137
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
54
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 8-15
14
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
7
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Tia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-14 07:00:47

Souldance
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-14

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Időről időre visszahúz valami Tia hoz, Ilyenkor írok neki, hívom vagy csak vtrezek, mindig kapok választ bármelyik fórumon és nagyon rugalmasan egyeztetünk időpontot. Talán az üzenet a leggyorsabb út az eléréséhez.
Megközelítés
Pontos címet ad, nem eltéveszthető. Gps is tudja. Egy-egy parkoló mindig akad a közelben. Troli egy percre. Örs vezér tértől sincs leküzdhetetlen távolságra.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Alacsony panel házban, világos, patent tiszta kuckó kellemes illattal. Fürdő zuhanykabinos, tusfürdő választékkal, szájvíz pohárral, dezodor, száraz kilépő. Turcsi mindig frissen mosott jó fajta.
Szobában nagy francia ágy tiszta lepedővel, komód, éjjeli szekrény. Az idő gyors múlását egy a falon függő órán tudjuk csekkolni, halk zene szól. Természetes fényben lehet nyomon követni az eseményeket.
Tia külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Tia számomra különleges. Nem tudok róla objektíven írni, de szerintem bárki szerencse fia, ki hozzá elvetődik egyetért velem abban, hogy bombázó teste van. Azt a roppant formás és hihetetlenül kemény popsit vagy azokat a méretes, súlyos mégis rendkívül jó tartású melleket nem lehet vitatni. Mint ahogy hosszú lábait, vékony derekát, ápolt tetkómentes bőrét vagy igen elegáns tartását, mozgását sem.
Én imádok belecuppantani szép kedves arcának bájgödrébe, látni fehéren csillogó mosolyát vagy smaragdzöld szemét, sötétvörös hosszú haját. Fent lévő ízléses képei hűen tükrözik a valóságot. Kedves de határozott egyéniség.

Action
Tisztálkodási kőr megtétele után, kedvesem ezúttal ágyon féloldalt fekve vár, meztelenül a zabálni való szép testével és csábító mosolyával. Mellé telepedek, csókolózunk érzékien, nyelvesen, közben mindketten találunk simogatni, masszírozni valót egymáson. Cerka máris vigyázzállásban tiszteleg úrnője előtt. Melleire cuppanok és bimbóit gyengéden szép nagyra, keményre szopogatom. Szeretik az alapos gondoskodást. Később mellé térdelek és ajkai ölésébe adom törődésre vágyó tettestársam, hol óvatosan tologatva hosszan élvezkedek a pazar érzésben, látványban, símogatom teste minden részét. Kijjebb húzom, nyelve buksin táncol, csókolózik vele. Nem akarnám ezt a képet megszakítani, de én is szeretnék adni.

Oldalara dőlve széttárt hosszú combjai közé bújok és visszafogott vehemenciával nyalom már szépen nyíló, nedvesedő gyönyörű punciját, miközben édes kis szája farkamon cuppog. Mindketten szeretjük ezt a fajta kényeztetést. Egy idő után ajkai közt is meg ölének mozgásán is érzem, hogy sikerült élvezetig vinnem. Lassan megis érkezik kicsi keze jelezve érzékenységét. Még egy darabig élvezem szája kényeztetését majd gumiért nyúlok. Felpattintja és egy csók után hátára fekszik. Nem tudok a csillogó, duzzadó puncinak ellen állni így aztán óvatosan nyalakodok még picit mielőtt kelyhébe hatolok.

Összesímulva mozgunk, csókolózunk, majd felemelkedve nézem gyönyörű testét, rebbenő pilláit, nyitott ajkait miközben mélyen járatom brét a forró punciban. Lassúbb vagy tempósabb ütemet váltogatunk. Ismét hozzá bújok, érzem testének hevét, veszettul kívánom. Úgy érzem így nagyon jó nekünk, nem is akarok pózt váltani. Olyan ez most mintha mindketten igazán ösztönből szeretkeznénk. Brutál jóóó. Lábai combomat ölelik, keze a seggemet markolja, fülembe forró lehelete és tán a szokottnál /csendes típus/ intenzívebb hangja hatalmas élvezetbe hajszolt. Hacsak a józan eszem nem hagyott cserbe azt hiszem mind ketten elégedettek voltunk. Uhh, ez még most is gatyafeszegető, pedig már két hete.
Tisztálkodásunk után sajnos nem nagyon maradt időnk így, hamarosan buék ot mondtunk egymásnak és "ez már dőfi" érzéssel tiplizek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ordenáré jó élményért az új, pesti átlag méretű csokrot kellett leszüretelnem a kis virágos kertemből, mit lepréselve tettem egy borítékba, ajándékokkal egyben, kis tasakban a komódra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hazafele menet arra gondoltam, itt van ez az új oltási őrület. Én meg már évek óta be vagyok oltva Tia-val.:) Ha túléltem, ezekután mi bajom lehet.
Azt gondolom méltó záróakkordja volt ez a szilveszteri össze simulás az éves szeánszainknak. Igazán intimre sikeredett. Csak így négyszemközt mondom, hogy magamnak jobbat sem kívánhattam volna. Ha pereg életem filmje, biztosan nem csak a Ballantines ra fogok emlékezni:) Köszönöm.
BUÉK mindenkinek!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2021-01-04) : A kezdésünk úgy indul hogy megkérdezem az ágy mellett ha én állok és ő letérdel/guggol úgy mehet-e a francia? Igent mond, guggolva lát neki és szépen bekapja a farkamat, nyelvtechnikáját megkapom. Miközben a szájában vagyok pörgeti a nyelvét. Tudom sokáig nem kellemes így guggolni ezért ezt csak amolyan bevezetőnek szántam és az ágyon már picit szokásos volt, még ha a 69-e szuper is.

