25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Leila szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Leila-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-06 23:43:42

dirtydave24
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Leila beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-07

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Leila-val már pár hete egyszer találkoztam, akkor más elfoglaltságai miatt nem írtam beszámolót, de elhatároztam hogy biztosan meg fogom még látogatni. Pár nappal a mostani tali előtt, amikor kirakta, hogy az ünnepek előtt hogyan elérhető és láttam, hogy az általam kiszemelt napon csak rövidebb ideig lesz gyorsan küldtem is neki egy VTR-t. Miután ezt másnap reggel elfogadta telefonon is felhívtam biztos, ami biztos.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A XI. kerület egy új építésű, bizonyos tekintetben még inkább építés alatt lévő része. A megfelelő tömegközlekedési vonalaktól pár perc sétával elérhető könnyedén.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mivel egy eléggé új építésű épület lakásáról beszélünk így igazából ezt nagyon nem is kell részletezni. Csili-vili minden, a hálóban hangulatos fények és zene szokott szólni, a fürdő rendezett és tiszta. Ami esetleg még az új léte miatt hiányzik azok pedig szépen lassan mind beszerzésre kerülnek, szóval láthatóan a hölgy tesz azért, hogy összkomfortos legyen a lakás minden téren. Mivel az ünnepek előtt voltam pár nappal így a lakás már ennek megfelelően szépen fel volt díszítve persze.
Leila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Húha... Gyönyörű teremtés, egy igazi földre szállt angyal!
Annak ellenére, hogy egyik képén se látszik teljes csupasz valójában se a teste, se az arca Leila-nak, biztosíthatok mindenkit, hogy nem nagyon tud csalódni. Szép kerek popsi, gyönyörű formás, kézbeillő cicik, tökéletes nőiesen vékony alkat és egy olyan angyali gyönyörű arc, hogy nekem elsőre elállt a lélegzetem is.
A fogadóruci pedig nem csak dögös volt, de szerintem ez is picit már ünnepi hangulatú volt. Ha már kint nem volt évszaknak megfelelő legalább Leila hófehérben, melltartó bugyi és harisnya kombó, ami persze nagyon dögös volt.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Mint már említettem már találkoztunk korábban szóval megérkezéskor kis könnyed csevej miközben levetkőztem és a fürdő felé vettem az utam. A tisztálkodással siettem amennyire csak lehetett, hogy minél hamarabb visszatérjek ehhez az istennőhöz. Ameddig én végeztem ezzel a procedúrával drágám megszabadult a felesleges daraboktól, melyeket a hálószoba ajtó kilincsére akasztva, a harisnyát pedig kecses lábain hagyva. Majd ő is elszaladt öblíteni, amit én úgy döntöttem, hogy a fürdő ajtó előtt várok meg. Mivel észrevette, hogy épp csodás alakjában gyönyörködök keringőre való felhívásként megrázta picit csodás popsiját irányomba kitolva. Természetesen ezek után már nem csak gyönyörködtem, hanem gyengéden simogatni is elkezdtem. Majd amikor ő is végzett átléptünk a hálószobába.
Először állva kezdtünk csókolózni, amit nagyon finoman, szolidan csinál, pont elég nyelvjáték van benne, hogy ne legyen túl vad, de azért kellően érzéki legyen. Miután ezt kellően kiélveztem megkérdeztem lefekszik-e, persze nem nagyon kérette magát. Immáron vízszintesben egy rövid kis csók után szépen lassan elindultam bebarangolni csodás testének minden már korábbról is ismert porcikáját. Az ikreknek persze megálltam és külön kiemelt figyelmet fordítottam eme természet által tökéletesre formált gyönyörű kis dombocskáknak. Lassan gyengéden csókolgattam, picit szívogattam és a nyelvemmel finoman körbejártam kis bimbóit. Majd szépen megfontoltan kis puszikkal formás pociján keresztül levándoroltam mennyei kéjbarlangjához. Azonban mielőtt megízleltem volna eme isteni csuprocskát még kicsit elkalandoztam a combjai irányába is. Majd pedig visszatértem déli kalandtúrám fő célpontjához, amit először csak lassan gyengéden kezdtem megízlelni. Szépen lassan minden sebességi fokozatnál több féle technikát és irányt kipróbálva igyekeztem minél nagyobb örömet okozni a drágának. Ténykedésem természetesen nem maradt teljesen viszonzatlanul, egyre inkább nedvesedett a klíma odalent és Leila is csak eleinte volt csöndben. Azért itt még ki kell emelnem, hogy ilyen féle ténykedések közepette felnézni Leila-ra külön örömet okoz és szerintem nagyon izgató látvány. Picit talán kislányos, ártatlan, halk nyögdécselései között gyakran szorítja ajkaihoz az ujjait, talán finoman harapja is azokat, illetve ha éppen nem én nyúlok fel és veszem kezeim közé a cickókat, akkor a szabadon lévő kezével ő is serényen markolássza magát. Az egész egyszerre tűnik a részéről szinte kis ártatlan tinilányosnak és számomra nagyon szexinek. És hogy visszakanyarodjak saját ténykedésemhez, miután konstatálom, hogy egyre inkább közelítünk a célhoz, újabb fegyvert vetek be és szépen lassan elkezdem egyik ujjamat becsúsztatni forró szeméremajkai közé. És drága Leila eddig mindig hangot is adott ezzel kapcsolatos tetszésének. Nem szükséges már sokáig folytatnom számomra is élvezetes tevékenységemet és megkapom a jelzést, hogy bizony most már tényleg sikerült célba érni.
