25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
54
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
Amy szexpartner

szexpartner

Amy-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-10 16:48:21

Delet
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amy beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Elsőként írtqm neki, de arra lassabban reagált. Telefonon és viberen is váltottunk pár szót. Gyakorlatilag mindenhol elérhető volt. Mindig vele beszéltem, szóval gyorsan tudtunk szabad időpontot keresni
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a ház teljesen egyértelmű, egyszerű bejutás. X edik emelet, de séta, mert a lift nem jött.A parkolás volt macerásabb, tehát 10percet szanni kell rá.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás belseje teljesen megfelelő, persze a fürdö előtér és a szobában jártam. A kabátnak van az előtérben fogas, a szobában pedig szoba inas.A fürdőben szátaz törölköző várt és sok sok tisfürdő. Egyedül kispoharat nem találtam, így ezt hiányoltam. Kilépő nem volt, de a padlófűtés jól működik A lakás higiéniájára sincs panasz.
Amy külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
2
A képeknek megfelelő, pár éve voltam nála, tehát már nincs meg a viszonyítási alapom. A kora is valós lehet, bár nekem arcra nem jön be. Meglátszik rajta a nem gondtalan élet. Előző este kérdeztem tőle, hogy combfix mini szoknya kombója van-e, és mivel igen volt a válasz, gondoltam ebben fog várni. A mini szoknyát leszámítva így is történt. Alkatra vékonynak mondanám, kis mellekkel, pár tetkó díszíti testét, vagyis a derekán biztosan, ami már nem most készült.

Action
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
4
Aktus:
4
Csók:
4
Popó:
3
Ujjazni:
4
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
4
Alap esetben az 1 és a másfél órában gondolkoztam, de mivel a fullos csomagot kértem, így az óra mellett döntöttem. A megbeszélt időhöz lépest kb 5 percet csúszhattam a parkolás és a lift hiánya miatt, persze ez nem probléma, hiszen az én időmből megy.Nem is beszéltük meg, hogy akkor mi hogy legyen, meg én nem is szoktam, hanem majd ami jön. Zuhanyzást követően, majdnem eltapostam egy macskát, aztán félelmében bebújt az ágy alá, de csak kiszedte, aztán kipaterolta.Most már elhelyezkedhettem az ágyon és kezdésnek négykézláb az ágyra jött és el is kezdtem izgazni a pillangós punciját. A punci kényeztetés nyelvvel nagyon jó volt, de egy majd két újjam is becsusszant. A popsi is ott volt előttem úgyhogy azt is izgatjattam kedvemre nyelvvel, aztán oda is inkább az ujjammal jutottam be. Én az ágyon ülve, háttadőlve közben ő a farkamra bukott, én pedig a tarkójánál fogva nyomtam rá, és lent is tartottam.Maximum a kis hasamtól nem tudta mélyebbre venni, de azért ezzel nem volt gond. Közben izgattam a punciját és valahogy 69be fordultunk. Itt is volt zacsi nyalás, mélytorkos elemek. Közben pedig mindkét nyílást felkutattam nyelvemmel, vagy az újjaimmal. Nincs olyan vastag ujjam, de kettőnél megálltam.Aztán jött a gumihúzás és lovaglás, amit guggolva abszorvált. Pár perc után mondtam neki, hogy a popsit kipróbálhatnánk, aminek eleget is tett. Leszállt rólam, majd síkosítóért nyúlt és háttal az ágyra feküdt. Bekente a szerszámot és berakta. A popsinak a szorítása nagyon kellemes volt és pár perc popózás után gumi ledob és felcsúsztam az arcához és a szájába élveztem. Kis tisztogatás után egymás mellé heveredtünk és a maradék időt elbeszélgettük. Pedig éreztem volna még magamban erőt, de mikor már csak 10perc volt hátra, akkor mondta,hogy mindjárt letelik az óra. Mondjul pár perc telefonálás is volt részéről. Mivel nincs bent óra a falon, egy kicsit elveszíti az ember az időérzékét, úgyhogy erre oda kell figyelni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Mindent megbeszéltünk a telefonbam, annak megfelelően tettem le az ajándékot az ágyra, mielőtt elindultam tőle. Megkérdezte, hog, kell-e visszaadni, de megfelelően tettem le, ahogy megbeszéltük.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az én hibámból nem lett második kör, de annyira nem is erőltette. A sok besziből kiindulva arra gondoltam, hogy egy hatalmas szexcsatában lesz részem, de a kommuniláció hiánya miatt ez nem annyira valósult meg. Persze bőbeszédű, és sokat is beszél, de számomra nem igazán fontos dologról.Igazából egy ilyen helyen nem is kellene másról beszélni, mint a szex. Egy élmennyel gazdagabb lettem, de szopásban és a kényszerben is meg mindig a nimfo niki, Viki és Dorina a legjobb. :)Ettől függetlenül, ha valaki jobban irányít mint én, akkor neki lehet sokkal jobb élmeny.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

TiborX
Törzsvendég
2021-01-11 14:16:55
Volt már ilyen élményem. Ha fejben megfelelően állsz hozzá akkor iszonyú izgató tud lenni.

2021-01-11 13:30:33
Vakar
én is így szeretném Amyvel, igaz úgy lenne jó ha nem mondanám neki, csak úgy spontán előállna a szitu. :)

vakar
Rutinos harcos
2021-01-11 13:12:25
Esküszöm, legközelebb, ha megyek, kirakatom vele a telefont és megmondom neki, hogy szopás közben nem veheti fel, de ha dugás közben hívják, kötelező felvennie és úgy beszélnie a makktárssal.

