143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
LOTTI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

LOTTI-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-14 14:06:03

devil69
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LOTTI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-15

Egyeztetés
Hívtam már régebben is,de most sikerült vele mindkettőnknek megfelelő időpontot egyeztetni. Telefonban nagyon kellemes a hangja teljesen felizgatott, hogy alig bírtam magammal.
Megközelítés
Mivel előre szólt, hogy nehezebb a parkolás,hamarabb érkeztem, szerencsém volt egyből találtam. Budai forgalmas csomópont. BKV-val és autóval is egyszerű odatalálni.
Helyszín
Margit Krt. Saroképület,nem is lehet eltéveszteni. Szép nagy üvegajtós,szoci lépcsőház. Liftben meg lehet gyónni a bűneinket, olyannyira lassú, ráadásul magasra is kell menni. Több szobás tágas lakás, ízlésesen berendezve,de nem nézelődtem a bútorok anyagát, Lotti jobban lekötött.
LOTTI külseje
A képek alapján választottam és reménykedtem,hogy nem fog csalódás érni az ajtóban. Magas,formás lány,nőies,ott gömbölyödik,ahol kell. Egy fekete kis köntösben fogadott(azt hiszem). A mosolya nagyon megfogott,nem is figyeltem igazán mi van rajta, de nagyon megmozgatott ott lent:)

Erotikus masszázs
Nehéz lesz külön választani a masszázs-levezetés részt,mert nem az a tipikus feküdj le és fordulj meg program volt. Zuhanyzás után a szobába visszatérve leesett rólam a nagy gonddal megkötözött törölköző. Állva kezdtünk finomabb majd egyre vadabb csókokkal,közben kezeinkkel egymás testét fedeztük fel. Tenyérbeillő cicijei vannak,amit nagyon jól lehet izgatni és finom borotvált puncija. Kis képszakadás következett,de arra emlékszem,hogy lenézett az álló farkamra és azt mondja, ezt most muszáj kényeztetni. Nem ellenkeztem,letérdelt elém és egyből majdnem tövig bevette a farkam. Ütemesen szopott végig tartva a szemkontaktust. Nagyon tetszett nekem,hogy ilyen vadmacska, kicsit megfogtam a fejét, toltam a szájába magam. Nem kellett sok, túl jó volt ahhoz, hogy ellenálljak hamar eldurrantam a szájába. Majd eldőltem a matracon, ő elvonult a fürdőbe,mire visszatértem a földre,már mellettem feküdt. Megkérdezte megmaszírozhat-e? Persze, hát ezért jöttem...ja nem :) Egyből hasra vágtam magam és a derekamat vette kezelésbe, illatmentes krémmel. Nem szakszerű,de kellőképp erős mozdulatokkal kezdett dolgozni,közben combomra,fenekemre ült nedves puncijával. Ezt nagyon éltem.még dörgölőzött is egy kicsit,hogy észrevegyem,ő bizony kimaradt a jóból.
Levezetés
Ez még ment egy darabig így, vártam hogy meddig bírja szó nélkül. kb 2 perc után megszólalt, hogy ő is szívesen élvezne,ha gondolom nyújthatnék segítő kezet. Látta a tükőrben a kis mosolyt a szám szélén,mondtam neki,hogy szívesen áldozok a női orgazmus oltárán. Helyet cseréltünk, így végre felülről láthattam Lotti gyönyörű testét,simíthartam puha bőrèt.
Egyből a puncit vettem kezelésbe, előszőr óvatosan,majd egyre gyorsabban és mélyebben kezdtem nyalni. Elég nedves volt, előbb egy majd két ujjamat is bedugtam szűk puncijába. Egyre mélyebben dugta az ujjammal,közben csiklóját nyaltam. Éreztem nyelvemmel,hogy nincs ellenére ténykedésem. Aztán megfogta a fejem és magába húzott, itt már éreztem, hogy rá szorít az ujjamra és élvez.Puncija nedve beterítette a szám. Olyan finom édes volt,hogy alig akartam abbahagyni. Hagytam őt is visszatérni e világba,finoman megcsókoltam,Lotti pedig annyit mondott,hogy legközelebb nem engedi,hogy ennyi időt elpazaroljunk a masszázsra.
Ránéztem a telefonomra és láttam a sok nem fogadott hívásokat és már vissza is rántott a való világba. Gyorsan le tusoltam és indultam a dolgomra.
Elszámolás
Telefonban megbeszéltük,bővebb infoban is korrektül le van irva. A fotelre tettem le,nem ellenőrizte,Budai átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindent összevetve marha jól éreztem magam,tényleg kiszakadtam egy kis időre az őrült világból és csak az élvezetekre koncentráltam. Lotti nyitott,tökéletes partner az ilyen kis szabadidős programhoz. Nagyon kellemes a személyisége és nem mellesleg az erotika világában is kiválóan elboldogul és ezt ráadásul úgy ahogy én szeretem.
Lotti,nem fenyegetésképp,de legközelebb 2 órat maradok 😉

