4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
7
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
14
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
54
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Kitti szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Kitti-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-11 10:09:23

Laller22
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kitti beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Kitti hirdetésével itt, az oldalon találkoztam,adatlapja átolvasása után gyorsan landolt is a kedvencek között. Mivel már néhányszor volt szerencsém élvezni a Corvin Bájos Angyalai figyelemreméltó társaságát,így ők is ajánlották kedves barátnőjük meglátogatását.
Mivel hirtelen lett egy előre nem tervezett kis szabadidőm a gyárban,gondoltam,jó ötlet lenne meglátogatni egy számomra még új lányt. Így esett a választásom a bűbájos Kittire.
Mivel láttam,hogy éppen hívható, gyorsan küldtem Neki egy belső üzenetet a számommal, és máris tárcsáztam Kittit. Pillanatok múlva már hallottam is elbűvölő csacsogását,mely zene volt füleimnek.
Kedvesen tájékoztatott a szokásos infókról, közben megjegyezte,hogy már sokat hallott rólam a barátnőitől... Megegyeztünk egy közeli időpontban,majd szándékaim komolyságát és tisztességtelenségét Vtr-n is jeleztem,melyet gyorsan vissza is igazolt.Kitti minden csatornán rugalmas, könnyen elérhető volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nemrégiben új főhadiszállásra költöztek az Angyalok,de ez sincs messzebb az előző helytől. Vtr-n kapott címet GPS ismeri,bár a parkolás jelenlegi helyzetben katasztrofális. A közeli pláza parkolójában érdemesebb letámasztani a vasat.
Közösségi közlekedéssel érkező kalandorok igénybe vehetik a BKK sárga csodáit, és a jelenleg közlekedő metrópótlókat is. A megállótól pár perc séta után már meg is láthatjuk az Angyal-lakot rejtő újabb építésű házat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kedvesünk búvóhelye szép,modern lakás,több szobával, szemmel láthatóan célirányosan funkcionál.
Ugyan többen is rendelnek itt, de a logisztikára nagyon figyelnek, a diszkréció maximális.
Fürdőszoba szép,modern, kitűnően felszerelt. Tusolni csúszásgátlóval ellátott kádban lehet,a kifröccsenő vizet zuhanyfüggöny igyekszik visszatartani. Tusoláshoz bőséges tusfürdő készletből választhatunk, majd ez után tiszta,száraz kilépőre állva szárítkozhatunk a friss,jó nedvszívó törülközővel.
Mosdó mellett többféle szájvíz található a hozzájuk való műanyagpohárkákkal.
A sikeres higiéniai protokollhoz minden feltétel tökéletesen adott.
Hancúrszoba nem túl nagy,de a célnak tökéletesen megfelel. Miként a fürdőben,úgy itt is ledes hangulatvilágítás van,ruhákat egy székre tehetjük,randi kellékeinek kis szekrényke áll rendelkezésre. Diszkrét alapzajt rádió szolgáltatja.
Talán egyedül a tükröt hiányoltam, amivel kitűnően fokozhatnánk a vizuális élményeket...
A 18+-os attrakciók nagyméretű,szinte az egész szobát kitöltő ágyon zajlanak. A matrac nagyobb igénybe vételnél kicsit lehetne keményebb is, de állítólag hamarosan cserélve lesz.
Összességében a randi helyszíne tökéletesen megfelel egy erotikától fűtött diszkrét órácska kényelmes eltöltésére.
Kitti külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Kitti,mint adatlapjából is kiolvasható,egy picike, törékenynek látszó fiatal leányzó. Portfóliójában sok képen csodálhatjuk meg szinte tinis bájait. Bár arca diszkréció miatt nem látszik,nem kell megijedni. Hosszú,fekete haja igencsak bájos arcot,csókolnivaló szájat, meleg, barna szempárt keretez. Imádtam kedves mosolyát.
Kecses, karcsú alakjának csodálatos díszei a formás,ruganyos, arányosan nagy keblei,csúcsukon a kényeztetésre jól reagáló bimbókkal.
Karcsú csípőjét,formás, kerek popsiját ,és a selymes tapintású combjai között megbúvó frissen borotvált,illatos kincsét megpillantva elgyengül a gyanútlan férfiember, és gyorsan előtörnek a mélyben rejtőző ősi , fajfenntartó ösztönök...

