354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
54
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
8
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 12-19
14
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Dórika szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dórika-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-12 10:47:37

Laller22
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dórika reagálása

:)))))
Köszönöm neked kissé késve az írást!
Most is mosolygok ;)

Dórika beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-12

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
VTR kommunikáció:
5
Ez egy izgalmas egyeztetés volt, előre is elnézést kérek,de ez egy picit hosszú beszi lesz!
Meglepő módon, itt a beszi oldalon találtam Dórika hirdetését. Miután át tanulmányoztam adatlapját, és beszámolóit, gyorsan landolt a kedvencek között. Időnként bele írogattam a csevijébe, majd lekértem a bővebb infót. Ezután váltottunk néhány üzenetet, egyszer beszéltünk telefonon is. Majd ezután valahogy mindig más irányba vitt a ,kisagyam'' ,míg egy nap rádöbbentem, hogy ideje volna már Dórikánál tiszteletemet tennem. Gyorsan írtam Neki egy üzenetet, hogy hétvégén meglátogatnám. Erre nem kaptam választ,csak péntek késő este, hogy szívesen lát,mert mint kiderült,pár napig szabin volt. Mivel az általam tervezett randi éjszakáján rendkívüli munkát talált ki a főnököm, még ki kellett találnunk egy kis,,összeesküvést'' is,hogy nyélbe tudjuk ütni a dolgokat. Dórika lelkesen belement az általam kitalált agyament ötletbe, és a délután folyamán ,, véletlenül'' kaptam Tőle egy sms-t,mintha a gyárból küldték volna, azzal a szöveggel,hogy változás történt a műszak kezdéssel,és 18:30-kor jelenjek meg a gyárban. Természetesen ,, duzzogva'' válaszoltam rá, hogy oké,ott leszek.😄 Így már legális volt otthonról az eltáv.
Még küldtem Dórikának egy vtr-t, megköszönve a segítséget, amit hamar vissza is igazolt.
Bár nem ez volt a legegyszerűbb egyeztetés,de szerencsére Dórika lelkes segítségével elhárult minden akadály előlünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Dórika nemrégen költözött át a régi-új helyére, mely a legnagyobb stadionunk, és egy nagy pályaudvarunk környékén található.
Vtr-n kapott címet GPS ismeri, ház elé irányít. A parkolás jelenlegi pandémiás helyzetben ingyenes,de ezzel együtt borzalmasan nehéz. Ottjártamkor nem is nagyon láttam üres parkolóhelyet,talán még a közeli bevásárlóközpont parkolója lehet opció a vas letámasztására.
Közösségi közlekedéssel érkező kalandorok szinte a ház előtt szállhatnak le a buszról,de a pályaudvar közelsége folytán érkezhetünk metróval, trolival,vagy akár villamossal is. Pár perc séta csekélység a ránk váró élményekért cserébe.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű társasház emeletén találjuk Dórika búvóhelyét.A fiatalos,modern elrendezésű lakás szemlátomást rendelőként funkcionál,de látogatásomkor csak ketten tartózkodtunk ott.
Belépve kis előszoba van, ebből nyílik egy nappali,és a fürdőszoba is.
Fürdő ragyog a tisztaságtól,kádban tusolhatunk,bőséges tusfürdő készletből választhatja mindenki a kedvére valót. Kiföccsenő víznek zuhanyfüggöny állja az útját, fürdés után tiszta,száraz kilépőre állva törölhetjük szárazra magunkat a nagyméretű,illatos puha törölközővel.Mosdókagyló mellé többféle szájvíz van pohárkákkal bekészítve,találunk még bontatlan fogkeféket, fogkrémet és különféle dezodorokat is. Minden feltétel adott a sikeres higiéniai kör lebonyolításához.
Játszószobában kellemes hangulatvilágítás , tükrös elejű szekrény található,mely kimondottan hasznos az események vizuális követésénél.
Levetett ruhákat székre tehetjük, sarokban álló íróasztalra az egyéb dolgokat. Szeánsz kellékei kisszekrénykén vártak a sorukra.
A 18+-os események fő helyszíne egy nagyméretű, kényelmes franciaágy, mely intenzívebb igénybevétel esetén is strapabírónak bizonyult.
Összességében az egész lakást elfogadnám sajátomnak,amennyiben az adásvételi szerződés a ház csinos úrnőjét is tartalmazza,és ha nem kellene miatta kellemetlen kérdésekre válaszolnom...
Dórika külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Kedvesünk csinos, kellemes megjelenésű, húszas éveiben járó ,feltűnően erotikus kisugárzású NŐ.
Kb 170 centis magasságához igazi vérforraló,nőies testalkat társul. Adatlapján jópár képet láthatunk Róla,de azt a kedvességet, vidámságot, intelligenciát a fotók nem tudják megmutatni, amivel a szerencsés vándor a randin szembesül.
Bár fotóin arca inkognitó miatt nem látszik,nem kell megijedni, mert nagyon bájos,mindig mosolygós arca van,ajkai csókra állnak,zöld szemének izzó pillantása ki nem mondott ígéreteket hordoz. Mindezt a természetes szépséget és bájt félhosszú, barna haja teszi tökéletessé, melyet ottjártamkor két kis diáklányos copfba fonva viselt,hogy mégjobban elvegye az eszemet,teljes sikerrel!
Férfivadítóan formás alakjának ,, kiemelkedő'' díszei,kézbe illő ruganyos,kerek ikrei a harciasan előremeredő bimbókkal,miket nagy élvezet kényeztetni. Dereka,csípője igazán kívánatos,bár szerinte ott van egy pici fölösleg, amitől meg akar szabadulni,de megnyugtattam, és később be is bizonyítottam,hogy az nem fölösleg,hanem kapaszkodó egy érzéki játékhoz.
Formás, kemény popsival áldotta meg a sors, gyorsan odavonzza a kíváncsi tekintetet,selymes bőrét élmény simogatni, csókolgatni. Vádlija izmos, combjai feszesek,köztük megbújó kincse illatos, frissen borotvált, meghálálja a vele való törődést.
Dórika azt a NŐ típust képviseli, aki után az utcán gyorsan megfordulnak a férfiak, és már a puszta megjelenésével olyan hatást vált ki, hogy az emberből előtör a szunnyadó fedezőmén.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ügyesen sikerült a megbeszélt időpont előtt csaknem húsz perccel megérkezni,de úgy gondoltam,egy életem,egy halálom, rácsörrentek Dórikára,hogy itt vagyok. És láss csodát, nem harapta le a fejem, hanem kedvesen beinvitált a hajlékába,mondván,nehogy már kint fagyoskodjak...

