49
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
4
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
17
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Bella erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Bella-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-04-28 20:48:45

jóöregharcos
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bella beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-04-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Randi előtti nap reggel hívtam.Másnap délutánra kértem időontot ami megfelelő volt számára.Kérte,hogy reggel sms-ben is erősítsem meg látogatási szándékomat.Ez megtörtént megköszönte a visszajelzést szeretettel várni fog
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A Mechwart liget környékén egy kis utcába kell menni A tömegközlekedés kiváló a 4-6 os villamostól néhány perc
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régi kőrfolyosós ház négy szoba van Bella mondta hogy jelenleg csak ketten vannak.Fürdő tiszta minden a célnak megfelelő
Bella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bella egy negyvenes nagyon dekoratív hölgy hosszú barnás vöröses haj nagyon szép test szilikon cicik egyszóval egy igazi bombázó.Fekete meltartó tanga szettben fogadott rajta egy kis sort.Másodszor látogtom meg őt puszi ölelés cipő az előtérben marad bemegyünk a már jól ismert szobába.A kanapéra pakolom ruháimat majd irány a fürdő.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A tatamin kényelmesen hason fekve elhelyezkedtem Bella olajjal kezdett masszírozni ekkor még melltartó rajta maradt.A tekintetem végig a tükörre szegezödött más lányoknál csak időnként szoktam belepillantani de Bellán végig rajta volt a szemem megcsodáltam ezt a gyönyörű teremtést, Bella finoman mindenem átmozgatta nagyon jó érzés volt.Kis idő múlva megszólalt,hogy nem bánom ha leveszi a melltartóját.Percek óta erre várok természesen ezt nem említettem neki csak gondoltam magamban,hogy jó lenne többet látnom csodás testéből. Egy darabig még így folytatódott kellemes ténykedése,majd oldalról a ciciket is bevetette az akcióba oldalról többször végig csúsztatta a hátamon nagyon lázba hozott.Ezt követően fordulás.A kényeztető rész után egy erősebb masszázst kaptam amit az alkarjával csinált többször a könyökét végig húzta a hátamon egészen a derekamig nagyon profi volt.A végén még a lábamat is jól megmasszírozta nagyon jól ellazította a merev izmokat.Közben beszélgettünk több minden szóba került covid,oltás, lányok nagyon kellemes beszélgető partner.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Fordulás után elöröl is kapok egy kis csúszkát.A két cicije között a zászló rúd még félárbócon de hamarosan már eléri teljes keménységét.Bella mikor feljebb csúszik markolom formás szilikon cicijét egy párszor még megismétli többször végig siklik rajtam közben már nagyon kemény lettem.Bella leszáll rólam és kezelésbe veszi a kispajtást kezével majd a szájával is megismerkedik vele.Indíványozom,hogy 69-es pozícióban folytassuk kéri, hogy óvatosan bánjak vele mert nagyon érzékeny.Igyekszem úgy bánni vele mintha hímes tojást nyalnék.Rámfekszik elém tàrul tikos barlangja amit csak óvatosan lehet megközelíteni.Így csak a kapuja előtt kalandozok körbe-körbe ajkai szélén a nyelvemmel.Kicsit szörös a környéke ettől nagyon kellemes bizsergést érzek.Ezalatt ő is játszik a nyelvével a tojásaimon lassan feljebb kúszik a makkomoig ahol kicsit elidőzik majd lágyan beveszi.Továbbra is körbe-körbe jár a nyelvem ajkai szélén hallhatóan Bellának nincs ellenére a ténykedésem ezt folyamatos halk sóhajával jelzi.Hamarosan leszáll rólam mellém fekszik így kényelmesebb neki egyre gyorsabb tempóban dolgozik a szájával ekkor már kéz nélkül ki-be jár a hancúrléc nem bírom sokáig hamarosan robbanok a szájában.Nem siet hagy lenyugodni majd eltünteti Szilviában ezután engem is letisztogat.Ezt követően folytatódik még a masszázs. Masszázs után ismét tisztálkodás,öltözés,majd puszi érzékeny búcsú Bellától.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Úgy tudom nála nincs külön extra hacsak nem ő maga az.Egy picivel átlag feletti csokor de nagyon megérte.Búcsúzás előtt a kis asztalra helyeztem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Másodszor látogattam meg Bellát már akkor is nagyon jó volt vele de a mai randevú a múltkorit is felülmúlta.Továbbra is hódolója maradok.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bella erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Lehet adni a szavára rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Rutinos harcos rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBella legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-05-01) : A másik lábamon is végig megy, majd a hátam jön, melyet kellő szakértelemmel kezel, csak kissé bátortalanul, mert nagyon jajgattam közben, s lehet ráijesztettem ezzel, de sajnos a hatammal vannak problémák, ezért mentem masszázsra. Közben összefogott haja lehullva simogatja a hátam, s azt érzem, még! Adj még a hajadból! Sírni akarok, egész testemben bizsergek. Majd mikor végez a vállaimmal, rám fekszik finoman,

(2019-05-12) : Nem bírtam magammal,hátára fektettem szépségemet,és simogattam-csókoltam-puszilgattam ahol csak értem.Lassan kikötöttem gyönyörű szép kis puncijánál,és minden technikai tudásommal felvértezve vettem kezelésbe.