(2021-01-03) : Nyelvével makkom minden részét felfedezte. Kezét ritkán használja. Golyókat sem feledni simogatja nyalogatja játszik a nyelvével ott is. Nem bírtam sokat, kértem had kényeztessem mielőtt érkezésem célja ideje korán bevégeztetik. Párnára feküdt majd finoman puszilgatva vádlitól haladva, combja közt elértem a tökéletesen borotvált puncihoz.

(2020-11-03) : Tia nagyon ügyesen franciázik, igazi őstehetség, Volt hogy nyelvével izgatta a cerkám, volt hogy bekapta egészen tövig, és mindeközben kezével masszírozta a golyóimat. Kérésemre a golyókat nyelvvel is izgatta, és még azt is engedte, hogy fogjam a fejét és finoman egyre mélyebbre toljam a cerkám a szájacskájába. Húúú most is beleborzongok, ha rágondolok.

felejthetetlen: 9db
(2021-01-15) : Beöltöztetett majd lovaglás következett. Lágy poroszkálással indítottunk, mert sem akkor, sem később nem volt kedvem durvulni, maradtam a lágy szeretkezésnél. Misszionáriusban is vendégszerető volt, simogattam, ahol csak értem, majd amikor az ágy feletti órára nézve láttam, közeledik az óra vége, akkor a gyeplőt a lovak közé dobtam

(2020-12-07) : Ő pedig farkamat veszi kezelésbe, azaz szájba. A régi Tiás technikát alkalmazza, nem látom de érzem picit pörgeti a nyelvét a farkam körül a szájában, kellemes, finom nyelvmozdulatok. Én a punciját elősíkosítom, majd jön a rendes sikosító, de előbb a gumihúzás. 1 db volt kitéve az ágy mellett, azért Tia elnyúl és ő húzza rám, körme nem akadályozza

(2020-12-02) : Mikor rám hajol ízlelgetjük egymás ajkát vagy én mellbimbóit. Közben sem áll le. Mellkasomon támaszkodva tekeri csípöjét majd koppra rám csúszva mozog. Néha két kézzel megfogom és én tempózok alulról. Igencsak lövés közeli állapotba kerülök, ám mégis inkább visszafogom és egy fordulást javaslok, mit sikerül egybekelve véghez vinnünk.

nagyon jó: 5db
(2021-01-11) : Ezután megkértem forduljunk klasszikus 69-be mert újra érezni akartam édes kelyhe ízét számban. Szopta farkam én meg közben nyaltam punciját hosszában néha bedugva nyelvem, amilyen mélyre csak tudtam majd kezemmel széthúzott popsija közé nyaltan ánusza rózsáját is érintve. Fantasztikus érzés volt, ahogy szopott, de nem így szerettem volna, ha elér a vég ezért kértem gumit,

(2021-01-09) : A 69 végeztével missziben szeretkeztünk, nekem ez a kedvencem, hiszen mehet a csók a fülbe lihegés, csókok a nyakra, az érzéki csípőmozgással pedig neki is iszonyatosan jó érzést lehet okozni. Nem biztos hogy ez a kedvenc póza, de a randi során nekünk ez működött a legjobban, el is ment a kis hamis. :) Csere, kértem lovagoljon meg,

(2021-01-08) : Finoman csókolózni kezdtünk, felfedeztük egymás testét. Ő hamarabb váltott kicsit szenvedélyesebb tempóra, így tudtam hogy ennek már a fele se tréfa. Mondtam neki, hogy jobban szeretek adni, mint kapni. Így lefektettem a hátára és felfedező látogatásba kezdtem. Megálltam minden völgynél és dombnál, végül elértem a puha punciját. Közben kiderült hogy csikis a drága. Belenyaltam hát egy hatalmasat és elkezdtem falni.

: 4db
(2020-12-15) : Egy órára mentem, maga az action már inkább szenvedélyes volt, itt érezhető a barátnő feeling - akinek ez fontos. Kipróbáltunk egy-két pózt, majd missziben lett végem. Gyors tusolás, majd visszahuppantam mellé beszélgetni. Jó beszélgető partnernek bizonyult, beszélgettünk kicsit róla, rólam, majd szoba jött a második menet. Mondtam, hogy remelem sikerülni fog, de mondta, hogy bízzam csak rá magát.

(2020-07-02) : Csókja nem vehemens, de nem is visszafogott. Érzékien pörgette a nyelvét a számban és kedvére ízlelgetett, miközben kezével elkalandozott a bájdorongom felé.

(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.