25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Fanni szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-08 22:27:34

Draquar
Szexguru
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
4
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
Hétfőn, az oldalon keresztül, személyes üzenetben tettem fel neki kezdetben egy tapogatózó kérdést, amiből egy udvarias beszélgetés kerekedett 2 napon keresztül. Egyszer megpróbáltam telefonon is elérni, de nem sikerült; később viszont már nem volt időm szóban próbálkozni. Mindkettőnk nagyobb megelégedésére a VTR bizonyult megfelelő eszköznek, itt gyorsan le is fixáltunk egy péntek esti időpontot.
Nyilvánvaló nagy közönségkedvenc Fanni, úgyhogy minden MT-nek javaslom a VTR-t ha biztosra akar menni.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Parkolásról nem tudok nyilatkozni, továbbra sem használok randizáskor autót.
BKV szempontjából 3 nagy villamosvonal is van a közelében, külterületi buszok, HÉV, amit csak akar a jónép. A ház több lépcsőházból áll, de azok jól érthetően és olvashatóan vannak kiírva, így nem okozhat gondot a pontos címet megtalálni (plusz a VTR is megadja).
Aki nagyon nem ismerős a környéken és olvasni is nehezen tud, az kövesse a szimatát, a közeli étterem nyomra fogja vezetni.
Érkezéskor megcsörgettem, megkaptam a csengő kódját és az útbaigazítást az emelet-ajtó tekintetében és a portásnak nagyot köszönve elindultam. Nem kell liftezni, de egyszerűbb volt mint a lépcsőházat keresni. Az emeleten aztán érdemes a kiírást követni és a többitől különböző lábtörlőt vagy az ajtószámozásokat figyelni.
Fanni az ajtó mögött szokott várakozni, így ha vakond lennél mint én és túlmennél, a nyíló ajtó még megsegíthet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás újépítésű "Barbi-lakás" a tulajdonosa szerint, azaz pici és nőies. Szép rend van, állítólag nem volt felporszívózva de én ezt nem vettem észre.
A szobában egy masszív kinyitható kanapé szolgál az akció színhelyéül, ami meg sem nyikkan ha az ember belemelegedik a testmozgásba, az elé terített szőnyeggel együtt bőven elég játéktér van ahhoz, hogy két ember jól érezze magát.
A folyosó és a fürdő isteni (Buddha-szerű) testalkatomnak még éppen megfelelő, lapjával mindenhol elfértem. Vékonyabb kollégáknak nem lesz gondja a kádban forgolódással sem. Tusfürdőből 4 féle, üvegpohár és lila szájvíz a csap mellett jól látható helyen. A törölköző először a kanapén vár, hotelekben díszítésként megszokott masni-formába hajtogatva; méretét és anyagát tekintve kifogás nem lehet.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lassan 200 beszámolónál jár Fanni, így ezt a részt nem húzom nagyon.
A képeken ő van, a cicik valóban méretesek, a popsija feszes és kerek, akció közben hatalmas élmény fogni és magadra húzni de a gravitációnak semmiképpen sem engedelmeskedik. Tetoválások vannak a testén, főleg a végtagokon, számomra még nem zavaró mennyiségben. A haja szép hosszú, színe és hossza is mint a képeken.

Az arca nekem nagy meglepetés volt - régebben voltak arcos képei, azokhoz képest egy picit talán változott és most NAGYON hasonlít egy távoli rokonomra. Annyira, hogy mikor beléptem egy pillanatra le is vert a víz, hogy itt bizony bukta lesz; de szerencsére második pillantásra már voltak különbségek és nem lett gond. A szokásos fekete köntösben fogadott, hogy bugyi volt-e azt az előbbiek miatt nem is néztem.

Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
4
Csók:
4
Közös maszturbáció:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Másfél órára érkeztem, ezt majdnem koppanásig ki is töltöttük – nem néztem az órát, érzés alapján így volt kerek a randi.
Érkezésemkor jött ugye részemről a meglepetés az arcát illetően, de vitt befelé a lendület így nem volt időm lefagyni. Belül már kicsit megnyugodtam hogy nem ismerőssel találkozom, mire Fanni rákérdezett, hogy "Nem találkoztunk-e mi már régen", egy másik kerületben. Mivel számomra az egy kerülendő helyszín, mondtam, hogy biztosan nem és kértem egy kis időt amíg levetkőzöm - meg összeszedem magam az első ijedtségből és átadom neki a kis gyümölcsös-rózsaszálas ajándékcsomagot. Ezután picit beszélgettünk, maradhatok-e, mit hova tegyek, mivel foglalkozom, stb. Volt közös téma, így gyorsan oldódott a hangulat, így törölközőt felmarkolva elinaltam a fürdőbe.

Visszatértemkor vált meg a köntösétől és egy kaján mosoly kíséretében megkérdezte, hogy mit szeretnék. "MINDENT" - gondoltam magamban, de jólnevelten csak elsoroltam a három kívánságot, ami általában történni szokott: a spéci Fanni-féle furulyázást, némi viszonzást a részemről és az aktust mindezek megkoronázásaként.
Állva kezdtünk, apró puszikkal majd némi csókkal - aminél nem tudom, hogy tényleg kedveli és ebben is inkább a gyengédség és visszafogottság a kulcs hozzá, vagy zavarta a szakállam, vagy csak a kettőnk között lévő "sebesség-különbség" volt az ok; de úgy érzem, ebben nem tettem igazán a kedvére. Viszont egy tündér volt és ezt nem mondta, sőt egyszer sem tiltakozott mikor ezzel próbálkoztam - pedig volt ilyen, mert nagyon jól csókol.
Mivel a korábbi beszámolóiból tudtam, hogy nagyon érzékeny a nyaka és a gerince, ezért gyorsan mögé kerültem és így kezdtem el kényeztetni - ő pedig farkamat gyorsan megfogva a fenekéhez igazította és tekeregve izgatni kezdett. Mivel ez nem a legkényelmesebb pozíció, megkértem, hogy feküdjön hasra és hadd kezdjem én a mókázás. Végig simogattam a hátát, haját, nyakát; meggyúrtam finoman a fenekét, miközben ő sóhajtozott és combjai finoman libabőrösek lettek. Miután szóban s tettben is jelezte, hogy kedvére van ügyködésem, kezemmel némi felfedezőútra indultam ölének mélyére, ahol a nagyajkakon éppen picit túlnyúló és már nagyon nedves virágszirmokat találtam. Szorgos méhecskékhez hasonlóan kezdtem ügyködni és alkalmi kedvesem virágát még több nektár termelésére ingerelni. A kulcsszó itt is a finomság és a lassúság volt, szerencsére Fanni apró sikkantásokkal és nyögésekkel terelgetett a számára megfelelő úton. Szerintem ha valaki a füle után megy nála és figyeli a reakcióit, akkor nagyon könnyű dolga lesz vele.

Nem nagyon számolgattam hogy hány hullámon haladtunk át együtt, csak arra koncentráltam hogy ezzel a csupa gyönyört adó lánnyal minél többször jussunk el a közös megelégedés édes állapotába. Egy ponton túl a fülébe súgtam, hogy van még egy trükköm, ha megfordul, megmutatom azt is. Így már bőven volt lehetőségem a kezem mellett a nyelvemet is bevetni. Először két - mostanra már igen érzékennyé vált - mellbimbóján kezdtem, és egyik ujjammal a punci, másikkal a popsi bejáratánál, nyelvemmel Fanni csiklóján körözve végeztem. Mivel Fanni tényleg nagyon érzékeny volt, így én nem is mertem ennél tovább menni, de szerencsére ő tolta rá a punciját az ujjamra, mikor késznek érezte magát annak befogadására.
Nála nem divat az idő nézegetése, így nem is tudom, meddig játszottunk így egymással - mígnem egyszer megkért, hogy adjak neki egy kis pihenőt, mert már mindenhol olyan érzékeny, mint a csiklójánál. És amúgy is, mi lenne ha most már az ő műsorszáma jönne?!

