Linda erotikus masszázs

erotikus masszázs

Linda-

V.I.P hirdető
66/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-07 08:54:28

Aczél
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Linda beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-08

Egyeztetés
Nagyon könnyen ment ,elsőre felvette .
Megközelítés
Gps-re hagyatkozva közelítettem meg , könnyen ment , parkolóhelyet is könnyen találtam .
Helyszín
Minden rendben volt , de annyira nem figyeltem .
Linda külseje
Nekem tiszta erotika volt a kis fekete fehérnemű szettben és a képeken látható combfix harisnyában, amit kértem ne is vegyen le. Széles mosollyal fogadott, átadtam kis édességet. Mondta hogy vegyem le a cipőt, de én a kabátot vettem le szertelen mozgással és beszéltem közbe valamit hogy tusoljam a kis összezavarodásomat a látványtól.

Erotikus masszázs
Próbáltam rávezetni hogy ebből minél kevesebbet kérek, de hasra fektetett mert ez a dolgoknak a menete. Lábamnál tevékenykedett, később elkezdte a felső testét olajozni melybe becsatlakoztam. Nem sokat segítettem mert egyből a kis hegyke cickókon volt a szám. Tovább merészkedtem a szája felé, kis puszikkal indított, én már gyorsítottam a nyelvemmel az övét kerestem. Még jön a csúszka, vissza a tatamira. Hátcsúszka közbe a harisnyás lábakkal hozzám ért nagyon izgató volt.
Levezetés
Kaptam engedélyt a fordulásra, már akkor elvesztetem a fonalat mit is szerettem volna. Olajozta az alsó tájékomat, mellém térdelt úgy hogy elértem mindent amit szerettem volna. Nagyon szép látvány volt. Kértem hogy tegye át a lábát 69-be de ezt nem szereti volt a válasz. Kézzel ajakkal mindent megtesz mondta hogy jól érezzem magam. Nem bírtam kivárni a kézi tevékenységnél kértem hogy cseréljünk helyet. Hasra feküdt miközben a lábánál helyezkedtem el és a kéjrudat a harisnyás lábfeje közé szorítottam. A muszáj volt abba hagyni mert ott volt a gyönyörű szép tangás popsi előttem, amin aztán a tangát félre húzva habzsoltam hosszú nyelvcsapások kíséretében ameddig csak elértem. Majd bele bújtam, csak levegőért kaptam időnként fel a fejem. Közbe a harisnyás lábhoz dörzsölődött odalent a kéjrúd, melyet már alig tudtam tartani vissza.Följebb csúsztam egészen a popsi domborulataihoz ahol már nem volt vissza út a bent lévő nyomás a felszínre tört. Elvégeztem a rom eltakarítást, még kis nyalakodás, elrepült az idő. Tusolás, majd kis várakozás a szobában az ajtó előtt, amit szintén kihasználtam még. Távozás előtt csók puszi, mintha a barátnőmtől távoznék.
Elszámolás
Bár nem esett róla szó egész végig. Előre megbeszéltet a végén adtam oda, mindig igyekszem előre rendezni, de mint írtam is az elején kiestem a normális gondolkozásból.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Teljesen pozitív hozzá állású , mindig nevet ami a vendégre jó hatással van. A tini lányos kinézete ez mellett az erotikát sugározza. Engem majdnem megbabonázott, mivel az előtte kiszemelt kolléganőjét is bemutatta, biztos hogy megfordulok még párszor azon a helyen.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Linda erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-11 22:31:19
Hát ez, ...izé. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Nyelvtanilag, stilisztikailag szét lehetne cincálni, de minek. Ilyet inkább ne.

2021-01-08 17:30:26
A stílussal van némi probléma. A tájékoztatás megfelelő.

2021-01-08 10:20:57
Csak a levezetés miatt értékeltem jóra hisz ez a lényeg, a többi rész rövidre sikeredett.

FunkciókLinda legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.