25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-24
Dotti szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dotti-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-08 12:13:47

keke
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dotti beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Kizárólag VTR-en kommunikáltunk, működött. Már ott nagyon kedves volt. Nem mindig használja a VTR-t és számítsatok rá, hogy nem lóg mindig a Beszámolókon. Szóval VTR csak akkor jó, ha jó előre akarjátok leszervezni a találkozót. Én előtte való nap kerestem meg, mindig szépen válaszolt, de a fentiekből adódóan a válaszok nem azonnal jöttek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, jól ismerem a környéket. Parkolás rémálom, az idióták még meg is bonyolították a forgalmi rendet, amitől csak még nehezebb lett a parkolóhely keresése.

Ha 500 m körzetben nem találsz elsőre helyet, ne keringjél, a ház mögötti utcában van fizetős zárt parkoló, azonnal oda be kell fordulni.

BKV ellátottság nagyon jó.

Környéken sok ATM és bolt - ha utolsó pillanatban kapna észbe valaki.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Jártam már itt régen néhányszor, bejáratott hely. Szobányi fürdő, nagy sarokkáddal. Félhomályos szoba és ágy teljesen rendben. Tökéletes tisztaság mindenütt.
Dotti külseje
Gyönyörű. És szépen mosolyog. Egy pillanat alatt megkívánja az ember. Teste tökéletes, egyszerre nőies és lányos. Popója olyan gyönyörű, hogy külön megvizsgáltam közelről. Szépek a szemei. És mindvégig hihetetlenül kedves.

Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Először találkoztunk. Kis beszélgetés, nagyon rutinosan kezelte a helyzetet, aztán gyorsan elhúztam fürdeni. Mosolyogva várt a szobában, rögtön csókolóztunk, jólesett, hiányzott már. Aztán az ágyon jobban szemügyre vettem az elképesztően gyönyörű popsiját. Nem bírtam ki, kinyalogattam, amit Ő mosolyogva fogadott. Aztán megfordítottam, s hasonlóan a lába között kényeztettem. Szépen fogadta, élvezte, vagy legalább is élvezni próbálja. Volt ott nyögés, sóhajtozás, vonaglás, combjait néha picit a fejemre szorította, rám mindez felettébb izgató hatást keltett. További csókolózás és simogatás után szájába vett és nagyon finoman, kellemesen ápolgatott. Pedig erre egyáltalán nem volt szükség, mert már jó ideje nagyon kívántam, úgyhogy hamar gumit kértem és missziben behatoltam. Így szeretkeztünk váltakozó tempóban. Dotti mindvégig nagyon aktív maradt, de én diktáltam a tempót és ezt teljesen rám is hagyta. Majd fordulást kértem. Teste annyira arányos, ugyanakkor picike, hogy Benne hatalmasnak látszik az ember, különösen hátulról. Ámultam az egész látványon. Amikor mindketten jobban felpörögtünk, már elsülés közelében voltam, úgyhogy megint misszit kértem, mert szemébe nézve és átölelve akartam elérni a beteljesedést. Így is lett. Utána hozzám bújt, majd kérésemre nagyon kellemesen picit megmasszírozott, majd ijedten kaptam észbe, hogy valószínűleg távoznom kellene. Sietve lefürödtem és kellemes búcsút követően távoztam.
Elszámolás
Megérte:
4
Korrektség:
5
VTR-en meg sem kérdeztem, ott a végén hoztam én szóba, hogy mennyi is az annyi, szóval nagyon megelőlegzi a bizalmat. Szerintem nagyon megéri, csalódás kizárt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A képek ennél nyilvánvalóbbak nem is lehetnének, nincs itt semmi titok. Ha a képen tetszik, nem ér csaláódás. Szépségéhez és finomságához hozzáadódik a személyes kedvessége és figyelmessége. Hihetetlen nyíltan beszél életéről, helyzetéről, családjáról. Talán nem feltétlenül vagyok híve ekkora nyíltságnak ilyen körülmények között (hiszen a lányok ilyes fajta látogatása mégis egyfajta színjáték), de első találkozásunk legelső másodpercétől kezdve otthonosan és nyugodtan éreztem magam Nála. Az ágyban sem éri csalódás az embert. Aktív, mégis alkalmazkodik. Figyelmes. Nincs stressz, nincs óranézés.