Helycserés támadást követően most rajtam a sor hogy hatra dőljek és élvezzem, amint kedvesem szépen kezelésbe veszi velem egykorú társamat. Természetesen ezt is lágyan gyengéden kezdi kedvesem, először lassan végig nyalja a fegyvercső teljes hosszát majd szinte miliméterenként lassan beveszi a szájába, közben kezeivel finoman simogat. Egy rövid kis bemelegítést követően pedig Leila olajért nyúlt, ami engem elsőre meglepett, hogy na vajon most mi következik. Finoman elkezdte beolajozni és gyengéden masszírozni a hancurlécem környékét, természetesen a golyókat sem kihagyva ebből a kis plusz kényeztetésből, majd pedig szépen lassan ismét visszakerülök a szájába. Franciájáról általánosságban elmondható, hogy ugyan nem veszi be teljes egészében, viszont amennyit igen az bőven elég. Különösen, hogy olyan szívást produkál, hogy már azzal is teljesen tökéletesen képes lenne a csúcsra juttatni. Kezét pedig ha csak nem simogat, masszíroz, ahogy azt nálam is tette, akkor csak pont olyan minimális mértékben használja, ami csak növeli az élményt. Ja és általában mindeközben úgy helyezkedik, hogy akár őt is lehet simogatni, kicsit még játszadozni vele.
Pár percnyi kényeztetés után lévén hogy nem ilyen módon akartam hogy elérjen a vég, gumit kértem és ismét én kerültem felülre. Klasszikus misszionáriusban az így töltött idő nagy részében picit inkább összebújva, csókolózva és lassabban mozogva telt együttlétünk ezen része. Nem igazán tudok betelni a finom csókjaival, amikor mégis akkor vagy a nyakát esetleg a ciciket puszilgattam vagy pedig gyönyörködtam a csodás testében. Ezt követően hátulról folytattuk, ami szerintem talán Leila-nak is az egyik kedvenc póza lehet. A szép kerek popsi látványa, na meg persze fogása se semmi. De az, hogy Leila is nagyon partner és alkalmazkodó, ha nem diktálja az ember a tempót akkor pedig rögtön átveszi az irányítást, belemozog ő is és nyomja magát rád szinte tökéletessé teszi vele így a szexet. És az se másodlagos, hogy így azért tényleg lehet picit tempósabban, vadabban is tolni ebben is nagyon partner és jelzi is a megfelelő hanghatásokkal, hogy nincs ellenére. Szóval egy kicsit nyújtottabb de egyáltalán nem lassú kezdés után a vég úgy ért el, hogy én már félig majdnem ráültem a saját sarkamra és csak Leila mozgott hátra.
Ezután pihenés képen kaptam egy finom masszázst, ami legutóbb sajnos kimaradt. Ezt inkább gyengéden, olajjal csinálta, lazításnak nagyon is jó volt. Utána még egy kicsit beszélgettünk, majd felvetettem, hogy szépen lassan azért még kis hancúrozás beleférne.
Kis összebújással és csókolózással kezdtük ezt a kört is. Majd szépen lassan ő indult el lefelé és kezdett el csatarendbe állítani a mennyei franciájával ismét. Ismét hagytam neki időt erre a tevékenységre bőven, még mindig túl jó volt ahhoz, hogy siettetni akarjam. Ezután kértem a gumit és hogy lovagoljon meg. Ismét csak dicsérni tudom Leila-t, én imádom, amikor egy csaj lovagol rajtam és ő ebben is nagyon ügyes. Teljesen jó tempót diktált végig, nem fáradt ki gyorsan és természetesen a csókkal se kérette magát. És szerint ebben a pózban kifejezetten tetszik neki, ha valaki finoman játszik a gyönyörű melleivel. Ezután ismét misszibe fordultunk, csupán ez alkalommal kértem, hogy tegyünk az ő dereka alá egy párnát, ezáltal amikor úgy éreztem akkor én is picit jobban fel tudtam egyenesedni. Ilyenkor általában csak a látványban gyönyörködtem, ahogy ritmusra mozognak a formás cickói. Illetve néha-néha jól esett picit fokozni az ütemet pláne így. A második menet végére megkértem, hogy franciával végezzen ki, ami végül közös munka volt, de azért utána kicsit még huncutkodott és eljátszadozott velem és a ráürített utódokkal.
Ezután már csak egy gyors zuhany volt hátra egy rövid beszélgetéssel és a búcsúzás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Látható az adatlapján és a bővebb infóban is. Teljesen korrekt, különösen a hosszabb a randik. Átlag alatti virágcsokorért egy véleményem szerint jóval átlag feletti élményben lehet része az embernek.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Röviden összegezve én Leila-ban megtaláltam új kedvenc hirdetőmet. Mindenben partner, amit én szeretek, számomra minden térén jó élmény vele ezen felül kedves, aranyos és nagyon szexi. Biztosan megyek még hozzá, valószínűleg minél többször.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Leila szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-11 11:14:45
Tényleg nem kötözködés, de ha ilyen tartalmas beszámolót írsz, ráadásul tele tartalommal, hangulattal, mondanivalóval, legközelebb picit tagold az írásod. Úgy számunkra is könnyedebb olvasmány lesz. A jól megírt nem vitás!

