Alexandra erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-13 18:26:02

Pussoholic
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ez az évem érdekesen, izgalmasan, kicsit másként folyik, mint ahogy elterveztem, de semmi panaszra nem lehet okom, sőt! Vikivel találkoztam elsőként az új évben, és az alkalommal ismertetett össze Alexandrával, akiről tudtam már, hogy együtt dolgoznak. A bemutatás oka nem egy négy kezes eksőn leegyeztetése volt, hanem egy évtizede húzódó és kellemetlen problémám az egyik (na jó, nem is egy...) lábujjamon. Mint kiderült, Alexandra tanult, képzett és gyakorló pedikűrös is, aki a bemutatkozásunk után szemügyre véve a célterületet, biztos és gyors megoldást ígért egy jövőbeni alkalommal. Így aztán nem sokat gondolkodtam, hívtam és leegyeztettünk egy randit, amit két (azaz három...) részből raktunk össze: lábápolás, masszázs, huncutkodás...:)) Mondanom sem kell, komoly izgalommal készültem és mentem hozzá a megadott időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nekem autóval vidékről is kényelmes és egyszerű az utazás, a ház előtt most is volt jópár parkolóhely, ingyen...tutkeráj! Villamos vonal nem túl messze, egyéb BKV vonalakat nem ismerem, de nem lehet nagy gond az odajutás közösségi közlekedéssel sem. A lóháton érkezőknek semmiben nem tudok tanácsot adni sajnos..:))
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Igen kis részét láttam eddig a kis panellakásnak, de a célnak mindkét, azaz mindhárom felfedezett helyisége tökéletesen megfelelt. Viki rendel a nagyobbik szobában, Alexandra ebből következően a kisebbikben, ami ugyanakkor nem kényelmetlenül parányi., elfér benne a dupla tatami a kis szék a ruháknak, kis polcok a falak mentén. Mivel most dupla funkciót kellett szolgálnia (gyógykozmetikai rendelő és masszoba), Alexandrának logisztikázni kellett kicsit a bútorokkal, felszerelésekkel, de frappánsan megoldotta az átszerelést a második szakasz előtti tisztálkodásom alatt, dícséret érte! A fördőben kád-zuhanyzó és minden szükséges felszerelés bőséges mennyiségben vár, jó minőségű törölközővel száríthatom testemet.
Alexandra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alexandra a képeken is láthatóan, világosan megmutatja szépségét. Magas, karcsú, izgalmas lány, aki tökéletesen ura a testének. Fekete haját feltűzve hordja, amikor megérkezem, aztán a masszázs előtti átrendezéskor látom is a fantasztikus hajzuhatagot . Karakteres, szép arca hűen tükrözi pillanatnyi hangulatát. Komoly szépség amikor figyelmesen hallgat, vagy dolgozik, csillogó szeme szépségesen mosolyog, amikor viccelődik, vagy vicceset hall. Bőre finom puha az egész testén, fantasztikusan hosszú combjai igen formásak és formásan széles csípőjéből nyúlnak le a földig. Szép formájú, tenyérbe simúló mellein örörm a szemet is legeltetni. Magassága számomra plusz izgalom, ritkán van alkalmam ilyen nyúlánk testhez simulni.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
A korábban említett lábápolással kezdtünk, ami egy picit bizarrá tette az egész találkát (volt is a fejemben eredetileg, hogy szétválasztom a dolgokat), de Alexandra olyan profizmussal és közvetlenséggel kezelte az egészet, hogy rövid idő alatt teljesen természetesnek hatott minden. Tökéletes bizalommal fogadtam a gyógytevékenységét, és a csaknem mádfél órás időszak alatt kellemes beszélgetés közepette tette rendbe lábaimat, amit egyre fokozódó örömmel konstatáltam és fura módon egyre közelebb éreztem őt magamhoz. A bizalom feloldódásba ment át és tökéletesen ellazulva készültem a masszázsprogramra. Miután lefürödtem, s közben ő Viki segítségével átrendezte a szobát a következő etaphoz, megtisztulva már egy kellemes fényekben fürdő, hangulatos masszázs-környezetbe léptem be. Ő is levetkőzi addig viselt könnyű, lazán sportos ruházatát, s pillanatok alatt szobor-szépségű, meztelen istennőként lép elém. Magamhoz ölelem, és pontosan tudom, hogy ezután is jó lesz itt nekem...:) Hasra fekszemfülem, s ő a