Telefonon kapott információk alapján diszkrét nyálcsorgatással , farokfelvágva már igyekeztem is a kéjkuckóhoz,hogy végre megpillantsam ma esti Kedvesemet.
Amint odaértem,Dórika már az ajtóban állva,arcán széles mosollyal fogadott, szépséges testét mindössze egy törülközővel próbálta takarni mohó tekintetem elől,mivel épp a zuhany alól lépett ki, amikor hívtam. Ezt bizonyította a kikandikáló mellbimbóján megcsillanó vízcsepp is,amit képzeletben már le is nyalogattam róla...

Gyors kézmosás, fertőtlenítés után már követtem is szépen ringó popsiját a vallatószobába,átadtam a Neki hozott szerény ajándékomat a diszkréten belerejtett rezsi hozzájárulással. Elfogadtam egy pohár frissítőt, majd ruháimat leszórva a székre,és az íróasztalra, puha törcsivel a kezemben elrobogtam a fürdőbe,hogy habtestemről lecsapassam az út porát,de előbb megígértettem Dórikámmal,hogy nélkülem nem kezdi el a ,,foglalkozást''
Tusolás,szájvizezés után fénysebességgel trappoltam vissza a babaszobába,a törölközőmet pedig a felélénkült Kispajti cipelte büszkén,amit Kedvesem mosolyogva nyugtázott. Elém állt,bűntársamtól elcsente a törcsit,hogy erre most nincs szükség, átkarolta a nyakam, és barátnősen megcsókolt.A meglepetéstől tátva maradt a szám, amit persze Kedvesem rögtön ki is használt,falánk nyelvével bekopogtatva,miközben én kezemmel igyekeztem feltérképezni izmos popsját. Kellemes csókolózás közben valahogy az ágyra keveredtünk, Tündérkém elszakadt ajkaimtól,és jelezte,hogy szeretne megismerkedni közelebbről is a hozott ,,munkadarabbal''.
Lassan elindult lefelé, simogatta, puszilgatta a mellkasomat, közben vadul moziztam, mert a tükörből elém táruló látványtól Kispajti teljesen felhúzta az orrát, és türelmetlenül várta hogy kezelésbe,izé.. szájalásba vegyék. Ez hamarosan be is következett, mert kíváncsi vendéglátóm lágyan körbenyalta izgága bűntársam kobakját,majd szép lassan elkezdte lefelé húzni nyelvét a száron. Leért a tövéig,megcsókolta, majd ekképpen üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam,a golyszik felváltva el-el tünedeztek Kedvesem falánk ajkai között, miközben tenyerével lágyan simogatta elárvult rudamat. Kis idő után megszánta a magányos ácsorgót, elengedte a tölténytárat, és visszatért nyelvével a várakozó asszisztensemhez. Először csak finoman nyalogatta,simogatta,majd egy váratlan pillanatban hammbekapta, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett. Nagyon lassan,lágyan kényeztetett,kiengedte,majd utána kis simogatás után újra ajkai közé vette. Érezhetően nem a gyors kivégzésre, hanem a hosszan elnyúló öröm átadása volt a célja.
Mivel szerettem volna egy kis időhöz jutni, megkértem,hogy cseréljünk kicsit,ezért elengedte foglyát,és kényelembe helyezve magát várta a nyelvvizsgámat.
