LOTTI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

LOTTI-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-13 14:16:33

Monster66
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LOTTI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Éppen akadt némi szabadidőm, és láttam hogy hívható, így próbát tettem. Egyből felvette, vele is beszéltem. Kedves hangú lány. Mivel a lehetőség le vannak írva, a bővebb infóban is benne van aminek benne kell lennie, ezért rákérdeztem hogy mikor tud leghamarabb fogadni. Félórán belülre kaptam időpontot, nagyon örültem neki, és már indultam is felé. Megmondta hogy hol érdemes parkolni, éltem is a javasolt hellyel.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Margit-körúti intézmény, gondolom sokan ismeritek, én most voltam itt először. A tömegközlekedés teljesen rendben, villamos busz pár méterre. Autóval megállni a környéken egy élmény, de a közelben levő parkolóházakban szokott lenni hely, én is oda álltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sokemeletes régebbi épület szinte legtetején van az intézmény, de van lift, így nem volt ezzel semmi gond. A lakás szépen rendben van tartva, belülről látszik hogy nem itt lakik, ez biza munkahely :) Az előszobában cipő le, majd irány a szoba. Ott a földön egy matrac a testnek, mellette tükör a szemnek, egy szék a ruháknak, és biztos voltak további bútorok is, de azokat nem leltároztam le.
A fürdő tiszta, minden tusoláshoz külön finom száraz törölköző, két féle szájvíz, Tic-Tac, 3 féle dezodor, és 8 féle tusfürdő áll rendelkezésre a mosakodáshoz, akinek ez nem elegendő az vélhetően kényszeres.
LOTTI külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Loti egy kései huszas aranyos csaj, szép selymes bőrrel, kedves arccal, és körte alkattal. Magyarul aki a nádszál csajokat kedveli, annak nem lesz a zsánere. Cicik tenyérbe illők, popsi szép nagy kerek, punci illatos, borotvált. Érkezéskor talán egy fürdőköntös volt rajta, mire végeztem a fürdőben és visszamentünk, addigra a fehérnemű maradt, a végére pedig már az sem.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Érkezéskor az ajtóban fogadott, köszönés, majd bekísért a szobába. Ott gyorsan lehajigáltam a gönceimet és elmentem tusolni, ő pedig igyekezett a kedvemben járni (jó e lesz a hely, kérek e vizet, stb). Fürdés után hasra vágtam magam, ő pedig a lábaimhoz telepedett.
Rákérdeztem a masszázsnál használt cuccokra már ami az illatokat illeti, de megnyugtatott. A nem érzéki részhez valamilyen fehér krémet használt, a második fordulóhoz olajat.
Előbb a vádlijaimat gyúrta végig, majd jöttek a combok, és végül a hátam.
A masszázs kellemes volt, a hátamban volt némi izomláz, jól megdolgozta, kellemes fájdalmat éreztem.
Közben persze kérdezte hogy minden rendben van e, megfelelő e a masszázs, illetve nagyon kellemes társalkodónak bizonyult, és úgy éreztem én is szimpatikus lehetek neki.
(Nincsen olyan illúzióm hogy szívdöglesztő faszi lennék, de nagyon kellemesen megtaláltuk egymással a hangot.)
Mikor végzett a hátammal felvetette a fordulás lehetőségét, nem vitatkoztam.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Én megfordultam, ő pedig megszabadult a maradék ruhadaraboktól. Mellém telepedett, felhívta a figyelmemet a matrac melletti tükörre ha mozizni szeretnék, majd beolajozta kebleit.
Még mielőtt nekiveselkedtünk volna a nagy dicsőséges csúszkás hadműveletnek kértem hogy jöjjön közelebb, had öleljem meg, ő pedig jött, és mivel a beszélgetésből kiderült hogy nagyon szeretek csókolózni, ezért előbb finoman, érzékien, majd egyre fokozva egy kellemes csókcsatában találtam magamat.
(Ez a programpont eléggé szimpátiafüggő, legnagyobb örömömre átmentem azon az elvileg szűk rostán, ezúton is hálásan köszönöm :) )
Alig bírtam ajkaitól elszakadni, de tudtam hogy a többi rész is lesz ilyen jó. Főlémhajolt, én pedig csókoltam kebleit, majd mikor kiélvezkedtem magam, akkor ő szánkázott kebleivel rajtam, felettem keresztben.
Ennek nagy előnye, hogy premierben láthattam punciját, amíg dolgozott rajtam, és ahogy tért egyre délebb felé, én is érdeklődtem öle iránt.
Mikor leért előbb finoman ajkai közé vett, majd egy barátnős, érzéki franciába kezdett. Csókolta végig, a környék se maradt ki a jóból, én pedig hol lefelé, hol a tükör felé nézve moziztam, és közben kezeimmel próbáltam kedveskedni neki.
Előbb csak finoman simogattam, de aztán ujjammal barlangjába hatoltam, és próbáltam kedvére tenni. Láttam hogy lenne lehetőség kölcsönösségre, de ezúttal egy önző disznó voltam, és inkább csak sodródtam az eseményekkel.
Mikor éreztem hogy hamarosan megvagyunk akkor fokoztam a tempót, és ajkai közt lett végem.
Ő kisétált a fürdőbe megszabadulni a srácoktól, én pedig letakarítottam magam.
Mikor viszajött még kértem és kaptam kis ölelést, csókot, majd tudván hogy időre mennem kell célba vettem a fürdőt.
Szerettem hogy bekísért, lemosta a hátamat, nagyon kedves figyelmesség, nem is értem máshol miért nincs ez így.
Ezek után ruha fel, (mikor átnéztem a ruhám hogy kulcs ilyesmi megvan e még figyelmeztetett is, hogy a parkolókártyát is csekkoljam, ott ne maradjon, szuper)búcsú az ajtóban, egy utolsó csókocska, és balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban le van írva merre mennyi, nem voltak kérdéseim ez ügyben. Extráról nem tudok vagy nem került szóba. Az elején kitettem a kisasztalra, ő mondta hogy ráért volna, de jobb ezen túllenni, a végén még elfelejti az ember.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lotti egy nagyon kedves és barátságos masszőz, aki tényleg az ember kedvét keresi. Aki tud viselkedni az biztos pozitív élményekkel távozik (ha valaki seggfej gondolom ő se lesz nagyon kedves, de erről nehéz nyilatkozni :P ), nagyon jó szívvel ajánlom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LOTTI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLOTTI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2021-01-14) : Nem ellenkeztem,letérdelt elém és egyből majdnem tövig bevette a farkam. Ütemesen szopott végig tartva a szemkontaktust. Nagyon tetszett nekem,hogy ilyen vadmacska, kicsit megfogtam a fejét, toltam a szájába magam. Nem kellett sok, túl jó volt ahhoz, hogy ellenálljak hamar eldurrantam a szájába. Majd eldőltem a matracon, ő elvonult a fürdőbe,mire visszatértem a földre,már mellettem feküdt.

