4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Amanda528 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Amanda528-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-11 16:34:00

Szexxmanó
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amanda528 reagálása

Szia. Kedves Szexxmanó! Köszönöm szépen a felejthetetlen beszámoló címet. Nagyon kedves vagy. Örülök hogy ismét randiztunk. Kellemes egy óra volt veled. Remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszi Amanda.

Amanda528 beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Tegnap jeleztem felé telefonon, hogy szeretnék menni hozzá ma reggel. Amire megerősítést is kaptam és VTR-en is megerősítettem látogatási szándékomat, amit rövid időn belül elfogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, mert a kényelem nagyúr. A ház ellőtt sikerült parkolnom, ami a jelenlegi helyzetre való tekintettel díjmentes így nem kellett az aprómtól megválni. Ismerve a helyet így könnyű volt oda találnom. Már GPS nélkül is megy. BKV-tól egy kevés séta, max 5 perc kényelmesen, ami belefér szerintem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakással mint legutóbb most is minden rendben volt úgy higiéniailag mint rend szempontjából egyaránt. A fürdőben nincs sok tusfürdő, nekem pont megfelelt, mert köztük volt a kedvencem is. Tiszta türcsi is már elő volt készítve az ágy sarkára téve. Az ágy pedig egy roppant kényelmes franciaágy. tökéletes rejtekhely az ilyen vagy ehhez hasonló légyottokra.
Amanda528 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képei fedik a valóságot, bár arc nélkül hirdet ez ne tévesszen meg senkit egy kedves mosolygós szép arcú lány fog ajtót nyitni. Otthoni ruhában fogadott, mert nem volt különösebb kérésem így ez természetes számomra nem rontotta az összképet, mert tudtam mi van a ruha alatt.😙 Formás alak és ikrek, rendkívül szűk baba punci feszes popsi. ez van a ruha alatt. 😙

Action
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mivel régebben jártam nála így volt mit megbe4szélnünk.Meleg teával fogadott, ami rendkívül jó gesztus volt a részéről, mert emlékezett rá, hogy én télen teázni szoktam. Beszélgetés közben levetkőztem belekortyoltam a teába, majd irány a fürdőszoba a másik kedvenc tusfürdőmet találtam, egy gyors zuhany után és szájvíz használatot követően tértem vissza a szobába ő már az ágyon várta érkezésemet csak egy picike bugyi volt rajta. Szinte rávetettem magamat. Nagyon finom csókolózásba kezdtünk isteni a csókja imádom a csókját. Nehezen lehet betelni vele odateszi magát rendesen teljesen. Miután meg volt a bemelegítő csókocska jöhetett a teste egyéb részeinek felfedezése is először az ikreit vettem górcső alá érezhetően jól reagáltak nyelvészkedésem hatására. Elindultam déli tájakta is pocakján keresztül vitt az utam míg elérkeztem a finom roppant szűk kelyhéhez barátom búvóhelyéhez. Na ott megpihentem, de közben azért nyelvészkedtem is tetszhetett neki ezt a hangokból lekövetkeztetettem bár elévezni nem tudom biztosan sikerült e neki pedig rajta voltam az ügyön még az ujjamat is bevettem a műveletbe szóval mindent elkövettem az ügy érdekében beletörődtem pedig szeretek adni és kapni is. Szólt hogy most már ő is szeretne foglalkozni barátommal megkérdeztem biztos akarja Amanda pedig kapásból rávágta ki ne hagyná persze, hogy akarja. Muszáj voltam engedni a csábításának és átadni neki a terepet. Mielőtt átadtam volna a terepet ismét csókolózásba bonyolódtunk ki nem hagytam volna. Hátamra feküdtem és ő pedig tudja, hogy szeretném ha kölcsönösen folytatnánk felém jött és most mát együtt nyaltuk faltuk egymást. El is voltunk így, de mivel nem szerettem volna így bevégezni kérnem kellett a bohócruhát, amit szinte észrevétlenül rávarázsolt barátomra és megbeszéltek szerint kutyus pózt választottuk egy kis síkosító, mert szűk a puncija és már bent is voltam punci melegében. Na ott volt mozgás ő is mozgott én is adtam az ütemet még rá is nyomta popsiját, hogy mélyebbre tudjak menni de itt már közeledett a vég próbáltam lassítani a tempón, de sajnos nem jött össze jött az ilyenkor aminek jönnie kell szégyenszemre hamar kivégzett pedig jó lett volna még a punci melegében lenni, de nem jött össze, előbújt a rejtekhelyéről barátom eltávolította a bohócruhát gondosan megtörölgette. Beszélgettünk az az folytattuk, amit érkezésemkor elkezdtünk közben simogattuk egymást, de barátom mély álomba került nem akaródzott neki felállni. Így egy tartalmas beszélgetéssel záródott ez a felejthetetlen randi miközben megittam a maradék teámat is. Búcsú puszikkal engedett utamra. Csókollak
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szokásos forgatókönyv volt érkezésemkor puszikat kapva a neki szánt kis csekély ajándékot átadva az ő külön díját pedig távozásom előtt tettem a ajándékai közé téve pesti átlag alatt egy picivel, mivel már ismerjük egymást így megbízik bennem, mert a bizalom sokat számít és fontos szempont.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mit is mondhatnék ezek után. Én nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, de főleg magamnak, és azoknak akik szeretik a szűk puncit. Köszönöm szépen rugalmasságodat is a randi időpontjával kapcsolatban. Csókollak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-16 19:53:42
Amanda is azok közé a lányok közé tartozik, akik irányába az ilyen tökéletesen megírt beszik is fordítják az emberfiát...🙃

