8
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 12-19
14
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
54
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Eszti szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Eszti-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-12 10:00:07

nagyblero
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Eszti beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-12

Egyeztetés
Az egyeztetés már múlt év végén elkezdődött de akkor annyira fullon volt hogy nem tudtunk időpontot találni. Mindig telefonon hívtam és vagy vele vagy valamelyik kolléganőjével beszéltem. Telefonban nagyon kedves volt és mindig felajánlotta valamely szabad barátnőjét de jeleztem hogy mindenképpen vele szeretnék találkozni. Ez végül január elején sikerült is.
Megközelítés
IX. ker rehabilitált része, új építésű ház. A cím nem teljesen egyértelmű de a lányok készségesen útba igazítanak ha nem volnál ismerős a környéken. Autóval jól megközelíthető, a parkolás az utcán már kicsit nehezebb, főleg most hogy nem kell fizetni a pandémia miatt, de ott a Corvin mélygarázs ott mindig van hely. BKK-t nem tudom nem élek vele.
Helyszín
A lakás, a szoba, a fürdő újszerű, tiszta, a célnak tökéletesen megfelel. Mint már kiderült többen dolgoznak itt a lányok. Belépés után cipő le az előtérben, befelé indulva szemben a fürdő ajtaja mellette egy paravánnal elválasztott helységből halk csacsogás hallatszott, de nem találkoztam senki mással, a diszkréció megfelelő. Mi a balra eső szobába mentünk be. Célnak megfelelő, egy ágy, kis éjjeli szekrény és egy szék volt a ruháknak. Amit hiányoltam egy nagy tükör, ami jó lett volna "mozizás" végett, de ebben a szobában nem volt ilyen sajnos. A fürdő tiszta, a tusfürdő választék kielégítő, volt szájvíz is kis pohárkákkal. A kádba betett rózsaszín csúszásgátló tusfürdővel érintkezve sajnos jobban csúszott mint maga a kád. Törülköző méretes nedvszívó volt.
Eszti külseje
Fiatal, formás, vékony lány, csodálatos mellekkel, buja kis popsival megáldva. Arca kedves szomszédlányos, akivel szívesen beszorulnál a liftbe egy órácskára. Dereka hihetetlenül vékony. Hosszú sötét haja kibontva amit én nagyon szeretek. Bőre selymes, nem voltak rajta tetoválások.

Action
Megérkezésemkor kolléganője vette fel a telefont és kért pár perc türelmet Eszti nevében és mondta hogy Eszti mindjárt visszacsörget. 8 perc elteltével csörrent meg a telóm, ekkor sűrű elnézéskérések közepette megkaptam a bejutáshoz szükséges koordinátákat. Belépéskor Eszti egy szál piros bugyiban fogadott, mégegyszer elnézést kért én pedig sokadjára is megnyugtattam hogy semmi gond. Gyönyörű melleit meglátva rögtön birtokba is vettem volna, de a kis várakozás miatt nem akartam hideg kezeimmel forró testét kihűteni, ezért csak kocsányon lógó szemekkel követtem előttem ringó formás popsiját a szoba felé. Ott levetkőztem majd törölközővel felszerelkezve elkísért a fürdő felé. Amikor visszaértem ő nem volt a szobában de miután beléptem rögtön feltűnt az ajtóban. Bejött, az ágyra vetette magát és már vette is le a bugyiját, majd az ágyra térdelve elkezdte magát simogatni miközben engem is invitált maga mellé. Nekem sem kellett több, én sem akartam ebből kimaradni mellé huppantam és rávetettem magam csodás kebleire. Aztán számmal a száját kerestem és csókolóztunk egy kicsit. Csókja lágy, nyelves, igazán barátnős. Ekkor kibontakozott ölelésemből, lábam közé vetette magát és franciázni kezdett. Bár nem volt mélytorkos, de azért elég mélyen eltűntem a szájában, kezével közben a zacsit simogatta. Ajánlottam, mi lenne ha 69-ben folytatnánk, ennek szerencsére nem volt akadálya, így fölém térdelt és én is megízlelhettem szép kis lepkés punciját. Úgy tűnt számára sem közömbös ténykedésem, mert ő is kicsit keményebben dolgozott odalent, néha még abba is hagyta és kéjesen nyögdécselt, majd újult erővel vetette rá magát lüktető meredező szerszámomra. Nem akartam még elmenni, de abba sem akartam hagyni igazán, végül Eszti ajánlotta, hogy most már húzzunk gumit mert magában akar érezni. Én sem ellenkeztem. A védőfelszerelést ügyesen egy pillanat alatt felvarázsolta és már ugrott is bele szemből meglovagolva. Ekkor újra visszataláltam fantasztikus melleihez majd ahogy fokozta a tempót kapaszkodtam hihetetlenül vékony derekába. Gyönyörű haja omlott az arcomba. Néha hogy kicsit lassítsam magamhoz húztam hogy csókot kaphassak, de kérte hogy ne szorítsam mert akkor nem tud mozogni, és ő most vágtázni akart, csavarni a csípőjét, kicsavarni engem mindent beleadva, és ez a fiatalos hév, vad vehemencia nekem sem volt most ellenemre. Bár ő nem látszott fáradni idővel azért kértem forduljunk misszibe. Itt én is próbáltam kitenni magamért és magamat is meglepő vad tempót diktálva toltam, néha azért kicsit megpihenve, közben csókolózva. Eközben ő húzott magába és egyre inspirált, hogy jó keményen döngessem. Idővel én azért kicsit elfáradva megkértem Esztit hogy újra lovagoljon meg de most háttal ülve, hogy csodás popsijában is gyönyörködhessek miközben vonaglik rajtam. Mikor éreztem hogy közelít a vég újra szerettem volna finom ajkait érezni a farkam körül és nemsokára kezei között valóban a csúcsra értem.
Miután kicsit lenyugodtam Eszti letisztogatott, majd hozzám bújt és kicsit még beszélgettünk. Végül zuhi öltözés. Ajtóban búcsúcsók és el.
Elszámolás
Megérkezésemkor kérés nélkül letettem az éjjeli szekrényre, utána szó sem esett róla. Talán kivitte de én nem figyeltem. Pesti átlagnál egy picivel alacsonyabb. NFVSZ viszont extra (egy sárga rózsa). Mivel az elején nem beszéltük meg közben már nem akartam változtatni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Eszti egy aranyos lelkes kislány. Fiatalos lendülete még a "vén kecskét" is magával ragadja. Árad belőle a kedvesség, odafigyel a vendégre. Ez most egy vad szex lett a javából és bár egyre inkább a meghittebb együttlétek felé kezdek orientálódni ilyen is kell néha napján az embernek, hogy kiélhesse vad ösztöneit.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Eszti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-18 14:11:12
Miközben részletesen beszámolsz, nem maradsz adós a randi hangulatával sem. Jó arányban minden benne, ami egy jó beszámolóhoz kell.

