144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
11
Töltött fel magáról videót
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Timike szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Timike-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-04-30 10:49:46

Kocka78
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Timike beszámoló szexpartner Budapest 2021-05-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam amikor, egyből felvette, megbeszéltük aznap délutánra az időpontot és a virágszálakat. El szoktam olvasni az adatlapot és pár beszámolót, így több kérdésem nem is volt, vártam a találkozást.
Randi előtt fél órával kért Timike egy megerősítő hívást, és a pontosncímet is akkor kaptam meg. Kapuból aztán megint hívtam és a kapott útmutatás alapján oda is találtam.
Minden simán ment, Timike pontos instrukciókat adott végig, amit csak követnem kellett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ferenciek tere környékén van a rendelő, a gps pontosan odavitt. A parkolás kihalásos alapon megy, szerencse is kell hozzá, meg érdemes picit előbb menni, hogy ne legyen belőle késés.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás maximálisan rendben volt. Tiszta, rendezett. A fürdő is teljesen korrekt volt, a sarokkádban még én is elfértem, tusfürdőválaszték is volt bőven.
Nem találni kivetnivalót ezen a téren.
Timike külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Belépésem után az első meglepetés a magassága. Persze láttam az adatlapon, de élőben akkor is meglepő, viszont később ennek csak előnyei voltak szinte.
Azt kapod, amit a képeken látsz. Egy ilyen egybe nagyon szexi feketeneműben fogadott, és egy áttetsző köntös volt még rajta. De már jól fel lehetett mérni, hogy mit fogok kapni, és persze kiült egy alap vigyor a számra, mikor beszkenneltem.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
A szokásos fürdő kör után partnerem is kért egy percet, hogy a mosdóba kiszaladjon, addig én az ágy szélére ültem. Mikor visszaérkezett, félig letolta a feketeneműjét, szabaddá téve az ikreket, közelebb lépett, én átkaroltam és csókolózni kezdtünk. Itt jól kijött termete, igaz picit ő lehajolt, én meg nyújtózkodtam, de ez pont így volt jó. Hosszan csókolóztunk, majd megszabadított a törölközőmtől, kényelembe helyeztem magam, és rövid felvezetés után kiskocka már a szájában kapta a francia leckét. Voltak mélytorkos elemek is, és összességeben nagyon kellemes indítást kaptam, de éreztem hogy ez így túl gyors lenne, ezért fordulást kértem. Csókjaitól nem tudtam szabadulni, de aztán csak eljutottam melleihez és szépen körbe is jártam a szépségeket, ahogy kell, közben persze újra loptam csókokat, aztán megszabadúltunk a feketeneműtől és lassan bevettem kelyhét. Hosszan ment a nyalifali, élveztem minden pillanatát, majd a megfelelő pillanatban fordultunk, és kiskocka ismét francia oktatásban részesült. Itt már éreztem, hogy itt a védőfelszerelés ideje, amit meg is kaptam, majd partnerem lovagló pozícióba helyezkedett, és először lassan eresztett magába, majd a végén guggolva csattogósan zártuk az első kört.
Utána egymás mellé heveredtünk és beszélgettünk mindenféléről, nehány privát téma isnelőkerült, de ez a rész is élvezetes volt számomra. Szeretem ha egy randi nem csak a dugásról szól.
Szép lassan elérkeztünk a második körhöz, amit persze, hogy francia leckével indítottunk, majd a gumi után misszionáriusban kezdtük. Legalábbis én azt hittem, hogy csak így kezdjük, arra nem számítottam, hogy így is ér a vég, és ilyen hamar. Az történt, hogy amikor elkezdtem mozogni, átkaroltam és magamhoz szorítottam, szinte magam alá gyűrtem. Folyamatosan csókolóztunk, és éreztem a mellkasomon ikreit is, meg persze kelyhe erős szorítása is megtette a hatását, és bumm. Az utódok máris fogságban végezték, én meg azt sem tudtam hol vagyok hírtelen.
Ezután ismét leheveredtünk, jeleztem is hogy ez meglepett. Timike pedig elkezdett incselkedni velem, hogy akkor mindjárt itt az ideje a harmadik körnek. Most így utólag gondolkoztam csak el rajta, hogy lehet, hogy tényleg bele kellett volna vágni. De ott azt választottam, hogy kedvesem simogatása mellett beszélgessük el a maradék időt. Persze közben forogtam is, hogy mindenhol elérjen pici kezével.
A 2 órá végéhez közeledve egy gyors zuhanyt vettem, majd búcsú és én balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor a komódra helyeztem, nem volt ezzel kapcsolatban semmilyen kérdés/probléma. Pesti átlag, vagy inkább picit talán alatta is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében nagyon kellemes meglepetések értek Timikénél. Kedvessége, kezdeményezőkészsége, szépsége megtették a hatásukat, és már a randi vegén is megbeszéltük, hogy látjuk még egymást. És ez így is lesz nemsokára. Remélem alkalmi kedvesem is jól szórakozott, és ő is szívesen lát legközelebb.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Timike szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókTimike legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2021-03-05) : Miután megmozdult az élet a farkamban Timci keze nyomban megtalálta és mosolyogva játszadozni kezdett vele, majd néhány perc után oldalról négykézláb franciázni kezdett, én meg kihasználva a hozzáférést cickóit markolásztam és a fenekét csókolgatva puniját kezdtem kényeztetni. A puni szépen nedvesedett és a farkam is megmerevedett, gumit kértem és már kész is volt a terv : missziben szerettem volna behatolni -- Timcike villám gyorsan hanyatt feküdt