Kezdőknek, akár abszolút kezdőknek is, és régi motorosoknak is egyaránt maximálisan javaslom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókDotti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-24) : Miután megszabadítottuk egymást ruhadaraboktól, ágyra heveredtünk, ott cirógatott, majd nagyon lendületes de mégis érzéki franciába kezdett. Mesterien csinálja, a golyókkal is folyamatosan foglalkozik, újfent kérés nélkül. Elég mélyre engedi a rudat, az ajkaival és a nyelvével is dolgozik rajta, változatos technikája és közben finom kezeinek puha érintése magával ragadó élményt biztosít.

felejthetetlen: 2db
(2020-12-21) : Az ágyon folytattuk az ismerkedést, csókolózást, itt már tudta simogatni is, amit kell, finom, puha bőre van. Egy kézzel sikerült kikapcsolni a melltartót, meg is dicsért, milyen ügyes vagyok, pedig az utóbbi időben még két kézzel is gyakran meggyűlt a bajom ezen ruhadarabbal. Ezután a mellbimbók is kaptak a jóból, úgy vettem észre, hogy izgatta a ténykedés. Rövidesen lejjebb akart kúszni, de nem hagytam, mondtam szeretek én kezdeni.

(2020-05-30) : rendesen leápolta vérbő farkamat kicsi szájával, sok év tapasztalatát véltem érezni a profi technikából. Talán 4-5 perc is eltelt így, ami az én pinabubus hozzáállásommal nem kevés idő

nagyon jó: 2db
(2020-08-20) : Hátamra feküdtem, fölém hajolt és néhány nyelves csók után testemen lassan egyre lejjebb haladva, a már kellőképpen kemény farkamat kezdte igen professzionálisan és rendkívül jól esően kényeztetni! Először a heréimet kezdte nyelvével nagyon finoman kényeztetni, majd egyszercsak végig a szemembe nézve végignyalta a farkam, heréktől egészen a makkig

(2020-02-29) : Onnan majd megfordult, bekapta a gumis faszomat, és szopta rendesen, ahogyan kell. Ekkor megfogtam a derekát, felálitottam, most a konyhapultra tenyerelt és hátulról megint megdugtam. Már toltam Neki elég sok ideje így, amikor rákérdeztem, hogy nincs e véletlenül csúcs közeli állapotba? Mondta hogy hamarosan megtörténik és ne lassítsak. Ahogy tudtam, a legnagyobb sebességgel kúrtam, és amikor megtörtént a csúcshóditás, nem álltam le.

: 8db
(2021-01-11) : Finom édes ápolt a puncija ugyhogy jo sokáig nyalakodtam aminek a végén elélvezett . Megkértem hogy most kényeztesen engem a szájával nagyon jol eset mert közben végig néztem . Nem birtam megállni igy kicsit puncijával játszottam a kezemmel néha persze belecsuszant egy egy ujjam. Annyira kivánatos volt hogy kértem egy kis kölcsönös franciát még ami nem volt elenére.

(2020-11-11) : Lassan végig csókolta a testem majd a farkam végig puszilgatta, utána a golyók következtek. Fürge nyelvével játszott a golyóimmal, kezével meg csak simogatta a testem és a farkam. Ez nagyon jól esett és éreztem ha jön a francia ott hamar végem lesz:) Ahogy gondoltam:) Dotti jött is feljebb. Végig puszilgatta, nyalta majd finoman szopni kezdett. Közben édes hangokat adott ki, nem megjátszó hangok voltak hanem érezni hogy ő is élvezi!

(2020-09-30) : A második kört Ő kezdeményezte, simogatásokkal, és csókokkal. Nagyon érzékien csinálta, így gyorsan erőre kaptam. Majd az előzőekhez hasonló francia óra vette kezdetét, aminek hatására, kő keménnyé váltam. Gyorsan gumit kértem, mire Dotti gyorsan beöltöztetett, és nyeregbe pattant.