2021-01-16 19:49:47
Ezekért a cickókért én is elcsábulnék egyszer, s talán egy ugyanilyen remek beszámolóval számolnék be a randinkról. Köszi érte!

2021-01-12 16:18:43
Amúgy igencsak remek írásodat azzal tehetted volna tökéletessé, ha az igen alapos és ezért jó action részt több bekezdésre tagolod.

FunkciókEszti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-12-07) : Eszti a már álló farkam cumizásába kezd... először kezecskéjével felméri keménységét, majd óvatosan felhúzza rajta a bőrt és a makkot veszi szájába és szépen fokozatosan engedi mélyebbre- és mélyebbre. Nem bő nyálasan, de érzékien, hol pedig pornósan, változatosan és nagyon ügyesen franciázza pici szájával teljesen kőkeményre farkamat, néha nyelvével kitérve a herékre is,

felejthetetlen: 2db
(2020-12-27) : Erzeki csokok somogatasok ahogy erem, o is hamar kezet helyezte a szerszamra mar tele is lett elettel. Hamar vizszintben talaltuk magunk es mar vendegvarom csuszott is lejjebb egy kis franciara. Nagyon kellemesen, jol csinalja, feltem is hogy vegem lesz kertem a gumedlit. Fel is helyezte es mar ult is ram. Nagyon tud vagtatni, csokolkozben, fekete haja beteriti az arcom, imadas.

(2020-12-03) : Gyengéden vállamat simogatja és hajamba túr, miközben kecses nyakát puszilgatom. Exponenciális fokozódik bennem a vágy és ajkaiért sóvárgok. Nem húzza el magát, csókol. De pont úgy, ahogy most akarom, nyelvezés nélkül. Nagyon finom így is mert közeben szemével elvarázsol. Eszti keze nem tétlenkedik továbbra sem

nagyon jó: 1db
(2020-12-17) : Kisvártatva kértem is a védőfelszerelést amit Eszti készségesen fel is applikált meredező kéjrudamra és azonnal birtokba is vette. Akadálytalanul fogadta magába duzzadó férfiasságom. Előbb csak egy laza galoppozást mutatott be némi csípőkörzést megkívánó mozdulatokkal, majd vágta és poroszkálás ismét. Közben le-lehajolt hozzám néhány csókért miközben én isteni melleit simogattam, markolásztam.

: 3db
(2020-12-14) : A mellre élvezés miatt megkérem az ágy melletti szőnyegre térdeljen, úgy folytassa. Így tudom mellre irányítani. Még leteríti a fehér lepedőt is a szőnyegre biztos ami biztos. Majd újra a szájában, érzem meg van a határpont, kivesszük, szólok most kézzel és mellre van irányítva és már élvezek is oda. Majdnem hibátlan, végén kiderül egy csepp megy a lepedőre is, Esztinek volt igaza hogy leterítette a fehér lepedőt. Mellre irányítottuk, szerintem lecseppent a testéről.

(2020-11-23) : Valamint, hogy mit szólnék, ha inkább meglovagolna? Gyija, és már pattant is a nyeregbe. A vadnyugati rodeókhoz hasonló fergeteges attrakciót mutatott be. Annyi különbséggel, hogy itt a Cowgirl meztelenül és szőrén ülte meg a képzeletbeli lovát, vagy ha úgy tetszik a bikát. Haját úgy dobálta közben, ahogyan azt a rock zenészek szokták az élő koncertjeiken. Nem spórolt az energiájával ő sem, azt éreztem, hogy tényleg le akar nyűgözni.

(2020-11-21) : Kapot a kalapot es kezdte a franciat. Nem akartam sokat beszelgetni, nem dumalni megye ide. Jo erösen csinalja szajavan de megis ovatosan.Ügyes, hagytamhogy csinalja es elveztem isteni volt. Mikor gondoltam hogy nemvegezen mar ki igy kertem üjön ram. Hat MT tenyel jol mozog.Van egy par egyedi techikaja ami elrepit. Igy megint fekeznem kellet öt. Na meg beleül komplett. Meg raül hogy meg jobban belemenjen az ezredes.