8
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 11-15
Nelli erotikus masszázs

erotikus masszázs

Nelli-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-08 19:53:19

Krapulax4
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nelli beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy kellemes, vékony hang vette fel a telefont. Könnyedén ment az egyeztetés, mivel pár éve jártam ott, és emlékeztem mindenre. Óvatos duhajként így első alkalomra 1 órás programot választottam.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A Városliget délkeleti sarkánál egy régi, sokemeletes, belső udvaros ház, amelynek a homlokzatára ráférne egy felújítás, amúgy szép ház lenne. A házszám kicsit le van kopva, de nem nehéz odatalálni. Parkolni a nemrégiben nyílt mélygarázsban érdemes, a Dózsa felől. Közvetlenül a ház előtt nem lehet megállni, az út túloldalán pedig rendszeresen szoktak büntetni a közteresek, szóval megéri az a párszáz forint meg 100 méter gyaloglás. Troli megálló is van a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A földszinten nagyon egyértelműen megtalálható az ajtó. A lakás tágas, felújított, a fürdőszoba szintúgy, az előtérből több szoba nyílik. Elvileg többen vannak, de ebből semmit nem lehetett hallani. A tetthely egy szintén viszonylag tágas szoba, földre helyezett matrac, egyik oldalán fekvő tükör, kanapé és kis asztal. Hangulatvilágítás, amihez egy idő után hozzászokik az ember szeme. Nem a masszázs szobákban szokványos zene szólt közben, hanem leginkább hangulatos rock zene, ami jól passzolt Nellihez, na meg az én ízlésemhez is.
Nelli külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Nelli egy elképesztően jó csaj. Magassarkúban fogadott, ami kiemelte formás lábait. A fényképekhez képest élőben természetesebb az arca, a testére pedig a bombasztikus a legjobb kifejezés. Ruházata amiben fogadott a lábaitól eltekintve mást nem nagyon sejtetett, így a többire csak később derült fény. Viszonylag kisebb, de formás fenék, és karcsú alkatához képest nagy, formás mellek. Az egyik karján tetoválások futnak végig, amelyek igen művésziek. Nelli az a típusú lány, aki bár személyiségét tekintve visszafogott, csendes (nekem ez bejön), külseje alapján viszont el tudom képzelni, hogy ha megjelenik valahol, mondjuk egy koncerten, akkor minden férfiemberben azonnal megindul a nyálelválasztás, vagy éppen a szájkiszáradás, ki hogyan reagál.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
4
Az az igazság, hogy amikor egy ilyen szép lány matat az ember testén, akkor alapvetően nem a szakszerűségen jár az ész, hanem inkább egyfajta kellemesség érzés tölti el az embert. Ha erős és mindenre kiterjedő masszázsra vágyom, akkor inkább erotikamentes masszőrhöz megyek. Ezzel együtt Nelli masszázsa nem alibi simogatás volt, hanem leginkább egy gyengéd svédmasszázsra emlékeztet. A lábaknál kezdi, finom mozdulatokkal, ekkor még ruhában. Eleinte nem nagyon leskelődtem, de ha jól hallottam, akkor szabadult meg a ruháitól (bugyit kivéve), mielőtt a háttal kezdett volna alaposabban foglalkozni, ezt a tükörben nyugtáztam. Fordulás után egy kicsit foglalkozott előlről is a combokkal, ekkor tárult fel teljes szépségében, a gyönyörű mellei szemből voltak igazán látványosak.
Levezetés
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
A rövid elülső combmasszázs után rátért az ágyék környékére, kicsit beolajozta, majd egy finom, lágy franciás kényeztetésben részesített. Bevallom, eddig sosem tapasztaltam még mindezt nyelvpiercinggel, így ez nekem új élmény volt. Szokatlan, de kellemes érzés volt. Foglalkozott a zacsival is, ami számomra mindig különös öröm, persze megfelelően fel is voltam készülve erre. Odafigyelt a reakciókra, amikor jeleztem, hogy kicsit lassítsunk. Miután konstatálta, hogy a melleivel szívesen kerülnék közelebbi kontaktusba, rámfeküdt, és a bársonyos keblek között lett végem. Összességében egy barátnős, összebújós kényeztetés volt, abszolút nem ilyen "pornós" jellegű, és ez így volt jó.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A virágszálak száma teljesen korrekt ár-érték arányt fejez ki, én még meg is toldottam, mivel indokoltnak éreztem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Abszolút pozitív érzésekkel távoztam. Nelli egy nyugalmat sugárzó, csendes, kedves, és rendkívül csinos nő. Nagyon kellemes volt a vele eltöltött idő.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nelli erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-21 14:29:21
Metonímia az a barátnője ugye? :)

Krapulax4
Billentyűbetyár
2021-01-11 13:55:03
Ez ha minden igaz, akkor metonímia volt, de nem akarok nyelvészeti vitába bonyolódni. :)

2021-01-11 10:55:20
Hogyan tudja egy hang felvenni a telefont?

FunkciókNelli legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 5db
(2020-09-21) : Hasrafektetett és a vádlik masszázsával kezdett . Dicsértem a tökéletes melleket , hátha lekerül a melltartó . De itt sajnos még nem . A tükörböl szemléltem minden mozdulatát . Mikor a combhoz ért elkalandozott , de mikor látta hogy már nem birok hason maradni , megkegyelmezett , levette a melltartot és miközben a hátam masszirozta élveztem a tökéletes tenyérbeillő mellek látványát .

(2020-08-25) : Belesandítva az oldalt elhelyezett tükörbe láttam, hogy időközben a melltartó már lekerült a szép mellekről. Sorra kerültek a combjaim is, majd a hátam, a derekam. Beszélgetés nem volt, folyamatosan olyan érzésem volt, hogy Nelli valamiért szomorú, de nem derült ki, hogy mi zavarja… Amikor felért a nyakamig, akkor megkérdezte, hogy szeretek-e masszírozni… Mondtam, persze, masszírozzalak én meg?

(2020-07-18) : Csodás volt, ahogy puha ajkai elnyelnek kb félig. Eleinte kéz nélkült csinálta sokat, de a vége felé már használta a kacsóit is. Ügyesen pörgette a makkon a nyelvét a száján belül, tán ott is van ékszer? Teljesen körülvett ajkaival, tökre nem a tátott szájas bólogatás volt ez.

: 6db
(2020-10-22) : A fürdőből jövet fehérneműben fogadott. Tatamira hasra le (nem volt egyszerű hason maradni) Lábamnál kezdte a masszázst, nem volt túl erős, se nem gyenge, pont jóleső masszázs volt. Felfele haladt, a derekamnál járhatott amikor már nagyon fordultam volna, , a tükörben néztem végig és nem tudtam a masszázsra koncentrálni.

(2020-10-15) : Lábánál kezd, aholis nekem kicsit soknak tűnt a vadlival töltött idő. Aztán fokozatosan ment felfelé a combokon. Itt megjegyzem kicsit hiányoltam a benyulasokat, kis pajkossagot, erzekiseget. A feneket ha jól emlékszem kihagyta és átment a hátra, ahol elidőzött. Itt néha, mikor jobban ki kellett nyujtoznia, a cicik hozzáértek a hátamhoz, ami kellemes volt.

(2020-05-31) : Masszázzsal indítottunk fürdés után. Vádli, comb ,olaj. A lábaknál egészen hosszan elidőzött. Ez a része volt s leggyengébbje az ottlétemnek. Amikor a derekamra, hátamra tért át, az már jobban esett. Nem csinálta rosszul a lábakat sem, semmi gond, csak egyszerűen jobb volt feljebb.