nagyon jó: 3db
(2021-05-07) : Ekkor kaptam egy mélytorkos, kitartó franciát. Szépen, gond nélkül abszolválta. Ezután inkább bújós, simis rész következett, hiszen fel kellett fedeznem. Miután én is belenyaltam a mézescsuporba, hátulról tettem magamévá. Fantasztikus, ahogy összezárja a lábait és bepucsít. Nagyon jó formás fenekét az aktus közben markolászni,

(2021-04-13) : Hátamra fekszem és Timike a kőkeményen álló farkam natúr franciás kényeztetésébe kezd... Szabaddá teszi a makkot egy könnyed fityma lehúzással és ahogy leheletfinoman, fokozatosan szájába engedte a cerkát az olyan kellemes volt, hogy még a combjaim is megremegtek. Aprócska kezével megfogja a tövénél és fel-le siklik, csúszkál rajta gyengéden, nyálas ajkaival,

(2021-03-23) : Először ő kényeztetett engem, ami nagyon finom és lágy volt, szerencsére a csatolmányok is kaptak a puha ajkai általi kényeztetésből :) Mielőtt túl jó lett volna nekem, hátára fekvést kértem és én kezdtem a kicsi testét végigcsókolni. A szép nagy cickók is megkapták a finom törődést, de az igazi kincs a fincsi babapunci volt. Öröm volt nyalni, de szerencsére ő is így vette.

: 3db
(2021-04-14) : We went on the bad and continue to kissing. She started to kiss my neck and went down. She kissed my belly :) and down down, until she strated a blowjob. She is a little gem, little mouth but she can take the entire dick and she will not be tired :D she alternate fast movement and than slow down, she continued ffor 2-3 minutes and she asked : Should I take a condom.

(2021-04-01) : Technikája felváltva volt a botot fel-le mozgással járatni, illetve rámülni és ügyes csípőmozgásával izgatni, közben pedig fölém tornyosulva, alulról figyelhettem meg kedvenc ikreimet. Sajnos saját hibámból ennek ellenére a katarzis nehezen akart bekövetkezni, így időnk végéhez közeledve javasolta, hogy vezessük le kézzel, aminek egy-két percnyi, intenzív, jól irányított kézimunka

(2021-03-17) : Az álldogálás után megkért, hogy feküdjek le, hanyatt, had kényeztethessen kicsit. Végigcsókolta testem fentről lefelé haladva, majd már félig meredező farkam bekapta, és franciázni kezdett. Finoman csinálta, közepes tempóval, jó technikával. Kellemes volt, de nem ez az, ami engem beindít, úgy hogy visazatértünk a csókokhoz, valamint a ciciket is többször megmarkoltam, és konstatáltam magamban, hogy biza tökéletes evolúciós munka. :)