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Telefonon jeleztem érkezésemet, majd a kapott instrukciókat követve már igyekeztem is célomhoz. A megfelelő emeleten magára hagytam a liftet, és pillanatokkal később már az Angyal-lak ajtajánál voltam.

Ajtó feltárult, állam a földön hangosan koppant,mivel Kedvesem mindössze egy halványzöld zsinórtangában, fogadott,mely kiemelte szolibarna bőrét, formás kebleit a harciasan előremeredő bimbókkal,hogy elvegye az eszemet,jelentem, teljes sikerrel!
Miután felszedtem földre hullott államat ,és már el tudtam mondani két egyszerű mondatot is megkérdeztem hogy ilyennek gondolt, és maradhatok -e.

Erre szó nélkül átkarolt és beljebb vonszolt. Cipőmet gyorsan letettem a kijelölt helyre ,majd követtem Kedvesemet a babaszobába.
Ott átadtam a hozott apró ajándékomat a virágszálak kíséretében. Miközben ledobtam a gönceimet,röviden átbeszéltük a következő ismerkedős óra menetét.
Friss,puha törcsivel elrobogtam a fürdőbe, majd tusolás,szájvizezés után igyekeztem is vissza a leányszobába.

Kedvesem mosolyogva kérdezte,hogy kezdhetné-e Ő a kényeztetést, amibe nagy ,,duzzogva'' bele is egyeztem.Megkért,hogy helyezzem magam kényelembe, gondosan kispárnát tett a fejem alá, hogy jobban tudjak mozizni, majd jóleső puszik, apró csókok után elindult lassan célpontja felé.

Lágyan simogatott,amit puszikkal kísért,míg egy váratlan (?) pillanatban nyakoncsípte a virgonckodó Kispajtit. Először csak megsimogatta a buksiját, majd a szárát,és lágyan kezébe vette a csatolt részeket is,majd ugyanezt az útvonalat végigjárta kíváncsi nyelvével is. Miután néhány kört leírt a kupolán, lassan ajkai közé eresztette bűntársamat, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett.

Nem vette túl mélyre,inkább csak a makkal, és rúd felső részével játszadozott,időnként kezével is besegítve.Mindenesetre nekem valahogy most pont erre a lágy, barátnős kényeztetésre volt igényem, amire Kitti művészien ráérzett.
Mivel nem akartam csúfosan rövid randit,ezért megkértem Tündérkémet, hogy most helyezze Magát kényelembe, mert én is szeretnék beszámolni idegen nyelvi tudásomról.

Ezért elhelyezkedett,én pedig végig puszilgattam Kedvesemet, miközben elindultam felfedezni a hőn áhított Déli irányt. Először is két gömbölyű, csábító dombocska állta utamat,de nem rémültem meg a kihívástól, hanem szépen simogattam,csókolgattam a kívánatos kebleket, majd belekezdtem a csúcsok támadásába, ahol a két bimbó már keményen kihegyesedve igyekezett átszúrni a nyelvemet,Kitti halk sóhajaival kísérve.

Lassan elszakadtam a kellemes ciciktől,és tovább folytattam utamat az eredeti célomhoz. Délre érkezve egy simára borotvált, illatos, kelyhecskét találtam . Mikor üdvözlésképpen megpuszilgattam, nagy meglepetésemre már erős nedvesedést tapasztaltam.

Igyekeztem nyelvemmel viszonozni az előbb kapott kedveskedést, ezért lágyan végig nyalintottam a nedves nyíláson,próbálva minél több örömhöz juttatni Kedvesemet. Mikor már kicsit intenzívebben ténykedtem, észrevettem,hogy eddig bújkáló kis kéjgyöngye is előmerészkedett rejtekéből,követelve a jussát,amit persze igyekeztem is megadni .
Kedvesem kincse egyre bővebben kínálta zamatos nedvét,amit boldogan lefetyeltem,mint kiscica az elcsent tejfölt.
Közben elégedetten hallgattam Tündérkém erősödő sóhajait.

