4
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
49
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
17
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Bianka erotikus masszázs

erotikus masszázs

Bianka-

Nem prémium hirdető
89/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-04-29 19:14:11

Ván-dor
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bianka beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-04-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A csillagok negativ együttállása miatt néhány tervem dugába dőlt, igy vigasztalásomként felhivtam Biankát. A hirdetését már ismertem, kommentáltam is néhány beszit. Azonnal felvette és olyan természetes, barátságos hangon tájékoztatott a fontosabb dolgokról - ráadásul ideje is volt - hogy kértem, kaptam időpontot, egy óra múlva már nála is voltam
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mammuthoz közel - igy a parkolás megoldható - de BKV-val is max. 5 perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A cim elöl jelentkezve azonnal nyilik a kapu , a navigálás néhány lépcsővel lefelé irányit. Az ajtó azonnal nyilik , mögötte kettős meglepetés fogad Bianka személyében. A képek sokat sejtetnek de keveset adnak. Én mindig az arcot nézem meg először. Na itt az arcnélküliség okozta estleges kétely azonnal eltűnt. Nagyon kellemes, magas homlokú, szép arcú, izgalmasan szép szemű lány fogadott. Másik meglepődésem a stilusa, olyan közvetlen, barátságos volt - szokásos fordulat - mintha régóta ismernénk egymást. A formás nagy keblek a telt, nőies alkat, és - akkor még nem tudtam - a "teltség" kemény kisportoltsággal párosul. A helyszin kellemes, praktikusan berendezett, tiszta lakás amiben ketten vannak. Fürdő, kellékek (tusfürdők szájviz stb.) rendben. A fogadóruhát általában nem tudom megjegyezni, ez most is igy történt.
Bianka külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Mint fentebb irtam, izgalmasan vonzó minden porcikája.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Fürdés után magunkra csukva az ajtót átöleltük egymást - na ekkor tudtam meg milyen izmos, feszes, sportos felépitésű Bianka. Tatami volt a fogadó felület kérdezte, milyen masszázst szeretnék. Mondtam, már ez is az, ahogy simogatjuk egymást, a többit bizzuk a spontán alakulásra. Bianka nagyon kellemesen csókol és piercinges nyelve fokozta az élményt. A látványtól azonnal, később a simogatásoktól is igazi "Kebelbarát" lettem, visszaidézhettem(?) "csecsemőkori" rejtett emlékeimet. A lábak, combok simogatása ( most sajnáltam, hogy csak két kezem van) törvényszerűen az "aranyháromszög"- höz vezetett. Az izmos, telt domb zárt, mélyen árkolt, lassan lehet elérni a melegebb részeket.Kérésére a felfedezés öröme ujj nélkül kivánatos, igy a simogatás, kényeztetés csak nyelv-mélységben történhet. Mozgásából, hangjaiból itélve élvezte , de hogy csúcsra jutott-e abban nem vagyok biztos. Közben sokat beszélgettünk, sok mindenről van véleménye, nyilt őszinte választ ad minden kérdésre. Kezeink, ajkaink folyamatosan keresték a közös élményeket.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
4
Megkérdeztem,tud-e jósolni. Természetesen, mondta, rövidesen hatalmas élményben lesz részed. Hát tett is róla! Ajkai közé vett, szemkontaktust tartva lágyan, nagyon lágyan játszott, tudta mit csinál. A nagyon jól felépitett kényeztetése újabb meglepetést okozott. Öntudatom utolsó szakaszában az addig cicás, simulós, bújós leány átalakult egy izzószemű vadmacskává és olyan köpködős, pornós jelenetet adott elő, hogy az utolsó emlékemben a két izzó szem maradt meg, utána: filmszakadás. Elrepültem mint fácán a csalitosból. Magamhoz térve már megint egy lágyan doromboló cica simul hozzám, beszélgetünk. A z órát én nézem, ő még csak utalást sem tesz az idő múlására. Azt az érzést kelti mintha addig maradhatnék ameddig csak kedvem tartja. De egyszer minden jónak vége, kis fürdés, öltözés közben is beszélgetünk. majd csókkal búcsúzunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Hirdetésben megadva, az elején leteszem a boritékot. Az egész randi extra volt.

Rózsacsokor
fél órás randira 10, egy órás randira 16, másfel órás randira 25, két órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kedves, barátságos leány, izgalmas megjelenéssel nagy tapasztalattal és nem utolsó sorban értelmes kellemes partner aki akar és tud is adni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Suomi
Nagytudású
2021-04-30 17:04:52
Remek beszámoló, kellemes stílusban.

2021-04-30 10:35:36
Gratulálok a beszihez és az élményhaz!

2021-04-30 09:36:02
Új irányzatot fogsz teremteni azzal, hogy a hölgy bemutatását a helyszínhez kapcsolod? Amúgy nagyon jó lett a beszámoló.

