14
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
7
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:00-tól hívható
Asli szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Asli-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-10 09:46:46

NO-KECMEC
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Asli beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
Telefonon hívtam, az első alkalommal nem tudta elfogadni az időpontomat, az aktuális napon nem dolgozott. A második alkalommal nem tudtam vele beszélni, egy kolleginája segített az időpont lefoglalásában. Volt még VTR a remek ajánlat miatt, ami elfogadásra került, de visszaigazolva már nem lett az ottjártam.
Megközelítés
A megközelítés szempontjából, igen remek lehetőségek álnak a rendelkezésünkre. A BKK- szívét, lelkét kiteszi a közelbe hordás érdekében, direkt metrót újítottak fel mostanában, hogy könnyebben juthassunk a környékre, buszt is vezényeltek oda, de ezeket igénybe véve kell még egy kis sétát is tenni a címre jutás érdekében. Az autós megközelítésnél lehet parkolni a környéken, szerintem itt is ingyenes most.
Helyszín
Több emeletes ház, több szobás lakás, amihez lift röppent. Ízléses fürdő, ízlésesen berendezett környezet. A mi szobánkban ágy volt, szobainas meg tükör, félhomály és hangulatvilágítás. A lakást többen használják, a privát rész paravánnal van leválasztva, oda még csak bekukkantani sem mertem. Órát nem láttam sehol, pedig folyton keresgéltem, mert tudtam, hogy egy ilyen leány mellet gyorsabban telik az idő. Minden megtalálható a helyszínen ami csak kelhet egy ilyen programhoz.
Asli külseje
Most ha ebbe nagyon belemerülnék, az igen nyálas és tocsogós lenne. Gyakran előfordul, hogy a képek nem fedik a valóságot, élőben van némi eltérés, kicsi retus, pár kiló többlet, igazítás itt-ott, itt nem volt ilyen. Mikor megláttam Őt, az a gondolatom támadt, hogy jaj de jó lenne vele szexelni, szerencsére pont ezért jöttem. Az idomai pontosan olyan formásak mint a fotókon, megegyezik a valósággal. A mosolygós arcát én igen szépnek vélem, a csillogó és egyenesen szembe néző tekintetét meg úgy éreztem, hogy jaj nekem, én elvesztem. Csak egy fekete alsóneműt viselt a fogadásomkor, a haja, fel volt kontyozva. Nagyon kedves természetű, igazán beszédes és nem csak "locsog" minden kimondott gondolatodra ráharap és tovább elemzi. Nehéz lehetett velem beszélgetni, mert a látványa miatt csak hebegtem-habogtam, de tudta ez ügyben is uralni a terepet. :-)

Action
Inni való kínálás utám, rákérdezett a közös tusolás lehetőségére (na mondom én a tutiba cseppentem), természetesen éltem a felkínált lehetőséggel. A zuhanyrózsát egymásnak adogatva mostuk le egymást, a tusfürdő egyenletes elkenésére nagyon figyelve, bár az én részemről még be is masszíroztam a kívánatos részekbe, nagyon tettetve, hogy én csak alapos vagyok.

A szobába érkezve már csak a hátamra kellett feküdni, Tündérke intézte a többit.

Rákérdezett, hogy milyen terveim vannak, mit szeretnék tenni vele. (az összes álltam látott pornófilm lehetősége pörgött le egy pillanat alatt a fejemben) Én egy csókot kértem, és haladjunk ahogy dobja a gép. A csók az olyan szájra puszi jellegű, némi ajakbekapással. Nekem csak feküdnöm kellett, mint egy darab fa, mert ez a Tündér nagyon ért a pasi kényeztetéshez. A számtól indult lefelé, mindkét bimbómat megharapdálta, még meg is szopogatta, miközben a combom belső felét simogatta, lassan közelítve a tojásokhoz amik ezután fenséges masszírozást kaptak. Bele puszilt érkezés előtt a köldökömbe, mikor már a farkamhoz ért, azt nyalogatással kezdte és végre láthattam eltűni a szájában a makkomat. Változatos cumi után áthelyezkedett a másik oldalamra, a lábait úgy rakta át a fejem felett, hogy láthattam a punciját, de mire a nyelvem oda ért volna, már a másik oldalamon volt, a fenekét szépen domborítva, gondosan a kezem ügyébe helyezte. Kértem egy gumit, amit rögtön penderedet lefelé a farkamon. Igyekezett megtudni tőlem a kedvenc pózom, de inkább azt mondtam amit szeretnék. :-) Lovaglóssal kezdtünk, olyan ütemben és változatosan tudja, úr isten ez a lány engem kivégez!? Pózcsere és missziben a saját "pöfögős" ütememet diktálva végzett ki, amit a nyögdécselései miatt igen sokáig tudtam élvezni és állni sarat, megvolt az átlagos szint idő! :-) Most komolyan! Minden úgy történt és olyan szintű törődést kaptam amit én a fantáziámban már sokszor lejátszottam ezzel a lánnyal, de ez a szín tiszta valóság volt. Nagy gyönyör volt a puncijába hatolni és ott a gumiba lőni, minden pillanatát élveztem minden mozdulatának, minden rezdülésének.

