20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 11-15
8
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Nelli erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Nelli-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-13 02:36:40

BungalowBill
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nelli beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Jó ideje szemeztem már Nelli hirdetésével, mígnem eljött az idő, hogy feltárcsázzam. Kedves, kellemes hangú nő, aki nagyon közlékeny volt miden randival kapcsolatos tudnivalót illetően. Én is bemutatkoztam, hogy rögtön a telefon után VTR-en is rögzíthessük, ki is lesz a vendége, valamint hogy fixáljuk ott is az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val pofon egyszerű volt, hiszen a 4-6-os vili egyik megállója mellett van szinte közvetlenül, a II. kerületben. Egyeztetéskor már pontos címet kaptam. Egy sarki épületről van szó, de aki túl megy rajta, annak egy kicsit visszább... :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szépen rendben tartott, viszonylag tágas lakás egyik szobájába invitált vendégfogadóm. Nem egyedül rendel a lakásban, de diszkréten meg van oldva, hogy ne találkozzunk senki mással. A szoba egyértelműen a célnak megfelelően van berendezve. Masszázs ágy, egyik végénél sarokba állított tükör, és van egy ágyneművel vetett matrac is a földön, szintén jókora tükörrel a falon vele szemben. Szolíd hangulatfény fokozza a kéjkuckó meghittségét. A szoba mellett a fürdő is nagyon tiszta, modern berendezésű. Fürdőkád szélén tusfürdő variációk katonás rendben felsorakoztatva, szájvíz a mosdónál kirakva.
Nelli külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Gyönyörű, magas, vékony testalkatú nő, aki a valóságban is pont úgy néz ki mint a képeken. Nincs semmi csalás és ámítás, pompásan megtömött mellei, popsija, vénuszvonala vadítóak. Saját bevallása szerint a korosztályában van csak turpisság, mert idősebb annál, amit feltüntetett, de én ezt nem hiszem. Inkább fiatalabb, de maximum annyiban kiegyezhetünk, amit kiírt. :)

Erotikus masszázs
Erotika:
4
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Szakszerűség:
5
Az elején Nelli kezdeményezésére röviden megbeszéltük mi legyen a progi, mit, hogyan szeretnék. Közös megegyezéssel úgy döntöttünk csapjunk a közepébe egy kis kényeztetéssel, a pihentető masszázst középre iktatjuk be, majd pedig a végén visszatérünk egy "happy end" levezetésre. Mint olvasható lesz, ez totálisan felborult, ugyanis egy-két váratlan meglepetés másképp alakította a programot...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Mivel kezdésnek az volt a terv, hogy Nelli megismerkedik az akkor már a testének puszta látványától is erősen éledező szerszámommal, azt javasolta álljak a masszázspad széléhez, vagyis nekitámaszkodva helyezzem magam kényelembe, amíg ő térdre ereszkedve kicsit kezelésbe vesz. Így is tettünk. Először egy kevés olajjal bekenve, kézzel masszírozgatta, lágyan, nem sietve, hogy a maximumra "állítsa be" (fel) az ezredest. Nem hősködöm, de picit rácsodálkozva, és pajzánul mosolyogva kérdezte is, "meddig növekszik még?" :) Mikor büszkeségem megállt a növekedésben, finoman megnyalogatta, majd a szájába vette és jóízűen szopizni kezdte. A tempót fokozatosan növelte és hamarosan olyan mohó francialecke bontakozott ki, amit még hosszú ideig nem fogok elfelejteni. Valami egészen szokatlan technikával bólogatva, mindenféle módozatban kényeztetett, kézzel, kéz nélkül, verte, facsarta, szipolyozta... A lábam a földbe gyökerezett, miközben a szemem szinte felakadt, ezért néha a plafon felé kellett fordítani a fejem, hogy ne aléljak el. Mikor újra letekintettem rá, azt láttam, hogy egy bombanő ajkai soha nem tapasztalt lendülettel csüngenek a farkamon. Mivel azonban az elélvezést tekintve én sem adtam könnyen magam (erre meg én csodálkoztam rá...), pár perc után pozíciót váltottunk. Rendesen felfeküdtem az ágyra, Nelli masszázsolajat cserélt, majd ő is feltérdelt, kissé megkenegetett és úgy hajolt rám szemből, folytatva a franciaórát. Akkor már érezhető volt, hogy ezt addig nem fogja befejezni, amíg el nem durranok a szájába. Ismét kezdetét vette az eszeveszett szopás, amit úgy művelt, mintha nem volna holnap... Soha nem láttam még senkit ennyire akarni, pedig jártam már pár helyen. Az ágy szélébe kapaszkodtam, lábamat egyre nagyobb terpeszbe rakva le is rúgtam valamit az ágyról. Néha "pihentetésképpen" a zacsit nyalta, alul, felül, péniszt és egész környékét... egyértelmű, hogy szereti ezt csinálni, ez nem lehet vitás. Technikáról egyébként már nem lehetett beszélni, volt ott minden... Mindezek ellenére nem volt olyan rövid idő, míg elérkeztem végre a csúcsra, akkor viszont hatalmas élvezéssel robbantam a szájába. Ezt viszont ő már lelassulva szép türelmesen "fogadta", nem kapkodva minden cseppjét kivárta és hagyta, hogy lenyugodjon a lompos. (A végtermék egyébként nem tudom hol végezte...) Utána még kicsit meg is puszilgatott a hasamon, derekamon, ami meg olyan csikiző hatással volt, hogy még a nevettetéssel is fárasztott. :)
Na, és mindezek után következhet a beszámoló a tulajdonképpeni masszázsról - amiért (elvileg) mentem. Ezt azonban már nem is tudnám bő lére ereszteni, mert többnyire csak egy relaxáló hátmasszázsból állt. Az elején még annyira a hatása alatt voltam a történteknek, hogy alig figyeltem a masszírozására, inkább csak pihentem, miközben elmerültünk egy kis beszélgetésben, ismerkedésben. Összességében lágyan használja a kezét, lement kicsit a lábaimra is, egészen a talpamig. Nagyon kellemes volt. A beszélgetés is egészen különlegesen sikerült, csak annyit róla, hogy az sem volt felületes, igen őszinte és érdekes témákról tudtunk eldiskurálni. Mindezekkel annyira elszaladt az idő, hogy a pihentető masszírozás után véget is ért a nem mindennapi "foglalkozás".
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt az ajándék mértéke, ami a szolgáltatás minőségével arányban áll. Extrának számít az NFVSZ, amit természetesen igénybe vettem. Utólag már persze megértettem, miért is ajánlották a korábbi beszámolók, és ő maga is, hogy érdemes. :) Így összesítve 1 db, a Haza Bölcsének arcmásával ellátott bankjegyet helyeztem el az asztalkán a "terápia" végeztével.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Valamilyen szinten még mindig a hatása alatt vagyok a találkozónak. Egyrészről a felejthetetlen kényeztetés miatt, másrészről a tartalmas és mélyebb gondolatokat ébresztő beszélgetés kapcsán. Nelli nagyon intelligens lány (igen, lány! - nekem az), aki mind testi, mind lelki értelemben ismeri, és tudja mire van szüksége a férfiaknak, ezért csak ajánlani tudom. Emlékezetes órát töltöttem el vele, aminek szerintem lesz még folytatása.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nelli erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-16 22:09:39
Jó írás ez, minden szükséges és elvárt elemét beletetted egy korrekt beszámolónak. Köszi érte!