(2020-11-13) : LOTTI - kérésemnek megfelelően - egy nem túl erős, inkább kényeztető, mint sportmasszázzsal alapozta meg a hangulatot, miközben meglepően közvetlen small-talkkal múlattuk az időt. Én közben bár hason feküdtem, de a tükröknek köszönhetően vizuálisan is örömömet leltem egy formás és izgató női test látványában. Az egész testes, a lábfejemtől a nyakamig tartó masszázshoz LOTTI olajat használt, folyamatosan reagált kéréseimre, a testem jelzéseire.

nagyon jó: 2db
(2020-11-19) : A hosszabb masszázs végül egy közepesen hosszú masszázsra sikeredett, mert menet közben helyet cseréltünk. Lotti masszázsa a mezőnyből kiemelkedik, de természetesen nem mérhető össze egy profi thai masszőrrel. De nem is ez a cél. Lotti minden részemet a kért erősséggel végiggyúrt, és ehhez remekül "körbetáncolt", így minden porcikáját jól megtudtam figyelni a tükörben. Félidőben cseréltünk,

(2020-11-11) : Fürdés után visszatérve állva csókolóztunk, ledobta a törölközőmet én megszabadítottam bugyitól és melltartójától. Masszázspadon folytatódott a program, hasra feküdtem és lábaktól felfele kezdett el masszírozni, erogén zónákat érintve. Mikor fejemnél állt kezemet lábai közé vette, éreztem punciját. Megkért folytassuk talajon, hasra vágtam magam bár nem volt valami kellemes de a hátamon való csúszka kárpótolt.