(2019-02-15) : Svéd masszázs következik hason fekve. Fekvésben nem akadályoz semmi. Megállapítom, hogy jól masszíroz. Közepes erősséggel izom masszázst csinál, talpmasszázzsal kiegészítve.

felejthetetlen: 8db
(2021-04-26) : Először mikor érkeztem egy nagy ölelés, és két nagy puszi , közben beszèlgetünk egymással, hogy már régen láttunk egymást, hogy jó újra együtt, és tényleg így volt már nagyon vártam hogy végre lássam, aztán megbeszéltük hogy akkor elsőre egy francia aztán masszázs , és az a francia amit művelt velem még soha nem csinálta azt amit ő velem, hol kézzel és hol szájjal kényeztetett aztán jött a vég.

(2021-02-27) : Bella mellém helyezkedett, illetve mögém térdelt és elindult a masszázs, pár perc elteltével megkérdezte, hogy szeretnék-e két kényeztetést egy masszázzsal közbe iktatva. Gondoltam jó ötlet, hogy lesz-e második kör az majd kiderül. Így nekikezdtünk a felvezető levezetésnek, nagyon finom technikával keményre varázsolt,

(2021-01-13) : Tatamin történt, én hason, ő felettem/mellettem/szemben. Sajnos valaki pont ott tapizta össze a fal melletti tükröt, hogy homályosan láttam benne a legfontosabb részen a gyönyörű nőt. Jó technikával masszíroz, el tudnám órákon át viselni. Mindenben más Bella, mint a többi lány/nő. Közepesen erősen gyúr, de jó érzés, hogy jól fog. Majdnem a jófogáson éreztem magam. Nem fogaz, de ezt majd a következő fejezetben.

nagyon jó: 6db
(2021-02-27) : Rövidesen kérte,hogy forduljak meg ezuttal a megszokottól eltérően másik forgatókönyv szerint a masszázs felénél jött a kényeztetés.Az erotika után immár ruha nélkül folytatódott a masszázs ezúttal a hátam majd a vállam következett.Nagyon jól szakszerűen a csomókat kimasszírozta kellemes volt.Masszázs alatt a baloldali tükörben idönként rápillantottam csodás testére

(2021-01-09) : Érkezéskor puszi puszi, és adott nekem egy törölközőt és fürdés,. A masszázs egyszerűen nagyon jó volt, kellemesen éreztem magam és közben beszèlgetünk minden féle tèmàról és közben le került róla a melltartó is. És folytatta a masszázst lágy keze van nekem tetszett amit csinált.

(2020-07-13) : sátorvas peckesen áll már, persze Bella ezen nincs egy cseppet sem meglepődve, gondolom ez az átlag hatás amit el szokott érni. Gyengéden ráfog, majd lassan, óvatosan lehajol és finoman végignyalja az oldalát, kezét is használja közben, nem túl erős nem túl gyenge, pont jó

: 5db
(2021-04-30) : Sportmasszázs kezdődött a francia után, amit később írok meg, érezni hogy tanulta a masszázs minden elemét, profi. Semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Nagyon alapos, nem csak mímeli a masszírozást. Elég kemény, ha arról van szó (még Belláról írok). Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól.

(2021-04-21) : Legutóbb a masszázzsal kezdtük és a kényeztetés maradt a második felvonásra, most megfordítottuk a sorrendet, mert Bella látványa miatt nem bírtam már magammal. Szóval a második felvonásban történő masszázs rendkívül kellemes volt, középerősen és krémmel zajlott. Aki az olajat preferálja az is elérhető. A krémet szoktam preferálni, mert azt könnyebb magamról lepucolni az élvezetek után.

(2021-01-28) : Zuhany után hasra feküdtem és simogatós lábmasszázzsal indult a program. Pár perc után ezt megtörte egy váratlan gesztus. Fölém hajolt, lassú csókot nyomott a nyakamra, vállamra és a hátamra. Meglepődtem, mert ilyet még sosem kaptam hátmasszázs közben, egyidejűleg libabőrös lettem és valami furcsa izgalom fogott el, ami az egész testemet átjárta.