Én jó kisdiák módjára szenvedélyesen megcsókoltam, majd elindultam felfedezni s számomra ily kedves Déli tájat. Először számba vettem az előttem ringó dús halmokat,és rá kellett jönnöm,hogy kedvesem gyönyörű keblei bizony nem ,,tízpercesek'',hanem szinte egész estét betöltőek. Ehhez mérten nyelvemmel alaposan feltérképeztem a szépséges ikrek minden négyzetcentiméterét, majd a hegyesen álló bimbókon köröztem vidáman. Lassan magukra hagytam újdonsült barátaimat,ls folytattam utam Dél felé,a Csodák Völgyéhez,ahol már egy nedvesen csillogó,jó illatú selymesre borotvált csuporka várta a jogos törődést. Köszönésképpen a szárnyacskák közé nyalintottam, majd érezve a kedvező fogadtatást,élénkebb támadásba lendültem.Csókoltam, nyalogattam a zamatos kelyhecskét,majd kitapintottam nyelvem hegyével az előbújó kéjgyöngyöt is,erre már Kedvesem eléggé élénken reagált, kezdett egyre hangosabban sóhajtozni. Óvatosan bevetettem egy ujjamat is,simogatva vele a bejárat környékét,mire Kedvesem megremegett, és megajándékozott örömével. Majd lassan eltolta ölétől a fejemet,hogy most picit érzékeny lett...
Pici szünet,és folyadékpótlás közben beszélgettünk a háziállatokról is. Megegyeztünk,hogy sok fontos állat van,de az egyik leghasznosabb az bizony a kutya .
Ennek örömére Kedvesem isteni szájával kicsit keményített a bambán nézelődő Kispajtin, villámgyorsan beöltöztette, majd,formás popsiját kitolva várta a türelmetlen látogatót.
Szépen mögé kerültem,de ennek a csábító látványnak nem lehet ellenállni,ezért gyorsan letérdeltem, és kicsit megcsókolgattam a hívogató csemegéket.
Aztán elfoglaltam a pole pozíciót,és felszerszámozott rudamat óvatosan a lüktető szerelemnyílásba vezettem.Lassan toltam egyre mélyebbre,kiélvezve a nedves selyemalagút szorítását,majd érezve,hogy Dórika igyekszik magát minél jobban karóba húzni,élénkebb tempóba kezdtem. Szépen megkapaszkodtam Dórika popsijában, és bemutattam,hogy miért jó ez az általa problémásnak vélt,,játékfoganytú''. Jóleső dugattyúzás után ismét megkívántam Tündérkém isteni ajkait,ezért megkértem,hogy ha lehet,így vigyen el a végéig .
Mosolyogva levette rólam a vv-t, kérésemre 69-be fordult, lágyan szájába vette a botkormányt és elkezdte a finom, jóleső kivégzésemet.
Természetesen és sem a plafont bámultam, hanem igyekeztem még egy kicsit kiélni magam a finom nyalakodásban. Lelkesen kényeztettem a számra illesztett kelyhét, időnként elkalandozva a hátsó bejárat szirmaihoz is.
De mivel végtelenségig nem lehet egy ilyen lágy franciának ellenállni, jeleztem, hogy jövök,erre Dórika gyorsabbra vette a tempót,majd érezve a kitörést, szájába engedte örömöm bizonyítékát.
Hagyott szájában lenyugodni,és csak ezután hagyott magamra egy pillanatra.
Aztán már nem maradt más, mint romeltakarítás,tusolás, öltözés, és búcsú után emlékkönyvemben egy szenzációs élménnyel gazdagabban indultam a dolgomra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Dórinál a csokor mérete megtudható telefonon, bővebb infóból, vagy prémium előfizetés esetén az adatlapon is nyilvános.Nagysága átlagos,a cserébe kapott élmény átlagon felüli. Extrát nem vettem igénybe, hacsak Dórika elbűvölő társaságát nem tekintjük extrának.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Pásztoróránk felszabadult, nagyon kellemes hangulatú együttlétben teljesedett ki. Dórika kb egytized másodperc alatt teljesen rámhangolódott,és úgy viselkedett,mintha már hosszú évek óta nem csak ismerősök,hanem szeretők is lennénk. Állandó jókedve, intelligenciája tökéletesen elvarázsolt,olyan volt mint egy lélekbalzsam. Természetesen ajánlom Őt minden kedves úriembernek, aki szeretne kellemesen kikapcsolódni egy csinos, intelligens érzéki NŐ társaságában.

