4
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
49
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
17
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Dóri erotikus masszázs

erotikus masszázs

Dóri-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-04-29 16:47:47

SimpleMa
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-04-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés telefonon történt, rendkívül kedves hangja már ekkor feltűnt. Szerencsém volt, még aznap talált helyet számomra.
Érkezéskor hívni kell, a további útmutatásért. Azonnal felveszi, kedves, és segítőkész.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
A belvárosi célpont a kérdéses időpontban könnyen megközelíthető volt, és közvetlenül a társasház előtt találtam is parkolót. A pandémia alatt ingyenes volt a parkolás, egyébként fizetős, és gyaníthatóan nehezebb, ha az élet a rendes kerékvágásban folyik.
Könnyen megtalálható, bizonyára BKV-val sem bonyolult.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás kifogástalan, a cipőtárolón leszámítva, ami elég árulkodó, belépéskor olyan, mintha egy átlagos otthon. Tiszta, kellemes illat, és intimitás. Rögtön a saját kis szentélyébe vezet, ahol elmondja a játékszabályokat az újoncoknak, és előkészít a fürdőhöz. A fürdő makulátlan, minimum 10 felé tusfürdő, szájvíz - hozzá eldobható pohár. Hibátlan. Ezt fokozza azzal, hogy két törölközővel készül, és mosható papucsot ad rád. Nincs tapasztalatom, ez volt az első, de olvastam, hogy azért ez nem általános. Kis szobája szintén tiszta, rendezett. Kellemes illatok, tatami a földön, és egy kényelmes kis kanapé, ahol elférnek a cuccaim
Halk zene, ahogy kell. Kissé sötét van, de első alkalommal voltam, legközelebb talán jelzem, hogy egy vizuális típusú embert pici fénnyel nagyon boldoggá tudna tenni.
Dóri külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Belépéskor elámultam. A képek egyáltalán meg sem közelítik az élőben látottakat, a kisugárzásával, hangjával kiegészülve egy hihetetlenül vonzó, és édes pici nővel találkoztam. Volt is hebegés... Kis köntösben fogadott, puszival köszönt, és egy meleg kézfogás is volt. A keze is roppant pici. :)
Miután megbeszéltük amit meg kell, átadtam neki az átadni valót, némi csemegével kiegészítve, aminek nagyon örült, előkészítette számomra a szükséges felszerelést, és elküldött a fürdőbe.
Fürdés után a lekerülő köpeny alól az én ízlésemnek a legjobban megfelelő idomok bukkantak elő, végképp idiótára csökkentve a beszédkészségem. Nem soványka, igazán nőies formákkal húzza ki az realitás talaját alólad, a gyönyörű cicikre figyelsz rögtön, ők mind méretben, mint formában beteljesítették vágyaim, bár első áldozóként ekkor még csak a szemeimet kényeztették. Van egy kis poci, ami szerintem őrülten szexi. Kis bugyi takarta ekkor még az elsődleges erogén zónát, de a fenekét azért már ekkor is sikerült szemrevételezni. Erősen a hűha kategória! Combok, karok, lábak minden tökéletes. És nagyon bájos arca van, nehogy elfelejtsem elmesélni. Gyönyörű mosoly, szép bőr, és az a csillogó tekintet. Nálam ő 12 pont a 10ből. Hihetetlenül fantasztikus nő.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Első alkalommal voltam ilyen jellegű látogatás részese, talán nem lesz valami profi a leírás, és nem gyengén vagyok elfogult se.
Ahogy jelezte előre, nem egy gyúrós masszázs kaptam, hanem inkább egy kellemes, lazító jellegűt, ahol is sokszor váltott simogatásra ez az angyal. Ha kifejezetten masszázst vár az ember, talán nem a kellő mértékben gyúr át, de nekem kicsit a lelkem is kellett gyúrni, így alakult ki a maximális hatékonyság a részemről. Kellemes hőmérsékletű olajjal elébb a lábaim vette kezelésbe, hason fekve. Persze én próbáltam mozizni, mert nehéz betelni vele, de gyengéden utasítást kaptam hogy egyenesen tartsam a fejem, eljön az az idő is. Ekkor vettem észre, hogy nincs bugyi, vagy ekkora fogtam fel. Közben lazításra is kaptam felszólítást, és tovább folytatta a tevékenységet. Roppant kellemes volt, időnként csak a körmeivel cirógatott, hát ez eddig nekem kimaradt, pedig....! Aztán jött a hátam, ahol is szét kellett tennem egy kicsit a lábam, hogy ő be tudjon térdelni közé. Nagyon élveztem, ahogy egyre több ponton érintett meg, értünk össze.