talpaimtól a füleim tövéig megmasszíroz, átgyúr a kis bébiétel-melegítő készülékben langyosított olajjal, miközben igen kellemesen elbeszélgetünk a világ dolgairól. Alexandra máshogy, tán más szakszerűséggel is maszíroz, mint kolléganője, de most ez az inkább relaxáló, mint gyógyító masszázs nagyon jól esik és tökéletes összhangban van az egész randevúnkkal. Fájdalmas csomóim csak eltűnnek, testem-lelkem ellazul, remekül érzem magam. Hátamon ülve, a fülembe súgva kérdezi, hogy milyen folytatást szeretnék, és hogyan legyen nekem-nekünk jó, de emlékezetem szerint nem kap kategorikus választ: majd kialakul....mondom, vagy talán csak gondolom, miközben forró ölét érzem a faromon....aztán tényleg úgy lesz...:))
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Hanyatt fekvésbe fordulok, fejem alá magas párnát készít, azt hiszem, hogy a szemeimet akarja kényeztetni a látvánnyal, ha nekem lát ölem táján. De ez a lány pontosan tudja, mit szeretne és azt is, hogy miként érje azt el...:) Így amikor kényelmesen elhelyezkedem, ő röpke ajakjáték után, amit mellettem térdelve abszolvál, laza mozdulattal átveti rajtam egyik lábát és a klasszikus 69-es pózban kezd nagyon-nagyon finom érintésekkel a rudammal játszani. A tulajdonképpen az arcomba helyezett szép, pihe-puha puncit vétek lenne parlagon hagynom, így finom nyelvmunkába kezdek, miközben kifejezett örömmel veszem munkálkodását ölem díszén. Valójában sokszor még azt sem tudom kitalálni, hogy kezeivel, vagy ajkaival, nyelvével kényeztet-e, de valamit nagyon jól csinál, rettentően tetszik a dolog. Én is ügyeskedni próbálok, de egy idő után nem tudom a neki legkellemesebb pontokon és szögből érinteni a nyelvemmel és a feszülő nyakam is kezd kicsit sajogni, ezért próbálom fordítani őt, hogy ő kerüljön alám/elém, s hogy igazán ki tudjak bontakozni puniján. Ám ő máshogy akarja, s fordultában most úgy térdel fülém, hogy most a klasszikus irányból kéri a nyalakodást, miközben a falnak támaszkodva hullámoztatja csípőjéj, s liheg, zihál hozzá ahogy haladunk az úton a csúcs felé. Jól megdolgoztat, de Isten a tanúm, kedvemre van a hosszas nyelvelés, s a reakciói figyelése. Egyszerre aztán elindul az élvezetgörbe teteje felé, s egy intenzív orgazmus élményével ajándékoz meg mindkettőnket. Mivel nem ismerem még, a csillapodása alatt finoman újra indítanám a játékot, de egyértelművé teszi, hogy ő most túl érzékennye válva inkább az én örömömre kezdene velem foglalkozni. Mellém heveredik hát, lábaival felém, s nagyon finom franciás kényeztetéssel folytatja érzékeim felkorbácsolását. Kezeivel éppen csak annyit dolgozik, amennyit önkéntelen csípőmozgásomból következően megfelelőnek ítél, s végül elhiteti velem, hogy ajkai/marka helyett forrón nedves hüvelyében járatom rudamat....aminek köszönhetően egyszerre csak hatalmasat élvezek, majd szétrobbanó agyam csak lassan hoz vissza a valóságba. Van még időnk kicsit beszélgetni miközben letisztogat mindkettőnket, majd a kötelező körök lefutása után szépen utamra indulok. Minden így volt jó.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előzetesen mindent leegyeztettünk, így semmi meglepetés nem volt. A kis ajándékom csomagolásába tettem a három órás kezeléssorozat komplett ellentételezését, ami egyes elemeiben talán az átlag felett van valamivel, de a kapott érték és élmények összességével tökéletes összhangban van, nekem mindenképpen megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Alexandra egy nagyon intelligens, kifejezetten jó fej, szép és vonzó lány, akivel élmény az együttlét. Ez alkalommal a komplexitás is pluszt hozott az élményekhez, nagyon élveztem minden pillanatát a randinknak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Ván-dor
Lehet adni a szavára
2021-01-18 14:57:29
Jó leirás a hármas kezelésről, a helyzet még az ápolást is izgalmassá tehette, elismerés Alexa sokoldalúságának, kedvességének leirásáért végig érződik, hogy egy hosszantartó élmény volt egy nem átlagos társaságban. Gratulálok.