Kedvesen letakarított, a következő szaxis kör előtt gumit akart húzni rám, érdeklődve kérdeztem miét? Elmondta szájba lövést nem vállal. Nekem is lehetet volna annyi eszem, hogy aktus után megmosom a faszom, így nem neki kellett volna nedves törlővel takarítani ismét a maradványokat. Puszilkodás után neki is fogtunk a dolognak. Kaptam itt mindent. Cici simit, kebelszexet, volt olyan, hogy ő szorított közé, de néha én is biztatva lettem a megtételére. Az lett a vége, hogy 69-be gabalyodtunk, én lefetyeltem, Ő meg fenségesen, odaadóan nyögdécselve szopizott. Durranáskor az arcomba húztam a punciját oly annyira, hogy még a levegőt is onnan szerettem volna venni.
Elszámolás
Már többször jártam ezen a helyszínen, de itt valamiért sosem igazolták vissza a VTR időpontomat. A virágszálak mértéke nagyon kedvező, ot van a régi átlag és a mostani átlagra erőltetett között. A VTR bejelentkezéssel már nagyon megérős (mindenképpen megérős) a történet. Szerintem ez a kedvező ajánlat változni fog mostanság. Vetkőzésem alatt raktam ki a virágszálakat egy asztalkára.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy számomra minden igényt kielégítő lánnyal tölthettem a lefoglalt időmet. Nem tudok olyat említeni, amit a kérésemre és a keretein belül rögtön meg nem oldott volna. Mámorossá tette minden vele töltött percemet, az elégedettségemet nem is tudom elmondani. Nem régen fogott ebbe a foglalkozásba, de ha itt marad közöttünk, akkor rövidesen a leg népszerűbb lányok közé fog tartozni! Én még sokszor mennék hozzá, persze ha ezt ő is így gondolja.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Asli szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-17 11:54:17
nagyon jónak vagy nagyon rossznak kell lennie egy beszámolónak, hogy kommentet fűzzek hozzá, és ez kolléga egy kiemelkedően jó beszi! Nem terjengős, mégis maximálisan informatív, könnyed, frappáns, nagyon jó stílusú és még ragozhatnám. Gratula! Az élményhez meg dupla gratula!

oli66
Lehet adni a szavára
2021-01-17 11:07:52
Mindig érdeklődéssel olvasom történeteid, mert ezek többek mint beszámoló. Most sem csalódtam! A sztoriba csomagolt infókat is köszi. Asli-t már fel is írtam a bakancslistámra!

2021-01-11 17:45:37
Na menj a sunyiba..., megint tanulhattam valamit tőled...🤣🤣 Talán nem lehetetlen puncin keresztül is levegőt venni, de bizonyára többhöz jutnál, ha a farkaddal nem a szájában matatnál. Nem gondolod? 🤣🤣 Patent beszi, köszönöm!

DerFicker
Ismerkedik az oldallal
2021-01-11 14:51:31
De unalmas randid volt,Kutyuli úr! Se egy eltévedés,se egy lefejelés... Te tényleg csak azért mentél oda Tesó,hogy,amint írtad,feküdhettél,mint egy darab fa??😄 Bár olvastam valami rekorddöntést is. De most a múltkori 2 másodperces tankolási rekordodat döntötted meg? 😆 Komolyan,kezdek miattad aggódni😁😁😁 Na,de viccen kívül,tetszett amit írtál,grat Nektek!

2021-01-11 12:47:53
Olyat már hallottam hogy akkor kapj levegőt ha pukizik a hölgy, de a punci lélegeztető gép még nekem is új volt.
A beszid a szokásos színvonalon, csak gratulálni tudok...