oli66
Lehet adni a szavára
2021-01-07 18:10:28
Remek és kedvcsináló beszámoló amely alapján komolyan érdemes megfontolni Leila meglátogatását!

FunkciókLeila legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-12-21) : Ezután én nekiesem a puncinak és nagyon sokáig nyalom. Élvezte, bár nem hiszem hogy elment. Én viszont elég gyorsan mikor szemből megtámadtam. Pihenés, frissítő üdítő és masszázs a szünetben. Annyira ellazított, hogy kértem egy kis franciával ébresztést, majd hogy lovagoljon meg. Végül hátulról fejeztük be, a tükröt itt már segédeszközként használtam.

(2020-12-09) : Megmarkoltam a fenekét, aminek persze az lett a vége, hogy a bugyikát félrehúztam és simogatni kezdtem a puncit, majd kicsivel később a félig oldalról pucsító lányt nyaltam oldalról, hátulról. - egy kényelmesebb pózban nagyon hosszan kényeztettem Leilát. Ő a hátán halkan nyögdécselve én pedig hasalva a lábai közt. Nagyon finoman, halkan reagál a történésekre, de reagál, tegnap egy kicsit lassabban vette fel a fonalat

felejthetetlen: 5db
(2020-12-25) : Hamar le is került rólam a törölköző és Leila megismerkedett a velem egykorúval. Lágyan játszott vele hol bekapta hol a környékét nyalta, míg én a kezemmel felfedeztem finom puncikáját. Úgy helyezkedett hogy elérjem a kis kelyhét, annyira finomnak ígérkezett, hogy az arcomra húztam és 69-ben folytattuk.

