25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Tia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-09 16:36:16

marcitomi
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en egyeztettünk, két nappal előtte. Eőször időpontot javasoltam, de más okból vissza kellett vonnom egy fél napig, de addig is megbeszéltük, hogy neki jó lenne. Tisztázódott a helyzet az én naptáramban is és megerősítettük a dolgot VTR-ben. Telefonon akkor beszéltünk először, amikor már a helyszínen voltam és felhívtam, hogy hogyan jutok be hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egyértelmű a cím, kocsival mentem, ingyenes parkolás. Szombat délelőtti randi volt, "hétvégi" lakótelepi helyzet, vagyis hely van, de nem dögivel. Valószínűleg most hétköznap is ugyanez lenne a helyzet a home office miatt.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Tiszta és rendezett lakás. Tia nem itt lakik, szóval ne "otthonos" helyet várjatok, hanem inkább a célnak tökéletesen megfelelőt. Fürdőszobában zuhanykabin, sok-sok tusfürdő, illetve dezodor. A szobában kényelmes franciaágy, hangulatos dekoráció, nekem tetszett a helyszín.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Egyértelműen ő van a képeken, egy piros színű, sokat sejtető kis semmiségben fogadott, nyakánál összekötő, alul a popsi aljáig ér. Ezen kívül más nem volt rajta, ami elég izgató volt. Sokan írták a magassarkút, én kifejezetten megkértem még a randi hogy ne legyen rajta, mert akkor már magasabb lenne, mint én. Természetesen ennek a kérésnek nagyon szívesen eleget tett. Gyönyörű kerek cicijei vannak, formás popsija. Arca kedves, eleinte úgy tűnt, mintha pici félénkség lett volna rajta, de ez az érzésem a randi végére eltűnt, ahogy egymásra hangolódtunk. Nekem nem 100%-ban az esetem az arca, de ez nyilván szubjektív.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Miután lekabátoltam, pusziszkodtunk, illetve simiztem, majd gyorsan elmentem a fürdőbe, tusi, szájvíz és vissza a baszobába, hogy folytassuk egymás megismerét. Markolasztuk egymást, közben levette a derekamról a törülközőt és masszírozni kezdte a farkamat.

Első találkozáskor én mindig kicsit feszült vagyok, úgyhogy arra kértem hogy kezdjünk masszázzsal. Arra számítottam hogy tingli-tangli cirógatás lesz, de meglepően jó, kemény mozdulatokkal csinálta, segített ellazulni, közben ismerkedős beszélgetés. Jól esett, eltűnt az izgatottságom.

Amikor úgy éreztem hogy jöhet a szeretkezés akkor ő is és én is franciáztunk. Hanyatt feküdt, én bebarangoltam a testét és lejutottam a puncijához, amit kellemes élmény volt nyalni és szívni. Az utóbbit viszont mellőzzétek, később mondta, hogy nem szereti, ha szívják, úgyhogy tessenek inkább nyelvet pörgetni. ;)

Ezután cseréltünk és elkezdett szájjal kényeztetni. Jól esett a szopása, ott is pörgeti a nyelvét, akárcsak a csóknál. Mikor kemény voltam, felrakta a gumit, amiben én hajlamos vagyok kicsit elhervadni, különösen az első alkalommal, most is ez történt, de megnyugtatott, hogy ezt nem hagyjuk ennyiben. :D Egymással szembe helyezkedtünk, jött egy kavarós smárolás, én közben simogattam, ahol tudtam, miközben ő kézzel igyekezett újra merevvé tenni. Sikerült, kutyusban akartam az első menetet és tudván hogy lesz még bőven időnk élvezkedni, nem tartottam vissza magam és a látvány és az érzések határára gyorsan elmentem a gumiba.

Utána pihi, kértem és kaptam egy pohár vizet, illetve egy röpke pillanatra kiszaladt a fürdőbe felfrissíteni magát.

A "szünetben" dumaálgattunk erről-arról, jelenlegi helyzetről, jövőbeni konkrét és kevésbé konkrét tervekről.

Amikor kifogytunk a témából, elkezdtem újra csókolni, simogatni, majd kisvártatva kértem hogy csináljuk kölcsönösen. Ezen a ponton szólt, hogy ne szívjam, úgyhogy "csak" nyalakodtam, illetve kuksiztam, jó volt a látvány, ahogy láttam a farkam a szájában és a melleit a hasamon. Ha újra először találkoznánk, kifejezetten megkérném a randi elején, hogy ha valamit úgy csinálok, ahogy ő nem szereti, akkor szóljon. Ha először találkoztok Tiával, javaslom lefektetni ezt a játékszabályt; így korrekt és persze a szex is jobb, ha ő is jól érzi magát és mer szólni, ha nem.

A 69 végeztével missziben szeretkeztünk, nekem ez a kedvencem, hiszen mehet a csók a fülbe lihegés, csókok a nyakra, az érzéki csípőmozgással pedig neki is iszonyatosan jó érzést lehet okozni. Nem biztos hogy ez a kedvenc póza, de a randi során nekünk ez működött a legjobban, el is ment a kis hamis. :)

Csere, kértem lovagoljon meg, látni akartam ahogy előttem ringanak a cicik, valóban egészen kellemes látvány volt. Maga a póz nekem nem mindig jön be, most is kezdtem lankadni, úgyhogy gondoltam próbáljuk meg újra a kutyust, csak most úgy hogy én állok az ágy mellett, ő pedig az ágyon térdel. Fincsi volt, nem volt most gyorstüzelés, mint a randi elején. Jó érzés volt hátulról benne lenni, mindent lehet simizni, markolni, kellemes így élvezkedni vele.