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LOTTI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-18 09:57:36
Minden lényeges információ benne. És még újdonság is, hogy a kényeztetés rész a hölgyről szól. Tetszett.

2021-01-16 17:18:17
Töményen, lényegre törően, de a kellő részletességgel írtál, igazán izgalmas lett a beszid, grat!

2021-01-15 15:07:04
Informatív, részletes és élménydús kis beszi! Gratulálok!

2021-01-15 12:06:01
Nem kilóra mérik a jó beszit. Ha a lényeg és a hangulat megvan, egy betűvel se kell több. Gratulálok!

FunkciókLOTTI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-11-13) : LOTTI - kérésemnek megfelelően - egy nem túl erős, inkább kényeztető, mint sportmasszázzsal alapozta meg a hangulatot, miközben meglepően közvetlen small-talkkal múlattuk az időt. Én közben bár hason feküdtem, de a tükröknek köszönhetően vizuálisan is örömömet leltem egy formás és izgató női test látványában. Az egész testes, a lábfejemtől a nyakamig tartó masszázshoz LOTTI olajat használt, folyamatosan reagált kéréseimre, a testem jelzéseire.

nagyon jó: 3db
(2021-01-13) : A masszázs kellemes volt, a hátamban volt némi izomláz, jól megdolgozta, kellemes fájdalmat éreztem. Közben persze kérdezte hogy minden rendben van e, megfelelő e a masszázs, illetve nagyon kellemes társalkodónak bizonyult, és úgy éreztem én is szimpatikus lehetek neki. (Nincsen olyan illúzióm hogy szívdöglesztő faszi lennék, de nagyon kellemesen megtaláltuk egymással a hangot.) Mikor végzett a hátammal felvetette a fordulás lehetőségét, nem vitatkoztam.

(2020-11-19) : A hosszabb masszázs végül egy közepesen hosszú masszázsra sikeredett, mert menet közben helyet cseréltünk. Lotti masszázsa a mezőnyből kiemelkedik, de természetesen nem mérhető össze egy profi thai masszőrrel. De nem is ez a cél. Lotti minden részemet a kért erősséggel végiggyúrt, és ehhez remekül "körbetáncolt", így minden porcikáját jól megtudtam figyelni a tükörben. Félidőben cseréltünk,

(2020-11-11) : Fürdés után visszatérve állva csókolóztunk, ledobta a törölközőmet én megszabadítottam bugyitól és melltartójától. Masszázspadon folytatódott a program, hasra feküdtem és lábaktól felfele kezdett el masszírozni, erogén zónákat érintve. Mikor fejemnél állt kezemet lábai közé vette, éreztem punciját. Megkért folytassuk talajon, hasra vágtam magam bár nem volt valami kellemes de a hátamon való csúszka kárpótolt.