Folytatódott a masszázs-kényeztetés a hátamon, simogatás, és körmös cirógatás felváltva, néha bele bele gyúrva a vállamba, derekamba. Érezte, hogy még mindig nem tudtam magam elengedni, úgyhogy előre hajolva a fejem mellett lévő kezeim vette kezelésbe, és eközben időnként a melleit éreztem a hátamon, véletlenszerűen. Nagyon kedvesen próbált ellazítani szóban is, és talán itt kezdtem el igazán élvezni a dolgot, és átadni magam teljesen. Közben végzett a másik kezemmel is, ekkor már jobban érezhettem kebleit, egyre jobban kizárva a tudatos énemet ebből a kellemes időtöltésből. Még volt masszázs újra a lábaimon, aztán egyre közelebb, és közelebb kerültek a kezei az ágyékomhoz, simogatta a fenekem, picit alá alá nyúlt a csipőmnek, combbelsőmnek. Valamennyi idő után, mert időerzékem itt már nem volt, szólt, hogy fordulhatok.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Leállt aggyal, elsőre nem is fogtam fel szó szerint, hogy mit mondott, csak sejtettem, hogy fordulni kell. Ekkor folytatta az egész testemen a korábbi műveletet, megváltozott helyzetemnek köszönhetően újra kényeztetni kezdtem a szemeim, úgy hogy megint megkaptam a finom dorgálást, hogy csukjam be, és lazitsak, eljön még az idő arra is. Roppant nehezemre esett szót fogadni, ugyanakkor hálás is vagyok, mert így nem maradtam le azokról az érzésekről, amikről a kis titok mozi elvette volna a figyelmem.
Első alkalommal egy órára van lehetőség, úgyhogy Dorihoz legalább 2x kell elmenni, mert az említett tevékenységből nem elég ennyi idő! Igazi csúszka itt sem volt, gyanítom ez is az első alkalom okán, de ezt nem igazán volt időm hiányolni, piciny édesem teljesen kikapcsolt mindent bennem.
Ezután szóban, és tettekben jelezte, hogy véget ért az első felvonás, és jöhet e a kényeztetés. Mivel egy ideje a legjobb barátom is kapott némi ismerkedést, próbáltam mondani, hogy igen jöhet, de csak egy bologatást sikerült összehozni, mint egy mesüge...
Mindkét kezét bevetve vette kezelésbe a szerszámom, és a hozzá közel álló egyéb részeim, és úgy játszott rajtam, mintha évek óta ismerne. Megkérdezte aztán, szeretném e, ha franciával is boldoggá tenne, itt kicsit kizökkentem, mert nem értettem a kérdést. Van aki nem?
Ekkor nagyon finoman a szájába vett, én tátott szájjal bámultam, kezei szaporan segítették a csodás élmény okozásában. Kis idő múlva szólt, hogy ha mennék ne fogjam magam vissza, akár mi is van. Majd ő figyel.
Na de hát, azért ez nem megy olyan könnyen, mikor az ember kicsit zavarban van, mert én már csak ilyen vagyok. Úgyhogy némi kitartó franciázás után kézimunkára váltott, amit szintén fantasztikusan művel. Időközben kezeim elvándorolhattak, sőt ő maga helyezte egyre izgalmasabb helyekre, ami sokat segített hogy maximálisan kiélvezzem a helyzetet.
Egyáltalán nem pornó feeling, inkább az a nagyon kedves, odaadó.
Aztán szóltam, hogy én a érzékenyebb fejű fiúk közé tartozom, de meg is érezte valahogy, mert nem is kellett végig mondanom, és így indultunk el a rohamra.
Kezdtem elveszíteni a fejem, kezeimben mindenhol Dóri, nem tudtam betelni a kebleivel, bársonyos bőrével.
Közeledve a megérdemelt győzelmhez, mondtam, mit mondtam, hörögtem, hogy most egy kis franciát szeretnék még, és miután ő készségesen nekilátott, és megfeszülve elengedtem magjaim.
Te jó isten...
Tudni kell, hogy vagy 2 éve szerettem volna elmenni hozzá, de mindig haboztam.
Ha bárki ebben a cipőben jár: Ne tedd! Azonnal hívd fel ezt a kedves lányt!
Törölgetés, magamhoz térés után, újfent kértem pár másodpercet, hogy vizuálisan is megpróbáljak betelni vele,ajd feltérdelve egy utolsó öleléssel véget ért ez a csodálatos óra. Fürdőbe el, majd gyors öltözés, kis csevej, amikor is megbeszéltük, hogy lesz következő, és akkor szeretnék aktívabb résztvevő lenni, és kölcsönös franciát is megélni vele, puszi, majd balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudom mik az árak, hiszen ez volt az első.
De az bizonyos, hogy egy sima masszázshoz képest jóval intenzívebb élmény. Maximális elégedettséggel távoztam.
Kölcsönös franciát olvastam, de korrekt volt, hiszen már az egyeztetés során jelezte, hogy első alkalommal csak egy óra, és nincs minden.
Mindenképp korrekt hölgy, profi, kedves, és ezzel egy újabb rajongót szerzett magának.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Időnként éreztem pici távolság tartást, de gondolom ez normális, első alkalommal, mint fentebb is írtam Dóri profi, ezt alig lehetett észrevenni. Fülig érő vigyorral távoztam, és azóta sem múló élményt okozott nekem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2021-04-30 16:07:25
Korrekt, hangulatos vágykeltő írás. Ráadásul mint első beszámoló, csillagos ötös. Szóval ilyen 5* Gratulálok!