Alexxandra
V.I.P. SZTÁR hirdető
2021-01-18 11:10:20
Ugye Ronin sokat tud ez a kis-nagylány. :)

Alexxandra
V.I.P. SZTÁR hirdető
2021-01-18 11:09:38
Bakancsos köszönöm szépen a bókot. :*

2021-01-18 09:18:11
Alexásan jó beszámoló ez. Minden benn Róla, s hogy mit is tud ez a Nő számunkra nyújtani.

2021-01-17 23:10:35
Huhhh.... Remek írás. Gyönyörűen izgalmas emlékeket hoz elő belőlem Alexáról. :) Gratulálok a beszámolódhoz.

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 16db
(2021-01-16) : Visszamentünk a szobába és én elfeküdtem a tatamin. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kicsit megigazítva a bokáimtól felfele kezdtek el masszírozni.Érzéki simogató mozdulatokat éreztem a testemen és közben csevegtünk az ezen kerületben átélt tapasztalataimról és ezt összevetettük az általuk ismert tényekkel. Haladtak feljebb és a már a derekamnál jártak; a

(2020-12-17) : A lányok hasra fekvést kértek tőlem a tatamin. Kétoldalt a lábaimhoz ültek és onnan indították a masszázst. Viki kezeit már jól ismerem. Komoly masszőzi szaktudással és gyakorlattal rendelkezik. Ha kell, szétszed és összerak és jobban működsz, mint előtte. :-) Olyan problémákon is képes segíteni, amit az orvosok már esetleg feladtak. Alexával ez volt az első élményem, az ő masszőzi képességeivel (is) meg voltam elégedve.

(2020-11-17) : Két oldalról, két lábamat veszik először kezelésbe. A masszázs a kellemes, ellazítós fajta, ami közben tudunk trécselni. Folyamatosan megy a sztorizgatás. Tükrök híján ha Alexával diskurálok balra fordítom fejem, ha Vikire figyelek, jobbra. Van hogy csak behunyt szemmel hallgatom párbeszédüket és rajtam való élcelődésüket. Egyenként is nagyon kellemes humoruk van - habár lehet kicsit más a stílus mikor nincsenek együtt - viszont így hogy mindketten jelen vannak, nagyon kellemes, könnyed móka-kacagás alakul ki.

nagyon jó: 33db
(2020-12-25) : Kellően erős a technikája, végre nem simogatásnak éltem meg a dolgot. Lévén álló munkában vagyok, elég sokat fogalaltoskodott a labaimmal, mert szerintem érezte, hogy ott a gond, és szerintem ez elmondja, hogy ért hozzá. Közben végig kedvesen, csevegtünk, sőt néha egymás szavába vágva, attól félve, nem lesz időnk eleget beszélgetni.

(2020-07-21) : . Rendesen átgyúrta először a bal majd a jobb talpamat.Simító mozdulatokkal dolgozta meg a lábaimat és a derekamat is. Lassan haladt feljebb és a hátamat is elkezdte megdolgozni. Alapos technikája van, mert nem hagyott ki egyetlen apró részletet sem.

(2019-10-23) : A masszázs a lábaim fáradtságát megszüntette. Alexa tanulta a masszázst, több tanfolyamot elvégzett és ami a legfontosabb szakszerűen, számomra jólesően és közben viccelődve jó hangulatban velem beszélgetve masszírozott

: 87db
(2020-11-29) : Ez abból ált, hogy fejem felé térdelt. Így már teljes egészében tudtam koncentrálni a feladatomra. ;) Alexa építő jellegű megjegyzéseit követve meg is szereztem neki a vezetést. ;) A balansz helyreállítása érdekében ismét pozíciót váltott ezúttal már mellém térdepelt. Nem volt kegyelem, ki végzett a szájával. Nem kapkodva, kellemesen elnyújtva a végjátékot. ;) Miután újra magamhoz tértem még váltottunk pár szót és elmentem újra zuhanyozni.

(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.