Tudtam hogy nem biztos hogy el fogok menni másodjára, úgyhogy végső "pózként" azt kértem hogy feküdjünk egymás mellé és miközben csókolózunk, kényeztessen kézzel. Elmenni végül nem mentem el, de nincs hiányérzetem, mert ha korábban elmegyek, akkor véget ért volna részemről az élvezkedés ... cserébe így tovább, a randi végéig tartott a felfokozott állapot.

Az idő lejártával (van a szobában egy falióra, ami szerintem jó, mert így láttam hogy nagyjából hogy állunk idővel) megköszöntem az együttlétet, tusit kihagytam, mert picit talán túl is lógtunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nincsenek, ami van az van, én ezt preferálom. Az action után, miközben öltöztem, odatettem a hűtőre két papírt a haza bölcsével, meg öt cetlit amin a legigazságosabb király van. 2 órát voltam, megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó élményekkel távoztam. Jól éreztem magam Tiánál, kicsit újra jobban megismertem magamat, benne pedig egy értelmes, céltudatos, bombatestű lányt ismertem meg.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-01-14) : Melleire cuppanok és bimbóit gyengéden szép nagyra, keményre szopogatom. Szeretik az alapos gondoskodást. Később mellé térdelek és ajkai ölésébe adom törődésre vágyó tettestársam, hol óvatosan tologatva hosszan élvezkedek a pazar érzésben, látványban, símogatom teste minden részét. Kijjebb húzom, nyelve buksin táncol, csókolózik vele. Nem akarnám ezt a képet megszakítani, de én is szeretnék adni.

(2021-01-04) : A kezdésünk úgy indul hogy megkérdezem az ágy mellett ha én állok és ő letérdel/guggol úgy mehet-e a francia? Igent mond, guggolva lát neki és szépen bekapja a farkamat, nyelvtechnikáját megkapom. Miközben a szájában vagyok pörgeti a nyelvét. Tudom sokáig nem kellemes így guggolni ezért ezt csak amolyan bevezetőnek szántam és az ágyon már picit szokásos volt, még ha a 69-e szuper is.

(2021-01-03) : Nyelvével makkom minden részét felfedezte. Kezét ritkán használja. Golyókat sem feledni simogatja nyalogatja játszik a nyelvével ott is. Nem bírtam sokat, kértem had kényeztessem mielőtt érkezésem célja ideje korán bevégeztetik. Párnára feküdt majd finoman puszilgatva vádlitól haladva, combja közt elértem a tökéletesen borotvált puncihoz.

felejthetetlen: 10db
(2021-01-15) : Beöltöztetett majd lovaglás következett. Lágy poroszkálással indítottunk, mert sem akkor, sem később nem volt kedvem durvulni, maradtam a lágy szeretkezésnél. Misszionáriusban is vendégszerető volt, simogattam, ahol csak értem, majd amikor az ágy feletti órára nézve láttam, közeledik az óra vége, akkor a gyeplőt a lovak közé dobtam

(2020-12-07) : Ő pedig farkamat veszi kezelésbe, azaz szájba. A régi Tiás technikát alkalmazza, nem látom de érzem picit pörgeti a nyelvét a farkam körül a szájában, kellemes, finom nyelvmozdulatok. Én a punciját elősíkosítom, majd jön a rendes sikosító, de előbb a gumihúzás. 1 db volt kitéve az ágy mellett, azért Tia elnyúl és ő húzza rám, körme nem akadályozza

(2020-12-02) : Mikor rám hajol ízlelgetjük egymás ajkát vagy én mellbimbóit. Közben sem áll le. Mellkasomon támaszkodva tekeri csípöjét majd koppra rám csúszva mozog. Néha két kézzel megfogom és én tempózok alulról. Igencsak lövés közeli állapotba kerülök, ám mégis inkább visszafogom és egy fordulást javaslok, mit sikerül egybekelve véghez vinnünk.

nagyon jó: 5db
(2021-01-11) : Ezután megkértem forduljunk klasszikus 69-be mert újra érezni akartam édes kelyhe ízét számban. Szopta farkam én meg közben nyaltam punciját hosszában néha bedugva nyelvem, amilyen mélyre csak tudtam majd kezemmel széthúzott popsija közé nyaltan ánusza rózsáját is érintve. Fantasztikus érzés volt, ahogy szopott, de nem így szerettem volna, ha elér a vég ezért kértem gumit,

(2021-01-08) : Finoman csókolózni kezdtünk, felfedeztük egymás testét. Ő hamarabb váltott kicsit szenvedélyesebb tempóra, így tudtam hogy ennek már a fele se tréfa. Mondtam neki, hogy jobban szeretek adni, mint kapni. Így lefektettem a hátára és felfedező látogatásba kezdtem. Megálltam minden völgynél és dombnál, végül elértem a puha punciját. Közben kiderült hogy csikis a drága. Belenyaltam hát egy hatalmasat és elkezdtem falni.

(2020-09-03) : Megfordítottam háttal magamnak és így csókólgattam a nyakát, simogattam őt, legfőképp a melleit, míg ő tovább kényeztetett kézzel. De a száját akartam már érezni ezért kértem, hogy franciával folytassuk.

: 3db
(2020-12-15) : Egy órára mentem, maga az action már inkább szenvedélyes volt, itt érezhető a barátnő feeling - akinek ez fontos. Kipróbáltunk egy-két pózt, majd missziben lett végem. Gyors tusolás, majd visszahuppantam mellé beszélgetni. Jó beszélgető partnernek bizonyult, beszélgettünk kicsit róla, rólam, majd szoba jött a második menet. Mondtam, hogy remelem sikerülni fog, de mondta, hogy bízzam csak rá magát.

(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.

(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,