Kedves Dórika!
Nagyon örülök,hogy végre megismerhettelek,egy igazán kellemes randim volt Veled, teljesen elvarázsoltál.
Úgy érzem,a folytatás sem maradhat el , személyemben új rajongót találtál.
KÖSZÖNÖM A FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYT!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dórika szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

brumy56
Becsben tartott
2021-01-18 12:49:09
Hú de jó, hogy ilyen szépen összehoztad ezt az írást. Igazi kedvcsináló lett belőle, eddig is bent volt a kedvencek közt, de az első rohamot elkerülve várhatóan követem példádat.

2021-01-16 19:48:09
Ranghoz méltó, tudhatóan sok időt és energiát kívánó beszit olvashattunk újra, ami után a várható rohamra tekintettel csodálkoznék, ha jópár napig könnyen elérhető lenne a hölgy...😎

2021-01-14 23:32:34
Bennem is az fogalmazódott meg, hogy jó bulit csináltatok. Részlet gazdag beszámoló lett az írás. Köszönjük és gratula.

2021-01-12 23:53:22
Ebben az írásban látszik hogy sok munkaóra van. Tetszetős és olvasmányos. A tartalom meg önmagáért beszél. Gratulálok a bulitokhoz!

2021-01-12 22:19:14
Tetszett az egyeztetésben Dórika frappáns közreműködése. Kellemes stílusú beszámoló, bár kicsit sok a metafora... selyemalagút, csuporka, Csodák Völgye, szerelemnyílás... :) Ugyan nem az én ízlésem szerint íródott, de a ráfordított idő/energia és a kiérződő őszinte lelkesedés mindenképp értékelendő.