Mivel első randink volt,túl nagy csodát nem hiszem,hogy elértem,de a legjobb úton haladtunk.
Ezután kicsit megpihentünk, és megállapítottuk,hogy a magasság különbség vízszintesen is megmarad köztünk, ezért úgy döntöttünk, hogy a számolgatás helyett inkább csapjunk a lovak közé.

Kitti máris odakuporodott vezéremhez, és pillanatok alatt kőkeményre varázsolta csodás kis szájával. Majd szinte észrevétlenül beöltöztette vv-be a türelmetlenül ágaskodó Kispajtit, fölém helyezkedett,és szép óvatosan teste mélyébe fogadta rudamat.Szenzációs érzés volt,ahogy szűk,sikamlós selyemalagútja körülöleli a cerkámat. Mikor nedves barlangja felvette rudam alakját, előbb lassú,majd egyre gyorsuló mozgásba kezdett,időnként váltogatva az ügetést csípője érzéki tekergetésével. Közben lelkesen cirógattam,csókolgattam előttem ringó csodálatos kebleit,simogattam ruganyos popsiját.
Amikor rámhajolt,akkor én igyekeztem alulról tartani az ütemet.
De sajnos egyszer minden jónak vége szakad,így aztán én is megadtam magam a sorsnak,hatalmas adag lávát töltve a vv-be.

Kitti hagyott magában lenyugodni, és miután látta,hogy már lassan vissza térek a kozmozból, levezényelte a szét csatlakozást,közösen eltakarítottuk a romokat,innivalóval kínált,majd picit még barátnősen hozzám bújt.
Mivel éreztem,hogy lassan lejár az időm,még gyorsan letusoltam, öltözés és érzékeny búcsú után egy szenzációs élménnyel a tarsolyomban a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csokor nagysága telefonon megtudható,jelenlegi átlagtól néhány szállal kevesebb,korrekten a helyszínen sem változik.
Szokásom szerint érkezéskor tudom le a rózsa ceremóniát,mert nem szeretem a végén ezzel megtörni a varázst . Egy extrát vettem igénybe, a ház bájos úrnőjét, Kittit.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Még nem tudom,hogy milyen színkóddal tudom kifejezni elégedettségemet,de számomra ez egy FELEJTHETETLEN debütáló randi volt.
Kitti fiatal kora ellenére maximális hozzáállással,kedveséggel igyekszik vendége elégedettségét keresni. Természetesen erősen ajánlott minden úriember számára, aki szeretne egy pici, bájos ,fiatal lány társaságában kikapcsolódni.

Kedves Kitti!
Nagyon örülök, hogy végre megismertelek, teljesen az ujjad köré csavartál. Úgy érzem,a randink kitűnően sikerült, nagyon jól éreztem magam.Részemről biztos a folytatás!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kitti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-16 19:51:31
Szuper írás, annak minden szükséges elemével és szórakoztatóan tájékoztató stílusban papírra vetve. Köszönet!

2021-01-12 23:57:38
Látom neked megszületni volt nehéz. Még jó hogy csak úgy pár lépést kiruccansz a melózóból. Azon csodálkoztam hogy eddig ezt nem tetted meg. Lehet hogy most rohadt hideg van, és odajársz melegedni? Köszi a megosztást...

2021-01-12 21:21:40
A kommentelő kollégák itt engem teljesen kitúrnak és feleslegessé tesznek.
Volt itt már "egészségedre", másnál meg "gratulálok".
Mert ezt én mondom: "gratulálok és egészségedre" :-)
Ne vegyétek el a szövegemet! Tényleg nagyon jó írás (ez is).

oli66
Lehet adni a szavára
2021-01-12 20:04:04
Bár az Angyalok közül még Kittihez nem volt szerencsém, de egy ilyen beszámoló olvasása után nem kétséges, hogy igyekszem minél hamarább meglátogatni. Köszi, hogy megosztottad az élményt!

2021-01-12 19:24:13
Ilyen melóhely kellene nekem is Druszám, hogy csak úgy kiugorhassak a “CBA-ba”,de szerencsés csillagzat alatt születni is tudni kell...🤣 Gratulálok és köszönöm, ez ismét nagyon remek iromány!