2021-01-11 13:08:05
Apollo11,
az én randim alatt a megálló zenét indította újra, rányomott egy másodpercre a mobiljára és még ezért is elnézést kért. Nem olyan telefonálgatós mint ahogy mások neked mondták.
Tök jó hogy van egy macskája, én bezzeg sose futottam vele össze. :)

2021-01-11 12:35:40
Már privátban mondták MT-k hogy a hölgy nagyon "megcsinálható" ha szakértő férfi kezek közé kerül.
Mint ahogy az is, hogy randi alatt telefonál. És itt is van erre utalás. Naaa ez egy libidó pusztító esemény. Ezért nem mentem eddig el hozzá.
Ha valaha eljutnék, biztos hogy ez lenne az első amit rendbe raknék ottlétem alatt. Aztán jönne csak a program atbeszélése (ha egyáltalán szükség van arra)

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2020-03-10) : Ezek után még jött az én pornós fantáziám. Elmondtam Amynek hogy a filmekben látni lehet hogy a pasi a két lábán áll, a Nő meg fejjel lefelé lóg és úgy szopja a faszit. Egyből rábólintott,próbáljuk ki. Na ezt mi úgy kiviteleztük hogy a fejlelógatósnál nem térdeltem le,hanem álltam,kértem a lábait a vállamra (tudni kell hogy elég rugalmas,hajtogatható) Ekkor a derekánál megfogtam,lábai a vállamon,punci pont előttem,felálltam vele erre Ő szopni kezdett én meg nyalni.

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

felejthetetlen: 27db
(2020-08-06) : Ezek után Amy kezdet nekem franciázni de nem csak úgy lazán hanem durván torokra véve szinte magát kényszerítve jó sok nyálat termelve.Mivel láttam akkor ezzel itt nem lesz gond így én is durván dugni kezdtem a száját torkát minden lökésnél tövig nyomva ameddig csak megy és ment koppanásig néha teljesen rá húzva tartottam a torkában a farkam.Ez nem volt semmi de neki meg se kottyant de én újra a punciját akartam a számba

(2020-01-10) : Minden volt jatszott a nyalas spermaval ami vagy 20 cm-re nyult a farkam es az ajkai kozott,,kell meg tobb??Szoval semmi felesleges luke dumat.,ez volt a lenyeg.

(2019-10-15) : Amit ez a csaj művel szopás címszóval, az valami fergeteges. Tocsogtam a toroknyálban, tövig nyomtam a fejét a farkamon, jól megdugtam a torkát és ő csak nyelt és csorgatott. Imádtam!

nagyon jó: 30db
(2020-12-30) : Elkezdett torkozni, amit úgy is csinált, hogy torokra vette, majd a torkán belül tartva kisebbeket mozgatta (a szűk kis torkával masszírozott), meg úgy is, hogy végig, a tetejétől szopva indított és bevette a torkára. Nem is tudom, melyik a jobb. Az elsőnél folyamatosan a szorítással masszíroz, ami annyira jó, hogy az már kínzás, a másodiknál viszont a szopásból torokra átmenés a fenomenális.

(2020-11-09) : Irtózatos torkozás vette kezdetét. Totálisan elnyelt. Közben én is folytattam a munkám, de már alig bírtam odafigyelni. Változatosan szopik, a teljes környékét kényezteti. Zacskókat, a cerka oldalát, a makkot. Szívja, megdug a torkával, eszméletlen. Csoda Alicenél tapasztaltan hasonlót, de ez még több annál. Gumi fel, nagyon gyorsan elkészült ezzel a manőverrel.

(2020-10-30) : Amy a nappali-konyhában várt a pulton könyökölve. Természetesen nem bírtam ellenállni, s hátulról átölelve simogatni kezdtem csípőjét, melleit, kezeim hátracsúsztak fenekére. Közben ő azt ecsetelte a maga cserfes modorán, hogy tegnap épp ezen a pulton feküdt, fejlógatva, teleszájjal.

: 43db
(2020-11-03) : Hamarosan már a bré is a szájában között ki, majd nemes egyszerűséggel fejét hasamra húztam. Egyik kezem a tarkón, másikkal pedig az állát fogtam Ott tartottam, és közben dugtam a száját koppanásig. Többször megismételtük a folyamatot. Igencsak jó esett, hogy egy nagy jó mélytorok élményt tudhatok magaménak. Ekkor belépett versenytársam, így már ketten kényeztettük Úrnőnket.

(2020-11-03) : Már itt is, egyből tövig bekapta, és teljesen eltüntette a velem egykorút, míg ismerősöm az ágy széléről nyalta, ujjazta tovább partnernőnk kelyhét. Kis időt követően fordultunk, így én férhettem hozzá a csodás puncihoz, amit újaztam, nyaltam ahogy csak lehetett, így kényeztetve kedvesem. Eközben kollega kezelésbe vette istennőnket,

(2020-08-02) : Egy rövid ideig ágyon térdelve hagytam nekik az ismerkedést, de ez nekem nem volt túl kényelmes, úgyhogy az ágy mellé álltam, Amyt közelebb húztam és így már mindketten teljes kényelemben élvezhettük fantasztikus franciáját. Erről makktársak beszámolóiban már sokat olvastam, mennyire élvezetes,