25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Dotti szexpartner

szexpartner

Dotti-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-11 14:48:49

Felhö44
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dotti beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Reggel felkelve erős késztetést éreztem hogy meglátogassam Dottyt . Egyeztetés gyorsan lezajlott nagyon jol komunikál az emberekkel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Aki teheti nehogy kocsival menjen mert a parkolás valami borzalmas. Metro megállotol tiz perc séta . Gps odavissz a helyszinre. Bkv járat nagyon sok van azzal étdemesebb megközeliteni
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakásba beérve kis elöszoba amiböl nyilik a fürdö. Amely tiszta és rendezett. Onnan bejuthatsz abba a szobába ami a tetthely lesz. A szoba tiszta rendezett és minden van benne ami kell szék a ruhának, nagy franciaágy meg egy túkrös szekrény.
Dotti külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Képeknek tökéletesen megfelelö pici aprocska kedves lány. Nem hullámos a haja most de minden más a képeken és a leirásba egyezik.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
Mikor végre megérkeztem kb 10 perc késéssel felhivtam és mindent elmondott hogy jutok be hozzá . Lakásba beérve cipö le puszival fogadott. Egy nagyon dögös fekete szettbe mely csak meltarto bugyi volt de nagyon dögös volt. Cipö levéttél után vetközés és irány a fürdö lemostam az ut porát utána szájviz hasznàlatt majd irány a helyszin. Csokolozással kezdtünk meg simogatással . Nagyon jol csokolozik. Ugyhogy mentünk is tovább a tettek mezején levettem a melltartot es lefektettem az ágyra még egy kis csokolozás amely után jöhetett a mellek kényeztetése pici formás mellek és jol reagálnak a kényeztetésre. Utána mentem lejjebb mert már nagyon kivántam a punciját . Finom édes ápolt a puncija ugyhogy jo sokáig nyalakodtam aminek a végén elélvezett . Megkértem hogy most kényeztesen engem a szájával nagyon jol eset mert közben végig néztem . Nem birtam megállni igy kicsit puncijával játszottam a kezemmel néha persze belecsuszant egy egy ujjam. Annyira kivánatos volt hogy kértem egy kis kölcsönös franciát még ami nem volt elenére. Annyira jol csinálta hogy kértem hogy huzzunk gumit mert már benne szerettem volna lenni. Sajnos elragadott a hév mikor nyeregbe ült. Csokolozás mellek simogatása plusz a szuper mozgása meghozta a várt élményt és bele is durrantam a gumiba . Pedig nagyon szerettem volna más pozba is szeretni de ez most nem sikerült majd legközelebb. Letisztogatás után kaptam egy kellemes masszást . Közben jot beszélgettünk. Utána irány a nagyvilág.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én mindig az elején elszámolok mert nekem igy jo. Eddig még nem nyultam mellé. Nekem nagyon megérte. Korekt lány nagyon. Amit megbeszéltünk az volt az ár.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jo érzéssel távoztam mert amiért jöttem azt megkaptam egy nagyon szexi tüzess lánytol aki még korrekt is

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-12 19:48:45
A leíró részben gyakorlatilag azt tudtuk meg, Te miket csináltál, de Dotti tetteit sajnos picit sem részletezted.

FunkciókDotti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-24) : Miután megszabadítottuk egymást ruhadaraboktól, ágyra heveredtünk, ott cirógatott, majd nagyon lendületes de mégis érzéki franciába kezdett. Mesterien csinálja, a golyókkal is folyamatosan foglalkozik, újfent kérés nélkül. Elég mélyre engedi a rudat, az ajkaival és a nyelvével is dolgozik rajta, változatos technikája és közben finom kezeinek puha érintése magával ragadó élményt biztosít.

felejthetetlen: 3db
(2021-01-08) : Volt ott nyögés, sóhajtozás, vonaglás, combjait néha picit a fejemre szorította, rám mindez felettébb izgató hatást keltett. További csókolózás és simogatás után szájába vett és nagyon finoman, kellemesen ápolgatott. Pedig erre egyáltalán nem volt szükség, mert már jó ideje nagyon kívántam, úgyhogy hamar gumit kértem és missziben behatoltam. Így szeretkeztünk váltakozó tempóban. Dotti mindvégig nagyon aktív maradt, de én diktáltam a tempót és ezt teljesen rám is hagyta

(2020-12-21) : Az ágyon folytattuk az ismerkedést, csókolózást, itt már tudta simogatni is, amit kell, finom, puha bőre van. Egy kézzel sikerült kikapcsolni a melltartót, meg is dicsért, milyen ügyes vagyok, pedig az utóbbi időben még két kézzel is gyakran meggyűlt a bajom ezen ruhadarabbal. Ezután a mellbimbók is kaptak a jóból, úgy vettem észre, hogy izgatta a ténykedés. Rövidesen lejjebb akart kúszni, de nem hagytam, mondtam szeretek én kezdeni.

(2020-05-30) : rendesen leápolta vérbő farkamat kicsi szájával, sok év tapasztalatát véltem érezni a profi technikából. Talán 4-5 perc is eltelt így, ami az én pinabubus hozzáállásommal nem kevés idő

nagyon jó: 2db
(2020-08-20) : Hátamra feküdtem, fölém hajolt és néhány nyelves csók után testemen lassan egyre lejjebb haladva, a már kellőképpen kemény farkamat kezdte igen professzionálisan és rendkívül jól esően kényeztetni! Először a heréimet kezdte nyelvével nagyon finoman kényeztetni, majd egyszercsak végig a szemembe nézve végignyalta a farkam, heréktől egészen a makkig

(2020-02-29) : Onnan majd megfordult, bekapta a gumis faszomat, és szopta rendesen, ahogyan kell. Ekkor megfogtam a derekát, felálitottam, most a konyhapultra tenyerelt és hátulról megint megdugtam. Már toltam Neki elég sok ideje így, amikor rákérdeztem, hogy nincs e véletlenül csúcs közeli állapotba? Mondta hogy hamarosan megtörténik és ne lassítsak. Ahogy tudtam, a legnagyobb sebességgel kúrtam, és amikor megtörtént a csúcshóditás, nem álltam le.

: 7db
(2020-11-11) : Lassan végig csókolta a testem majd a farkam végig puszilgatta, utána a golyók következtek. Fürge nyelvével játszott a golyóimmal, kezével meg csak simogatta a testem és a farkam. Ez nagyon jól esett és éreztem ha jön a francia ott hamar végem lesz:) Ahogy gondoltam:) Dotti jött is feljebb. Végig puszilgatta, nyalta majd finoman szopni kezdett. Közben édes hangokat adott ki, nem megjátszó hangok voltak hanem érezni hogy ő is élvezi!

(2020-09-30) : A második kört Ő kezdeményezte, simogatásokkal, és csókokkal. Nagyon érzékien csinálta, így gyorsan erőre kaptam. Majd az előzőekhez hasonló francia óra vette kezdetét, aminek hatására, kő keménnyé váltam. Gyorsan gumit kértem, mire Dotti gyorsan beöltöztetett, és nyeregbe pattant.

(2020-09-27) : Jó hosszan is csináljuk, aztán mosolyogva helyet cserélünk és én fekszem a hátamra, és ő mutatja be fenomenális francia tudását... Egyszerűen egy felejthetetlen franciában részesített, amire már baromi nagy szükségem volt! Először nagyon érzékien, csak a makkon táncoltatta a nyelvét, majd fokozatosan egyre mélyebbre vette a farkam, aztán pedig egészen mélyre és lenn tartotta...