FunkciókKitti legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 10db
(2020-12-14) : a gumis védelem aktiválása mellett döntünk, ami pillanatok alatt fel is kerül és Kitti máris óvatosan rám helyezkedik, én cicijeire markolok, majd igen kellemes lovaglásba kezd. Eleinte ismerkedősen és nagyon finoman mozog rajtam, majd rákapcsol és jó alaposan meglovagolja acélos farkam, aztán a tempóból visszábbvesz és csípőjének szexi kavarásával veszi el teljesen az eszem,

(2020-08-25) : Pár perc csókcsata után, nyakam és hasam puszilgatása után, Kitti lágy, kellően finom franciába kezdett, kellemes kézrásegítéssel, és golyósimogatással fűszerezve. A kellő keménység után gumit kértem, és lovaglóba kezdtünk, ahol csípőjét tekergetve, vagy fel _le vágtázva kényeztetett, szorosan mellkasomra burulva csókoloztunk közben. Pár perc vágta után, hatalmasat durrantam,

(2020-07-21) : már úgy kivántam a cicizést hogy érzésem szerint órákig velük voltam elfoglalva. Bizonyos pilanatba jeleztem hogy továbléphetünk. Ere csipöm mellé térdelve kezdte szopogatni a még pici farkam.

nagyon jó: 4db
(2021-01-19) : Ezután kértem, hogy lovacskázzunk, amit készséggel és jól megtett. Szerettem volna szemből is megszeretgetni, úgyhogy váltottunk. Szemből is nagy élmény ezt a gyönyörű testet dugni. De aztán a végén kutyusban fejeztem be, nagyot élvezve. Iszonyatosan jó látvány a formás popsija és a hamvas bőre hátulról. Itt már érezhető volt nálam a fáradtság ezért masszázst kértem, amit örömmel és jól tett meg.

(2020-12-11) : Lovagló pózban kezdett el rámereszkedni, a punci olyan nedves volt hogy gond nélkül becsusszantam, a kis szűk oduba. Kellemesen mozgott és közben fenekét simogattam , ciciket csokolgattam puszilgattam, kis csókok is voltak jól estek azok is. Ezután kértem hadd kényeztessem én is egy kicsit, így a hátára feküdt én meg lábai közé, szép puncijkája elé, amit elkezdtem kényeztetni.

(2019-11-07) : Ő még jobban rásegített, nem volt szégyenlős és megragadta a lényeget, aminek aztán az lett az eredménye, hogy gyorsan gumit húztunk ( amíg még van mire…) és kértem egy kis franciás bemelegítést. Odaadóan és jól csinálta,

: 17db
(2020-12-30) : Ezután fetérdeltem, így kezébe vette a dolgokat, és furulyázásba kezdett félig oldalt fekve. Közben simogattam és hamar éreztem, hogy váltani kellesz, mert eldurranok. Gumit húzott és én felülről támadtam. Szűk puncija csak úgy szorított, és kicsit ő is visszatartott combjaival, pedig nincs akkor méretem, hogy tövig hatolva kárt tegyek benne.

(2020-12-08) : Aztán egy kis csókolózás (szájra puszi jellegű) után betérdelt a lábam közé és olyan barátnősen elkezdett szopni. Nagyon izgatóan csinálta, pörgött a nyelve és rendesen fogta is a szerszámot. Közben próbáltam lesni a tükörben, pont arra pucsított... izgató látvány volt. Utána jeleztem neki, hogy én is szeretném őt kényeztetni.

(2020-09-24) : Kézbe vette farkam ,majd mind a kezét és a száját használva ,nagy tempóban nekem ugrott,mondtam neki lassabban és kezedet hagyd el,megsimogattam a fejét,majd elkezdte a makkom izgatni csak szájjal kényeztetett ,forgatta nyelvecskéjét körbe-körbe,cseppleány kicsi ahogy a szájacskája is, így a birsalma fejű makkom épp ,hogy befért a szájába,kicsit még lejeb tudta venni,kellemes felszopó franciát kaptam.