0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Bella erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Bella-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-13 23:47:36

niknem
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bella beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kezemben a GSM, ágyban fekszem meztelen... A legjobb aznap hívni, amikor tud az ember menni, különben könnyen letiltás járhat félreérthető, vagy nyomulós SMS-ekért. Korábban nagyon nehezen volt elérhető, de idén nagyon könnyen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jössz le a budai "hegyekből"-völgyekből a tehén keresztnevű utakon, melynek folytatása a villamosra tükrözve a célállomás. Viszont a pandémia miatt nagyon messze tudtam csak leparkolni. Szerencsére visszataláltam majdnem a 4-es, 6-os villamosig, illetve az utóbbi szám feléig.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Minden fullos, mint a Bella. Egyedül a WC-deszka jért le a helyéről. Előbb-utóbb csak odatalál egy önjelölt szerelő/szerető, aki meghúzza (a csavarokat (is:)). Többen rendelnek, mert az érkezésem és a távozásom között változott az előszobában a ffi cipők száma és márkája. A nagy belmagasság miatt picit fáztam.
Bella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ciao Bella! Csajos a Bella. Fullos a Bella. Fantasztikusan szép a Bella. Lapos has, szép, kerek idomok, mosolygós, gyönyörű arc. Elfogadnám otthonra. Barnított bőr (szoli). Magassarkúban fogadott és csipkés szettben. Szerencsére működött köztünk a kémia: csók, kölcsönösség, stb.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Tatamin történt, én hason, ő felettem/mellettem/szemben. Sajnos valaki pont ott tapizta össze a fal melletti tükröt, hogy homályosan láttam benne a legfontosabb részen a gyönyörű nőt. Jó technikával masszíroz, el tudnám órákon át viselni. Mindenben más Bella, mint a többi lány/nő. Közepesen erősen gyúr, de jó érzés, hogy jól fog. Majdnem a jófogáson éreztem magam. Nem fogaz, de ezt majd a következő fejezetben.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Volt itt minden, zacsi kényeztetés, NFVSZ (kiv: lenyelés), vákuumozás. Ejakuláció után hagyott lenyugodni és csak utána ment az utódoktől megszabadulni. Masszázs előtt/után/helyett lehet és szabad is kényeztetni őt is. Nagyon finom, selymes a dagadója, megfelelő érintésekre, nyelvcsapásokra orgazmussal és hálával reagál. Szépen megköszönte, mert ő egy jól nevelt milf. Utána hálából megint kényeztetett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tudtommal nincsenek extrák, amik fel vannak tüntetve, vagy elmond, minden van rövidebb, közepes és hosszú idő intervallum alatt is, csak az ejakulációk száma korlátozott, ill. nő egyenesen arányosan.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon megérte azt az egy darab kerek papírt, mely eleje görbült, mint a nem a leghülyébb diák érdemjegye. Egyetlen egy hibája van csak, hogy nem velem él. Na jó egy konkrétabb: csiklandós a mellbimbója, az udvara már nem. MIndenkinek ajánlom, csak érje el, mert az év bizonyos idejében nem itthon "rendel". Arrivederci Bella!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bella erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Lehet adni a szavára rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Rutinos harcos rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBella legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-05-12) : Nem bírtam magammal,hátára fektettem szépségemet,és simogattam-csókoltam-puszilgattam ahol csak értem.Lassan kikötöttem gyönyörű szép kis puncijánál,és minden technikai tudásommal felvértezve vettem kezelésbe.

(2019-02-15) : Svéd masszázs következik hason fekve. Fekvésben nem akadályoz semmi. Megállapítom, hogy jól masszíroz. Közepes erősséggel izom masszázst csinál, talpmasszázzsal kiegészítve.

felejthetetlen: 5db
(2020-07-12) : Majd szerepcsere következett. Finoman és lágyan kényeztet, zacsit is beveszi a játékba, nincs DT, de amit ad, az nagyon finom és lágy. Ennek ellenére valahogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy vártam, fejben máshol jártam és ennek az eredménye is látszott.

(2019-10-31) : Mint említettem, a masszázs olajjal zajlik, elég alapos. Lábtól indul, aztán szép lassan eljutnak a mozdulatok a nyakig-vállakig. Nem a simogatós, hanem határozott mozdulatokkal történik, ...

(2019-09-08) : Megkérdezte, hogy olajat, vagy krémet szeretnék ( a krémet választottam). Finom csókokkal indított a hátamon, és egy érzéki simogatós masszázzsal kezdtünk. Laza beszélgetés, már épp ellazultam volna úgy 5 perc után , amit szerintem kifigyelt, és egyre gyakrabban benyulkált a lábam közé, illetve, hogy a figyelmem ne kalandozzon többé el, ledobta a maradék textilt.

nagyon jó: 5db
(2021-01-09) : Érkezéskor puszi puszi, és adott nekem egy törölközőt és fürdés,. A masszázs egyszerűen nagyon jó volt, kellemesen éreztem magam és közben beszèlgetünk minden féle tèmàról és közben le került róla a melltartó is. És folytatta a masszázst lágy keze van nekem tetszett amit csinált.

(2020-07-13) : sátorvas peckesen áll már, persze Bella ezen nincs egy cseppet sem meglepődve, gondolom ez az átlag hatás amit el szokott érni. Gyengéden ráfog, majd lassan, óvatosan lehajol és finoman végignyalja az oldalát, kezét is használja közben, nem túl erős nem túl gyenge, pont jó

(2020-02-01) : Kèzi segìtsèget nem hasznàlhattam intenzìven, de oràlisan aktìv voltam, talàn teljesen boldoggà tettem. Az viszont biztos, hogy engem Bella kètszer is. Hanyat feküdtem, vissza adta a pàrnàt, amit koràbban felajànlottam ès èlvezhettem a mozizàst.

: 2db
(2019-10-05) : Masszazstechnikaja egyedi, erzeki es nagyszeru erezni ahogy a finom puha kezeivel megerinti a test kulonbozo pontjait. Mondta hogy fekudjek hasra es jott felem azzal gyonyoru dus gondor amazon hajaval...

(2019-01-23) : Finoman, nem túl erősen olajjal masszírozott! Egyrészt a helyzethez is ez illett, másrészt különben is erre volt szükségem. Folyamatosan kommunikáltunk, de néhány percre bele-bele feledkeztem a masszázsába, annyira jól esett.