FunkciókDórika legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-01-23) : Lassan elkzdett lefelé kalandozni, végigcsókolva a testem, amíg el nem ért a nemesebbik testrészemig. Itt olyan frenetikus franciába kezdett hogy körülbelül 1 perc alatt végzett volna ki, ha le nem állítom. Lágyan finoman csinálja, és én pont így szeretem. Megkértem hogy én is hagy kényeztessem kicsit.

(2021-01-06) : A törcsit letéve az ágyon folytattuk a csókcsatát, majd elkezdett egyre lejjeb kalandozni, mígnem élért a megfeleő helyig. Itt elkezdett egy natúr franciát, hihetetlenül gyengéden. Mivel így szeretem kb 1 perc alatt tudtam volna elmenni ezért igyekeztem lassítani majd kértem hogy én is kényeztessem kicsit. Egyből belement és próbáltam neki örömet szerezni,

(2020-09-30) : Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.

felejthetetlen: 8db
(2020-12-14) : Elindult lefelé apró csókokkal a nyakamtól kezdve mellemen át hímvesszőm környékére ,majd kézbe vette farkam rám nézett mint egy kislány aki megkapta a cukorkáját. Kuncogott kicsit majd szájba vette,nagyon finom franciát kaptam,főleg szájjal dolgozik néha a kezét is használja ,meg -meg áll elidőzik a makkal nyelvecskéjével játékosan szánkázik rajta,majd rábukik megint a péniszre.

(2020-10-09) : Határozottan ölemre hajolt, s a következő pillanatban, már csókos ajkai között fickándozott az emberesedő tagom. Érzékien és izgatóan tette azt egyre inkább magáévá. Ajkai ölelését fokozta nyelve játékossága. Rövid szünet következett, de csak amíg haját összefogta. Gyorsan bekeményítette a szerszámot, de lelkesen dolgozott tovább rajta. Én csak sóhajtoztam, hálámat rebegtem, s amijét elértem, simogattam.

(2020-05-18) : Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa.

nagyon jó: 11db
(2020-11-20) : lefeküdtem az ágyra háttal és Dórika örömmel kezdett el szájjal bemelegíteni :)nagyon lágyan barátnősen csinálja ahogy szeretem , le is álítottam mert ahhoz képest hogy attol féltem fél6 lesz , majdnem az elején eldurrantam. Utána javasoltam egy laza 69-et ami szintén nagyon brutálul esett, de hallhatóan én is tudtam most örömet okozni . Majd nehogy vége legyen a mókánal pózcsere és hagyományos missziós pózba sikerült hallható örömet elérni Dórikánál

(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 15db
(2020-10-26) : Nem profi, de már van tapasztalata ahhoz, hogy kellően ellazítsa az embert, csak annyira erős, mint amennyire ilyen helyzetben kellemes. Aztán újabb csókok, majd gumi és lovagló póz következett, majd 69-be fordultunk, ügyködésemet kis sóhajokkal hálálta, meg ő viszont kivégzett engem a szájával és a kezeivel. Az apatejjel szájában egy kis időre eltávozott, majd visszatérése után, beszélgettünk, miközben csodás testét simogattam.

(2020-10-25) : Egy gyors zuhany után az ajtóban várt meztelenül :) Gyorsan egymásnak is estünk, majd az ágyon folytattuk tovább. Olyan franciát kaptam, ami a kedvencem :) és nem is kellet kérnem :) Lassan és gyengéden semmi kezezés, mennyei :) Utána viszonoztam a törődést :) Majd csatába indultam, természetes védőöltözetet megkapva előtte. Szemből kezdtük és így is ért el a vég. Majd tisztogatás és egy kellemes beszélgetés.

(2020-10-24) : Utána kaptam törölközőt és mentem tusolni ahol sok tusfürdő van meg szájvíz illetve dezodorok is. Annyira barátnős hogy nem is kérdeztünk semmit csak ment minden magától . Beszélgetésünk során felmérte hogy feszült vagyok egy kicsit de ezt gond nélkül sikerült feloldani amit jól csinált. Utána egy nagyon jót beszélgettünk mintha mindig is eggyütt élnénk.