Lelőtt vadkanként terültem el a fekvőhelyen, miközben kedvesem összeszedte magát és fenekét és hátát kezeim ügyébe helyezve lágyan nyalogatni kezdte a combomat, majd a gátam környékén és a zacsikat is. Korábban még nem volt részem hasonló nyelves-popsis mókában - nagyon nem az én világom - de azt gondolom, Fanni ebben is nagyon profi, aki éli az ilyet, nyugodtan keresse fel. Én jeleztem neki, hogy inkább a bőnyálás-mélytorkos őrületre váltanék jegyet, amit zokszó és késedelem nélkül teljesített is. A "bőnyálas" esetünkben nem elcsépelt eposzi jelző volt, ahogy a "mélytorkos" és a "kényszerfrancia" sem - tankönyvi, mintaszerű, észvesztő. Igen, ezekkel lehet talán megfelelően leírni amit ez a lány az ajkaival és az orális technikájával művel.
Annyira megtetszett ez a móka hogy kértem, felállva folytassuk hogy lássam is a ténykedését és a szép szemeivel incselkedni tudjon közben vélem. Itt is volt nyálcsorgatás, torokra engedés, pici öklendezés és elégedett sóhajtások, plusz féloldalas felnézés miközben nyelvével a makkot ingerelve, két kézzel dolgozott a farkamon.
Ennek hatására annyira felizgultam, hogy lehajolva csókot loptam tőle és közös nyálcserénk egy részét a puncijára és popsijára kenve második körös nyelvtámadást intéztem ellene.

Miután így kiörömködtük magunkat, gumit kértem és a bő síkosítást kihasználva lovaglásra biztattam a mostanra megint kellőképpen kipirult és felhevült kedvesemet, aki néhány finom kísérlet után nagy sóhajok és nyögések közepette magába fogadott. Ez a póz tényleg kihagyhatatlan vele, ahogy hatalmas mellei a szemed előtt ringanak, vagy amikor a vágta hevében rád borulva a mellkasodnak nyomódnak és Fanni a füledbe liheg, az tényleg tutajos egy élmény.
Mondhatnám, hogy előzékenységből kértem a pózváltást, nehogy nagyon kifáradjon - de igazából tudtam hogy a doggy az egyik kedvence és nagyon reménykedtem hogy a fránya gumi ellenére úgy engem is több inger fog érni és elkerülhetem a lankadást. Fanni mintaszerű megadó-pózba vágta magát, ilyen szép rózsaszín és kerek segget már nagyon régen pipáltam, így egyből megjött a kisfickó kedve is az újabb menethez. Nagyon jó partner volt ebben a pózban is, az elején finoman diktálta a mélységet és a tempót, utána pedig jelezte hogy mikor kéri erősebben vagy gyengédebben a törődést. Próbából a hüvelykujjam is benedvesítettem és az ánusza körül kezdtem incselkedni vele, szerintem részéről kevés eredménnyel. Az én hangulatomon viszont ez, és hogy közben hátranyúlva előbb az én heréimet, majd a saját punciját kezdte ingerelni, igen sokat dobott.

Elsülnöm viszont nem igazán akaródzott és miután Fanni újfent szólt, hogy most az érzékeny periódusa jön, hát lassítottunk kicsit és hasonfekvős-szeretkezős pózba váltottunk. Ez a lassítás és a gumi együtt feladta nekem a leckét, plusz bármennyire is belemerültünk egymásba, a fejemben motoszkálni kezdett hogy mennyi időnk van még hátra. Rákérdeztem Fanninál, aki nagyon kedvesen mosolyogva és kipirulva csak annyit mondott hogy azzal egyáltalán ne foglalkozzak, nem véletlenül nincs kint óra, ezt nem az én dolgom figyelni.
Kérésemre azért megmondta, én pedig felvetettem: mi van, ha én ma itt nem megyek el? Mondani semmit nem mondott ugyan, de az arcán eléggé látszódott hogy NEM örülne ennek az eshetőségnek, így megállapodtunk hogy némi pihegés után azért megpróbálkozunk a dologgal. (Részemről egyébként itt tette fel a koronát az emberséges bánásmódjára; kevés olyan lány van aki TP helyett azt mondja, hogy márpedig a vendég akkor is érezze jól magát minden tekintetben, ha emiatt koppra is végzünk.)
Így aztán némi ölelkezős-öklendezős-kéznélküli-mélytorkozós felvezetés után a tekintélyes méretű ikrekre táraztam ki, amit kedvesem csillogó tekintettel és jóllakott megelégedéssel nyugtázott.