SimpleMa
Ismerkedik az oldallal
2021-04-30 13:26:50
Köszönöm. Egyébként a masszázs élmény volt az első, ez a 2. beszi. Sokat olvastam 😊

Yossarian2
Könyvet írhatna
2021-04-30 07:23:27
Szépen megfogalmazott korrekt írás. Ebből is látszik, hogy nem a rang számít egy kiváló beszi megírásához. Yoss.🙂

2021-04-30 06:53:41
Nem látszik az íráson, hogy ez az első beszámolód. Csak így tovább. 😉

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-08-22) : A matracra hasalván vártam Dóri érintéseit és ezt egy kis kókuszolajos svédmasszázs formájában kaptam meg. Közben nagyon jól elbeszélgettünk,

(2018-01-27) : Ezután lágy francia következett, ami Isteni, és hogy kicsit időt nyerjek, kértem, hogy most Ő feküdjön a hátára, hadd kényeztessem én is csodálatos testét. Apró puszik elcsattanása után, ami ment ment mindenfelé, nyak váll, cickók, végül birtokba vettem csodálatos kelyhecskéjét.

felejthetetlen: 4db
(2019-05-07) : A lábaimtól indulva kezdte, először a ballal, úgy emlékszem. Aztán áttért a jobbhoz, ehhez át kellett másznia rajtam a másik oldalra és minden egyes ilyen átmászás külön színfoltja volt a masszázsnak (szakszerű nevén: mászásmasszázs), mert ezek képezték az egyéb testrészekkel, nem kézzel történő érintések jelentős hányadát. A lábaim után haladt felfelé.

(2018-11-18) : Masszázs a szivacson történt, lágy simogatásokkal indítva, majd kérésemre a gyengéd változatnál maradtunk. A nyakamat és a hátamat azért jól átmozgatta. Kezemmel folyamatosan kerestem kontaktust, simogattam a lábát

(2018-02-26) : Dóri végzett a lábaimmal a fenekem irányába kúsztak pici kacsói és érintései ekkor lassan elgyengültek, időnként a lábaim közé is benyúlva, körmeivel finoman csiklandozva fokozták bennem a kellemes érzéseket.

nagyon jó: 10db
(2020-09-16) : Dóri már a telefonban elmondta, hogy nem meggyúrni akar engem, hanem egy lazító, finom, gyengéd masszázzsal, símogatással szeretne engem kényeztetni ráhangolódásként a levezetéshez. Pont azt kaptam amit megígért. :) Fürdő után visszakísért a szobába, kedvesen levette a törülközőt a derekamról és megkért, hogy feküdjek hasra. Nagyon kellemes volt, sikerült ellazulni.

(2019-07-09) : A lábaimtól kezdve gondosan végigmasszírozta az egész testem.Az eddig megtapasztaltakhoz viszonyítva kicsit erősebb masszázs volt. A végén a kézfejemet és az ujjaimat is külön megmasszírozta,nagyon kellemes volt. Az akció során a felmelegített olajat gondosan belemasszírozta a bőrömbe.

(2018-09-12) : Masszázsa - nekem a szeretetről és az intim érintésekről szól - cseppet sem erős, inkább érzéki és nagyon erotikus. Sokat foglalkozik a ujjaimmal, ezt a részt a végtelenségig el tudnám viselni, teljesen kikapcsolódok közben.

: 13db
(2021-03-16) : Előre szólt, hogy a masszázs inkább egy kényeztető jellegű masszázs, ettől függetlenül mindenre kiterjed. Lábak, hát, nyak, karok, mindezt olajjal, teljesen kellemesen, és fontos, hogy leginkább kényeztetően, a bőr élvezi a foglalkozást, nem kifejezetten az izom. Közben lehet csevegni, vagy megy a zene, Dóri könnyen alkalmazkodik. Közben vízzel kínál, borzasztóan nagy a figyelem.

(2020-09-12) : A masszírozás után szólt, hogy megfordulhatok, háton fekve is simogatott, masszírozott egy kicsit, de lassan oda vezette a kezem a combjára, fenekére, itt már kezdett alakulni a dolog. Sok olajat használva elkezdett a férfiasságomon dolgozni, kérdezte, hogy szeretném-e a cicijét is simogatni. Itt már teljes keménység volt, kértem is, hogy egy picit lassítson a kezével, mert nagyon jó volt az összehatás, majdnem elmentem. Megkérdezte, hogy szeretném-e ha egy kicsit a szájával is kényeztetne,

(2020-05-27) : Irodai munkát végzek, így néha tényleg jól jön egy kis nyomorgatás, amit Dóri maximálisan teljesít. Finom keze van, de rendesen átnyomkod nyaktól egészen a talpamig.