytorkos franciát adott elő, lágyan kezdve, majd később fenekembe markolva ráhúzta magát - nincs kényszer francia, de eddig én nem is mertem volna ráhúzni.... Nos, hogy ne legyen gyorsan vége, az ágy felé tereltem, amire persze négykézláb, homorítva mászott fel, hogy a popó megint felém domborodjon.

(2019-11-22) : Nyalja, csókolja a zsákos családot és lejjebb, a prosztatát kívülről, majd az ágaskodót veszi be. Ezt játszi könnyedséggel engedi torokra, nagy ütemet diktálva. Alig lehet bírni, de szerencsére nem siettet, nem kapkod,

felejthetetlen: 14db
(2021-04-01) : majd az ágyon elhelyezkedve előbb én kényeztettem,mivel ezt szeretem,majd élvezhettem csodás szavakkal elmondhatatlan MŰVÉSZI natúr francia tudását.Ösztönösen megérzi mikor akar az ember fia közben esetleg mozogni,mikor pihenne.Miután megkaptam a védelmi felszerelést nekem háttal popsival lovagolni kezdett rajtam hol előre hátra,hol fel le mert nagyon szeretem és közben én is szeretkeztem vele.

(2021-01-19) : Ő pedig neki kezdett mélytorkos zacsi nyalogatós franciába már majdnem kivégzett a mélytorkosával ezt érezhette ő is, mert bohócruhába öltöztette barátomat és szemből pattant a nyeregbe. intenzív mozgásba kezdett csak úgy cuppogtunk. Mivel nem szerettem volna így bevégezni, kértem a kutyus pózt és már mögötte is voltam barátom is megtalálta a helyét ahol szintén intenzív mozgásunk hatására ki is végzett engem is.

(2020-10-21) : Majd lentebb csúszott és elkezdett foglalkozni a kisbarátommal, mélytorkos mindenre kiterjedő nagyon jó franciát kaptam. Majd az ágyra mentünk és ott folytattuk tovább. Mielőtt kivégzett volna, cserét kértem és a elsőnek az ikreket majd a finom puncit vettem kezelésbe. A punci mellet a popsiba is bele-belenyaltam, majd újakkal is besegítettem mindkét helyen, így ment ez tovább száj/új, punci/popsi élvezésig.

nagyon jó: 13db
(2020-07-07) : Nemes egyszerűséggel a szobában már szájába vett. Én előzőleg az ágyra leültem(még a forgalom izgalmai vibráltak előttem ahol még a GPS is elhagyott !) így ideális "célpont "lettem Valériának

(2019-09-21) : Visszatérve folytattuk egymás kényeztetését,melleit izgattam melyek jól reagáltak majd elindultam délnek.hosszasan nyaltam ujjaztam punciját,közben ő a harmadik lábam izgatta kézzel.miután reményeim szerint sikerült elvinnem a csúcsig kértem egy csodás franciát

(2019-02-15) : Mély torkos franciája nagyon is az , könnyedén indít,és hosszan eljátszik vele (velem),finoman a környéket is kényeztetve.Igen ez a helyes kifejezés : Ő kényeztet !

: 21db
(2020-03-09) : ő kezdett orális kényeztetésbe, a gumit gyosran felhelyezte és beleület. Most végig így lovagló pozicíban folytattuk, de ebbe si tudott változatosságot vinni. Így lett végem.

(2019-09-21) : Testén haladtam tovább szájammal mígnem eljutottam puncijáig, amelyet alaposan megdolgoztam besegítve ujjammal is, hangok és rezdülések jelezték az eredményét. Fordulás után Valéria vett kezelésbe, lágyan és finoman kezdte szerszámom kényeztetését, franciája isteni volt.

(2019-07-12) : Seeing her face with my hand on her pussy while my dick was in her ass was a great time me but I asked her to change the position so that I can move to her back and dusk her ass again... it was a very good fuck, she seems to like almost as much as me

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.