Mivel tényleg nagyon a randi végén jártunk, én a fürdésről lemondva szedelőzködni kezdtem, a randi elején kikészített pohár vizet felhajtottam, de éreztem, hogy vissza kell ülnöm az ágyra, mert olyan voltam mint a kocsonya. Fanni is tett-vett egy kicsit, majd ő is mellém rogyott, hogy hát nem nagyon tud most megállni a lábán. Jót kuncogtunk azon hogy így "elbántunk" egymással és hogy legalább jól kezdődik a hétvége.
Nagy mosolygások és puszik közepette váltunk el egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban megtalálható a pontos csokor mérete, ez a helyszínen sem változott. A kapott élményekhez és az étlaphoz képest kiváló ár-érték arányú; pláne hogy egy okos, kedves ÉS szép szexpartnerrel töltheti el cserébe az ember az időt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Aki imádja a gyengéd és érzéki együttléteket, az ne is keressen tovább, Fanninál a legjobbat kapja ebből a kombóból!
(Számomra bár elképesztően szexi volt a műsor, de már túl lágy is.)
Azért a végére egy vallomás:
A randi után kóvályogtam, mint az őszi légy és csak azt néztem, hogy mi a francot sasolnak rajtam az emberek? Csak nincs a fejem fölött egy tábla, hogy "Az imént jöttem a helyi szexistennő karjai közül". Hát az tényleg nem volt, de a maszkot is elfelejtettem felvenni. Így egy év sulykolás után után azt hiszem, ez mindent elmond arról, milyen hatással volt rám Fanni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

lollo29
Belát a dolgok mögé
2021-01-11 13:58:58
Ez nagyon átjött! Gratulálok mindkettőtöknek!

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-10-03) : Egyre mélyebbre vette be, majd egyszer csak eltüntette koppánásig. Közben felnézve rám tartotta a szemkontaktot és figyelte a reakcióimat. Én sem voltam rest és kezzemel odanyúlva megfogttam a fejét és finoman ellentartottam neki. Mikor a fejét hátrahúzva farkam újra napvilágot látott azt vettem észre, hogy egy hosszú nyálcsík képez hidat ajkai és a péniszem között. Ez egész egyszerűen fantasztikusan izgató volt számomra.

(2020-09-01) : Aztán rátértem a lényegre, és kelyhét előbb lágyan, majd egyre határozottabban ingerelve csúcsra juttattam Fannit. A másodiknál meg is kért, hogy lassítsak picit. Közben persze alig vártam, hogy folytatódjon a francia lecke, amit az imént félbe kellett szakítanom. Cseréltünk, és újra a szájában találta magát kiskocka, amit nagyon nagyon élveztem.

(2019-07-01) : Az ágy elé térdelt, és remek franciába kezdett, gyorsan keményre varázsolt. Változatos programot mutatott be, foglalkozott a környékkel is, volt zacsinyali és minden, ami kell :) Külön tetszett, hogy nem a gyors kivégzésre ment, hanem szépen elnyújtva játszott az ezredessel.

felejthetetlen: 47db
(2020-09-29) : Fantasztikusan finom volt. Annyira profin csinálta, hogy nem kerültem elsülés közeli állapotba, hanem csak élveztem a jót. De mivel semmi sem tarthat örökké, kutyusra váltottunk és így lett végem. Pihenés képen kis beszélgetés következett, majd egy kellemes hátmasszázs.