(2020-12-17) : Gyorsan megfordulok, erre szemből is! Ahhhh némi csókokkal megszakítva. Utána a szájmunka lejjebb folytatódik.. Igen.. Kis idő múlva adja magát a védőruha, és a lovacska. Rám ül, és elkezd engem megtornázni. Közben csodálom simogatom a szexi testét, gyönyörködök a szép mellekben! (szintén gif fájl, magamat copyzva :p ) Egyre inkább szellemül át Leila arca, miközben harmonikus, természetes a mozgása.

(2020-11-23) : Hanyatt feküdtem, majd szemből hozzám bújt és folyamatos nyelves csókok mellett finoman izgatni kezdett, majd a puha ajkaival forró csókokat adva, mellbimbóimat kényeztetve csúszott lassan az ágyékom irányába. Elsőnek a combjaimat puszilgatta körbe, aztán megnyalogatta a cerkám tövét, majd a szárát nyelvével végigsimítva a tetejéhez ért és mélyen a szájába vette.

nagyon jó: 7db
(2021-01-04) : Formás mellei és a bimbok gyönyörűen reagálnak az izgatasra, legnagyobb, de persze kellemes dillemam csak annyi volt, hogy melleit vagy fenekét fogja éppen. Rövid bemslegités után aztán már az ágyon találtuk magunkat. Leila a hátára feküdt, én pedig elkezdtem ebben a pozícióban is felfedezni őt. Rövidesen eljutottam a finom, édes kehelyhez, ahol aztán hosszabb időre le is taboroztam, nyelvemmel és ujjammal is próbáltam kedvére tenni gyönyörű vendeglatomnak,

(2020-12-30) : Az ágyra dőltünk és hosszan összebújva csókolóztunk, majd hanyatt fordítottam és franciásan kényeztettem, de eredményt nem sikerült elérnem. Én következtem, elkezdett csúszkálni majd kukacot szájjal kényeztetni de gyorsan le kellett állítanom mert nem akartam egyből elsülni, gumit húztunk és lovacskázott, nagyon jól csinálja, mikor már kezdett jó lenni pózcserét javasoltam, mindenképpen hátulról is szerettem volna dugni, markolva popsiját toltam kutyusban majd lehasalt és úgy folytattuk.

(2020-12-14) : Egyszer közölte, hogy most ő is szeretne játszani. Hátra fordultam és egy nagyon finom franciát kaptam. Kezét is használja, de egyáltalán nem zavart. Gumiert kialtottam és bele ült. Jó érzés és szép látvány volt. Kutyusra váltottunk, de visszafordultunk misszibey mert nézni akartam közben őt. Aktus közben az ujját harapdálta és kis hangot is adott. Egy hosszabb ment volt ebben a pózban és így mentem el.

: 2db
(2020-12-16) : Közben simogatás mindenhol, főleg részemről, majd Leila megvillantotta barátnős francia tudását. Ami ténylegesen lassú, és érzéki. Hamarosan csúcsközeli állapotba kerültem, így váltottunk, és én kezdtem kényeztetni. Párnával a feje alatt, felhúzott, széttett lábakkal várt pillangós puncija. Szépen, lassan kezdett nedvesedni, egy majd két ujjamat is bevetettem

(2020-12-02) : Az ánusza is nagyon szép volt de oda most nem nyaltam ( majd legközelebb)😛 A kis nyali-fali után kaptam én is egy “kis” franciát. Azért kis franciát mert kb 2 perc után én állítottam le mert éreztem, hogy lassan itt a vég. Cuppogósan néha kisseb nagyobb vákumot vitt bele. Ezek után kaptam egy kis vágtát, majd kutyába értem el a csúcspontig.