Yossarian2
Könyvet írhatna
2021-04-30 07:31:20
Jó írás. Szellemes, lényegretörő, olvasmányos. Kössz az infót.
Yoss.🙂

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-01-02) : Masszázzsal kezdtünk, persze előtte zuhany - többféléből lehet választani, kinek mire van szüksége - én gyorsan rámondtam, hogy akkor svéd. Elhelyezkedtem hason ő pedig szakértő módon kikérdezett, majd profi módon elkezdte a masszázs részt, ott rontotta el, hogy a tükörben kívánatosnak mutatta magát, kis hamis mozdulatokkal kb. az első perctől belekeveredett az erotika, finom simítások

(2018-05-15) : Én kicsit szentimentális hangulatban voltam és egyébként is szeretem ha gyengédebben kényeztetnek! Bianka erre maximálisan ráérzett és partner volt benne!

(2018-04-17) : Közepesen erős változatot kértem és kaptam. Jól átgyúrt, mindenre odafigyel, kértem, hogy itt most ne "hergeljen" mert akkor megint félbe fogjuk hagyni a dolgot.

felejthetetlen: 9db
(2021-04-06) : A masszázs ügyesen indul. Azt gondolnám, itt rendes masszázs lesz, kis finom benyúlásokkal ami így is indul, de hamarabb fordulok mint számítok rá. Ha tovább folytatná se bánnám, de a fordulás még annál is jobb.

(2021-03-31) : A lábamnál kezdte az amúgy nagyon szakszerű masszázst. Ami különleges volt, hogy végig erotikus volt a hangulat. Rendszeresen benyúlt a lábaim közé, vagy beiktatott egy csúszka mozdulatot. Végig tudatosította, hogy nem egy egyszerű masszázsban részesít. Az erotikáé végig a főszerep. Amikor a hátamat masszírozta többször, megpuszilgatta a nyakam,

(2021-03-28) : Az erotikus töltetet végig fenntartja a folyamatos incselkedő puszikkal,simogatásokkal,rafinált benyúlásokkal,mintegy emlékeztetve rá,hogy milyen jellegű szeánszon veszel részt,szóval egy kicsit nehézkes a hasonfekvés... Mikor a lábaimat vette kezelésbe,és fokozatosan haladt felfelé,gyakorlatilag már kín volt hasonfeküdni,és ezt még tetézte azzal,hogy alámnyúlt

nagyon jó: 8db
(2021-04-19) : Tisztálkodás után Bianka már ruha nélkül vár.Megcsodálom formás alakját,majd hasra vágódok a tatamin Bianka megkérdezni hogy milyen masszázst szeretnék.Rábízom a döntést végül egy relaxáló masszázst javasol.Kértem,hogy a lábamra nagyobb figyelmet fordítson,így is történt rögtön a lábammal kezdte jól átgyúrta,majd feljebb haladt combom majd a fenekem következett közben rápillantottam formás alakjára amit a tükörben megcsodáltam.

(2018-09-17) : Ezután a masszázs ágyra parancsolt és elkezdett kényeztetni.Olajos kezével finoman simogatta hímvesszőmet,amíg az meg nem adta magát.Megkönnyebbülten álltunk hozzá a masszázs részhez.

(2018-04-21) : Bianka nagyon igényli a kényeztetést de csak is magas színvonalon..nagyon oda kell figyelni rá és ez az ami az egész együttlétet különlegessé teszi vele..

: 31db
(2021-04-26) : El-elkalandozott a keze a fenekem irányába is, nagyon érzékien és kellemesen csinálta, nem kértem külön, de annyira tetszett, hogy legközelebb megkérem fokuszáljunk jobban erre a területre. Ennek tekintetében egyre inkább mocorogtam hason fekve, kérte is, hogy forduljak, bár még szívesen maradtam volna hason. Kérdezte, hogy az ágyon, vagy az asztalon szeretném e folytatni, az ágyat javasoltam.

(2021-01-16) : Megkérdezte, hogy milyen masszázst szeretnék és a rövid idő miatt melyik testrészemet masszírozza meg. A masszázst rá bíztam és a .hátamat kértem. hátamat jó erősen meg masszírozta. Masszázs közben többször odabújt hozzám előbb jobb oldalról, majd mikor a bal oldalam masszírozta balról is. Ekkor már nem bírtam magammal és elkezdtem fészkelődni, majd felkönyökölve a melleit kezdtem simogatni puszilgatni.

(2018-07-17) : Egy szakszerű masszázst kaptam, amivel teljesen meg voltam elégedve. Megerősített benne, hogy tényleg be van állva a nyakam és a hátam. Volt ahol meg is könnyeztem a masszázst.

lehetne jobb: 1db
(2014-03-31) : Zuhanyzás után felfeküdtem a masszázságyra, ugyanúgy ahogy korábban, most is hátnál kezd, kellően erősen, és némi rutint szerezve. Kértem hagy forduljak meg korábban.