FunkciókNelli legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-08-22) : A masszázs, amit kaptam, egy nagyon kellemes, szó szerint talptól nyakig tartó relax-masszázs volt, időnként apró simításokkal, amik inkább voltak kedvesek, mint sem erotikusak.

felejthetetlen: 2db
(2021-01-04) : Masszírozni kezdte a hátamat, masszázskrémmel dolgozik. A masszázs kellemes, nem túl erős, inkább simogató jellegű Nellinél. Mindenhol megmasszíroz, a hátam után a lábaim és a fenekem is sorra került, mindent finoman és kellemesen masszíroz, közben mindenféle témáról beszélgettünk, tök jó fej, értelmes, kedves lány bújik meg a dögös pasifaló külső mögött. A fejemnél lévő (és kimondottan jól elhelyezett) tükörből minden mozdulata jól követhető volt

(2018-04-22) : Ami különösen tettszett, hogy tenyereit összedörzsölve pár testrészt, hátat, karokat, bordákat picit felmelegített. Kaptam talp kezelési is, mind hason, mind háton fekve,

nagyon jó: 6db
(2020-11-20) : 2 órás programra mentem, így a masszás a 2 erotikus rész közé ékelődött. Felfeküdtem a masszázspadra először hasra. Teljes testmasszázst kaptam, ahogy az annak lennie kell. Szisztematikusan végigmaszírozta a lábaimat, hátamat, karjaimat, talpamat. Tetszett a masszázs erőssége, nem volt olyan erős hogy meggyötörjön, de érezhető volt a hatása. Hozzáteszem, aki az erős masszázst szereti, nem fog Nelliben csalódni, biztos vagyok benne hogy kérésre úgy át tud gyúrni, hogy azt bárki megemlegetné.

(2018-09-16) : Elkezdte a programnak megfelelő, svédmasszázs mozdulatokat, ami nekem teljesen szakszerűnek tűnt, bár mintha valaki korábban ezt kétségbe vonta volna(?).

(2018-04-16) : A szó szoros értelmében teljes test masszázs volt,mert először hason fekve,majd háton fekve is végig masszírozott.Nem maradt ki semmi.Újdonság volt az első találkozásunkhoz képest.

: 6db
(2020-05-25) : Azt kell írjam, hogy amit a testemmel a masszázs alatt művelt, az kifejezetten jól esett, fiatalottam 5-10 évet abban az órákban. A krém illata kellemes volt, Nelli mozdulatai és tudása bizalmat ébresztett bennem, arra vonatkozóan, hogy frissen és üdén fogok a masszírozás végére érni.

(2019-01-04) : Miután végig ért rajtam, a végén még egy érdekes technikával felmelegített a az oldalam és a lábaim. A lényeg, hogy felmelegítette a tenyerét és ráhelyezte a pár testrészemre.

(2018-07-24) : Ezzel együtt azt gondolom hogy a masszázsa is tud olyan lenni, amilyet a vendég megkíván - gondolom ezt abból, ahogy végig viselkedett velem, fontos számára hogy mit és hogy szeretne a vendég.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-09-03) : A leegyeztetett időben hívom a kapu elől, hogy itt volnék, de a telefon ki sem csengett. Többszöri próbálkozással is ugyanezt az eredményt értem el. Sajnálom,mert ígéretesnek tűnt a képei és a beszámolói lapján.