354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
14
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
7
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
137
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
54
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 8-15
Manna25 szexpartner

szexpartner

Manna25-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-13 23:11:30

CserkészKapitány
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Manna25 beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-14

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régóta szemeztem a hirdetésével az oldalon, azonban csak most volt lehetőségem a tettek mezejére lépni. VTR-en keresztül jelentkeztem be hozzá. Minden zökkenőmentesen zajlott, egy órán belül válaszolt. Látszik, hogy naponta többször figyeli az oldalt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel érkeztem, így arról tudok nyilatkozni. Kondorosi lakópark környéke, eltéveszthetetlen, busszal és villamossal is könnyen elérhető. Tíz perccel a megadott idő előtt érkeztem a helyszínre. Telefonáltam, azonban Ő még egy kis időt kért, majd pár perc elteltével sms-ben küldte meg a bejutáshoz szükséges információkat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás állapota teljesen megfelelő, szép tiszta előtérben lehet levenni a cipőt mielőtt a szobába megyünk. A fürdőszoba viszonylag kicsi, de tiszta, WC nem található benne, fürdőkád és zuhanyfüggöny kombinációról van szó. Van szájvíz, kis műanyag poharakkal és több fajta tusfürdő is. Ottlétemkor ment a mosógép és a szárítógép is, amik úgy befűtötték a kis helységet hogy csak na. Ezen jól el is viccelődtünk vendéglátómmal. A baszoba szerintem pont megfelelő méretű a célra, kellemes rózsaszín hangulatvilágításban úszik, az ágyra tiszta lepedő és törölköző volt terítve. Nem hipermodern, nem is luxus, de a célnak teljesen megfelelő a helyszín.
Manna25 külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
3
Sokan írták, hogy karakteres az arca és ez igaz is. Elsőre másra számítottam a képek alapján, de nem panaszkodom végül is :) Teste nagyrészt a képeknek megfelelő, néhány tetoválás lett csak a diszkréció miatt eltüntetve a fotókról, illetve picikét felszedett mióta készültek. Mellei kicsik, de kézbeillőek, feneke igen formás. Ha tippelnem kéne picit idősebb lehet a kiírt kornál, de ez csak egy szubjektív vélekedés.

Action
Aktus:
5
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mikor megérkeztem, bevezetett a szobába, itt leraktam dolgaimat az ajándékkal együtt. Ezután elsiettem fürdeni és gyorsan végeztem. Megbeszéltük röviden hogy mindketten szeretjük a biztonságot, úgyhogy semmi natúr dolog, natúr franciára lett volna lehetőség, de nem éltem vele. Ezután elfeküdtem az ágyon és élveztem a műsort. Kézzel felállította, majd gumi húzás és síkosítás után beleült. Ezután kipróbáltuk a misszionárius és a kutya pózt is, majd végül visszatértünk az alaphelyzetbe és lovaglóban lett végem. Elég jó ideig tartottam magam így nem akartam erőltetni egy második kört, helyette kaptam egy finom masszírozást és közben nagyon jót beszélgettünk. A közvetlen, humoros stílusa az egyik legnagyobb erénye, ritkán lehet ilyen jól társalogni randik alkalmával. Szólt mikor elérkezett az idő, ekkor elrohantam fürdeni majd elbúcsúztunk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon kedvezményes a virágcsokor mérete, jó pár éve voltam utoljára ilyen feltételekkel randin utoljára. Azt vállalja amit előre is jelez az oldalon és szóban is, tiszta ügy.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem az a plázacica típus, annak ajánlom aki szereti a sportos, karakteres nőket. Nagyon kedves és szolgálatra kész, minden kérésnek eleget tett, ráadásul igen baráti viszonzásért cserébe. Összbenyomásként elmondható, hogy jó érzésekkel és megelégedéssel távoztam egy nagyon kedves lánytól. Kell ennél több?

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Manna25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Manna25 nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókManna25 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-07-30) : A haját néha eltürtem, mert nem láttam a kis száját, ahogy fürgén maszírozza egyre szorosabban a farkamat, és a vákuumot is jól szabályozta, szakaszos jelleggel. Hol szívta, cuppogta, hol csak szájjal föl-le járt a farkamon. Nagyon izgató volt, a haja megint belelógott a képbe, de így is nagy élmény és látvány volt.

(2020-03-26) : Befészkelte magát a lábaim közé és elkezdte. Barátnősen csinàlta, nem kapkodva, kezét is használva közben. Ezalatt én simogattam a karját vagy tarkóra tett kézzel élveztem tevékenységét. Az utódok a szájába repültek, melyekkel utána elment a fürdőbe.

nagyon jó: 6db
(2020-11-05) : Manna pedig mellém helyezkedett. Kibújt melltartójából és belekezdett a kényeztetésembe. Finom, gyengéd francia volt, mégis ütemes és lelkes. Nem sürgetett, szépen elidőzött rajtam, míg én kértem a gumit a folytatáshoz. Kezdésnek Ő jött fölém. A lassú tempó egyre gyorsabb lett, nagyon kellemesen szorított szűk puncijával. Rám hajolt közben pihenésként néha , ilyenkor fenekét markolászva én diktáltam az ütemet.

(2020-07-03) : Lábaim közé kuporodott és nekiállt szopni, a kezét is használta közben, de nem zavaróan. Szép csendben szopott legalább 20 percig én meg csak élvezkedtem és néztem őt.

(2020-05-13) : Ő kezdett franciaval, gumi nélkül kértem, érezni a szép kis száját, remek felvezető volt, először az oldalamon négykézláb, csókoltam ahol értem, simogattam feszes bőrét.

: 9db
(2021-01-09) : Kellemesen, lágyan csinálta, nem mélyen. Amikor kértem, hogy kéz nélkül folytassa, gond nélkül alkalmazkodott. Ritmusosan bólogatott, és tipikusan itt változik a póz és én szeretek ilyenkor kicsit nyalakodni, azonban mivel ez most off volt, így kicsit zavarban is voltam és nem volt mese, in medias res kértem gumit, hogy akkor pár lépést átlépve csináljuk.

(2020-11-21) : Lábaim közé heveredett és nekilátott a franciának, kellemesen lágyan, mélyen bevette, és hosszú idő után kértem váltsunk. Amit megköszönt mert elzsibbadtak a lábai, amit nem tudott kinyújtani, mert az ágy vége már a falnál volt. (említettem, kicsi volt a szoba.) Lekerült az alsónemű is, kértem a gumit amit felhelyezett és kérdezte hogy szeretném? Misszit választottam, párna került a popó alá és meglátogattam a puncit belülről.

(2020-08-29) : Szájába vette a farkamat, ám az eddigihez képest sokkal nagyobb tempójú, és kicsit talán nyelvvel aktívabb franciába kezdett. Hősiesen tartottam magamat, majd ki tudja mennyi idő után feladtam a küzdelmet, és Manna szájába élveztem egy hatalmasat. Végig a szájában tartott, amíg visszaszálltam a testembe, majd a nedveimmel a szájában közölte,