2021-01-12 16:27:41
Mi tart vissza Derficker kolléga? Ragadj telefont és tárcsázz. 😀 😀 Tuti nem fogsz csalódni kedves Amandánkban. 😀 😀

DerFicker
Ismerkedik az oldallal
2021-01-12 11:26:11
Annyit írsz már erról a bájos Hölgyről,hogy most már úgy érzem,meg kell látogatnom,amint adódik rá lehetőség! Grat Nektek!

2021-01-12 09:49:35
Nahát Manó! Hogy Te milyen gyorsan visszatértél a csodálatos Amandához. Jól tetted,legalább meggyőződhettél,hogy van-e még s kedvenc tusfürdődből😄 Örülök,hogy ismét jól sikerült a randi, köszönhetően Amandának. Gratulálok!

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 12db
(2020-11-17) : Ő a barátomat vette megfelelő kezelésbe én pedig hol a puncit hol pedig a popsit vettem nyelvemmel gór cső alá. Golyszliktól végig nyalta falta barátomat ami nagyon tetszett neki. Nem is bírtam már nagyon tartani magamat. Kérnem kellett a védőszerelésbe öltöztetést, amit pik-pak fel is helyezett. Szintén megbeszéltük , hogy most misszionárius pózt választottuk,

(2020-11-06) : Hosszan csókolóztunk nagyon finom isteni a csókja míg ő barátomat keltette életre kezével jelentem sikerrel..Nehezen lehetett abbahagyni a csókot, de nem csak ezért mentem. Így az ikreit vettem gór cső alá. Amik nagyon jól reagáltak nyelvészkedésem hatására és ez tetszhetett is neki a hangokból m erre következtettem, egy kis idő múlva dél felé vitt az utam végig csókolva testét a punciig jutottam

(2020-10-19) : Amanda nyakoncsípte virgonc bűntársamat, megsimogatta a rudazatot,majd éreztem, hogy markában tartja már a zsákos családot is. Aztán szép lassan végighúzta kíváncsi nyelvét a száron, majd a tölténytárat is hasonlóan üdvözölte. Lágyan nyalogatta rudamat oda-vissza, közben a szabaddá váló felületet kezével simogatta.

nagyon jó: 23db
(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

(2019-11-11) : Gyorsan otthagytam a számomra oly kellemes cickó-jászóházat,és elkezdtem a déli tájon talált csodás kis kelyhet felfedezni.Először csak finom csókokkal illettem,majd köszöntésképpen benyalintottam a kis szárnyacskák közé,majd érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

: 28db
(2020-06-16) : Rövid idő múlva kértem a védőfelszerelést és egyből beleült. A lovaglásban hamar megtaláltuk szinkront és nem sok idő kellett,hogy mindketten hanghatásokkal jelezzük a másiknak a kellemes érzéseket.Egyre gyorsabban csináltuk, de szerettem volna még élvezni más pózban is az együttlétet,ezért mögé kerekedtem. Az első pózt sikerült hátólról "überelni",mintha pont beleillett volna a méretem az Ő kelyhébe.

(2019-06-17) : Majd az ágy mellé állva kaptam egy finom franciát. Közben hátranyúltam a háta fölött egészen a lucskos punciig, amelyet gyengéden elkezdtem ujjazni. Mikor má éreztem, hogy ha így megy tovább végem, mintha megérezte volna és gumit húzott.

(2018-12-08) : Kutyába mentünk át, ennél a helyzetben kivitelezni lehetett a cicik markolászását. A pillanat ami eljött... kértem forduljon hátra és az alhasára lett vége. Kis pihenés majd újra elkezdtük ekkor lovagolási pozícióban