(2020-07-30) : Ahogy elkezdte szerezni azt a részemet.,nagyon észnél kellett lennem hogy ne legyen azonnal végem. Mikor már egy ideje játszott velem egyszer csak egyre jobban és jobban el kezdett elnyelni.olyan mélyre hogy az frenetikus és aztán lenn is tartotta. Majdnem elájultam amikor éreztem ahogy a tagom átdöccen azon a bizonyos ponton. Ekkor mondta hogy nem heverünk e le az ágyra? Valószínűleg azt mondtam hogy oké

(2020-05-15) : Kezdetnek a környékkel játszik, néha érinti, esetleg megnedvesíti a vezért. Majd miután a végletekig húzott, teljesen magáévá tette a velem egykorút. Igazi nyálas, nem durva, nem köpködős érzéki franciát kaptam.

nagyon jó: 60db
(2020-09-28) : Majd kaptam egy nagyon jó, lágy franciát, fentről lefelé, lassan, majd kicsit tempósabban, érzékien. Következett a zacsi, elsőnek csak nyalogatva, benyálazva, majd szopogatva, szépen körbejárta, még egy kicsit alá is benyalakodott, amit nagyon díjaztam.Majd kaptam valami igazán különlegeset, popó izgatás nyelvvel. Húúú, ez nagyon, de nagyon szuper volt. Hála az égnek többször is visszatért ide. Az igazán jó szopikálás után kértem egy kis vágtát, amit nagyon jó volt, mert már nagyon lucskos volt.

(2020-08-06) : A zacskó kényeztetése plusz a mély torkozás ,megspékelve egy kis bő nyálas franciával . A nyelvpiercing nem csak dísznek van. Mielőtt így kivégzett volna,kértem egy kis lovaglást. A szép mellek hullámzása jó látvány. Ezt kutyusra cseréltük és erős hanghatások közepette így lett vége az első menetnek. Egy kis frissítő víz után ,egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Másodszorra is első osztályú orális kényeztetésben volt részem.

(2020-05-02) : Kértem feküdjön el az ágyon. Kis csókocskák, elindultam délnek. Melleket kényeztetve, megint csak remek reakciókat kaptam. Még délebbre haladtam, hasát, köldökét puszilgatva, elértem úti célom. Finoman belenyaltam kelyhébe, melyre izgalommal teli sóhajtás volt a válasz. Folytattam küldetésem, melyre egyre kéjesebb, hangosabb reakciót kaptam. Nem váratott magára sokáig az emelkedő, megfeszülő csípő, ami előre vetítette Fanni csúcsra jutását.

: 74db
(2021-01-11) : Cserébe én is remek franciát kaptam. Először az ágy mellett állva, sokszor mélytorkos elemeket is használva, majd az ágyon is. Cickók között is megjárattam a farkam, újfent a szájába kerülve. Aztán oldalt feküdt úgy toltam neki a szájába, de bírja. Azt már ekkor láttam, hogy ma csak egy menetre leszek képes. Megpróbálkoztam a szexxel is hátulról támadva,

(2021-01-06) : Aztán hanyatt feküdtem és úgy franciázott tovább,közben a környéket is kényeztette rendesen,majd a popsim sem maradt száraz.Azt is kényeztette nyelvel ahogy az adatlapján vállalja.Utána 69-be fordulva én is kényeztettem mindenhol ami érezhetően tetszett neki,majd kértem hogy az ágyon pucsitson be.Így én is kényeztettem az ő popsiát és punciát együtt mindent és igyekezetem meghozta gyümölcsét

(2020-12-25) : . Volt némi zacsinyali és környék kényeztetés is. Első menetben a szájában végeztem, diszkréten zsepi aztán öblíteni ment. Kikészültem rendesen. Elszoktam a jótól. Pihi, beszélgetés aktuális dolgokról. Második körben szájával elérte a harckészültséget. Gumi fel, szex szemből, hátulról majd megint szemből.